AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kadinlar ve erkekler egitilmelidir dunyanin en iyi anne ve babalari olmalidir amac bu olmalidir birbirinden ustunlukleri olmamali avantaj ve dezavantajiyla ozgur ve mutlu yasayabilmelidir umarim ulkem bunu basarir...
Şiddetin cinsiyeti olmaz bunu sadece kadına değil genel olarak ele almak lazım bence. Her türlü şiddet olaylarınım karşısında birlikte olunmalı.
Her türlü şiddete karşıyız
Kadinlara şiddete karşıyız
Çocuklara şiddete karşıyız
Hayvanlara şiddete karşıyız
Öğretmenlere şiddete karşıyız
Sağlık çalışanlarina şiddete karsiyiz
..
Kadın şiddettin sonucu ölüm alıyor bu kadar basit mi Allah’ın verdiği canı almak? Bence psikolojik bası hakaret bile suç olmalı kadına şiddet oluyor şikayet etmek için gidiliyor aile içerisinde olur bu ne demek? İllaha ölüm mü olması gerek anlamıyorum bu kadar neden geri düşünülüyor kadını yakıp öldür ama iyi hal indirimi al sinirlen kadını döv öldür bu kadar basit mi ağır ceza gelmeli artık küçük kız çocuklarına kadar tecavüz oluyor daha hayalleri olmadan elinden alınan çocukların maalesef
Istersen idam getir bitmez.
@61TRABZONLU bitmez ama azalır
Azalır evet ama hiçbir zaman bitmez
Eskiden de vardı bunlar sene 2020 oldu halen bitmedi
@61TRABZONLU ama arttı sebebi ne adalet işleyişinin olmaması eşitlik olmaması
Tam tersi adalet şu an sadece kadinlar 'dan yana
Azaldı onun için ama kadın erkek düşmanlığını da tetikledi
Eskiden hergun nmus cinayeti işleniyordu bizim Trabzon da
@61TRABZONLU nedense sadece kadının namusu düşünüldüğü için kadınlar öldürüyordu devlet kadının yanında bu şekilde mi
Erkekler de olüyodu
@61TRABZONLU aynen siz erkekleri savunmaya devam 👋🏻
#BenVarım şiddetin her türlüsü için hemcinslerimin yanındayım. Psikolojik veya fizyolojik her hangi bir konuda karşınızdaki kişi kim olursa olsun korkmayın dimdik durun. Siz kendinize yetersiniz inanın basarilmayaack hiç bir şey yok. Birlikte güçlüyüz. Kadın kadının düşmanı değil sığınacak limanı olmalı. Bana olmaz demeyin kimler kimler neler yaşıyor.. korkmadan sesinizi çıkarın siz hayatta değersiniz..
Anormal şekilde şüpe duyduğunuz bir erkekten uzak durmayı tercih ediyorum ve tercih edilmeli daha sonrası için her şey olabilir çünkü. 2 metre kürek kadar elleri ile çok yakıyorlar
Benim tanıdığım birkaç kadın kendini çaresiz gördüğü için psikolojik ve fiziksel şiddete susuyor. Halbuki hiç de değiller. Her şeyden önce kadınlarımız kendilerini çaresiz görmemeli.
Sadece erkek kadına şiddet uygulamıyor ki. Maalesef kadınlarda, kadınlara psikolojik şiddet uyguluyor. Şiddet hayatımızın her noktasında var. Şiddete meyilli ve bunu kendine hak gören erkeklerinde arkasında genelde bir kadın oluyor. Bizim önce kadınlar olarak birlik olmamız lazım. Yoksa buna asla bir dur denilemez.
Farkinda misiniz? Siddet sadece fiziksel değil duygusal maddi manevi her kadin illaki siddetle karsi karsiya. Adam dövmüyor belki evet ama alkolik mesela sarhos hergun bence buda siddet ya da oyle laflar konusuyor ki kadina bir tane vursa daha iyi dersin. siddet maalesef her yerde
İşte sonunda kadınlara çok yararı dokunacak bir uygulama. Bu uygulamayı çevremdeki bütün kadınlarla paylaşacağım. Kadının yanında olan her tüylü uygulamanın yanında #BenVarım <3
Hiçbir şiddet kabul görmemeli, kadınlar sosyal maskesinin ardına sığınmamalı! #BenVarım
Maalesef kadınlar kaçsa da, şiddet gördükleri kişi tarafından bulunuyor ve öldürülüyor. Sadece kaçmaları değil, ömür boyu güvende olacakları bir yer lazım
Ülkemizde çok fazla şiddet var ya fiziki ya manevi , hele bazı insanlar bunu normal mis gibi görmesi insani daha çok delirtiyor yok neymiş doverde severdeymis kiz dediğin dizinin dibinde susup oturcakmis oldu o da sizin maaşlı çalışanımız saten her b. kunuza katlanicak susucak emriniz olur
Kadın dahil yeryuzundeki herhangi bir canlıya şiddet uygulayanların canı çıksın.
Zaten devlet onlara ceza vermekle uğraşmaz yani adalet yasa islemez anca kendileri geberse pisliklerin
Şiddete goz yumuyorlar nerde olursa olsun karısmıyorlar kendimden biliyorum onları ılgılendırmeyen seyler İcin kapımı calan komsularım kocam beni bogazladığında yoklardı avazım cıktıgı kadar bagırdım yoklardı o an ki hissi anlatamam oldurulen kadınlar geldi aklıma o an yapayalnız oluyorsun
Şiddet doğru birşey değildir kadın ne yapmış olursa olsun en fazla boşan ama el kaldırmaya hakkın yok. İnsan hayat arkadaşına el kalırdımı kendisi kaybeder zaten
Hiçbir kadın hatta bırakalım kadını hiçbir insan ne olursa olsun şiddet görmeyi hak etmiyor. Her türlü suçun ayrı bir cezası vardır ama bu şiddet değildir. Bunu okuyan ve şiddet gördüğünü gizleyen bir insan varsa kuzum Allahtan başka hiçkimseden korkma ❤️
#benvarım şiddetin her türlüsüne hayır. Bir yerde şiddete uğrayan birini gördüğünde veya kendin şiddete uğrar isen (Allah korusun) sessiz kalma! Kaldırtma!
Cahil erkekler kendini zavllali hissedenler yapar bu aşağılık hareketi taa kucuk bir çocukken başlanmalı eğitimlerine eğitimsiz erkek = siddet uygulayan erkek çocuk psikologları okullarda görev almalı
Maalesef hersey egitim bunu okul olarak dusunmeyin, kafa gorus ahlak karakter egitimi, hicbir insanin birbirine ustunlugunun olmadığını anlatmak anlamak, zihniyet degisimi yuzyillar alir, insan önce kendinden baslamali fark etmeden kurdugun aşağılayıcı cinsiyet cumlelerinden vazgecmeli, sonrasi sonrasi icin yol uzun
kadınlar korkusuzca istediği saatte istediği kıyafetle istediği yere korkusuzca gidene, çocuklar sokakta özgürce oynayabilene kadar bu zulmün direnişinde #BenVarım
Şiddetin her türlüsü rezil birşey BİZ SUSMAYACAĞIZ YAPANLAR UTANSIN!!
yalnızca kadına karşı değil çocuklara, hayvanlara ve tüm canlılara karşı şiddetin hiç bir türlüsü asla kabul edilemez. #benvarım
Devletin veremediği korumayı özel, bize bile ait olmayan şirketlerden görüyoruz. Her alanda beklediğimiz uygulamalar bunlar. #BenVarım
Valla ben gördüğüm yerde kafamı çeviriyorum. Dayak yiyen kadın sen karışma sen kimsin o benim kocam sevgilim deyip bizi suçlu çıkarır aman aman.
Aynen kadir şeker gibi olursun aman karışmayın.
Güzel yazı. Şiddet istemesek de var. Bunu engellemeye çalışmak güzel. Fakat tamamen engellemek zor gibi. Bilemiyorum
Tamam her türlü desteği verelim ama bu asla yeterli gelmez.
Bu ülkede ki zihniyet değişmeli, yönetim değişmeli, eğitim sistemi değişmeli...
Kadına şiddete sonuna kadar hayır, daima buradayım.
Şiddetin her türlüsüne karşıyım!
Şiddet karşısında susmam!
gercekten dunya cok kotu bir yer kadinda erkekte kendini korumayi bilmeli ozelliklede kadinlar... #BenVarım
Erkekler Ne Diyor
Valla bir kere başıma geldi birine yardım ettim sonra karakolda farklıysa dönüyordu olay kamera kayıtları sayesinde kurtuldum, çekinirim ben yardım etmeye, ama gereken desteği elimizden geldiği kadarda etmek lazım
Aslında hiçbir zaman kötü kadın yoktur Kadın kime nasıl davranacağını iyi bilir Lakin bunun karşılığı asla şiddet olmamalı davranış hatası yüzünden ve iletişim kalitesizliği yüzünden oluşan gerilim siddet ile kadına sonuçlanma malı
Vodafone kullanıyorum çok memnunum o olmasa telefon kullanamazdım çarkı çeviriyorum 100 GB internet geliyor minnettarım , görüşeme gelirsek farkındalık yaratmak adına sosyal medyada şiddete karşı duruşu destekliyorum
Kadına şiddet büyük suçtur, kabul edilemez. Bunu yapan erkek aşağılıkdır.
Şiddetle mücadele, topyekûn olması edilmesi gerekir. Eğitim, kültürel, hukuki, politika vs...
Toplumumuz aşırı bilinçsiz ben dışarıda kavga eden ya da tartışan bir çift görünce önce çevredekilere bakıyorum herkes izliyor. Ardından ben müdehale ediyorum sonrasında yanımdan geçen beni pohpohluyor. Yapılması gerekeni yapıyprum ama tebrik alıyorum bunu yapmak herkesin sorumluluğu
Kadına şiddette farkındalık oluşturmak gerekiyor, öncelikle şiddete uğrayan kadını, kendi hemcinsi eleştiriyor veya saldırıyor. Öncelikle hata kendi hemcinsin de bile olsa, onu koruyup kollaması lazım diye düşünüyorum
Nedense herkez sadece Fiziksel şiddeti ön plana çıkartıyor!! Peki ya her gün işte sokakta evde maruz kalınanan piskolojik şiddeti niye kimse anlatmıyor!!
#BenVarım
Şiddetin her türlüsüne karşıyım.. kadına şiddete hayır demek yetmez buna engel olmak içinde her türlü yasal düzenleme ve dahası toplumun da duyarlı olması gerekiyor..
Yarıda Sırf Bunun Yüzünden Vücut Geliştiriyorum Tecavüzcü-Çocuk Kaçıran-Kadına Şiddet Uygulayan Birine Rast Gelme Umuduyla Böylelerine Acizliği Iliklerine Kadar Hissettireceksin
Umarım bunlrın hiç birine gerek kalmaz bir gün. Bir de ortlıkta erkeğim diye dolaşan hem cinslerimin bazıları şiddet anında durup sadece seyrediyor. Onların da gelmişleri geçmişleri şad olsun.
Alenen birşey yapılırsa müdehale de bulunuyorum fakat daha önce ettiğim müdehale de tam olarak o benim sevgilim bugün kavga eder yarın barışırız sen burnunu sokma diyen bir kadın la karşı karşıya kaldığım için bu tip olaylara bakmaya çok ta yanaşmıyorum
Sadece kadına değil, polis şiddetine, siyasi şiddete, yargı şiddetine, okulda öğretmen, kışlada komutan şiddetine, psikolojik, ruhsal şiddete karşıyım bende.
Keşke etiketlemeyle, takip etmeye, ya da farklı mecralarda paylaşım yapmakla bu işler çözülse. Sağlam bir Yasa çıkartılmalı.
#kadinasiddetehayir
#Benvarim
Kadınlar başlığını kullanarsk bu yönde yapılan şey provokasyondan başka bişey değildir. Y
Toplumu bölmenin diğer bir yoludur malesef. Şiddetin cinsiyeti olmaz
#benvarım kadın erkeğin ne kölesidir ne de kulu kadın annedir, kadın kız kardeştir, kadın sevgilidir kadın eştir kadın herşeyden önce değerlidir kadın namus kelimesinin tek odağı değildir.
Kadina el kaldirani gördüğümde el kaldırıyorum ben de. Anlasin kendinden sevgi saygi bekleyen birine merhamet gostermemenin ne demek olduğunu diye. bir nevi empati yapmasini sağlıyorum. Çünkü bu ulkedeki kadin siddetine tacizine verilen hak ve adalet kedinin onune fare koymakla ayni şey.
vallaha mudahale edemıyorum sokakda denk geldı adamın boyu 1,50 kadını dövüyor alacaktım elıme kadın sen karışma kocam dedı onuda geçtım hadı mudahale etım aya takıldı adam duştu öldü onun cezasınımı yatacam karışmıyorum açık konuşayım ama kadın döven adam değildir net
Kadına çocuğa hayvana acize el kaldıran kim varsa insanım diye gezmesin. Rabbim cennetin en ateşli yerlerinde yaksın onları.
Şiddet konuşarak derdini anlatamayan ve insanı yetkinliğe ulasamayanlarin başvurduğu yanlış bir durum maalesef.
Şiddetin her türlüsüne karşı durmak gerek
Şiddetin kadını erkeği yoktur, şiddet her haliyle kötüdür bu yüzden komple şiddeti kaldırmaya çalışmalıyız.
#BenVarım
Şiddet hiçbir varlığa uygulanmamalıdır. Şiddetin doğrusu yoktur yalnışı mevcuttur. Her türlü şiddet olayını kınıyorum.
ben butun şiddete karşıyım
https://voca.ro/o8HtymfSIAY
Vlla burda konustugun bayan olmadığı için hastek yapamıyorum tabii ama böyle seyleri görmek guzrl olsun tabii ki
Kadına şiddete hayır ama sürekli yanlış tercihler yaptıkları da bir gerçek. Masaya elini vuranı değil, eli ile kalbinize dokunanı sevin.
Ne kadar erkek varsa karısı kızını döven kendi erkekliğimde erkek kelimesinden kendimden bile soğudum şiddet ölüme her zaman karşıyız her zaman barış sevgi olsun her zaman
Öncelikle kadinlari döven şerefsizler caniniz cehenneme.. Allah kadinlari biz dövelim diye değil, biz sevelim diye yaratmiştir. Kadina şiddete hayir.
Olayları içlerine stmsmalari için taniyorsam paylaşması için cesaretlendiririm ve çözüm üretmeye yönelik biseyler yaparim
arkadaş arası konuşmalarda kadınlara şiddetin yanlış olduğu zayıf görüp kendisinin zayıflığını ortaya çıkarıyor diyerek bunu ön planda tutyoruz
Siddet goren kişinin cinsiyeti umrumda degil. Şiddetin kendisine karşıyım. Kadına ya da erkeğe olması önemsiz.
Kadınların dövülmesi öldürülmesi tecavüze tacize uğraması çok kötü şeyler ama bunları engellemek için elimden bir şey gelmiyor