Evde muska buldum büyü olabilir mi?

Arapça bi̇len var mi? Yardım!
Çok vaktinizi almayacağım. 1. Fotoğrafta zamanında A kişisi bana Arapça bir kağıdı tavada yakıp koklatmıştı. Daha sonra bir muska verdi bende onu bir süre taktım. Ondan sonra okulda derece yapan ben okul sonuncusu olmaya başladım, özgüvensiz, karaktersiz, aptal gibi davranan, sorumsuz, yataktan çıkmayan, kolunu kaldırmaya üşenen daha doğrusu sorumluluklarını bilen ama yapamayan biri olup çıktım. Ve bu hala devam ediyor. Hatta bazen artıyor bu mereti takmasam bile. Acaba evde olduğu için hala etkisi devam ediyor mu? A kişisi yaptığında yanında annemle bende vardık. İyi gelecek göreceksin deyip annemle birlikte A kişisi bana koklattı. İşte bu takım sorunlar ondan sonra ortaya çıkmaya başladı zaten. Ailemle kavga etmeye başladım ama öyle böyle değil. Her günüm sinirden çıldırıp ağlamayla geçiyordu. Şimdi azaldı. Gelelim 2. Fotoğrafa. Arapça bilenler varsa kırmızı yazılı kağıtta ne yazdığını söyleyebilir mi? Büyü için mi yazılmış yoksa koruma amaçlı mı? O yanmış kağıt neden yapılmış olabilir? Ne amaçlarla yapılır? O yanmış şeyi nasıl yok ederim? Evde bunlara benzer kağıtlar var. Kötü niyetli mi, iyi niyetli mi nasıl anlarım? Eğer bunlar büyüyse evden nasıl atarım ne yaparım da etkisini tamamen yok edebilirim? Bu konuda uzman olanlar veya iyi bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Peki büyüyse, kötü niyetliyse bunlardan nasıl korunurum? ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni ilgilendiren kısım şu yakılmış kağıdın olduğu şey diğeri çok ilgilendirmiyor sadece ne yazdığını merak ettiğim için koydum. Ya lütfen birisi şu yakılmış kağıdın ne amaçla olduğunu söyleyebilir mi? Çok yardımınız olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu yakılmış kağıdı bugün çekmecede muska halinde buldum içini açtım ve bir süre takmıştım onu da zaten sorunum onunla başladı. Diğer kırmızı yazılı olan şeyse onu bir hoca yazmıştı. Ama emin olamadım sorayım dedim yine de.