Insallah kedim de gelir ve daha cok mutlu oluruz.🙏
Komşumuzun kedimizi çaldığını düşünüyorum. Nasıl ortaya çıkarırım?
Insallah kedim de gelir ve daha cok mutlu oluruz.🙏
Merhaba,
Benimde iki kedim var, şu an sağımda uyuyorlar ve daha bebekler. Böyle bir şeyle karşılaşsam ne yapardım bilmiyorum. Sizi anlayabiliyorum.
Bu durumda yapabileceğiniz pekte bir şey yok gibi. Ancak beklemek ve iyi gözlemlemek mesela markette veya aldıkları alışveriş poşetlerine mama var mı diye ki çok zor gözlemlemeniz ve eve mutlaka kum alacaklardır, kapıda denk gelirse bunlara dikkat etmekten başka çareniz yok ama bunları saptamakta çok zor gibi...
Ben olsam çıldırırdım, üzüldüm durumunuz için, bir yerde başına bir şey gelmesinden daha iyidir diye düşünün orada olması.
Umarım bulursunuz, her şey gönlünüzce olsun.
Bahceleri var ki ama eger onlar aldiysa cocuklsri evlerine goturur zaten inceden de almak istemisler anneme soylemisler umarim yaniliyorumdur ve miskinlik yapiyordur cikar gelir umarim 😿
1 sene önce benim kedim de minicikti ama buyudu ortaya cikarsa cipli tasmalardan alacagim ya da gpsli bir daha kaybolmaz
Hım anneniz bence bunu sorgulasın, madem ki istemişler ve göz koymuşlar oldukça şüpheli...
Günahlarını almak doğru değil ama başkada çare yok!
İnşaallah bulursunuz🙏
İnşaallah 🙏🙏
Bir bahaneyle evlerine gidip çaktırmadan sürekli kedinin ismini tonla, duyduğu zaman miyavlar anlarsın.
Veya eve giremiyorsan gözlerini korkut polise gideceğim araştırdım biri çaldı ve söylemiyorsa şu kadar şu kadar para cezası varmış gibisinden.
Cevap
8Cevap
Sen davet et evine hepsini biri gelmezse kediyle birlikte olabilir
Ya da saçma oldu kediyi tek başına da bırakabilirler
Evine davet et sonra kedim kayboldu falan de polise gideceğim de azıcık korkut bakalım ertesi gün kedin evinde olabilir
İnşallah
Ayy çok sevindim ya
Eve siz değil başka bir komşunuzu gönderin hatta çocuğu varsa evin her bir tarafına bakabilir.. Aklıma bu geldi sadece umarım bulunur ya
Gözünle görmeden tabiki emin olamazsın çalıp evde saklamıyorlarsa 😤 demek en iyi arkadaş gitti nazar değdi galiba
Size oturmaya geldik 5 dakika diye aniden gir içeri
E niye diye girmedin madem girseydin keşke
Mantıklı gelmeyebilir ama kedinin sevdiği maması varsa koku verecek şekilde açıkta birak kedi bir delikten tüyer gelir belki
polisi ara arasinlar evi
Belkide kedi onları seçti
Kedi senden kaçmış kaybolmuş
Demek kaçmış kedi seni sadece yemek için seviyor mama için
Zor kendisi gelirse gelir belki yoksa gelmez kayıp
Evet ondan kedi o büyük bir şey bekleme
Yavru ne alaka kedi tek kaybolmadimi kaç yavru var
Pisi pisi yap anlaşılır 🙂
Dedektif tut ihtiyar
Dna testi yaptir
Hahahahaha
eve gir