Birini sinirlendirmek veya üzmek istiyorsanız karşısında susun. Çılgına dönecek veya yaptığından pişman olacaktır. Annemle karşı karşıya gelip mini tartışmalar yaşadığımızda biraz kararsız kalıyor ve karşılık vermeyi tercih ediyorum 🤐 Sessiz kaldırımda daha çok üzülüyor 😌 Biliyorum biliyorum biliyoruuumm 😱 alkışa gerek yok 😂🌸
Tartışma halinde sessiz kalamıyorum ya 😂 bağırarak veya rencide edecek şekilde konuşmam yoktur. Fakat tartışma yaşıyorsam gereken cevabı sakin bir dille karşımdaki insan kırılmayacak şekilde veriyorum..
Tartışmayı hiç sevmem.. En başından beri cevap vermem.. Ama üstüme daha çok geliyorlar..
Susuyorum susuyorum.. Tamam diyorum uzatma diyorum.. Kaçıyorum.. Biliyorum bir başlarsam yakar, yıkarım.. Boyunlarını kırar gibi kalplerini kırarım.. Dilim çok keskindir.. Bu yüzden susar kaçarım ama haddimi aşınca, volkan gibi patlarım.. Geriye tozu külü kalır..
Bu taktik flört sevgili için geçerli. Bende bunu yapıyorum her seferinde karşıdaki otomatikmen suçlu çıkıyor. Susmaz hem tahrik ediyor hem de karşıdakini suçlu çıkarıyor