şu an 24 yaşında 15 yaşından beri evde oturuyor hayatında çalışmadı hiç arkadaşı telefonu bile olmadı konuşmaktan utanıyor yabancılarla hiç biryere gitmez gezmez dolaşmaz sadece evde dışarı çıkmıyor ve hiç sıkılmıyor hiç endişesi yok ben ne yapacam diye yarın kaygılanmıyor gayet rahat evde sürekli sorun çıkarıyor annem üzüle üzüle ne hale geldi fotograf bile çekilmez annemin telefonunu alıp oyun oynuyor sürekli aklındada bir sorun problem yok gayet aklı başında iyi yani bir kere güzel maaşlı bir iş ayarladım ve çok kolaydı 3 saat çalıştı kaçtı sonra psıgologada gidek dediğimizde bagırıp cagırıyor evde huzur bırakmadı ne yapmamız gerekiyor düşüncelerinizle yardımcı olursanız sevinirim
Abim tam 9 yıldır evde oturuyor çalışmıyor kendini düzeltmesi için ne yapmamız gerekiyor?
Abinin önce sizin çok desteklemeniz gerekiyor öğüt vererek değil ama sonrada bir arkadaş bulması gerekecek gazlayacak motive edecek
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neler yapıldıysa yok olmuyor sorun çalışmamak değil sadece bildiğiniz 9 yıldır otuyor dısarıda çıkmıyor bişe dedinizmi bagırıyor sorun çıkarıyor günün 15 16 saati uyuyarak geçiyor zaten annemden 1 2 lira istiyor bu yaşa geldi kendine güveni 0 2 kelimeyi bir araya getiremez dısarda ama evde gayet iyi akıcı konusuyor
Sizde çok takmayın o zaman annen boşuna üzülmesin. Onu da üzmeyin siz onun üzerine gittikçe size daha çok bulaşır onunda psikolojisini düzeltmeye çalışın. Sizde biraz eğlenin belki kıskanabilir
Hanımefendi inanın takılmıcak gibi değil evde huzur kalmadı sürekli sorun çıkarıyor hayata nefretle bakıyor kimsede gitmiyor üzerine kıskanma vs. yok ütopyada yaşıyor kıyafete paraya kız arkadaşa ihtitaç duymuyor
Yanlış anlama ama yediği içtiği şeye bir sakinleştirici vs at ya da bir süre uyutacak. koy arabaya , götür psikologa. Orada sorun çıkarsa zaten doktorlar ilgilenir. Uyanmasını falan beklersiniz biraz ama böyle devam etmesinden iyidir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru söylüyorsunda aslında doktor konuşsa işe yarayacagındanda emin değilim oda konusabilirse
kardesim ayni beni anlatmis ama bn cok ise girdim ciktim cok gezdim cevre edindim ama inan evde durmak bir sure sonra cok skmaya basliyo insani hcmi bir is yapmak istemiyor okul falan bitirdimi
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok kardeşim sorun sadece çalışmamak değil 9 yıl evden neredeyse hiç çıkmadı insanlardan neferet ediyor konuşmaz pek dışarı hiç çıkmıyor işe gir dediğimizde bagırıyor çagırıyor kufur ediyor
İşte sorunda o gayet rahat endişesi bile yok geçiyor çocuklar gibi oyun oynuyor bilgisayarda telefonda hayata nefretle insanlardan tiksiniyor nefretle bakıyor
Gözün kara olacaksın atacaksın dışarı aslanım. Anneni babanı arkana alacaksın. Dayak Yemen gerekiyorsa yersin. Babanla ortak olup bu binanın kapısında giremezsin bir daha iş bulmadan diyeceksin. Bazı kürtler 9 yaşında yapıyor bunu söyleyeyim
İstese 10 tane iş ayarlarım maaşları 4 5 binlira çevrem geniş biraz birine soktum 2 3 saat çalıştı kaçtı işverene rezil oldum bu adam çocuk değil 24 yaşında hayatı evde oyunlarla geçti galiba haklısın evde huzur kalmadı kimsede güde 7 8 ekmek yiyor şişmiş zatén ne olacak bilmiyorum
Acımayı bırakın artık. Ölmez tosun gibi zaten anlaşılan. O aç kalmamak için nasıl çalışır biliyon mu yumurta gôte dayanınca. Abimin içinden ne çıktı dersin. Anne baba çocuklarına iyilik yaptığını sanarak kötülük yapmış resmen
Sigortasıda yok bir hastalık geçirse evi arabayı satıp harcıcaz yinede mecbur ben böyle vaka hiç biyerde görmedim insanların diline sakız olmus ne konusmaktan anlıyor ne baska seyden aksam biryere gittigimiz zaman evde yemek yoktu adam sesini çıkarmıyor varsa yer yoksa yemez gittim ben yemek söyledim utanmıyorda ne yapacaz bilmiyorum annem üzüle üzüle ne hale geldi prezervatifimi bile ortak olacak nerdeyse kullanıyor eşyalarımı adam rahat yani bişe işlemiyor geçiyor oyununu oynuyor insanlardan tiksiniyor nefret duyuyor tv de bişe çıktımı onlara küfür edip bagırıyor anlamiyorum bıraktık artık herkes pes etmiş kabullendi kendi haline bıraktı