Bu soru Ateistlere. Sizce en iyi din hangisidir?
----
----
Yahudilik
Hristiyanlık
İslam
Hinduizm
Budizm
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Deist'im farkli dusuncelerim var ama incil daha sevgi ce hosgoru asiliyor yani butun kitaplari okudum. Ama bence Allah daha hosgorulu olmamizi isterdi sonucta gorusumuz ne olursa olsun birbirimize sevgiyle yaklasmaliyiz evren sevgi uzerine kurulu mutluk sevgi uzerinde
Hangisi bana daha iyi hizmet sağlıyorsa o...
Biri Cennete köşk, diğeri huri, diğeri arsa bilemiyorum..
^.^
Onun bende olduğunu düşünüyorum ama dinler insanlara yanlış anlatılıyor biz yaratıcının vaar ettiği bir kuluz ve sürekli döngü halinde yaşayıp ölüyoruz ve tekrardan dünyaya geliyoruz bizden yaratıcı bir şey istiyor bulan insanın ruhu sonsuza kadar yer yüzüne gelmiyor bulamayan insanda tekrardan döngüye girip dünyaya geliyor belki bu yazdığım şeyi anlamayacaksn ama sonsuz bir döngünün içindeyiz güzel kardeşim
Cevap
21Cevap
Ben din seçmemeyi daha uygun buluyorum. Hiçbir dinden olmak istemiyorum. Çünki islam dışında bir din seçince müslümanlar seni düşman gibi görüyor. Müslüman olmak istemiyorum çünki kadınları eziyorlar erkekler başlarının tacı olmuş. Bu yüzden Sadece Allaha inanmanın doğru olduğunu düşünüyorum ve herkesin kendi fikrine saygı duyuyorum.
ne kadar mantıksız olduğunun farkında mısın adam zaten dine inansa elbet birisine dahil m olur zaten inanmıyor ona göre hepsi uydurma.
ateiste en iyi din sormak? ilginç... iyi derken hümanist falan onu mu kastettiniz?
al birini vur ötekine :)
ateist bir tanrıya inanmaz o yüzden içinde tanrı olan dinleri hemen eleyebilirsin. özellikle tanrıyla iletişime geçtiğini iddia eden şizofrenlerin kurdukları dinleri hemen ele.
hiçbirine inanmam tabiki ama budizm içlerinde en zararsısı.
Her dinde güzel özellikler vardır. Biz sadece bir tanrının varlığına inanmayız.
Deistim hristiyanlik daha iyi temiz bir din islam kurani kerimde bile barbarlik var muslumanlar bildiyin barbar islam yayilmiyor gunde 7 8 cocuk yapiyolar sonra da secmedikleri din veriliyor
sorulacak sorumu şimdi bu _?
ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM.
olsun fazladan zarar gelmez :D
Dinlerden banane dinin birde iyisi kötüsü'mü var yani...
İbrahimi dinlerin sonuncusu.
bn ateist değilim müslümanım ama cevap verdim. İslam :).
onların dini; para seks ve şeytanlık
Hocam böyle bir soru mu var?
Bize göre İSLAM abi :D
Tarafımız belli çok şükür
hangisi çok oy alırsa onu mu seçeceksin
pastafaryanizm derler jediizm derler belki.
En iyi din ölü din
soura bak imana gel :)
İslam
İslam
tek hak din İSLAM
iyi din mi
islam dini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?