Aile & Toplum Boynunda morluklar gördüğünüz karşı cins hakkında ne düşünüyorsunuz? na-noow2 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor boynunda morluklar gördüğünüz karşı cins hakkında ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Guncel Boynunda morluklar gördüğünüz karşı cins hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gideyozgıyamete Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Başıma gelen ve kapatana kadar sıcakta boğazlı kazak ile gezdiğim olay djdjd 0 1 Yorumla na-noow2 +1 yıl eski sevgilim beni sinir edip duruyordu :D bende morartmıştım 4 5 yerini boynunun :D kız boynuna 2 hafta boyunca eşarp bağlamıştı :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ucuz kurtulmuş diye düşünürüm 1 1 Yorumla na-noow2 +1 yıl sonuçta yiyecek değil ya :D Yorumla
Turbobam Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Emen sağlam emmiş 😂 1 2 Yorumla na-noow2 +1 yıl bende aynı düşünüyorum :D unutmazsam EİG seçecem cevabını :) Yorumla Turbobam +1 yıl Eyvallah😉 Yorumla
die0rlives Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kötü düşünüyorum 1 1 Yorumla na-noow2 +1 yıl neden Yorumla
BiralıBuz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İğrenç 0 1 Yorumla na-noow2 +1 yıl hiç başına gelmedi mi :D Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. mal dıyorum dırek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başıma gelen ve kapatana kadar sıcakta boğazlı kazak ile gezdiğim olay djdjd
eski sevgilim beni sinir edip duruyordu :D bende morartmıştım 4 5 yerini boynunun :D kız boynuna 2 hafta boyunca eşarp bağlamıştı :D
Ucuz kurtulmuş diye düşünürüm
sonuçta yiyecek değil ya :D
Emen sağlam emmiş 😂
bende aynı düşünüyorum :D unutmazsam EİG seçecem cevabını :)
Eyvallah😉
Kötü düşünüyorum
neden
hiç bir şey...
Yiyişmiş oldugunu
İğrenç
hiç başına gelmedi mi :D
Yiyişmiş derim
mal dıyorum dırek
Off güzell