AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sallandiracaksin 1 2 tanesini dar ağacında o zaman akillari baslarina gelecek. Simdikiler yatip cikarim derdinde
Her zaman her türlü şiddete karşıyım dışarda şahit olmuşsam bir şeye müdahale ederim mutlaka sonu ne olursa olsun 👍
Sessiz kalmıyoruz biz kadınların da sessiz kalmaması için seslerini duyurmaları için elimizden geleni yapıyoruz yalnız değiliz
Şiddete karşı #benvarım artık kadın cinayetlerine kadına şiddete sesimizi cıkarmalıyız geç bile kalıyoruz
Bir halkla iliskiler ogrencisi olarak vodafone ile gurur duydum. Cok dogru ve anlamli bir kurumsal uygulama projesi olmus vodafonedan sasmam artik.
Değil kadınlara, şiddet gören ve gördüğü şiddet karşısında sessiz kalan bütün yaşlı , çocuk ve kadınlara şiddete hayır!
Kıyameti koparıyorum elimden gelen herşeyi mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum artık #durun #benvarım #bizvarız
Hep savunmasız insanlara şiddet uygulanıyor. Çocuk, yaşlı, engelli, kadın. Bıktık artık yeter. Hiçbir canlıya şiddet uygulanmasın
Maalesef yapılması gereken köklü değişikler var duyarlılık bir yere kadar binlerce insan var hepsinin sorununu biz çözemeyiz
Eğitim ve devletin yasaları uygulaması lazım. Yasalar çok iyi ama uygulanması lazım. Şiddete karşı #BenVarım
Şiddetin her türlüsüne karşıyız! Öncelikle kadınların kendine güveni olmalı, sessiz kalmamayı bilmeliler
Her yıl artmaya devam ediyor inanılır gibi değil...
Herzaman şiddete karşı Hayır, cok güzel bir uygulama olmuş sizi tebrik ediyorum
#BenVarım
Kadına ve her türlü canlıya şiddete karsiyiz 💪
Fiziksel ve duygusal siddetlerin son bulmasını diliyorum
Şiddete karşıyım umarım biran önce böyle olaylar biter
Kadın sustukça daha çok şiddet görüyor. Kadın susmasın 🌸
Kıyameti koparırım. Kimsenin kimseye şiddette bulunmaya hakkı yok
#benVarım
şiddetin her türlüsüne sonuna kadar karşıyız
Kadınların böyle şeylere ihtiyaç duymaları ne acı.
Umarım işe yarar.
Böyle farkındalıkları sonuna kadar destekliyorum. Ayrıca acilen yasa çıkmalı
bu konularda iş kadına değil erkeklere düşüyor bence
Hadi yılda 500 kadın şiddetten ölüyor diye ülkedeki 40 milyon erkeği suçlayalım.
ne alakası var adam olana lafım yok ama erkeklerin kendine de hakim olması lazım nefsine hakim olsunlar böylelikle kadınlarda özgür yaşayabilir diye düşünüyorum
Kadinlar zaten özgür sen hangi dunya da yasiyon
aynen özgür olduğumuz için birsürü kadın ölüyor dayak yiyor
Onlar farkı mevzular çok derinlere inmek lazım özgürlükle alakası yok
özgürlük yok bize bak ben sokağa çıkarken açık giyinince 30 kişi bakıyor geç vakitte eve dönemiyorum yeri geldi çantamda biber gazı taşıdığımı bilirim
Doğrudur herkesin hayat yaşantısı farklı yanliz benim demek istediğim şu şimdi evlenme konumuna geliyorsun bir soz veriyorsun o sozden cayıyorsun karşındaki insan da seni seviyor çok onun piskolojisini düşün ya da onu aldatiyon
Açık giyinme bakmasınlar bakma amaçları ne ne anlamda baktılar onuda bilemeyiz
açık giyinme bakmasınlar mı?
ben millet bakıyor diye istediğimi giyemiycek miyim işte bak senin gibi fikiri olan insanlar yüzünden biz açık giyinince tacize uğruyoruz bugün benim başıma gelir yarın senin çoluğunun çocuğunun bu yüzden duyarlı olmanız gerekiyor
Yav ülkemiz adetlerini 15 yaşındaki çocuğa sorsan bilir senin ne giydiğin beni ilgilendirmez ama anormal geliyo sokakta açık saçık birisini görmek bu gerçek yanı bunun tcizlede alakası yok gerçi açık giymenin tcizciden geri kalir yanı yok
Ben çocuğumu güzel giyimlersem birşey olmaz
tacizle alakası yok mu sen güncel haberleri geçmişte bıraktın heralde günümüzden haberin olsun hergün 1 kadın ölüyor
ha başına bişey gelmesin diye toplumu bilinçlendirmek yerine onu kendi seçimlerine göre giydiriceksin
ayrıca çocuğun yeri gelicek genç olucak herkes gibi oda şort vs giymek istiycek belki sen izin vermiyorsun diye gizli gizli giyicek yapmayın allah aşkına neler görüyoruz
Ona bakarsan erkek de ölüyo ama gundeme kadın geliyo
Toplum değişmez hep aynı olacak gor bak
erkekde ölüyor evet ama ben benzin bidonunda kadın tarafından yakılarak öldürülen erkek görmedim yani erkekler bu derece işkence görmüyor
Bende genç erkeğim ama hayatımda sort felan giymedim
toplum gelişmiyor çünkü din bize yobaz gösteriliyor dinle siyaset bir yürümez bunu yürüten olunca insanlar çarşafa girince kendini yobaz olarak değil de ümmetin sağ kolu gibi görüyor ağöspdödpd
Ben daha geçen de uykusunda karısı tarafından delik deşik edilen adam gördüm hatta yakilani da gördüm ekmek firininda bunlar iskence değil mi
bu ileri görüşlü dindarlığının sırrını merak ediyorum şort giysen nolucak ayrıca
madem çok ilahsın şöylede bir durum var kadını erkek korur bu yüzden kadının ölmesi daha tuhaf karşılanıyor kadın erkeğe allahın lütfudur yani kadınlar bu konuda daha üstün gibi ölmesi gündem oluyor
Benim hayat yaşantıma ters bunun dinle şunla bunla alakası yok benim kişiliğim yetişme tarzım boyle biz böyle gördük
Dedimya sana çok derin mevzular o erkeğin veya kadının o duruma gelmesinin büyük sebebi vardir kimse ufak nedenlerle oraya gelmez
yetişme tarzına bişey diyemem ayrıca sen bir bireysin kendi kararlarını alabilecek yaştasın senin sülalen vs bu şekilde giyinmiyor diye de kendini ben böyle yetişmedim diye geçiştiremezsin istemiyorsundur saygı duyarım ama tatil yerlerindede sahilde takkeyle mi pantolonla mı oturuyorsun merak ettim doğrusu
Bu ulkede en büyük sorun ney biliyonmu erkek düşmanlığı
Sahile denize felan gitmem ben heryerde pantalon var
o noktaya gelmiş olabilir ama öldürmesi gerekmiyor işte insanlara bunlar normal geldiği için öldürüyor ölümün cezası idam olsa bak bakalım kimse ölüyor mu ama adalet zayıf adam öldüren 20 yıl yatıp çıkarsa kimse umursamaz
Takke ne alaka namaz kılmiyom
bu ülkenin sorunu erkek düşmanlığından ziyade erkeklerin kadınlara olan açlığı hayır açık biri görünce noluyor yani afedersinde bir bacak görüncede insan zevke gelmez yani
Öldürene sor bunu idamda gelse bu manzaralar son olmaz
Çünkü ayrımcılık var ulkede once bu sorunu halletmek lazm
ne biliyim sahilde falan şort giyiliyor sen giymiyorum deyince bende seni tarikatçı sandım
bu ülkede herşey sorun aslında adalet desen o aldı başını gidiyor eşitlil yok o yok bu yok
Bakana soyle bunu ne amacla baktı ben bakmam açık birisine
Yok tarikatçı değilim keşke tarikatçı olsaydım 😀
hangi birine söyliceksin ki 1 kişi baksa anlarım herkes bakıyor abartmıyorum bak
Adalet 2007 den sonra bozuldu hatta şu an hic yok denecek konuma ulaştı
evet dinle siyaseti karıştırdılar bu insanlar kendini arabistanda sanıp kara çarşafa büründü ben kuranıda okudum araştırdım kuranda kara çarşaf yazmıyor örtünmek var ama bu millet kendini suriyede vs hisseder gibi kendilerini kara kara gömünce 2 3 kişide açık giyinince insanlar görmemiş gibi dönüp bakıyor bu böyle böyle ilerleyince algı yarattı
Sokakta kadına el işareti yapsan tcizci damgası yersin sopa yersin mahkemelik olursun vs vs uzar gider bu ama kadın erkeğe dokunsa hiçbirşey olmaz hatta dovse yine birşey olmaz geçen de otobus de kadının birisi onume geldi bana çarpıyordu sürekli dokunmaya çalışıyordu bu tciz değil mi birşey diyemedim sif beni suçlu görmesinler diye
evet bu konuda kadını destekliyorlar nedenini sorarsan erkeğin elinin kiri derler kadının namusu bu algıdan ötürü adamlar azıtınca toplum kadının yanında yer almaya başladı böylelikle gerçekten adam gibi adam olan kişilerde zorda kaldı
Iste böyle ayrımcılık olduğu sürece bu ülkedeki erkeklerin psikolojisi hicte iyiye gitmez ne kavgalar biter ne huzur olur ne insanlık herkes robot gibi yapa yanliz kalir sonunda bu olacak gor bak bir kac seneye kalmaz tablo buraya ilerleyecek
Herkese at gözlüğüyle bakmak yanlış kim yalan yanlış yapansa onla hesaplaşmak lazm tabi delil olmak şartıyla iftiraya kurban giden erkekte çok malum
Şimdi sana soruyom bu ülkede sadece kadınlar mı eziliyor tek kelime?
herkesin özgür olduğu düşüncesi aşılanmalı
Herkes bir değil işte aşılamak çok uzun zaman alır çoğu kabullenmez
Çünkü adetler gereği kadın erkek başıboş bırakılmaz
Başına bir iş gelmesin diye
haklısın
@MgtowisFreedom güzel cevap
ben açık giyinsem banada 30 kişi bakar
@ipekozdeençarşaflılara bakış açınız neden böyle anlamıyorum sonuçta çarşaf giymek onların tercihi brlki öyle rahat ediyorlar lütfen insanları sınıflandırmayın yok tarikatçı yok açık diye. Ben nice tarikatçı insanlar gördüm açık karı görünce ağızları sulanıyor nice açıklar gördüm namaz kılıyor. İnsanların hepsi aynı değil. Açıkların Arsız okanı da var. Ahlaklısı da var ben kapalıyım feraceliyşm ben böyle rahat ediyorum birçok açık arkadaşım var hatta bir kaçı sizin hibi ön yyargılıydıOnun evindeyken feraceni çıkar dedi bfde çıkardım bazı kapalılar fercelerinin altına hiçbir şey giyniyorlar sen giyiyor musun merak ettim dedi. Tabi ben uzun elbisemin üzerine feracemi giydim elbise ve feraceaiz dışarı çıkmam ama bana öyle dedi çok şaşırmıştım. Lütfen ön yargılı olmayın insanın ne olduğunu tanımadan bilemezsiniz. O arkadaşımla böyle garip bir olay oldu o da sonradan yaptığından utandı. Şimdi iki dostuz şükür iyi anlaşıyoruz.
ben kimsenin açıklığını kapalılığını yargılamıyorum ama çarşaf kuranda yazmadığına göre insanların sonradan bulduğu bişey bu günümüzde çağ gerisindeki arapların giyim tarzı oysaki bu vatan bize atatürkün ileri düzey gelişmişlikte bıraktığı bir ülke biz neden araplar gibi giyiniyoruz bende bunu sorgularım kapanmak isteyen kurana sünnete uygun kapansın sonuçta farz diye kapanılıyor ozaman farza uyalım ve dinin bize buyurduğu şekilde kapanalım kaldı ki madem allaha ibadet ediyoruz neden cahil yobaz araplara benzercesine kendimizi kara çarşaflara gömüyoruz bunu sorguluyorum açıkcası
Araplara özenmelerinin bir sebebi var arapların ataları çarşaf giyiyordu yani peygamber efendimiz zamanında çarşar giyiyorlardı insanlar sünneti işlemek için çarşaf giyiyorlar. Hadislerde çarşafdan bahsedilir.
ben bizzat kuranı falan okumuş birisiyim ve kuranda çarşaf değilde mahrem yerleri örterek türbanlanmak yazıyor
bana çarşaf saçma geliyor ben sana saygı duyduğuma göre seninde saygı duymanı bekliyorum ayrıca dindar birisiyle böyle bir konuyu tartışmak istemiyorum böyle şeyler fazlasıyla geriyor beni
@İpekozdeen ben Kuran kursu öğreticisi olmak için sınava hazırlanıyorum imamhatip ve ilahiyat önlisans okudum. Hoca sayılırım. Kapanmak senin dediğin gibi farzdır ancak insanlar sünneti işlemek için çarşaf giyiyorlar.
İyi peki.
şöyle de bir durum var türkiyede neden deist veya ateist çok çünkü kuran okuyan kendini hoca ilan ediyor ben burda bizzat isim vermek istemiyorum ama tarikatlar kadar saçma birşey yok tarikatlara uyanlarda çarşafı dinin uygulaması sanıyor sünnetin farz kadar hükmü yoktur bunuda belirteyim
Tarikatlar bu durumları gerçekten abartıyorlar. Ben bu konularda bilgili olduğumu ima etmek istedim çalışmayı ve okumayı severim. Bu konularda çok fazla bilgi birikimim var o sebeple koca sayılırım dedim. Ama bu konularda daha fazla konuşmak istemiyorsanız konuyu burada kapatıyorum iyi geceler.
bu konularda tartışmayı severim ama siz hoca olduğunuzu söylediğiniz için size ne söylesem herşeyi kendinize göre yorumluycaksınız hiç hayır demeyin benim dayım din kültürü öğretmeni kendisiyle hiç anlaşamayız dindar insanlara saygım sonsuzdur ama dini doruk noktalarında yaşayıp kendini son peygambermiş gibi bilgili gören insanlara tahammül edemem herkesin inanışına saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca ben bu çarşaf konusunu yukardaki beyfendiyle yapıyordum neden siz biranda atladınız onu anlamadım ayrıca şöyle de bir durum var ben size kaçıncı üniversitede bitirdiniz diye sormadım konusu geçse hadi helali hoş olsun söylemiş derim ama nerden üniversite konusuna geldiniz anlamadım kapalı insanların genelinde bir havalılık godeşlik övünme durumu söz konusu bütün kapalılar için konuşmuyorum genel olarak demiştim bunuda yanlış anlamazsınız umarım
Konuyu çok farklı yerlere saptırdınız hele peygamberlik iddiası haşa asla öyle bir iddia etmem yine görüşlerinize saygımdan dolayı susuyorum.
Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Ayrıldım bile #BenVarım
Şiddete karşı hayır! Güzel bir uygulama olmuş elinize sağlık harika☺️
#BenVarım Şiddetin her türlüsü büyük bir yıkım. Acımasızca.
Bana şiddet gösterdi değil İsveç hiçbir an ülkesine giremez
#BenVarım şiddete karşıyız.
Acılar maskelenmesin
Kalbim ile nefret etmekden başka bişey gelmiyor ki elimden
Hepimiz biriz kadına şiddetin her türlüsüne karsıyız✋🏻
Her zaman buradaydım, ve her zaman olmaya devam edeceğim.#BenVarım💪
Erkekler Ne Diyor
Merhabalar,
Bir VODAFONE lu olarak #BenVarım
#Just
Kadınların bu durumları gizlemesindeki en büyük sebep devletine güvenmiyor olması. Devletine güvenen bir birey, suçun cezasız kalmayacağını bilir.
Kanunsuz suç ve ceza olmaz.
Anlatmak istediğim tam olarak da buydu. Kanunu olmayan bir devlete kimse güvenmez 👍
Kadin annedir, cennet annelerin ayaklari altindadir
Kimse şiddeti hak etmiyor, hele Allah'ın emanetleri asla.
Her erkegim yapması gereken gözle şiddetten kaçınıyorum
Kadına şiddet kesinlikle hayır. Lakin evlenip sonra sudan sebeplerle boşanıp süresiz nafaka talep eden aç gözlü kadınlara da hayır.
Erkek milleti şerefsiz olmasa böyle şiddet ölüm olayları yaşanmazdı
Saçmalamayın beyler neyine dislike atıyorsunuz. Kendi zevkleriniz icin milleti kullanıp kenara atan değil misiniz.
Hiçbir şey yapmıyorum. Askerde, okulda dayak yiyen erkekler görülmediği sürece.
Geçen gördüm bu uygulamayı, hakikaten güzel bir uygulama olmuş...👏👏👏
anne ve babaların erkek evladlarinı bu konuda daha dikkatli ve bilincli bir şekilde büyütürse minimuma iner.Özellikle erkek evladı olan annnelere büyük iş düşüyor
Hiç bir şey ne babamda gördüm ne eniştem de karakter meselesi biraz genel sebebler araştırılmıypr kadına şiddete çözüm hapis değil en başda araştırması şart neden şiddet uygulama isteği var altında bir sebeb olmalı
Ben eğer korkan varsa baskı kuranı şiddet uygulayanı ihbar ediyorum. Tabiki de eğitim ailede başlar. Sonuçta kadına şiddet uygulayan erkeği yetiştiren de kadın. Kadının karnından sıpayı sırtından sopayı gibi saçma sözlere son vermek lazım.
Kadına şiddete karşıyım elimden gelen bu kadar #BenVarım
Onları cesaretlendirmeye ve yanlarında olmaya gayret ediyorum
Feminler gelecek fakat şiddeti sadece kadınlar görmüyor. Kadından şiddet gören erkekler ne olacak? Yine de #benvarım
Şiddetin hiçbir türlüsü doğru değil. Cinsiyet fark etmeksizin tamamen yanlıştır.
Bunların olmaması için yazdıpım bence lere bile itibar olmadı. İyi birşey, inşallah amacınaulaşır.
Burada olay kadina siddet degil lutfen siddetin her turlusune hayir ozaman # bende varim
Şiddete karşıyım ve kadına yapılan şiddeti kınıyorum
Ne kadar lanetlesek de, bağırsak da, kınasak da buna bir çare bulmak çok zor.
Yalnız kadınlara değil, her türlü canlıya uygulanan şiddete karşıyız.
Benim kocam severde döverde dedikleri için birşey yapamıyorum malesef
Kadına şiddet sadece karnındaki bebeğinin hakkıdır !
Şiddete karşı #BenVarım, bir katıda tekme atmak yalnızca karnındaki BEBEĞİN hakkıdır...
"Kadına şiddete hayır" değil de "şiddete hayır" dendiği gün ben de olacağım orada
Şitdete gerek yok uyuşmuyorsa kafa anlaşmalı boşanılır herkes yoluna 😏😏
Sadece aciz insanlar kadına şiddet uygular.
Türkler özüne döndüğü zaman bu durum değişecek!
Evet sonuna kadar kadına şiddete hayır, karşıyım.
#BendeVarım
Kadınlara tavsiyem olarak önce kendinizi sonra erkekleri genel olarak tanıyın
Kadinlara siddete ben karsiyim allahin emanetine sahip cikmayip siddet uygularsan olmaz