Evimde büyü buldum, kimin koyduğunu bulmam gerek. Yardım eder misiniz?

2 gün önce kitaplığıma baktım, alfabetik sıraya göre dizmiştim ve Zafer Toprağın kitaplarının arasında bir kağıt buldum, görsel :
Tekrar katladım ama bu şekilde duruyordu.
Tekrar katladım ama bu şekilde duruyordu.
İçini açınca Arapça bir şeyler ile karşılaştım, onun görselini de vereyim :
Sağdaki yerlerin neden kırmızı/mavi karışık yazıldığını bilmiyorum.
Sağdaki yerlerin neden kırmızı/mavi karışık yazıldığını bilmiyorum.
Sonra eşimin işten gelmesini bekledim, saat 5 gibi akrabaları aradık ve onlarda bu tür işlerden anlayan bir tanıdıklarına yönlendirdiler. Adam ne olduğunu anlamadı ve bize bir kaç tane daha hoca ismi söyledi. Onlara gittik, çoğu cami imamı olduğu için kolayca bulduk bu yazıları okuyabilen."Deve yağı bulunan evdekilerin cüzdanı yansın" gibi bir şey yazıyormuş ve Bismillah ters yazılmış.

Sonra eve geldik, etrafı araştırdık ama hiç bir yerde yağ gibi bir şey bulamadık. Kağıdın mürekkebi ıslaktı o yüzden yeni yazıldığını düşünüyorum ve deve yağını da sonra süreceklerini düşünüyorum.

Dini bir inancım yok o yüzden kaldırıp çöpe attım kağıdı, ancak kapımı açtığım birisinin benim kötülüğümü düşündüğünü düşünmek canımı sıktı. Ufak bir sorgu yapmak istiyorum evime son gelen tanıdıklarıma. Ne sormamı önerirsiniz? önceden bunun gibi bir şey yaşayan var mı? İyi günler...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir kaç tahminim var kim olduğu ile ilgili ;
1-En sevdiğim tarihçilerden biridir Zafer Toprak, bu yüzden oraya kağıdı koyan kişi benim hangi isimleri sevdiğimi bilmiyor.
2-Mürekkebi ıslaktı kağıdın, ve evin hiç bir yerinde yağ yoktu bu yüzden deve yağını sonraki eve geliş (ler) inde süreceklerdi büyük ihtimal.
3-Aradığım kişiler bir zamanlar benim yaşadığım şehirde yaşayan ama şimdilik şehir dışında yaşayan kişilerdi, bu işler ile ilgilenen bir yakınımı aradık yani onlardan biri sürmez
Evimde büyü buldum, kimin koyduğunu bulmam gerek. Yardım eder misiniz?