Kıskanç görümceyle nasıl baş edilir?

Görümcem tam agzimi bozmicamda oooo.. nun biri sinirlerim hopluyo aklima geldikce. Ben kayınvalidemle yaşiyorum eve her geldiginde kadını doldurup doldurup gidiyor iyi anlasmaya basliyoruz tam o gelip gidiyor kaynanam en küçük meseleleri sorun haline getirmeye başlıyor. Eve böcek basmisti erzaklarin icinden gelmiş bu tuttu icine girdi oranın bura temizlenmezse böyle olurda falan da filanda ben temizlerim dediysemde ne kadar birakmadı. Daha yeni olmustu böcek cikali ona denk geldi oda. Normalde yaparim temizligimi ona laf verdirmem. Yok tezgah yağ içindeymiş. Yok şu niye böyle duruyomus yok bilmem ne bilmem ne. Eşimin hatrina sustum agzina edecektim yoksa. Gelmiş evime karısıyor. Herkes kendi eviyle ilgilensin sanane ulan. Eşimle gecen sene kurban bayraminda tatile gitmistik yeni evliyiz daha gelmis diyo ki kurban bayraminda tatile gittiniz annemi yalniz biraktiniz annemi düşünen yok. Artik beni kimse balayina götürmedi demezsin diyo. Sabrimi cok zorladi küfür etmemek icin kendimi zor tuttum. Noldu oooorrr... kocan seni götürmedi diye kıskandin mı geberdin miii diyecektim. Görümceler gebersin kıskanç şeytanlarrrr 😠😠😠😠
Kıskanç görümceyle nasıl baş edilir?