AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Amaan evlenipte napacan acele etme zamanı gelince olur
Bak aşağılarda evlenince mutsuz olanların yazdığı sorulara bak o zman düzelirsin😊
Daha bu yaşlarda bunu diyorsan acaba bizim yaşımıza bu şekilde gelsen neler düşünürsün merak ediyorum
Gelecek kaygını işsizlik üzerinden hissetmen gerektiğini anlayarak.
Benimde öyle bir de sürekli evlendirmeye çalışıyorlar. Karpuz değil ki bu iş guven saygı sevgi bunlarda kolay olmaz. Pek inanmıyorum ama Nasip kısmet dicez geçicez. Herkes evlenecek diye ayet yok ya.
bir tahsilin var buna sevinmelisin bence evlilik öyle sandığın kadar iyi güzel bişey değil
Abi her şey evlilik mi sanki daha gençsin zaten okulunu bitir güzle bir işe başla ondan sonra evliliği düşünürsün her şey adım adım
Bence hiç moral bozma sen okulunu bitirince bulursun birini
Bende 22 yaşındayım çevremdeki arkadaşlarımın yarısı evlendi ve ben oldukça normal karşılıyorum. Kader kısmet meselesi
Daha yaşın genç, acele etmeni gerektirecek bir durum yok ki
Okul okuyorsan gayet normal bir yaş. Erken evlenip ne yapacaksin ki. Takilma bunlara bence
Ya özendiğin şeyin betliğine bakar mısın? Evlenenlere acıyacağına özeniyorsun. Sanki evlenenlerin başı göğe eriyor, tam tersi.
Düzgün birini bulduğunda evlen çünkü bir daha bu fırsat gelmeyebilir. Yaşın küçük diyenlere takılma hiç bu duygular senin için ihtiyaç olabilir. Yaşamak istiyorsan helal bir şekilde yaşa.
Daha yaşın genç. Onlar seni kıskansın o yaşta evleniyorlar sonra ağlıyorlar
Gerçekten her şey nasip. Çok yakın bir arkadaşımın hayatında asla biri yoktu. 1 buçuk ay önce biri ailesinden istedi şu an nişanlanacaklar anlaştılar da. Bir anda gelişiyor böyle şeyler. Okulun gittikten sonra olması gerek hem bunlar.🌸
Bak şöyle düşün, hayatına bir erkek girince onunla çok uğraşacaksın. Kıskanmak, laf anlatmak, incelik beklemek vs. Erkekler odun varlıklardır, sen isteğini mala anlatır gibi anlatmazsan, anlamazlar. Şimdi bunla uğraşmak istediğine emin misin?
Sabrederek.. Allah sana da bir nasip verecek elbet.
Bendede vardı kısmet meselesi dedim karşıma doğru biri çıksa bende evlenirdim diye düşün
Çok da kafaya takma, nasipse nihayetinde olur.
Zamanın var daha rahat ol herkes aynı zamanda evlenecek diye bir durum yok
Herkesin hayatı farklı zamanda farklı düzene girer kendini başkalarıyla karsılaştirmasan daha mutlu olursun
kiz bosver ne takiyorsun millet 40 yasinda evlenmiyor daha olabilir vakti gelmemistir belki o evlenenler iki gun sonra bosanicak kim bilir sen hayirlisini iste
Zorla mı okutuyorlar acaba kendi isteğinle okuyorsan zihnini derslerine ver yok öyle değilse bırak okulu sende evlen.
Daha küçücüKSün ben 31 yaşındayım moralim bozulmuyoe ne bu acele okulunu bitir önce hepsi olur.
Bende öyleyim sevgilim var ama adım atamıyorum onla 😞
boşver onların ilerdeki halini görünce şükür edecen
Niye bozuluyor benim evlilik diyince karnıma ağrılar giriyor
E hayatın normal akışı böyle. Bu pskolojiden çıkmanı sağlayacak şey normal olduğunu düşünmek.
Senin yok diye için burkuluyor olabilir 😂 içten içe üzülebilirsin ama haset ediyorsan o sıkıntı işte 🤦♀️ bırak onlar bari mutlu olsun ya
Kendi hayatına odaklan diğer insanlarda bir gün seni uzaktan izlerler
Önce okuldan mezun ol sonra güzel bir iş bul sonra evlen sonra bırak onlar depresyona girsin
Bu işler nasip meselesi. Hayırlısı olsun evlenip, nişanlanıp çok ayrılanda var.
Evlenmek zorunda değilsin önce bunu aklına yerleştir.
Ben 24 yaşında evlenmiştim şimdi ki aklım olsa 19 da evlenirdim cok geç kalmışım
Evlenenlerde ayrılıyor yaa canını neden sıkıyorsun bu lada r
Evlenince Hersey bitmiyor yani kesin mutlular diye bisey yok
Evlenmeyi maharet mi sanıyorsun boşver
26 olcam yakında ben ölem o zaman
Ah para sıkıntım olmiyacaktı ilk önüme çıkanla evlenirdim 🙈😂
Ben de bu yaşımda nasıl sinir oluyorum anlatamam.
Bir süre devam eder o, sonra geçiyor...
akışına bırak, çok gençsin daha
Üzülme ya evlilik yanlış bir şey zaten.
Bepsinin mutsuz olduğunu düşün dvsbsbbka ben öyle yapıyorum kısa süreli plasebo etkisi yaratıyo dhshdgdh
Ben mezun olalı 1 seneden fazla oldu ben de hala işlerimi yoluna koyamadim, depresyona girecek gibi olunca atıyorum antidepresanı girmiyorum
Sen okuluna bak boşver onları
Cok kucuksun daha sacmalama
Hiç bozulma özenilecek bir şey yok bana güven.. Gel anlatıyım detayını
Okuldan mezun ol , sonra bakarsın icabına
Ay o bendede var🤦♀️
ben 26 yasindayim ben ne yapayım peki :(?
Geç olsun güç olmasın derler ya güzel olsun. evlenip te boşanıp kafayı yemekten iyidir geç evlenip mutlu olmak ama seni çok iyi anlıyorum evlenen nisananlarin mutluluğunu kıskanmak değil de kendimizi onlarla kıyaslamak hissi kötü oluyor
Bu yaşta okul bitmeyince, etrafındaki insanlar da tek tek evlenince insan ister istemez imreniyor. Görmezden gelemiyorsun.
Nasıl kurtulursun biliyor musun bak sana birşey anlatacağım benim bir komşum var kızı evlendi benden 4 yaş küçük hemde liseden 6 yıllık sevgilisi ile ben okurken o kız çalışıp ceyiz hazırlıyordu kızın ailesi onunla evlenmesine istememiş ama bunlar aşıkları ben de onların fotoğraflarını gördükçe neyim eksik benim diye ağlardım mutlu insanları gördükçe simdi ne onlarin o kız gebe kaldı doğum içesi eşi onu bogmus zaten kız gebe kaldıktan sonra işten çıkınca adamm maddi anlamda boşlamış sonra o kız doğum yapınca eşi gitmemiş bile oğlunu görmeye sen düşün ne kadar acı... o kızin bebeğine şimdi annesi ve babası bakıyor baba evinde tek çalışıyor çok zor bir durum bence her halükarda koşullar ne olursa olursalsun evet hayat zor ama bir erkek her şartta evi gecindirebilmelı o kızın ailesi onunla evenmesini istememiş adamın maddi durumu yok diye ki haklı çıktı çünkü içinde tek başına ev gecindirebilmelj potansiyeli olmayan erkeğin yaptığı evlilikler sonlanıyor kızda 6 senedir tanıyamamış adamı o kadar ceyiz hazırladı o kadar Nisan düğün oldu hepsi noldu bir hiç mutlu sandıkların aslında mutlu degil belki de gördü bir çok şeyi tolere etti sen ve ben gibiler bir çok kadının görupte anlayış gösterdiği şeylere tolere etmiyoruz sadece hepsi bu 💙 Rabbim karşımıza hayirlisini çıkartır yani demek ıstedigim her zaman senden daha kötü durumda olanları düşün ve şükür et bak ben mesela senden buyugüm bekarım bu bile tesellin olanbilir mutluluk babında demiyorum tabiki sende istersen evlenmemiii anladın sen kuzum işte
Çok haklısın, doğru söylüyorsun.
Âmin, Allah hayırlısını versin herkese.
Teşekkür ederim 🍀
Bu durum hedefsiz ve hazır olmadığını gösterir. Ya okul tam bitecek ya da evlilik için hazır olunacak.
Bende bekarım hayat arkadasimi arıyorum elbet biterse bekliyordur esenlikle
kendini kıyaslamıycan kimseyle yoksa kafayı yersin
Sen birde onları bir kaç ay sonra gör 😂😂😂
Çıtanı biraz düşük tut , yetinmeyi bil , gerisi gelir
Emin ol onların yerinde olmak istemezsin özünde
Evlenenlere madalya vermiyorlar
Onlara acıman gerektiğini farkedersen iyi olur
Evleniyorlar da ne oluyo?