Milliyetçilik hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Milliyetçilik gerekli mi?
Ne kadar milliyetçisiniz?
Milliyetçilik gerekli mi?
Ne kadar milliyetçisiniz?
Bizim milletin milliyetçiliği, vatanımı milletimi ben şöyle çok seviyorum derken mangala gidip bütün çöpleri orada bırakmak olabiliyor.
Milliyetçilik uzun bir kavram. Temiz, dürüstçe herhangi bir işi düzgün yapmakda milliyetçiliktir. Milli ürünlerden yana olmak, millileşmek ve milli ürünleri desteklemek en büyük milliyetçiliktir.
Türkiye'yle toprak parçası olarak gurur duyuyorum, az buçuk. Hala yanmamış, otelleşmemiş ormanlık alanlar var. İnsanlarıyla hiç gurur duymuyorum. Çünkü karışık ırklar toplumuyuz, Osmanlı sağ olsun.
Milliyetçilik, devletin birliği ve devamı için şart olan bir ideolojidir. Bence milliyetçilik gerekli. Yani, devleti oluşturan toplumdaki insanlar kendileri kadar ülkesi için de çalışmalı. Japonya'da durum bu şekilde örneğin.
Aşırı milliyetçiyim diyebilirim. Siyah rengine ne kadar beyaz katarsan o kadar açık bir gri elde edersin ya, ortalamayı bulmamız için aşırı milliyetçiyim. Herkes milliyetçi olduktan sonra zaten aşırı olmama gerek kalmıyor
Cevap
5Cevap
Az milliyetçi olunur çok milliyetçi olunur o değişir de her Türk vatandaşı milliyetçi olmalı.
Evet her kes milliyetçi olmak zorunda ne mutlu türküm diyene diyemeyen bu ülkeden gitmeli
Ben ülkemi çok seviyorum hem de çok ama gel gör ki şartlar çok kötü
Ne olursa olsun gurur duyuyorum
Siyaseti sevmiyorum.
Yerine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?