Genel olarak çok sevilen bir irk degiliz. Ozellikle Fransa, Ingiltere, Rusya ve Almanya gibi gelismis ülkelerde... Üstelik Ruslar ve Ermeniler tarafindan katliamlara dahi ugramisiz. Bunun sizce özel bir sebebi var mi? Tesadüfi mi veya?
Cevabın nedir?
Türkler sevilmiyor doğrudur. Ama bizim ö-küzler nerede yabancı eğitimler varsa ona üye oluyor... Kendini eğitmek adına ondan sonra türkiye devredışı kalıyor.. Baktılar kendi ülkelerini sevmiyor kendi eğitimleri ön görmüyor ee peki türkiye sevilirmi böyle rezalet karşısında? Biz hep yabancı ülkelerin ürünlerine muhtaç kalmışız bu bir gerçek ülkemiz de doğru şekilde teknoloji üretilmiyor.. Yabancı ülke de 5G teknolojisine geçti biz hala 4G yüzünü göremedik böyle durum karşında kim severki türkiyeyi..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittiği heryeri bok eden bizden başka bir ülke var mı? Nerde usülsüz işler nerde kötü işler orda türkler. En basitinden söylüyorum bak bir oyun düşünün online hilesiz yabancı ne güzel kendi aralarında hile olmadan oynuyor. Türkler bir bulsun burayı hile hurda ne varsa bulup insanı oyundan soğutuyorlar en basiti bu bak. O yüzden bizi avrupa cıkarmasınlar zaten.
65 Yorumla
Soran+1 yılMantikli.
- +1 yıl
Battlefield-cod-cs :D
Cevap sahibi+1 yılValla ya bazen ben bile sevmiyorum :DD
Cevap sahibi+1 yılSon olarak kendi içinde birbirini yiyen aşağılayan sadece kendini düşünen insanlarız. Sonra Ne Mutlu Türküm diyene vay yiyim sizin Türklük anlayışınızı
Almanların kuyruk acısı var yaklaşık 50 yıl önce misafir işci olarak getirmişler türkleri almanyaya ama hepsi geri dönecek ülkesine nasıl olsa düşüncesiyle. Sonrada türkler almanyaya yerleşince işler onların istediği gibi gitmeyince kinlendiler. Ayrıca türkler daha başarılı ve iş veren bile oldular onu kaldıramıyorlar.
010 Yorumla
Soran+1 yılAlmanlara biraz hak vermiyor degilim :D
Soran+1 yılHalki suclayamazsin ki. Su an senin ulkene alinan Suriyelilerden kurtulamadiginda suclu sen mi olacaksin :)
Soran+1 yılTabiiki ama sonuç da suçlusu halk degil demem o.
- +1 yıl
bide Türk erkekleri kızlarını kapmıştı baya :)
- +1 yıl
alman kızlarında ne bulurlar anlamam güzel Türk kızları varken :)
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Kuyruk acıları var sevemiyorlar zamanında alayına çaktık :D
Birde bir hocamdan duymuş hristiyan inancında yer altından çıkıp hepsini yok edecek bir kavim varmış
hristiyanlar bu kavmin Türkler olduğunu düşünüyorlar detaylar aklıma değil birde öyle birşeyler vardı doğru yanlış bilemem32 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeryüzünde azıp, şımarıklık yapıp, bozgunculuk yapan, fitne, fesat, pis işler ile uğraşan kavimleri helak etmek için Yüce Allah tarafından görevlendirildiği için sevilmiyor Türk'ler.
Dünyanın en kalabalık ülkesine bak!! Korkusundan tam 6bin kilometre boyunca duvarlarını örmüşler severler mi hiç?
Koskoca Roma İmparatorluğunun göbeğine gelmiş " Tanrı'nın kırbacıyım " demiş Atilla.
Severler mi sence?
Bitti denilen İmpratorluk'tan yedi düvele kafa tutan, savaşan, yılmayan yenilmeyen bir millet olduğunu göstermiş tüm dünyaya severler mi?
Yıkamadıkları bu milleti içten yıkmak için her türlü şeyleri deniyorlar.
Zannedersin ki ülke yöneticileri Türk !!
İçlerine baksan hepsi Yahudi, Ermeni ve Kürt !!
Sevmezler ve sevmeyecekler.
Tarih yine tekerrür edecek.21 Yorumla- +1 yıl
Bende ırk olarak kürtüm herkes böyle değil. Hatta benim çevrem hiç öyle değil. Irk olarak Kürt olsak da Ulus olarak Türküz. Türkçe konuşur, yazar ve okuruz. Türkiye için gerekirse büyükdedemler gibi canımı veririm. Lütfen Kürtlerin üzerine bu kadar gitmekten vazgeçin. Sizin düşmanınız falan da değiliz. Siz bizi öyle görüyorsanız ve Kürtlere (sırf Kürt oldukları için) ırkçılık devam ederse bu hiç kimsenin yararına olmayacaktır. Bahsettiğim konu bile saçma bunu şu an konuşmuyor olmalıydık. Umarım yakın bir gelecekte böyle saçma sapan ve akıl yoksunu tartışmaları bırakıp vatanımız ve medeniyetimizi ileriye taşımak için uğraşan bir millet oluruz. Saygılarımla<3
KENDİMİZİ SAVUNAMAMAMIZ tek nedeni bu elin yunanı bile bizim baklavamıza lahmacunumuza patent çıkarmaya çalışıyo biz ise mal gibi seyrediyoruz daha geçen ay ingilterede doncaster diye bir şehrinde döner'e patent çıkarmaya çalıştılar düşünün artık ! ekonomi.milliyet.com.tr/.../default.htm Haber de bu inanmayanlara...
00 Yorumla
+1 yılAlmanya'da seviliriz aslında. Ama almanlar zaten 2. dünya savaşından sonra ırkçı olmaya başladılar. Ruslarla eski zamanlardan beri olan savaşlarımızdan dolayı sevilmeyiz. Hem rusya'da çin seddi ruslar için yapılmış diye öğretiliyor. :) Fransa'da kurtuluş savaşından dolayı. Ermeni olayı bambaşka. İngilizler de faydalanamadıklarından ve sömürge edemediklerinden dolayı. Aldırma. :)
00 Yorumlageçmişteki atalarımızdan çok çekti onlar en önemli sebeplerinden birisi budur. günümüz sebepleri ise, islam ülkelerine örnek müslüman bir toplum olmamız, gelişip güçlenmemizi istemiyolar, üreten bir toplum degil tüketen bir toplum olmamızı istiyolar. ve osmanlı korkusu hakim olduğu için tekrar o günleri yaşamak onlara korku veriiyor. bunlar yüzeysel sebepler politik bir çok sebep var anlat anlat bitmez cancazım.
00 Yorumla
+1 yılO öküzler severse zaten sorum vardır. Onların bizi sevmemesi doğru yolda olduğumuzu gösterir. Çünkü adı geçen milletler zalim ve sömürgeci; Türkler adil. Sevmesin ibneler... Çok da tınnn. En çok sevilmeyen millet yahudiler faşist oldukları için ve ABD kaba güç olduğundan. Türklerin seveni de çoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kafan çok güzelmiş birader harbiden
Türkleri sevmiyorlar çünkü nereye gitdek düzen bozuyoruz. Geçmişte o devletlerin yöneticilerin yaptığı katliamlar bugünkü insanların sorumluluğunda değildir. Adamlar genel anlamda bizden daha medeni
+1 yılbaşarılı insan sevilmez çekilmez kıskanılır osmlı zamanında 3 kıta bizim olunca bir nefret bürüdü onları atamıyolar daha içlerinden ne kadar kincilermiş
06 Yorumla
Soran+1 yılSu an saydigim ülkelerin hepsi bizden daha basarili?
- +1 yıl
tabii ki de olacaklar zirveden sonra düşüş başlar düştük ama kalkıcaz biz kalktığımızda da onlar düşüşek değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
- +1 yıl
sen bir soruda ırkımın erkeğiyle evlilik düşünmüyorum gözüm dışarlarda demiştin dimi, burada nasıl milliyetçiye dönüştün
- +1 yıl
aşk başka iş başka
- +1 yıl
aşık olduğun kişi Türkleri sevmiyorsa
- +1 yıl
olabilir platonik olarak devam ederim aşık oldum diye kendime kelepçeliycek değilim ya
+1 yıldunyaya hukum surmussun ve kiyafetinden korkar hale gelmisler zamaninda. simdi iki metre kare yere indirgemisler ve biirmeye calisiyorlar. sen dunyanin merkezindesin hafiz. neden rahat biraksinlar seni.
00 YorumlaAlmanya berlin sehirinden Islenen suclarin yarisini Türkler isliyor.
Berlinde her 3. Türk Lise mezunu bilem degil.
Türkler bilem türkleri sevmezken, baskalari Türkleri neden sevsin?12 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya konusunda haklisin peki diger ülkeler?
Ne arap ne hristiyanız o yüzden. Dinsiz bile olsak belki bunlar olmazdı ama müslüman ve türk olduğumuz için hrıstiyanın bir derdi oldu arabın bir derdi. Yoksa azeriler bizi severdi eskiden :D
16 Yorumla
Soran+1 yılDinle çok da ilgisi yok bence öye olsalardi Araplardan daha fazla nefret ederlerdi din konusunda onlar daha fanatik.
Soran+1 yılYok yahu Türk diyince renkleri atiyor adamlarin. Arap, Fars bu irklara daha iyi gözle bakiyorlar (eger El Kadide uyesi gibi gezmiyorlar ise :D )
- +1 yıl
Yok gülüm yanlış biliyorsun :) araplar avrupada hep sıkıntılı görülür. adamlar canlı bombayla, intahar saldırısıyla, kafa kesme görüntüleriyle hayal ediyor arap deyince. Türkleri en azından unuttular taa bu yüzyılın başından beri. Anca ülkemizde bir karışıklık çıkınca haber alıyorlar bizden artık.
Soran+1 yılKendi denk geldiklerim üzerine yorum yaptim genelleme degil elbet :)
+1 yılboş ver ezik miyiz bilmem ama hiç bir hakkımızı kullanamıyoruz ne derseni z boşşşş. aşkı bile bilmiyoruz her şeyden öncesi erkekleri direk abaza diye damgalıyoruz ne milletiz ya dediğiniz gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvrup'da Türk, müslüman manasına gelir. Müslüman olduğumuz için, haçlı ordularını perişan ettiğimiz, Bizans'a son verdiğimiz, yüzyıllarca Avrupa'da at koşturup, dünyaya hakim güç olduğumuz için sevilmiyoruz.
00 YorumlaTüm dünyayı hükmetmis bir milleti kim kıskanmaz ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılEskidenmis o, su an bu ülkelerin hepsi bizden daha iyi konumda. Ama nefretleri baki.
bugün amerikalılar neden sevilmiyor aynı olay işte. bizde o zamanın süper gücüydük o yüzden. tarih kaynaklı. tarihten gelen bir korku var o yüzden bugün sevmiyorlar bizi.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Türkler savaşcı ve barbar (itiraz etmeyin öle) bir ırk moğollarla akrabayız geçmişte Hunlar Moğollar (Osmanlı ve Selçukluyu katmıyorum) felan yüzünden sevilmiyoruz ama seven ülkede çok bizzat Japonlar, Koreliler, Romanya
10 Yorumla
+1 yılYılanın kuyruk acısı ile babanın evlat acısı hikayesi.
10 Yorumla
+1 yılmoderm islam ülkesiyiz ve gelecekleri için tehdit ülkesiyiz her zaman için.
başka bir sebebide tarihten kalma düşmanlıklar00 Yorumla
+1 yılbirazda kürtler yüzünden, barzo tipleri yüzünden adamlar tüm Türkleri öyle bellemiş
43 Yorumla
Soran+1 yılYok abi Türk olsun Kürt olsun her yerde rahatsizlik verebiliyoruz ülke olarak bence.
+1 yılÇünkü Hırslıyız, azimliyiz, haksızlığa asla gelemiyoruz..
01 Yorumla
Soran+1 yılEskiden belki de şu an hicte öyle degil.
Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Çünkü doğum kontrol yöntemi olmadan, tuttuğumuzu götürmüşüz;)) bu arada hep batıyo yazmışsın da çinde de sevmezler:) ama japonlar çok sever Türkleri;))
00 Yorumla
+1 yılSanmam hepsi aynı fikirde değildir... Ülke çıkarlarına göre devlet adamlarının aldığı kararlarla karıştırılmasın...
06 Yorumla
Soran+1 yılSahsi görüsüm.
- +1 yıl
Eğer öyle bir düşünceleri olmuş olsa idi Türkiye'ye Turist bile gelmezdi ama
Soran+1 yılBuraya gelenler zaten cok da rahat kesimler degil aslinda. Hele ki Rusya ve Almanya'dan gelenler oralarin daha dar gelirli insanlari. Yoksa Yunan Adalar'ina gidiyor imkani olanlar :)
- +1 yıl
Bence yanılgıdasın, tercih meselesi bu... Türkler niçin kendi topraklarında ağırlıklı olarak Antalya, Side, Kuşadası gibi Ege kıyıları ve Akdeniz'in Batı kısımlarına giderler? Niçin Mardin, Kars, Erzurum, İskenderun, Adana yahut Karadeniz kıyılarına gitmezler?
Soran+1 yılTuristik olarak Turkiye ye lafim yok zaten. Tercih edilebilir de olabiliriz ama bu bizi sevdikleri anlamina gelmiyor.
- +1 yıl
O zaman geçmişten kaynaklı bir takım izler olabilir... Sanırım Türklerin o dönemlerde yayılmacı bir politika izlemesi olabilir...
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçen bir almanla konuşurum adam bana dediki hayatımda gördüğüm en barbar ülke türkiye dedi firmada :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBana da sen nasil Türksün çok kibarsin demisti bir Alman :D
Cevap sahibi+1 yılbilmem :D işte yarısı seviyor yarısı sevmiyor ama haklılar bence yabancılar her türlü şey var türkiyede
+1 yılBunlara rağmen hala Türkler soykırım yapıyor nasıl diyebiliyorlar hayret ediyorum !
00 Yorumla
+1 yılhepsi intikam bunların dedelerimiz çok çektirmiş zamanında ondan oluyor bunlar. dünya imza atmayı öğrence kaybetmeye başlamışız
00 Yorumla
+1 yıl2500 yıla yakın gelene geçene moğoluyla afkanıyla adigesiyle lazıyla çerkeziyle osmanlısıyla koyup geçirdik diye sevilmiyorum moruk
00 Yorumlabinlerce yabancı tanıdım işimin gereği daha sevilmediğimizi görmedim. nerden buluyorsunuz böyle uydurmasyonları aksine bize hayranlık besliyorlar özellikle tarihimize
00 YorumlaMüslüman oldukları için ve gerici yaklaştıkları için olabilir mi sence?
12 Yorumla
Soran+1 yılBir Müslüman biz degiliz ki
7 kıtaya hükmettikleri çağ açıp çağ kapattıkları için.
10 Yorumla
+1 yılZamanında çok çektirdik onlara o yüzden sevmiyorlar.
Herkesin derdi biz olmuşuk demek ki zamanında çok koymuşuk :D00 Yorumlaee normal tabi asırlarca dünyaya hakimdik
bunun bir bedeli olacak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkün Türkten başka dostu yoktur bu laf boşuna değil. Herkes muhalefet ise sen iktidarsın unutma.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Düşük kültürümüzden dolayı.
22 Yorumla- +1 yıl
Taaa Orta Asya'dan başlayıp bu coğrafyaya gelmiş, din değiştirmiş ve birçok uygarlıklarla etkileşim halinde olan bir kültür nasıl düşük olabilir?
Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. kuyruk acıları oldugu için olabilir :D :D
20 Yorumla
+1 yılçünkü bizden korkuyorlar
10 YorumlaVarsa da tarihsel sebeplerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürkler kimi seviyor ki?
15 Yorumla
Soran+1 yılYok biz o konuda yalakaligi severiz.
Cevap sahibi+1 yılhangi ülkeye yalakalık yapmışızki?
Soran+1 yılBirey olarak her yabanciya yapiyoruz. Sevimli gorunme cabalari falan komik.
Cevap sahibi+1 yılbu dedigin farklı bir olay yalnız
Soran+1 yılSen ülke olarak mı bahsediyorsun?
+1 yılTarihten dolayı
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı