Rusya'da 10 yaşındaki Ivan'dan hamile kaldığını iddia ettiğinde 13 yaşında olan Darya Sudnishnikova, 14 yaşında anne oldu!
AİLELERİ TARAFINDAN DESTEKLENDİ!
Uzmanlar, Darya Sudnishnikova'nın Ivan'dan hamile kalmasının mümkün olmadığını iddia etse de, küçük kız ve Ivan bebeğin kendilerine ait olduğunu iddia etmişti. Bir süre televizyonlarda da boy gösteren çocuklar, aileleri tarafından desteklendi.
ERKEN DOĞUM YAPTI!
Geçtiğimiz haftalarda takipçileriyle düşüncelerini paylaşan Darya, doğum yapmaktan korktuğunu çünkü sancı ve kasılmaların canını yakacağından endişe ettiğini söylemişti. Çiftin birlikte kullandığı Instagram hesabından bebeğin doğduğuna dair bir paylaşım yapıldı. Aniden gelen sancıların ardından Darya'nın hastaneye kaldırıldığı ve sezaryen ile doğum gerçekleşti. Çiftin daha önce duyurduğu üzre bir kız çocukları oldu. Hamileliğin başlangıcında 10 yaşında olan Ivan şu anda 11 yaşında.
DARYA DAHA ÖNCE BABASININ BAŞKA BİRİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ!
Darya, yaşananların ardından bir süre önce bebeğin babasının Ivan olmadığını, şişman bir adamın kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Ancak bebeği Ivan'la birlikte büyütmeye kararlı olduklarını ifade eden Darya'nın bu sözleri tepki çekmişti.
PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? BEN ŞOK OLDUM!
Rusya'da 13 yaşındayken 10 yaşındaki çocuktan hamile kalan kız erken doğum yaptı?
Çocuk aile terbiyesi almayınca böyle oluyor. Türkiye de böyle olacak çok uzak değil çok yakın. Hatta şöyle bir İzmir deki liselerde hamile kalan kızlara bir göz atın. Yazık. Bir toplumda din yoksa, o toplum ahlaki açıdan çökmüş demektir. Batıya özene özene böyle batarsınız yazık.
Ne güzel erkenden başlamışlar o işlere, ben daha erken başlamıştım burada arada sırada yazdım da erkek tarafı iyice çocuk ya hafi kız az olgun gösteriyor bşr garip durum.
10 yaşında bir çocuğun sperm üretmeye henüz başlamadığı için hamile kalması imkansız. Büyük ihtimal tecavüze maruz kaldı üstü örtülmek için bunu uydurdular.
10 yaşındaki velet nasıl sperm üretiyor ona mı hayret edeyim o yaşta veletlerin seksi bilmesine mi. Benim o yaşta tek eğlencem sümüğümü top yapıp tavana atmaya çalışmaktı elalem neler biliyor be
Duymadıysan o senin beyinsizligin. Eskiden hep oyleydi, ulan cevremde olmasa yedirecen yani mk mali. Komsumuz 12-13 yaşlarındaydı anne oldugunda. 18'e gelip evlenmeyene evse kalmia gozuyle bakiyorlarda kodumun mali. Ne biliyorsun da konusuyorsun? Pedofili diyor bir de sanki ben dedim cocukken evlenin diye. Essahtan gerizekalisin ha.
Tamam deli aynen ondan. Senin koyun butun insanligi temsil ediyor zaten, gozumuzun gordugu de yanlis, cikan haberler de yanlis. Bir sen doğrusun, oldu mu?
@gamzesie siz evvela peygamberinize bakin. Lan siz anlama ozurlu musunuz? Kim pedofili? Nereden cikariyorsun o mk seylerini? Cok da alisilmamis degil diyorum, eskiden vardi, duymusluslugumuz da var diyorum, bu normallestirmek mi beyinsiz kari?