Eşimin ailesinin yaptıklarını unutamıyorum?

eşimle kaçarak evlendim. birbirimizi çok seviyoruz bir elmanın iki yarısı demek bile az kalır. fakat her ilişkide olduğu gibi bizimde ufak tartışmalarımız oldu. sonuçta biz iki farklı insan bir hayatı beraber sürdürmeye çalısıyoruz. bu tartışmalar ailesine yansıdı ortak yolu bulalım diye fikir danışmak istedik. fakat ailesi herşeyde beni suçlu gördü herşeyde. evet eşinde suçlu ama sen daha buyuk suçlusun dediler. bide dediğim gibi ben kaçarak evlendim henüz düğün yapmadık kısmetse eylülde. ama ben kaçtıktan sonra eşimin abisi birini buldu o kıza herşeyi yaptılar evlendiler düğün vs. ama ben hala bekliyorum eşimin ablası arada laf sokuyor herkes yerini sırasını bilsin diyor. bunları sürekli düşünüyorum eşim evden işe gidince kendi kendime konuşuyorum söylemediklerimi düşünüyorum. mesela babamın ayağında sorun var eşim bir keresinde yanlışlıkla ailesinin yanında babası sakat dedi halbuki engelli demeliydi ailesi durup engelli daha ağır bir kelime sakat daha normal tartısması yaptılar konusacak baska konu yok gıbı. son olarak birde çocugum olunca olacaklardan korkuyorum tuzla yıkamak ısterlerse falan ben istemıyorum çunku annem bızı hıc tuzla yıkamadı bu yasıımıza kadar ız bellı eden veya kokan bı sekılde terlemedık ama esımın küçük yeğenini tuzladılar ve peynir gibi kokuyor ya da gızlıce gıdıp sacını kestırırlerse napıcamı bılmıyorum sureklı bu korku ve dusuncelerleyım napıcam?
Eşimin ailesinin yaptıklarını unutamıyorum?