AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kesinlikle evlenmemeli
O nasıl bir kelime tabiki evlenebilir
Ben mal tipsizim bence öyle değil.
kadını yetiştirmek daha kolay ve doğru
Evet. Kadın için de, erkek için de geçerli bence.
Kendi tercihi ama öyle hayat geçmez.
Alakası yok rastgele kafanıza göre iş yapmayın
He he
Neticede kadınların cebinden çıkmıyor ya
Bence yaniliyorsun hatun
Niye evlenmesin
Bu ne sacmalik ya
Evlenebilir.
Evet ama düzgün doğru bir eşle
Çalışmalı caliayan kadınla evlenmem
Maalesef her kadın aynı şartlarda, aynı imkana sahip doğmuyor. Maddi yetersizlikler, coğrafi faktörler sebebiyle okuyamayan bir çok insan var. Ne yani şimdi bu kadınlar evlenmemeli mi?
@Walterin Dediğin şeyler erkekler için geçerli değil mi? Bırak işsiz erkeği fakir erkeğin evlenmek için canı çıkıyor canı kimse istemiyor. Ve evet işi olmayan kadın evlenmedim zaten çok şükür erkeklerin aklı başına geldi işi olmayan kadını almıyorlar.
Ne kadar yanlış bir düşünce okudun işsiz kaldım ben mi istedim işsiz kalmayı babamın durumu iyi ama senin gibi dusunen biri beni üzecek te birde evlenecek baba hakkıma ortak olacak öyle miiiii bu yüzden zengin biriyle evlencem sırf bu yüzden
@ninjaaaa b*k evlenirsin
ahaha salak sevgilim var calismamj
istemiyor sen kendi pintilik ine yan seni kimse istemez
senin fibi pinti mal bir adamla evlenip baba hakkıma mi ortak e dicektim mesela? bok evlenirsin diyoe pintilik inin faturasını benim kısmetim mani etme 😂
@ninjaaaa senin gibi başkanalira muhtaç asalak biri olacağıma pinti olurum daha iyi. Babanin sevgilinin parasıyla hava atma bana benim param 3 nüzü üst üste koyar merak etme
Ha ben ise istegim an evlenirim merak etme sen
ahahaja as tabe
asalak sensin yavrum asıl karısının kendisine muhtaç görup asalak diyen biri ile evlenen kadın olmaz harbi malsın
asalak öyle mii bu ülkede kadına şiddet psikoloik şiddetle başlayıp kadın cinayetlerinin senin gibi psikoz lar dan kaynaklanıyor Allah ıslah etsin Allah acısın! karısını çalışmıyorsa asalak gören bir erkekten ne sevgi ne sorumluluk beklenir senin gibi biriyle evlenen kadın olacağını sanmıyorum
@ninjaaaa Beyin olmayınca olmuyor zorlama. Nerden çıktın nerdem girdin belli değil. Sende para için evleniyorum hayat kadinligida yaparsın senden beklenir. Ve evet asalağın önde gideni din sen ve senin gibiler.
Ha şunuda diyim bahsettiğim kadınlar benim skimde' bile olmaz şimdi yol al ve yazma görüşüme
Evlenmemeli.
-1
Maalesef her kadın aynı şartlarda, aynı imkana sahip doğmuyor. Maddi yetersizlikler, coğrafi faktörler sebebiyle okuyamayan bir çok insan var. Ne yani şimdi bu kadınlar evlenmemeli mi?
@Walterin Evlenmemeli derken, elinde imkanı varken çabalamayan, emek göstermeyen kadın çok fazla bunlarla işim olmaz. Bazı şeyler benim için nettir. Artısı eksisi olmaz. Kendi için bir şey yapmayan insana toleransım olmaz.
Her insan bizimle aynı şartlarda aynı imkanlarla ve de aynı coğrafyada yaşamıyor. Maddi imkansızlık yüzünden bile okuyamayan bir çok insan var. Direk evlenmemeli demek bence çok yanlış.
@Walterin Keyfi olarak ekonomik özgürlüğüne kavuşamayalar için diyorum, tabi ki herkes aynı olmaz.
Evlenmemeli
kaygılıkiz23 nie ben evlenırım calısmasada olur
evlenmesinler
Kesinlikle doğru.
Hayır..
Evlenmemeli
-1
Benim düşüncem bu, kadın bağımsız olmalı her konuda özellikle de ekonomik konuda, kadınlarımız okumalı meslek sahibi olmalılar kocalarına bağlı kalmamaları gerektiğini düşünüyorum, açıkçası evleneceğim zaman da ekonomik özgürlüğü olan birini tercih ederim.
Bir çok arkadaşım var maddi yetersizliklerden okuyup iyi bir mesleğe sahip olan
Ben de kendi ekonomik özgürlüğüm için okudum evet haklısın bazı noktalarda. Ama maalesef dediğim gibi her insan bizim kadar şanslı olamayabilir.
Bazen şansı kendimiz yaratırız, oturup şans beklemekle olmuyor bu işler...
Ben de size çevrenize bir bakmanızı öneririm ya da haberleri okumanızı..
Yakın zamanda 17 yaşındaki bir kız töre cinayetine kurban gitti. Evet nasıl şans yaratacaktı?
Haberleri takip etmiyorum evet, fakat ben normal bir aile için konuşmuştum, cahilliğin kol gezdiği bir aile için değil açıkçası aklıma o mesele gelmedi, ama şuna emin olun töreden kaçıp hayat kuran da çok insan var bu ülkede
İnsanın ailesi de bir şanstır☺️
Evet ailemizi seçemiyoruz orası tamamiyle kader ve şans, benim demek istediğim hayatımıza yön vermek bizim elimizde bazen gerçekten şans yaver gider bazen de o şansı biz yaratırız olay tamamiyle bu
Evlenebilir
Evet
Evlenmeli.
Hayırr
para ve cocuk
Evlenmeli.
ewdemi kalsın ?
Evlenebilir