İyi geceler arkadaşlar🪽 evden taşınırken üç adet olmak üzere büyü bulduk biri kırmızı Muska içerisinde bir de sarı kaplumbağa birde beyaz sarı lekeler üzerinde küçük bez parçası ayakkabılarımızın (annem ve babamın ayakkabısı) içinde bulduk 4 seneden beri babamın işleri düzelmiyor durumumuz iyiyken birden işleri kötüye gitmeye başladı cidden şok içerisindeyiz
büyü zaten lanet demektir hanımefendi büyü cinlerden oluşuyor asıl büyü şeytani cin şeytani cinleri cagırmadaa büyüyü kullanamazlar ve büyüyü dere tarz yere atmak kötü oraya baskası ailesi eşi piknik vs gitse farkında olmadan o yerde olacak lameti kendisine alacak
yak o evdeki lanet dahada dağılacak sizi bulacak ayetel kürsi oku yeterki yok et gerekirde sana sabaha kadar dua okurum ses atıp yok et o laneti hemen onlar gelmeden o büyü şeytani cindee olusuyor birinizin içine girip bedensel yaralama carpma yapacak büyük ihtimalde
onlar senin zannettiğin ailen değil insan bedenine geçiş yapmış cinler Şu an durmakta hata yapıyorsun şimdiden kendine kahve yap eline ateş al cin yaklasırsa üstüne atarsın dua okuyarak kendine koruman için ve dualar oku sakın susma kaos yaptıklarr için cok güclüler negatif enerjiden besleniyorlar gittikce daha da güclenecekler sakin olmak zorundasın tek yapman gereken şey nefes alarak dua oku sakın susma ihtiyacın olursa benide cagır dua okuyarak bende sana ses atarım
bi halt bilmiyorsun beyinsiz belliki kontrol ediliyorsun bu herif manipülasyon burada benle tartısacagına git kıza özelden kuran oku karsısında insan bedene girmiş şeytani cinler var büyü cinlerden olusuyor!
Bilgiçlik taslayan kara cahilsin büyüyü kaz demek ne beyinsiz belliki cinin birisi seni kandırdı seni maniple edip hizmetçi olarak kullamıyor sendeeoyuna girmişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
büyü diye bir şey yok
Yaşamadığın için bilemezsin
Rica etsem, bulduğunu söylediğin o şeylerin fotoğraflarını çekip atabilir misin? Ayrı ayrı gerekmez, hepsini yan yana koy, çek...
Kapının dışına koydu babam yarın çekersem atıyım
Bekleyeceğim... Aslında hemen çekmeni tercih ederdim. Kapının önünde diyorsun. Gidip çekmek ne kadar zor olabilir ki?
Büyü bozmak zor bir şey değil hocaya gitmeye gerek yok
Ne yapmak gerekiyor
E nasıl bozuluyor
Birkaç yöntemi var
Söyler misiniz?
Şey biliyorum dereye atmak ya da toprağa gömmek
Denize girme imkanınız var mı
hayır yakmalı bu cok kötü oraya giren kişiye ah alacak kız yanlısıkla o lanet baska cine insana yayılacak sure okuyup ayetle yakmalı o büyüyü
@εsιмкαℓвιмү sen çok film izlemişsin
bu gerçek şakamısın sen kızın evinde ailesinin içine girmiş şeytani cin var kız zor durumdayken ben flimmi anlatacam
Cidden abla saçmalıyon biraz
bu herifi sakın dinleme gömersen büyü bitmez yine gelecek takibe ve gelen baska insana cine yayılacak büyü
sacmalayan sizsiniz yanlısıkla kıza baskasına ah aldırcanız o büyülü yere piknik yaptıgınızı zannedip laneti size geldiğinizi düşünün
ayet bu şeytani cinlereöldürür surw okuyarak o büyüyü yakıp yok etmeli!
Ne alakası var kimin için yapıldıysa onun için geçerlidir ne laneti yaa
büyü zaten lanet demektir hanımefendi büyü cinlerden oluşuyor asıl büyü şeytani cin şeytani cinleri cagırmadaa büyüyü kullanamazlar ve büyüyü dere tarz yere atmak kötü oraya baskası ailesi eşi piknik vs gitse farkında olmadan o yerde olacak lameti kendisine alacak
Kanından birisi o büyüyü cabuk yak şeytani cinler dadanacak eve
Yakmak kötü yakıldığı zaman musallat oluyor işin ehli okuyarak açması gerekiyor
yak o evdeki lanet dahada dağılacak sizi bulacak ayetel kürsi oku yeterki yok et gerekirde sana sabaha kadar dua okurum ses atıp yok et o laneti hemen onlar gelmeden o büyü şeytani cindee olusuyor birinizin içine girip bedensel yaralama carpma yapacak büyük ihtimalde
Evet şuanda kavga ediyorlar bile
onlar senin zannettiğin ailen değil insan bedenine geçiş yapmış cinler Şu an durmakta hata yapıyorsun şimdiden kendine kahve yap eline ateş al cin yaklasırsa üstüne atarsın dua okuyarak kendine koruman için ve dualar oku sakın susma kaos yaptıklarr için cok güclüler negatif enerjiden besleniyorlar gittikce daha da güclenecekler sakin olmak zorundasın tek yapman gereken şey nefes alarak dua oku sakın susma ihtiyacın olursa benide cagır dua okuyarak bende sana ses atarım
Şu yukarıdaki arkadaşı ciddiye almayın, eğer gerçekten büyü varsa mesaj atın, 2 tane etkili yöntem var
bi halt bilmiyorsun beyinsiz belliki kontrol ediliyorsun bu herif manipülasyon burada benle tartısacagına git kıza özelden kuran oku karsısında insan bedene girmiş şeytani cinler var büyü cinlerden olusuyor!
@εsιмкαℓвιмү her büyü cinlerle yapılmaz, ayrıca ben 10 yıldır metafizikle uğraşıyorum
Hiçbir büyücü şeytani cin olmadan büyüye kullanamaz
@εsιмкαℓвιмү hiçbir bilgin yok maalesef, istersen kulaktan dolma bilgileri bir kenara bırakta ben sana az bir şeyler öğreteyim
Bilgiçlik taslayan kara cahilsin büyüyü kaz demek ne beyinsiz belliki cinin birisi seni kandırdı seni maniple edip hizmetçi olarak kullamıyor sendeeoyuna girmişsin
Yakmayın dua edip denize bir suya bırakın akan giden bir suya
Denizler kirlenir
@Yağmurrryılmazz lkDHlkchjşSHFAŞDŞS patladım w
@asdafadasf nesine?
Hiiç öylesine :d
@asdafadasf iyi
güzel :d
İnsanlar nasıl acımasız ya
Cidden Allah’a havale ediyorum
Onları imha edin
Evet işin ehli birine götürüp bozdurcaz
Allah belasını versin yapanların