Yaşı 45 Liseden öğretmenimdi o zamanlar 37 yaşında ve bekardı 3ay önce instagram açmış hesabının yüzde 98i kendi fotoları geriye kalanlarda öğrencileriyle ve arkadaşlarıyla olan fotolar hiç bir kadınla beraber fotosu yok Bu adam geçengün bu yazıyı paylaşıp silmişSonra aydına gezmeye gitmiş arabasıyla. bir foto paylaşıp altına """BÖYLE Bİ KIZ ARKADAŞIM OLMADI HEYKEL GİBİ 😄😄"" Yazmış. Adamın storylerindede hep kendi fotosu var ama adamın letgo hesabını buldum ordan gelinlik satıyor, kadın ayakkabıları elbiseler bluzler filan satıyo letgodan ya sizce evlimi bekarmı kendisine soramam
Bekardır bu adam
Evlidir adam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
45 yaşındaki adam evli mi bekar mı (35 yaş üstü soruma gelsin)?
hayır bede meden olayına bağlayıp soracaktın, belki verirdi. ya ben de taktik veriyorum. sen ne yapacaksın o yaşta adamı. olmazsınız ki siz. sen daha çocuksun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belli olmaz ama hayel kırıklığı yaşama ayrıca belli bir yaşta evli olacak diye bir kayde yok
Emin olmak için napabilirim
Dolaylı yönden anlatmaya çalışma karşındakine düşünme fırsatı verme vermeli sana hemen yanıt verebilsin
Sana takip attım yazarmısın tip olarak hocama benziyosun
Olabilir ama en kotu halim saçı sakalı bıraktım
bu stalk CIA ahanlarinda yoktur yeminle
Asdfabfg abartma asdfkadn
abartmiyim mi? ya stalk yaparken bir insanın aklına letgo nasıl gelebilir allah rızası için fjsjsjs
Adını soyadını gugulda aratınca adamın letgo hesabınıda buldum asdfgghjsf
o olduğundan nasıl emin olabildin
Yaşadığı şehirden asdfg
abi ya millet aşmış
stalk var ama girişkenlik yok. letgodan mesaj atıp eşinizin mı diye soracaktın 😅
Cevap vermezdi asddfghhs
hayır bede meden olayına bağlayıp soracaktın, belki verirdi. ya ben de taktik veriyorum. sen ne yapacaksın o yaşta adamı. olmazsınız ki siz. sen daha çocuksun
23 yaşındayım ben asddfghhj
ama ona göre çocuk yine de
Boşanmış olabilir
Benimde aklıma bu geldi yani evli olup
Böyle bir kız arkadaşım olmadı heykel gibi yazması garip olmazmıydı
Evet
Neden merak ediyorsun
İlgim var adama
Bekardır
Yeni boşanmış bence