Bana kalırsa ergenlikteki her şey utanç vericiydi ama hani favori anınız varsa anlatır mısınız?
Benimki şey. Hoşlandığım biri vardı caddede oturur beni beklerdi her gün öyle uzaktan flört. :) Tam önünden geçerken bir şey söyleyebilir miyim dedi ben de tebessümle evet dedim. Fermuarın açık kalmış dedi :((((((((((((
Fermuarım açıkmış donum monum görünmüş hep. Flört de orada bitmiş oldu böylece.Sizin en utandığınız anınız ne? :)
Ergenliğinde yaşadığın en utanç verici olay neydi?
Benim hayatım hep utançlı anılarla dolu, üstelik hepside aynı konu üzerinden. Annemin çok yakın arkadaşıyla yaşıtız, ergenlik döneminde de o kızla samimiyim. Bunların evine hırsız girmişti bir hafta sonrada babasının şehirdışında işi vardı. Tabi annesi hırsızlık olayından baya etkilenip korkmuştu. Annemi arayıp bir kaç gün sizde kalabilir miyiz demişti. Doğal olarak annemde kabul etmiş ve bana söylemişti. Hayır olamaz bu benim için tam bir kabustu çünkü hala altımı ıslatıyordum. Anneme dedim anne nolur çaktırma herkes uyuduktan sonra bağla diyordum ki sabah erkenden kimse uyanmadan çıkartırım planları yapıyordum. Geldiklerinde yemek Faslı bittikten sonra ders çalışmaya odaya geçtik ve dakika bir gol bir koskoca bez paketi yatağımın yanında yerde duruyor. Gördü tabi ki ve sordu; bu bez ne yoksa sen hala altına mı yapıyorsun dedi gülerek. Tabi tek çocuğum ilk akla gelen bu oluyor. Yok hayır küçük kuzenim var onlar bize geldiğinde unutmuşlar dedim. Tabi pek inanmadı ama inanmış gibi yaptı. Ödevleri bitirdik saatte geç olmuştu annem odalarını hazırladı annesiyle ikisi yatmak için odaya girdiler. Annemde geldi odama bezimi bağlamaya, anne dur herkes uyusun sonra ondan sonra bağla lütfen dedim. Annemde bir şey olmaz yat 2 dakikada bağlayım uyuyacağım çok uykum var gelmez kimse merak etme dedi. Yattım tam bağlarken pat kapı açıldı ve o içeri daldı. Ders çalışırken çantasını odama getirmişti, çanta da okuduğu roman varmış onu almaya girmiş. Tabi beni o halde gördü ve şok oldu. Bende dondum kaldım bir şey diyemedim. 1-2 saniye bakışmadan sonra pardon kitabımı alacaktım dedi. Annemde al kızım dedi. Aldı kitabı çıktı ve yüzünde yine aynı gülümseme vardı. Ben tabi ağlamaklı bir halde anne gördün mü bak rezil oldum dedim. Annemde altına yapmaya utanmıyorsun da birinin bunu öğrenmesinden utanıyorsun diyerek işini bitirip gitti. O gece baya bir düşündüm ne yalan söylesemde durumu kurtarsam diye ama her şey ayen beyan ortadaydı ve durumu hiç bir şekilde kurtaramazdım. Ertesi gün konuştum. Her şeyi açıkladım. O da zaten ilk gördüğümde anlamıştım kuzenin olduğuna inanmamıştım dedi. Ama nolur kimseye söyleme dedim. Merak etme söylemem dedi ve gerçekten kimseye söylemedi ama bizbizeyken hep takıldı bu konuda, hala da takılır. Tabi tüm flört hayallerim o gün bitmişti.
9. Sınıfta beden dersi sınavında penisim erekte olmuş. Sınavdan sonra erkek kankalarım söylemişti. 2 hafta kız kankalarımın yüzüne bakamamıştım.
10. Sınıfta siber suçlar İnternetimi engellemişti (malum nedenle) sonrasında arkadaşım sandığım bir p1c bunu okula yaymıştı. Kız kankalarım beni p**nocu diye çağırmaya başlamıştı 😂
9 da ve 11 de okula geç gelip sıraya geçeyim derken tüm okulun önünde istiklal marşı okumuştum. 9 da okurken çok utanmıştım djdndnd 11 de alışık olduğumdan sanki sabah akşam orada okuyormuş gibi hiçbir şey olmamış gibi okuyup sıraya geçmiştim :)
12. Sınıfta hiçbir şey bilmediğim bir seçmeli dersin yazılısında, mantığıma uyan troll cevaplar yazmıştım. 10 dk da hocaya vermiştim. Çalışkan bir öğrenci olduğum için sınıf arkadaşlarım buna alışıktı, hocalarda öyleydi o yüzden hoca aferin deyip kağıdı aldı. Tekrar açıklama yapayım 12 de 10 dk da mat yazılısını verip 100 alıyordum. İşte böyle bir öğrenciydim. Onu da 10 dk verdim işte. Hoca öğrencilerin kopya çekmesini pek fazla umursamayan, kafa hocalardan birisiydi. Sınavda dışarı bakardı, kolay kolay kopya çeksinler diye derken birden canı sıkılmış olmalı ki, benim yazılı kağıdıma göz atmaya başladı. Okumaya başladıktan birkaç saniye sonra kahkaha atmaya başladı Smndndnd hoca bildiğin random hoca oldu dkjdndnd verdiğim cevapları tüm sınıfa okumaya başladı. Tüm sınıfta gülme krizine girdi jdjsndjd sonra yanımdaki arkadaştan çalışma kağıdını istedi bana verdi. Oğlum 90 lık bir kağıt doldur ver dedi. Ve sonra sınavdan sonra 96 ya da 99 almıştım. En güzel geçen sınavım buydu :)
Ortaokul son sınıftayım. Servisle gidiyordum okula. Servis şoförü de yaşlı Bir amcaydı. Durdu Servisten ineceğim sırada gaza bastı. Düştüm tabi. Yolun ortasındayım bir de arkada da başka arabalar var. Yanım yörem lise öğrencileri okul çıkışı olduğu için caddede öğrenci çok. Serviste de hep son sınıflar vardı. Kapının önündeki yakışıklı bir çocuk amcaya söylemişti. Adam durdu özür diledi hemen ama ben koşarak bizim sokağa döndüm. Öbürkü sabah düştüğüme birebir şahit olan yakışıklı çocuğa bakmamıştım. Tabi bu okul bitene kadar sürdü.
6. sinif da bir çocuktan hoşlanıyordum çocukluk işte arkadaşlar arasında yayıldı tüm sınıf öğrendi. Arkamdan o ona bakmaz dedikleri çok oldu yıkıldım. Kaşlarım kalın ve gözlerim çekik diye alaylara maruz kaldım. Cevap verirdim ama tüm sinifla baş edemiyordum. Büyüdüm güzelleştim kaşlarımı aldırdım gözlerim de bende güzel duruyor ama ben hala kendimi sevemiyorum.
Ergenlik işte 12 yaşında gidip beni ve arkadaş grubumuzu eyfel kulesinin önüne shopladım. Çok utanıyorum ya ama bir de baloncuklar çıkartıp "sonunda Paris'teyiz" falan yazdım aifiwidnwjdwijdkwe gittim bir de arkadaşımın hesabından paylaştım, şifresini biliyordum "doroti yapmış çok güzel değil mi" yazdım açıklamaya da 😟 Sonra o arkadaşımın hesabı çalındı hesap gizli değil fotoğraf da kaldı. Bir sene sonra okulda kızın biri fotoğrafı paylaşıp dalga geçmişti. Okulda beni sevmeyen tayfa da yorumlarda tabi. "Hayaldi gerçek oldu" falan yazıyorlar. Kızı arayıp bir şekilde kaldırttım ama hâlâ korkuyorum okulda da dalga geçecekler diye ama Allahtan bir kişi hariç kimse dalga geçmemişti, o bir kişi de yalan olmasın "Geçen hafta Paristeymişsiniz" gibisinden bir şey söyledi ya da uyduruyor da olabilirim başka bir şey de söylemiş olabilir.
Liseye başlayınca da o fotoğraf peşimi bırakmadı meşhur bir sayfa admini fotoğraftaki kızlardan birini tanıyormuş paylaşmış sayfasında 6 saat sonra falan sildirmiş bir şekilde arkadaşım. Hem kendimi hem arkadaşlarımı yaktım kısacası 😂
Şimdi çok şükür hesap kendiliğinden kapanmış yıllarca o fotoğraf yüzünden diken üstünde oturdum ajdkwkdkwske
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dershanedeyken sevgilimle aynı sıradaydık özet defterim vardı onu getirmiştim heyecanla çantamdan cikarıp "baak ne getirdim" dedim sıranın üstüne koydum. Deftere çantamdaki orkid ped yapışmıştı 😄 Okul zamanlarında sinifta bir çocuk vardı, sınıfta kimse olmadığı bir zaman sadece o ve sevgilisi sınıftaydı, benim de telefonum sinıfta şarjdaydı, telefonumu almak için kapiyi actim onlari gördüm biraz yiyişiyorlardı hemen toparlanmaya calistilar ama ben de cok utanmistim ne diyecegimi bilemedim görmemiş gibi yaptım 😄 Erkekler sınıfta giyinirken giyindiklerini unutup sinıfa dalmıştım ama hemen çıkmadım çünkü giyindiklerini sırama yetişene kadar idrak edememiştim 😄 Okula giderken otobuste kulaklıkla müzik dinlerdim, o zamanki telefonum kulaklik cikinca bile disaridan ses vermeye devam ediyordu. Otobusten inerken kulakligim otobusun demirine dolandı hem inemedim hem de aceleyle kulakligi telefondan cikarinca "i'm not the monkey, my father isn't so" diye bangır bangır şarkı çalmaya basladi herkes bana baktı.😄 Bir gun yine otobusten inerken şansa okuldan top kaçıp tam benim ieceğim otobusun kapisinin önune gelmişti ben de inerken topa bastım ve düştüm😄 Hoşlandigim cocugun okulunun önünden havali yürüyerek geçerken yere düstüm çorabım yırtıldı ve dizim kanamıstı 😔 Okulda son derste idrar kaçırmıstım sürekli bok kokusu aliyordum ama idrar kacirdigimin farkinda degildim, okuldan sonra da bayagi ortalikta takıldım bok kokusu beni takip ediyordu ama bir türlü benden geldiğini düşünmedim akşama dogru eve gelip tuvalete geçince fark ettim 🤢 herkes beni öyle kokladı
Her sabah arkadaşı evinden alır beraber yürürduk okula.. bir sabah beklerken karşıdan iki ka okuldan kız güle güle gelirken benden bahsettiklerini anladım birbirlerine bisiler anlatıyorlardi ne olduğu anlaşılmıyor bana doğru yaklasiyorlar tam anlamadım ama.. tek duyduğum yok kanka o bize küçük gelir dedi biri ötekine gulerek... sapık sanırım 😅 utandım duymamış gibi yaptımBir kere de ramazan ayıydi o zaman erken kararıyor Du hava.. minik minubusler oluyordu belediyenin... tabi herkes eve gitmek istiyor dolusu millet... ben oturdum şoförün yanında motor çıkıntısi var arkam yola dönük gidiyorum... neyse bir durakta çaprazda oturan bir kız inecek anlaşıldı ben dedim şimdi bu frende dengesini kaybedecek dememe kalmadı hafif frende kucağıma düştü.. ama ben çantamı çekmiştim onun üstüne düşsün diye kucağıma aldım... yanımdaki iki çocuk ne sanslisin dedi... tabi ben hem mahcup oldum hem utandım.. kimseden başka bisi duymadım... şoför bile tepki vermedi.. başıma çok geldi böyle şeyler... o kız da kesin unutmamistir çok kötü bir durum.. ama benim içim rahat... onu korumaya çalıştım..
bir cocukla cikiyodum ayrildi bilegimi filan kesmistim ve cocikla hala arkadasim 7. sinif miydik neydik mdkcjdmcksnxksnxjejxkwj 8. sinifta derin diye bir arkadasimla beraber eve donuypduk otobuste derin dedi ki bana bak bu insanlar kalkar simid onlerinde duralim oturuz dedi bende adamlarin cikis yerini kapatiyodum cekiliyim diye arkaya gittim gittigim yerdede hoslandigim cocuk var ve ben tutunmuyprum o sirada otobus aniden durdu bende cocuga sarilmistim yapismistim resmen uzundu cocuk kafami bir kaldirdim bana mal misin der gibi bakiyor cocukta lisedeydi 10. sinifti sonra ben biraktim cocugu bu sefer hareket etti yine ben mal gibi yapistim cocuga sonra hemen arkadasimin yanina gitmistim cok utanmistim Yine 8. sinifta dolmustaydim muzik dinliyodum ben muzik dinlerken cok sessiz konusuyorum duyamiyolar o yuzden biraz daha sesli konusiyim dedim yanlislikla bagirmistim herkes bana bakmisti paniklr inerkende kapi cok asagidaymis kafam carpti ve geriye dogru dustum kafam ve belimin bir tik ustu dolmusta geri kalan bolum otobusun disinda kalmistim
İlk okuldayken kavga etmiştik kavga ettiğim çocuğu eski tip sınıf dolaplarına doğru fırlatmıştım dolabın camı kırılıp çocuğun sırtını ve ensesini kesmişti. Öğretmenler doğal olarak babamı çağırdılar. Baba öyle bir sinirle girmişti ki sınıfa kapıdan girmesiyle zaten en ön sırada oturan bana sağlam bir tokat geçirmişti. Daha savrulmamı beklemeden tokatın etkisiyle savrulmak üzereyken yakamdan tutup tahtaya doğru fırlatıp sonra çatır çutur tokatlamaya başlamıştı 40 kişinin önünde. Ağzım burnum patlamıştı. O gün çok kötü hissetmiştim baya böyle şeklimiz var artist artist geziyoruz, manitaların falan hoşlandığı bir tipiz. Yakışmamıştı yani.
Ortaokuldaydım, abimin sorumsuzlukları sayesinde okula geç kalmıştım ve Müdür Yardımcımız hepimizi sıraya sokmuştu,"Sen de mi?" demişti beni görünce, herkes bana bakmıştı ve hizmetli abla da ağlama deyip beni sakinleştirmişti.. sorumsuz göründüğüm için utanmıştım. Yine aynı okul ve Müdür Yardımcısı vardı... yine abim geç kalmama sebep olmuştu ve İnkılap dersi vardı. Sınıfta bana öyle bir gürlemişti ki, ne yaşadığımı şaşırmıştım. Utanç verici şeyler yaşamayacak kadar kontrollü bir ergenlik geçirdim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En igrenc ve en rezaleti benimki bence hepde aileme yakalanmistim offf 😂
Bir kitabim vardi icine hoslandigim cocugu yaziyordum hep sonra onu babam bulup okumustu bana bisey soylememisti ama ben cok utanmistim
Annem killarimi kesmeme karsiydi o zamanlar bende gizlice keserdim hep yine birgün odada ben 12 13 yaslarindaydim tabi, belirli yerlerimdeki killari kesmistim makasla ve mendilin arasinda koymustum sonra atarim diye. Ama sonra unutmusum... ve annem bana ertesi gün oraya ne kesip koydugumu sormustu cünkü yine babam görmüş ve anneme söylemis 🙈🙈🙈
bir kerede yeni adet gördügümde pedi cöpe atip ailemin görmesinden korkuyordum, bende odada bir posette biriktirip sonra sabah okula giderken topluca atiyordum annem benim dolabi karistirirken görmüş sonrada yüzüme tükürmüstü igrencligim yüzünden 😭😂
Benimki daha acıydı ya🤦🏻♀️😅 okuldayken çorabım kaçmıştı bende gidip bir yerden alip degistirdim tuvalette. Arkadaslarimdan birine vermistim eski olanini oda ne ara koyduysa kazagimin altina koymus neyse ciktik tuvaletten havali havali beğendiğim bir cocuk vardi okulda o ve arkadaslarinin önünden geçerken kazagimin altindaki kilotlu çorap dusmesinmi arkama bile bakmadan yürüdüm sonra arkadaslarim gidip cope atmak icin gittiklerinde bir sopayla oynadiklarini görmüşler. Daha kötü hissettiğim bir olay olmamıştır
Sinifta Ögretmenim yerlerimizi degistirmisti benim yanimda hoslandigim cocuk oturuyordu, dar bir pantolon giymistim birde kiloluydum, bende onun yanina oturunca caart pantolunum yirtilmaz mii cocugun bakislari unutulmaz ya cok utandimm :D
Ve ona bir kagida benimle cikar misin isaretle "evet, belki ya da hayir" oda belkiyi isaretlemisti ve sonra da bir daha konusmadi sinifimdan herkese de söylemisti cok utanmistim. Hayatimda yedigim ilk ve son rededilmemdi. :D
Bunlar daha ne ki. Bir kere de Amcamin bahcesinde ailecek mangal yapiyorduk. Benim de cok fena tuvaletim geldi gizlice gittim yan komsunun bahcesine tuvaletimi yaptim o sirada bir adam beni izlemismis, amcami cagirip bunu temizleyin falan demis sonra hepimiz masada otururken bir sessizlik :D cok utanmistim
Bizim bayan bilgisayar öğretmeni var genç ilk okul zamanı nöbetçi öğrenciyim bilgisayar taşımaya yardıma çağırdı tam bilgisayarı öğretmene uzatırken ellerim yumuşak bir yere değdi sonra istifimi bozmadan bilgisayarı bırakıp nöbetçi öğrenci yerine geri döndüm.
Ecel teri döktüm resmen ilk defa başıma geldi Birde şu var bir kız öğrenci kavga edip bacağını incitmişti bende bıçaklayıp masasına geri götürmüştüm sonradan bu olay aklıma gelince erorrr geçirdim kız sınıf arkadaşım ve kızın yüzündeki utanma ifadesini sonradan fark ettim.
Bir gün okula mavi bir hırka ile gitmiştim. Öğretmen gördü kızdı cetvelle falan dövdü beni... O gün o kadar kişinin arasında dayak yediğim için utanmıştım. Annem örmüştü kadıncağız üşümeyeyim diye giy dedi kırmadım giydim ama öğretmen tabi kıl birisi o hırka yüzünden dayak yemiştim hala unutmuyorum mesela...
8. sınıf bir cuma günü son ders zili çalmış, törene gideceğiz sınıfta 2kız birde benle arkadaşım kaldı arkadaşımla şakalaşırken sırtına atladım o sırada pantalonun arkası bacağıma kadar yırtılmış işin üzücü yanı benim haberim yok kızlar kıkır kıkır gülüyor ben ne oldu hala haberim yok sanırım arkadaşımın da haberi yok söylemedi bana. Neyse tören için dışarı çıktım geçtim en arkaya ayıptır söylemesi kıçımı kaşındı elimi attım direkt don, bir baktım kocaman bir yırtık benim bacaklarım ve bordo renkli boxerım gözüküyor. Allahtan ceketim vardı da hemen kapattım o gün ceketim olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
Utanç duymadım gerçi ama saçmalık olarak diyebileceğim 🤔 bir gün sınıftayız işte lise zamanları bir arkadaşın doğum günü vardı, bende biraz fırlamaydım tabii o sıra işte hocada vardı yanımızda aldım elimle pastadan birazcık sonra arkadaşın kafaya atacaktım kafasını eğince arkadaki hocaya geldi o gün biraz utanmıştım 😂
Allahtan hocalarla aram iyiydi çok bir sorun etmedi ama az bir parçaydı zaten.
Ergenliğimin ilk zamanları sürekli saç şeklini değiştirir bazen kirpi gibi saç şeklinde dolanırdım ama o zamanlar modaydı renkli gözlük takmak gerçekten bunları ben mi yaptım nasıl yapmışım çok takıntılarım vardı ama genel olarak çoğu ergenlere iyidim
Ergenken aşırı bakımsızdım. Saçlarımı o kıvırcik hali ile gelişigüzel toplar çıkardım. Ergenlikten kızarık ve sivilceli yüzle rahatsız olmadan dolaşırdım. Parfüm vs kullanmazdim kıyafetimr dikkat etmezdim hatta ergenliğin ilk zamanları her yere eşortmanla giderdim. Neyseki şu an gayet bakımlı, özenli biriyim:).
Ergenken demişsin :D sen şu an zaten ergensin :D 19 yaşındasın daha geçen sene reşit olmuşsun :D dur hele daha 22 yaşına kadar herkes ergen sayılır 22 den sonra ise genç sayılır 28'e kadar
Cok buyuk bir sey olmadi. hep ufak tefek ama sık sık rezil olduk biz en yakin arkadasimla. Ama su an aklima gelen bir tane var. On siramizda iki cocuk oturuyordu biri donup bana bakarak abdurrahim seni begeniyormus dedi. abdurrahim dedigi cocukta hemen onumuzde oturuyor zaten. bende gulup beni mi ya ne alaka demistim. sonra gozlerini devirmisti 'seni degil beyzayi ' yanimda ki arkadasim oluyordu beyza da... O cocuktanda ben hoslaniyordum yani ufak bir rezillik.
Yazilida kopya yazicam. Aklima bacagim geldi. Çorabım ust basen tarafi yırtılmıştı. Bende başladım oraya yazmaya. Siniftaki firlama bir çocuk bacağımı gordu yerin dibine girdim. Sonrada herkesin kulagina gidip fisir fisir bisiler anlatmaya başladı. Cok utanmıştım. 🙈
Google da arama yaptığımda bazı şeyler görünmüyordu bende düzeltmek için bilgisayara girdim tabii ayarlara direkt ulaşmak için ayıp şeyler yazmam gerekiyordu bende sapıkça bir şey yazdım sonra oradan ayarladım ve sorunu çözdüm ancak ben çözdükten sonra otomatik olarak o yazdığım sapıkça şeylerin görselleri gözüktü ve ben bilgisayarı açık unutmuşum annem görmüş. Geldi dedi sen dün veya önceki gün bilgisayarda miydin dedi bende bilmiyorum tabii evet dedim o da nelere baktın hatırlıyor musun dedi bende korkmaya başladım çünkü ya kapatmadiysam falan düşündüm, dedi; hatirlatayimmi bende yok dedim mutfağa kaçtım konu kapandı LSNDLSNDKEJD
14 yaşındayken yan komşunun kızını seviyordum bana pek yüz vermiyordu ama onum okulu 5 dk lik mesafedeydi bizim okul ise yarim saatlik mesafedeydi. Sırf sabahlari onu göreyim diye her gün okula geç kalırdım ve sayısız geç kalma kağıdı almıştım kağıdı alırken utanıyordum artık zhgksl ama her zamanda mutlaka o kızı 2 dakikada olsa göreyim diye okula geç kalırdım😅😅😅
bir hikaye duymuştum o aklıma geldi sen yazınca çocuk var bir kızdan hoşlanıyor sonra kızın intagramda iphone çekilişe katıldığını görüyor çekiliş sahibine ben onun parasını verim sen ona iphone u gönder diyor...🔥YAK🔥
Beden eğitimi derslerinde, güya etrafta kızlar yokken ya da sırtları filan dönükken eşofmanları, arkadan sessizce yaklaşıp çekip indirmek moda olmuştu bir ara. :-D Bazen sadece eşofman iner bazen de iç çamaşır da bir yere kadar inmiş olabilirdi. Günün birinde sıra bana da gelmişti.
@DorothyBabe En sonunda artık derslerin öncesinde kimse rahat edemez, herkes eliyle eşofmanın belini tutup gezmeye başlayınca hem rahatımız kaçtı hem de iş öğretmenlere ve idareye şikayet etme noktasına geldi. Ondan sonra da bir daha olmadı zaten.
@CandyQueenn Aynen öyle. Dedim ya artık işin cılkı çıkmıştı. Biz gülelim mi ağlayalım mı bilemezken halimize işi çoktan anlamış olan kızlar da şu an senin yaptığın gibi bize bakıp gülüyorlardı. :-D
Sevdiğim beni sevmiyor diye tuvalet kağıtlarına nefret içerikli kelimeler yazıp evinin kapısından merdivenlere kadar bırakmıştım hala utanıyorum ve annesi tanıdık birisi hala anlatır gülerler
Benden 13 yaş büyük kuzenim var teyzemin oğlu, her ergen kız gibi bende bu yakışıklı çocuğa aşık oldum tabi. Annemler diyor (teyzemlerin yanında) seni evlendiricez bununla diyorlar gülüyorlar bende gerçek sanıyorum utanıyorum ama mutlu oluyorum. Neyse ben 14 yaşındayken bunun yanına gidip kendi ağzıma itiraf ettim ben sana aşığım diye. Kafamı sevsinler, oğlan arkadaşlarının yanındaydı kıpkırmızı olmuştu sonra bana tuhaf tuhaf baktı rererö falan etti, yıllardır konuşmuyoruz utançtan.
Aynısı bana da oldu, komşunun kızı. Ben 21/22 varımdır o 14. Sonra daha 20 yaşına falan geldiğinde 4. Yaşında adama kaçtı☺ başıma kalmadığı için mutluyum
9. sınıfta şiir okuma gibi seyler yapiyorduk herkes siirini okudu sira bana grldi bende hoşlandığım kizin ismini akrostiş olarak yazmıştım tahtada ciktim okudum bazi arkadaşlar anlamıştı aşırı ciringe bir şeydi simdi ki aklim olsaydi daha guzelini yazardım
Hala Ergen'im ama neyse kksşsplxei Galiba şey kız soyunma odası dolu diye aman nolabilirki diyip boş olan erkek soyunma odasına girmiştim sonra soyunup kıyafetleri giyicektim tam çıplakken içeri 20 kişilik bir grup erkek girdi..
Aboww kötüymüş be seninki. Ben merdivenden çıkıyordum bir kizda merdivene geliyormuş o sirada duvarda malum L ne o gördü ne ben bir çarpıştık dudak dudaga felan geldik ozaman cok utandım bir sürü kişi vardı birde ☺
8. Sınıftaydım deneme sinavindaydik fena halde burnum akıyordu peçete falan hak getire. Peçete dayanmayınca ben de jolima silmeye başladım etrafimdaki kızlar kıkırdaşmaya ve taklidimi yapmaya başladılar. Sinav sinav olmaktan çıktı
Jdjdjdksk valla lise zamanında arkadaşla kız avına çıktığımızda bende beyaz kot vardı kızlara hava atacam diye çamurlu suya düştüm her yerim leş oldu arkadaş gülüyor herkese ufak çocuklar bile yağmur su ile pantolonu çamurluğu siliyordum ndjdjdk
Hayatımda ilk kopyamı çekerken yakalanmıştım en sevdiğim hocama yakalanmıştım. Senden beklemezdim dedi bir de vicdanıma oynadı resmen çok utanmıştım karşısında.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mast yaparken anneme yakalanmam. Derste eteğimin düşmesi. Misafirlikte koltuklar dolu diye karanlık bir oda da halıya uzanayım dedim, o sırada bir kızda uzanmıştı, bende onun başına oturdum, birden bağırdı jhkljkşlhk Ahh daha neler neler. Ergenlik pişmanlıktır.
4
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hee bide hoşlandığım çocuk önümden koşarak "seni seviyorum" demişti. Bende buna güvenerek mektup yazmıştım diye. Red cevabı aldım, meğersem arkamdaki kıza "seni seviyorum" diye bağırmış.
Hoşlandigim kiza hava atmak için yanindan arabayla geciyim dedim. Bacagına çarpmiştım bir ton kufur ve beddua isittim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Adet olmuştum.. banyodaydım değişmek için pedi.. pedi tabureninataburenin üzerine koymuştum.. banyo ışığını açmayı ve kapıyı kilitlemeyi unutmuştum.. o sıra abim girdi içeri, çocuk aniden çıktı.. ben felaket utandım tabii
2
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birde Ortaokuldayken bir kız arkadaşım vardı çok aramız iyiydi.. teneffüsdeyken bir şey söyledi aşırı derecede güldüm altıma işedim. Sonra tabii kimseye çaktırmadan tuvalete gidip eteğimin her yerine su serptik 😂
Ben şeker hastasıyım ve günde 4 defa insülin kullanıyorum bir gün lisede iken şekerim düştü hasta olan arkadaşlar bilir şeker düşüklüğünde istersen 40 yaşında ol akli dengen bir bebek beyni gibi oluyor neyse benim şekerim düştü yere yapıştım ve saçma sapan hareketler yapmaya çalıştım hoşlandığım bir beden hocası vardı hoca beni yerden kaldırmak isterken hocanın yakasından tuttum kendime çektim hocam sevgilim olur musunuz diyip çıkma teklifi ettim 🤦
Atarlı giderli hareketler, saçma aşk acıları sanki dünyada başka dertler yokmus gibi davranmam her Allahın günü ailemle papaz olup evden kovulmam öğretmenlerime diklenmem aklım başıma gelince başta ailem olmak üzere herkesin hakkını aldım geride utanıp basımı eğeceğim yıllar kaldı bunada şükür 😊
Hoca soru çözmek için tahtaya çıkarmıştı ama eteğinin fermuarı patlamış farkında değildim... Jxhxkxj sıraya oturunca arkadaşım söyledi ama iş işten geçti herkes görmüş...
Guzelmisajahs.. Benim hoşlandığım çocuk bir gün bana ne derse iyi benden hoşlandığını duydum ama kemir torbasına benziyorsun sevmem bir de notların iyi değil demişti şimdi dm den sikisokus için beni arıyor😀
Vallahi ergenliğimin her anı saçma ve utanç vericiydi diyebilirim. Normal anım yoktu ki.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fakir bir ailem vardı. Kantine bile gidemezdim. O zamanlar öğretmenim aylık katkı payı istemişti. Babam ona durumumuzun olmadığını söyle demişti. Ben söyleyemem dediğim için sen hakkını arayamazsın demişti. Bunları yaşamak hatırlamak bile iğrenç.
@uykusuzuyku ulan kansız çakal annene hakaret etsem kadının suçu günahı yok senin gibi it doğurmuş.. Pasif güzel kardeşim s. ktir kendine kıllı koca bul hüptirik.. Neyse klavye üzerinde sinirli olmak da saçma ya, neyse Hadi birader yoluna efendi efendi
Babanla karistirdin galiba pasif olan baban kendini trolara emanet ediyor a. k evde kalmisi koca bulamamışsın burda kendine killi koca ariyorsun git dağda ara bir tane ayi bulursun anca o sana bakar
@uykusuzuyku kardeş anama her küfür ettiğinde Allah anneni gözünün önüne getirsin.. Senin gibi kansız köpeklerin dışarıda bana ABİ diyerek kuyruk indirmesini çok gördüm.
Kari numarası yapmiyacaktin o zaman şerefsiz madem çok delikanlisin deliginden kanı alayım da aklın başına gelsin anan iyi bilir ondan da güzel kan alıyordum
@uykusuzuyku ulan Allah imtihan ediyor ya şimdi beni iyi biliyorum.. Adamsan verirsin adresi kim kime cop sokuyor öğrenirsin yarın iki ekiple seni evin önünden almayan adam değildir!!! Adresi ver lan kaşar
@uykusuzuyku ulan kardeşim güzel kardeşim ilk yorumum da erkek olduğumu bile bile kardeşim kardeşim konuşan sensin bir de bana mı diyorsun karı.. Adresi ver koçum sen mermiyi ağzına verip bu yazdıklarını g. tüne çivilemezsem bacım çocuğuyum.. Adresi ver bana olum senin mekana geleceğim g. tü yiyen seni elimden alır
Lan nerden bileyim erkek olduğunu seni kız sanmistim öyle bir yazmissinki mast diye kız sandım sonra resim koydun dedim bu kız numarası yapmaya çalışıyor felan o yüzden sövdüm bileydim erkek olduğunu hiç yazmazdim bile
@uykusuzuyku ulan sen nasıl bir kansız soyusun.!! İtoğlu it kardeşim güzel kardeşim!!! Allah büyüktür ezan okunuyor şimdi ki dua ediyorum inşallah oraya gelirim de seni bulurum.. Mermiyi ağzına verip g. tünü mermi yapmazsam adam değilim.. Profiline resmini koy erkeksen ulan 2 gram karakter varsa kendi resmini koy
@uykusuzuyku ulan it aklın g. tünde elin s. kinde okursan sonra böyle dansöz gibi kıvırırsın!!! Sana kardeş dedik tanışmak istiyorum dedin eyvallah dedik it oğlu it ettiğin laf ne senin peki!!
Ya ben seni kız sandım sonra sen artis artis konuşunca sövdüm daha yeni anladım kız olmadığını yanlış anlaşılma oldu diyorum ya sabahtandir kız sandım seni
@uykusuzuyku değdi mi şimdi ettiğin o kadar küfüre? Adam olan böyle mi yapar.. Bu kadar mı olum karakteriniz. Ben kavga da bile küfür etmiyorum sizin adamlığınız bu kadar mı. Yok mu kardeşim senin annen bacın.. Annen annem olsun bacın bacım.. Ama senin 2 dünyada da yakan bir araya gelmez
Kral karsimdaki kişi bana hakaret edince dayanamiyorum pis sövüyorum inan 1 hafta önce kız diye konuştuğum kisi tro cıktı ben de seni onun gibi sandim yoksa tabiki etmem böyle küfürler kusura bakma yanlış anlaşılma oldu sende olgun insansın sonuçta hatamı anladım daha da jeton düşmeden önce kimseye böyle hakaretler etmem keşke başta erkek olduğunu belirtseydin de olay buralara gelmeseydi
@uykusuzuyku kardeş sen sen ol kimsenin anasına sövme katlin vacip olur kanın helal olur.. Dikkat et kendine senin gibi genç vardı oda böyle küfür etti Facebook dan sonra özür diledi vallahi aradan 2 gün geçmedi yedi kalbine bıçağı öldü.. Diyeceğim o ki hareket etmeden önce düşün.. Ne dediğini önceden düşünürsen sonra pişman olmazsın.. Bana küfür etmen bana zarar vermez ama kendi karakterini yok eder..
Merdivenden konuşarak yürürken ayağın takılasıyla yüz üstü düşmem , komikdi ama aynı zamanda utanç veriyor dhfjskkg
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir arkadaşla markete gittik elinde araba yürürken bir rafın arasında durdu ben de bir şeye bakıyor sandım bir osurdu ki adeta bir gök gürültüsü tam o anda rafın yanından bir erkek geçiyordu döndü bize baktı. tabi hangimiz osurdu bilemedi muhtemelen. zan altında kaldım