Aile & Toplum Şahit olduğunuz kurnazlıklar var mı? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor "Müşteriyi kazıklamanın: "Ticari Zeka",Halkı kandırmanın: "Siyasi Zeka",Şike yapmanın: "Sportif Zeka",İnsanların iyi niyetini suistimal etmenin: "Kıvrak zeka",Dolandırıcılığın: "Pratik Zeka" "Siz bu söze katılıyor musunuz? Zeka size göre nedir? Şahit olduğunuz kurnazlıklar var mı? Cevapla Nedir Soruları Müşteri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Zeka bana göre onu verenin yolunda yani Allah yolunda iyi bir şekilde kullanmaktır.Diğer türlü şeytana hizmetten başka bir şey değildir 4 0 Yorumla
Birikim_Kayışı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Kıvrak Zeka=Hortumcuhayatımızın en anında denk geliyoruz,Mesela şu an düşün dertlerindeyim çok karlı mesleklerin olduğunu farkettim oysa hepsi dolandırıcı, kadınların beğeni duygularını sömürmeye yönelik çalışmalar derlemesi 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kayserililerden korkmuşumdur hep gercektende cok fenalar 0 0 Yorumla
Aliizmir35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Emlakcilar kurnazligin yalanciligin dibine vuruyorlar 🙃 0 0 Yorumla
king4196 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence bu bahsettiğin sahtekarlik sahtekar adamda zeka olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zeka bana göre onu verenin yolunda yani Allah yolunda iyi bir şekilde kullanmaktır.
Diğer türlü şeytana hizmetten başka bir şey değildir
Kıvrak Zeka=Hortumcu
hayatımızın en anında denk geliyoruz,
Mesela şu an düşün dertlerindeyim çok karlı mesleklerin olduğunu farkettim oysa hepsi dolandırıcı, kadınların beğeni duygularını sömürmeye yönelik çalışmalar derlemesi
Kayserililerden korkmuşumdur hep gercektende cok fenalar
Emlakcilar kurnazligin yalanciligin dibine vuruyorlar 🙃
Bence bu bahsettiğin sahtekarlik sahtekar adamda zeka olmaz
şunların hepsi bende olsa keşke damn.