Belki bana yanlış geliyor bilmiyorum kız babasının yanında yüz üstü yatmış pembe birde bikini giymiş her yeri ortadaydı goguslerinin alt kısmı bile gozukuyordu ben bakmaya utandım siz babanızın yanında bikini ile güneşleniyormusunuz?
hayir dogru degil bir insan nasi babasini yaninda oyle guneslenir ya insan utanir biraz
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güneşlenmesine bir şey demiyorum yüz üstü yatıp bacaklarınıda ayırmış poposunun goguslerinin her ayrintisina kadar belli oluyordu garibime giden oydu en azından bir şorttamı giyinemezdin degilmi
Dedigim gayet açık net bir soru baban o senin ne olmuş demeye getiriyorsun bende babamız diye her yerimizi açacağızmı yanında demeye getiriyorum anlamıyorsan yapabilcek bir şey yok senin kapasiten
Tatlım buradaki konu:babamızın bize karşı besledigi iç duygular degil bizde babamızın, Çırılçıplakta olsak bize bir art duygu beslemiycegini biliyoruz çünkü babamız 🤞fakat saygı edep haya denen bir şey var kalkıpta bile istiye goguslerimizi, popomuzu babamızın yanında açmayız bu bizim babamıza olan hurmetten saygıdan kaynaklıdır ben babam gelince bacak bacak üstüne atmissam oturmuşumu bile duzeltirim büyüğüm oldugu için anlatabildimmi? Burda zaten babanız gtünüze hallenir konusu yok.
Sokakta büyükler oldugu içinde belli başlı kurallar vardır sadece büyükler degil topluma karşı yazılı olmayan veya olan kurallardır vardır örnek vereyim sevgilinle sevisemez veya opusemezsin her kesin oldugu bir alanda
Aksi halde sizin istediginiz gibi bir toplum olsak (ki) o yönde ilerliyoruz toplumun hayvandan farkı kalmaz, mesela hayvanlar tuvaletlerini her yere yapar ama insanlar sokaklara kakasını geneli yapmaz👍
Kakasını yaparsa ucu sana bana dokunuyor belki küçük bir çocuk gidip yiyecek belki sen ayagini basacaksın elalemin kakasına bunlar olmasa bile o yoldan sen geçerken koku yapacak doga kirlenecek ve sen kötü kokuyu soluyacaksın yani insanlıga zarar üstelik her hes birbirinden görerek kakasını yapsa insanlar hastalanır bir sinek bile kakanın üzerinden beslenip gece sen yatarken gelip senin kanini çekiyor yani belki seni öldürecek verdigi mikroplardan Ayrıca ben sokak ortasına tuvaletini yapıp yaglı pilavı kaşık icat edilmisken elle yiyen araplarıda medeniyetsiz görüp yaptiklarini yanlış buluyorum. Ne var diye diye ülkeyi muz cumhuriyetine çevirdiniz 😂
Ben seni başta salak sanıyordum şimdi daha bir aptal oldugunu farkettim bu arada görüşleri eksileyerek gerçekleri degistiremezsin canım az haya ve utanma duygusu üzerine çalış insan yapar.
senin görüşünü niye eksiliyim laf anlatmakla uğraşmazdım derdim o olsa şimdi sana bir sorum var mini etek giysem tacize uğrasam ben mi suçluyum yapan mı
Senin niyetin farklı konuyu farklı yerlere çekip değişik anlamlar yüklemeye çalışıyorsun konu anya sen konyadan bahsediyorsun buradaki konunun, tacizle mini etekle alakası ne benim sordugum soru babaya saygıyla ilgili senin yaşın nasıl 19,14 yaşındaki çocuk gibi muhabbet tarzın var.
Hayır kimsenin öyle bir hakkı yok olamazda sapıklıgın bahanesi olmaz insanlar istediği gibi giyinebilir fakat buda başkasının haklarını ihlal etmedigi müddetçe sorun olmaz örnek vereyim benim dinim diyelimki islam ve kendimi haramdan izole eden biriyim bu şartlarda eger ki karşımdaki kişi aşırı derecede açık giyiniyorsa ben onun avret ve özel yerlerini gorebiliyorsam veya elbise üzeri belli oluyorsa buda benim haklarımı ihlal eder, oysa hiçbirimizin haklarının ihlal edilmedigi bir düzende yaşamak mantiklı ve etik olan çağdaş ve hep ileriye dönük adımlar atan, özgürlük ve bağımsızlık timsali Mustafa Kemal Atatürk bile kadınlar diz kapağının altında eteklerini muhafaza etsin demiştir biz edepli giyinelim karşımızdaki erkeklerde gözlerine sahip olsun konu biter aksi halde bu bir seçimdir insanı akıllı kılan zekasıdır zekası olmayan insanın ise robottan ve oyuncaktan farkı kalmaz ve düşünemez özgür olmak her istedigini yapmak degil tam aksine yapmak istemedigin şeylere hayır diyebilme cesaretinde bulunmaktır.
atatürkü falan karıştırma şimdi 1930lardan bahsedion. sen müslümanım dion ya o zaman çarşaf giymen lazım çünkü bunun haricinde her şey karşındaki müslüman erkeğe haram
Ben denize haşema ile giriyorun bu yüzden kimse bir yerimi görmüyor ikinci soruya gelirsekte, her Müslüman çarşaf giymez ve kuranda çarşaf giyme durumuda yoktur sadece Müslüman hanımları avret yerlerini kapatsın diye geçer gerisine çarşaf giymissin çuval giymissin bakmaz, ayrıca buradaki konunun islamla çarşafla ya da herhangi bir şeyle alakası yok babaya saygı ve hürmetle alakası var buda bize dindende önce irkimizin bahsettigi kültürden babaya verilen önemden gelir
Babanizin abinizin yanında memenizi gtünüzü açmayı medeniyet olarak görüyorsanız hayvanlar daha medeni hanfendi, babamın yanında elbette utanacagım avret yerlerimi acmayacagim olmasi gereken bu
Anlama kapasiten umarım bir gün açılır gerçi insanda doğuştan ar damarı yoksa sonradan ekleme yapılmıyor insan 7sinde neyse 70inde odur der Atalarımız herkesin kendi tercihi açın her yerinizi banane 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayir dogru degil bir insan nasi babasini yaninda oyle guneslenir ya insan utanir biraz
Güneşlenmesine bir şey demiyorum yüz üstü yatıp bacaklarınıda ayırmış poposunun goguslerinin her ayrintisina kadar belli oluyordu garibime giden oydu en azından bir şorttamı giyinemezdin degilmi
bencede yani cok haklisin
Ben babam olmayınca da utanırım açamam. Herkesin avret yerimi görmesine gerek yok.
Kezocular gelmeden ben gizleneyim.
Kadında en değerli şey edeptir
Edepsiz kadın çöptür
Adriana Lima bile olsa
Babanın yanında don sütyen durabiliyorsan, bikiniyle de durursun, arada bir fark yok. Adının bikini olması iç çamaşırdan farklı olduğunu göstermez
Ailece denize gittiğimize göre.. Ne giyelim yani tişört falan mı?
Çevre ve aile göre değişir onlar senin çevren bunun için uygun olmayabilir ama onlar için bu durum normaldir
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin
Öz kızına hallenenlerin sayısı hiç de az değil
Ben babamn yanında ayak uzatamam ki bikini hiç giyemem memem falan gözükecek Allah muhafaza😂😂
Hayır güneşlenmiyorum doğru da bulmuyorum.
Relax insanlar da var yani
Sen nasıl güneşleniyorsun?
herkesin aile yapısı farklı
Herkes özgür istediğini yapar.
Herkesın aldıgı terbıye farklı kanks
Bence yanlış ama herkesin zihniyeti farklı
Kız olsam yapmam ya 🙈
Çekiniyorsan açma o zaman
Yanlış
Bana ters
Olur ne var bunda
Yapamam cok utanirim
Bunda tuhaf olan ne
Babasinin yanında popo gider bölgesi ve goguslerinin neredeyse ucuna kadar görünmesi, tuhaf olan
Bakama sende
Tüh sizin ekmeginizemi taş attık 😌dogru sizin gibi sapkinlara daha iyi degilmi
😂 Ben göstereni değil göstermeyeni seviyorum
Belli görüşünden 😂
Ne varmış görüşümde 😤😂😂
Degil ayıpp
yuh ama artık baban o senin
Sen babanın yanında gogsunu ve gtünümü açıyorsun
dediğimden bunu mu anlıon cidden özellikle bir çabaya girmene gerek yok diom nasıl rahatsan öyle ol
Dedigim gayet açık net bir soru baban o senin ne olmuş demeye getiriyorsun bende babamız diye her yerimizi açacağızmı yanında demeye getiriyorum anlamıyorsan yapabilcek bir şey yok senin kapasiten
merak etme baban meraklı değildir orana burana
Hahaha gerçekten bunumu çıkardın bir şey demiyorum 🤚
sen çıkartıon da ben çıkartınca mı olmuyor baban meraklı değilse çırılçıplak olsan bir şey değişir mi
Tatlım buradaki konu:babamızın bize karşı besledigi iç duygular degil bizde babamızın, Çırılçıplakta olsak bize bir art duygu beslemiycegini biliyoruz çünkü babamız 🤞fakat saygı edep haya denen bir şey var kalkıpta bile istiye goguslerimizi, popomuzu babamızın yanında açmayız bu bizim babamıza olan hurmetten saygıdan kaynaklıdır ben babam gelince bacak bacak üstüne atmissam oturmuşumu bile duzeltirim büyüğüm oldugu için anlatabildimmi? Burda zaten babanız gtünüze hallenir konusu yok.
sen babana hallenmion baban sana hallenmio o zaman mesele ne büyüğüne saygı meselesiyse hepimiz çarşaf giyelim o zaman sokakta bir sürü büyük var
Sokakta büyükler oldugu içinde belli başlı kurallar vardır sadece büyükler degil topluma karşı yazılı olmayan veya olan kurallardır vardır örnek vereyim sevgilinle sevisemez veya opusemezsin her kesin oldugu bir alanda
Mesela babanın yanında kiyafetsiz dolaşmasın, veya özel bölgeni göstermessin bunlarda yazılı olmayan kurallar
sen evde ne giyiyon allah aşkına ya bu kadar abarttın varsak baksak her yerin meydanda geziondur
öyle bir söylüon ki ben sanki babanın yanında niye çıplak gezmion diom
Aksi halde sizin istediginiz gibi bir toplum olsak (ki) o yönde ilerliyoruz toplumun hayvandan farkı kalmaz, mesela hayvanlar tuvaletlerini her yere yapar ama insanlar sokaklara kakasını geneli yapmaz👍
istersen kakanı yap da ne alaka yani kimse için rahatını bozmak zorunda değilsin bunu demek istiom
Kakasını yaparsa ucu sana bana dokunuyor belki küçük bir çocuk gidip yiyecek belki sen ayagini basacaksın elalemin kakasına bunlar olmasa bile o yoldan sen geçerken koku yapacak doga kirlenecek ve sen kötü kokuyu soluyacaksın yani insanlıga zarar üstelik her hes birbirinden görerek kakasını yapsa insanlar hastalanır bir sinek bile kakanın üzerinden beslenip gece sen yatarken gelip senin kanini çekiyor yani belki seni öldürecek verdigi mikroplardan
Ayrıca ben sokak ortasına tuvaletini yapıp yaglı pilavı kaşık icat edilmisken elle yiyen araplarıda medeniyetsiz görüp yaptiklarini yanlış buluyorum. Ne var diye diye ülkeyi muz cumhuriyetine çevirdiniz 😂
seni gıcık bulmuştum başta ama yalan yok güldüm buna
Ben seni başta salak sanıyordum şimdi daha bir aptal oldugunu farkettim bu arada görüşleri eksileyerek gerçekleri degistiremezsin canım az haya ve utanma duygusu üzerine çalış insan yapar.
senin görüşünü niye eksiliyim laf anlatmakla uğraşmazdım derdim o olsa şimdi sana bir sorum var mini etek giysem tacize uğrasam ben mi suçluyum yapan mı
Senin niyetin farklı konuyu farklı yerlere çekip değişik anlamlar yüklemeye çalışıyorsun konu anya sen konyadan bahsediyorsun buradaki konunun, tacizle mini etekle alakası ne benim sordugum soru babaya saygıyla ilgili senin yaşın nasıl 19,14 yaşındaki çocuk gibi muhabbet tarzın var.
konuyu şuraya getirmek istiyorum bana böyle hareket yapan biri sen de öyle her yanını acma edep utanma var derse haklı oluo senin düşüncene göre
Hayır kimsenin öyle bir hakkı yok olamazda sapıklıgın bahanesi olmaz insanlar istediği gibi giyinebilir fakat buda başkasının haklarını ihlal etmedigi müddetçe sorun olmaz örnek vereyim benim dinim diyelimki islam ve kendimi haramdan izole eden biriyim bu şartlarda eger ki karşımdaki kişi aşırı derecede açık giyiniyorsa ben onun avret ve özel yerlerini gorebiliyorsam veya elbise üzeri belli oluyorsa buda benim haklarımı ihlal eder, oysa hiçbirimizin haklarının ihlal edilmedigi bir düzende yaşamak mantiklı ve etik olan çağdaş ve hep ileriye dönük adımlar atan, özgürlük ve bağımsızlık timsali Mustafa Kemal Atatürk bile kadınlar diz kapağının altında eteklerini muhafaza etsin demiştir biz edepli giyinelim karşımızdaki erkeklerde gözlerine sahip olsun konu biter aksi halde bu bir seçimdir insanı akıllı kılan zekasıdır zekası olmayan insanın ise robottan ve oyuncaktan farkı kalmaz ve düşünemez özgür olmak her istedigini yapmak degil tam aksine yapmak istemedigin şeylere hayır diyebilme cesaretinde bulunmaktır.
atatürkü falan karıştırma şimdi 1930lardan bahsedion. sen müslümanım dion ya o zaman çarşaf giymen lazım çünkü bunun haricinde her şey karşındaki müslüman erkeğe haram
Elin adamı bakıyor da baban baksa ne olur.
Bu mu edep
Ben denize haşema ile giriyorun bu yüzden kimse bir yerimi görmüyor ikinci soruya gelirsekte, her Müslüman çarşaf giymez ve kuranda çarşaf giyme durumuda yoktur sadece Müslüman hanımları avret yerlerini kapatsın diye geçer gerisine çarşaf giymissin çuval giymissin bakmaz, ayrıca buradaki konunun islamla çarşafla ya da herhangi bir şeyle alakası yok babaya saygı ve hürmetle alakası var buda bize dindende önce irkimizin bahsettigi kültürden babaya verilen önemden gelir
Dahası senin gibi dar kafalı bir insanla daha fazla zaman öldürmek istemiyorum daha dedigim seyleri anlıyamıyorsun bildigin yoldan devam et
dar kafalı olan ben miyim babanın yanında bile rahat olamiceksen ne zaman olcen sen kesin evlensen kocanın yanında da kapanırsın
Babanizin abinizin yanında memenizi gtünüzü açmayı medeniyet olarak görüyorsanız hayvanlar daha medeni hanfendi, babamın yanında elbette utanacagım avret yerlerimi acmayacagim olmasi gereken bu
sen kendini m. me ve g. tten ibaret görüyorsan o ayrı mevzu
Anlama kapasiten umarım bir gün açılır gerçi insanda doğuştan ar damarı yoksa sonradan ekleme yapılmıyor insan 7sinde neyse 70inde odur der Atalarımız herkesin kendi tercihi açın her yerinizi banane 😌
ben utanirim
bikinim olmadan asla