İnstagram utanıyorum?

biraz anlatıcam umarım okursunuz
ailem ben lisedeyken telefon instagram kullanımına felan karşıydı, ben de bu yüzden hep istesem de aslında açmadım. Ama sonradan onlar da öğrendiler kötü bir şey olmadığını ve kendilerine bile hesap açtılar, önceden ben açsam kızarlardı. Daha sonra üniversiteye başladım hala bir hesabım yoktu sonra farkettim ki herkes birbirini oradan takip ediyor bu sayede sınıfla arkadaşlık kuruyorlar felan, biraz dışlanmış hissediyorum. bana hesabımı sorduklarında felan yok demeye çekiniyorum zaten açmak da istiyorum. Ama şu an bakıyorum herkesin en az 200-300 takipçisi var, ben hesap açarsam şuanki sınıf arkadaşlarım dışında kimse yok arkadaşım o yüzden çekiniyorum. Fotoğraf atsam beğenecek kimsem yok. Lisedeyken açmış olsaydım, herkesle takipleşirdim ama şimdi yıllardır kullanmadığım için çekiniyorum birden 0 takipçiyle istek göndermeye zaten aktif olarak görüşmüyoruz. Ama bu şekilde giderse insanlardan uzak kalmaya yozlaşmaya devam edicem çünkü herkes artık oradan bişeyler konuşuyor muhabbetin dışında kalıyorum. Hesap açmaya da utanıyorum en fazla 10 takipçim olur. Bunun bir yolu var mı
İnstagram utanıyorum?