Normal zamanda misafir gelse asla karşı çıkmam ama şu dönemde olacak iş değil. Üstelik birde haber verilmeden geliniyor. Ama ben ne yaptım 😊😂 akşam yemeğe kalacaklarını öğrendim ve gittim mutfağa bir güzel salata yaptım masayı hazırladım herkesin önüne bir tabak dolusu salata koydum 😂 yemek nerde dediler bende yemek önünüzde biz diyet yapıyoruz akşamları yemek yemiyoruz dedim 😂 ve yemeğin ardından kalktılar. Ya arkadaş anlamıyorum hiç mi düşünmez insan salgın var hastalık var bişey olur mu diye bir düşünür ya. Siz bu süreçte olmadık anda gelen misafire ne dersiniz ne yaparsınız?
Evinize, istemediğiniz bir zamanda misafir gelse ne yaparsınız?
Kapı deliğinden bakarım sevmediğim biriyse montla açarım kapıyı sonra da aaaaa ben de tam çıkıyordum derim ve onu eve almam. Telefonla arayıp önceden haber verirse geliyorum diye dışarıda olduğumu söylerim. Kapıdayız kapıyı aç diye çılgınca bir mesaj gelirse de evde yokum tüh felan derim şu virüslü günlerde zaten evi zor dezenfekte ediyorum misafiri hiç kaldıramam en son 5 ay önce yatılı misafirim gelmişti ayak izlerini parkeden zor çıkardım evin her yerine kokuları sinmiş ööğğğ 😂😂😂😂Anlayacağınız misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini 😂😂😂
Ya cidden çok sinir bozucular. Geliyorlar da. Normalde ben abimle kalirim ama babam şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için babamın evine geçmiştim. Apartmanda ne kadar kadın varsa bir baktim ellerinde kisirlar falan evin önünde. Allah'ım ya. Hayır doğru düzgün hiç misafir de agırlamadim ki kovmamak için sabrediyorum
İçeriye buyur etmem ve açıklama olarak ; Yanlış anlaşılma olmasın covıd-19 sebebi ile karşılıklı risk teşkil ediyoruz. Zaruret halinde dışarıya çıkıp geri geldiğimizde doktorların dediği gibi ''elbiseleri çıkarıp balkona asıyor vede yeni kıyafet giyiyoruz, sizin böyle bir imkanınız olmadığı için içeriye buyur edemiyorum''. Söylemek istediğiniz var ise buyrun dinliyorum derim..
Çocuktum.. Birazdan Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı başlayacak ama eve çenebaz bir misafir geldi. Onlar varken salonda keyifle maç izlemek olanaksız olacaktı. Gittim çaktırmadan sigortayı gevsettim. Elektrikler gidince misafirin de gidesi geldi.. 😅
Bugun tam da onu yasadim.. 4 gun once tup bebek transferi oldum.. 4 gundur sirt ustu yatiyorum. Kimseye de soylemedik bir esim bir ben biliyo. Esimin kuzeni geldi eve bugun. Yataktan kalktim anlamasin diye yaninda 10 dk oturdum. 4 gundur ne temizlik, ne bulasik, ne duzen.. erkek ne yaparsa o kadar iste evimiz.. 😅 esime anlattim et yemegi yapti hemen.. bem anlattim o yapti.. hayatinda ilk defa sogan dogradi agladi garibim 😅 karnim agriyor diyip sonra odama gectim. Siz takilin dedim. Ama baya zorlandim. Kimse gelmez korona zamani rahat rahat yatarim diyordum.. olmadi.. bence misafirlik hala yapilmamali
Habersiz gelinmesi yanlış ama yaptığınız hareket pek hoş olmamış. Misafir umduğunu değil buldunu yer elbet ama evime gelen birisini de aç göndermezdim ben.
bence yanlis yapmissin ne kadar Misafiri bu donemde sevmesen bile bir misafir ac gonderilmez yani 🙄 neyse soruna gelirsek diyelim misafir geldi diyelim ikramimi yaparim onlari bir guzel agirlarim sonrada ne zaman gitmek istiyolarsa giderler zaten o misafir gelecegi varsa her turlu gelir ha haber vermis ha vermemis sen hayir gelmeyin diyemeyecegimize gore o misafir gelir bunu konusmanin bir anlami yok yani 😏
Misafir her daim baş tacıdır.. lakin önemli olan niyet.. sonuçta kapını aralıyan birilerinin olması güzel.. sağlıklı düşünürsek evet bu süreçte gelinmesi.. kesinlikle doğru bir zaman değil.. fakat seninde tavrin hiç olmamış..!
Arkadaşım merhaba selamlar ben şu anda bu durumu yaşıyorum ben Mersin’in bir ilçesi nde oturuyorum müstakil ev yatağı dışarı çıkarttım evin önündeki yerde uzanıyorum muhtemelen Orada uyurum
Bu virüsün ilk çıktığı zamanlar çok ağır grip geçirdim herkes korona olduğumu sandığı için gelmedi hala da gelmiyorlar 😂 inş korona bitincede gelmezler 😂
Bence ayıp etmişsin misafır sonuçta onların yaptığı da yanlış da virusten dolayı misafır kabul etmediğini söyleyebilirdin o daha doğru olurdu, ben öyle yapardım en azından
Evine gelen misafire nolursa olsun yanlış yapmışsın. Ayıp. Onun yaptığı da ayıp ama evine gelmiş sonuçta. Allahın misafiri. Virüs sebebiyle kabul edemicenizi belirtebilirdiniz.
Cidden boyle mi yaptin misafirlere. Her ne kadar istemesek de gelmelerini şu donemde boyle yapilmasi onlara cok kotu hissettirmistir. Misafir bastacidir. Bu kadar da olmayin lutfen
Zamansız gelen misafirler gerçekten de tat bozabiliyor. Özellikle evde pijamalı ve rahatlamış bir şekilde bulunuyorsanız. Eeeee geldimide yapacak bişey yok hemen üstüme birşey giyip ağırlıcaz başka napabilirizki :)
gerçekten insanı zıvanadan çıkarabilir ve kabus gibi bir haftaya neden olabilirler allahım bir dahaki sefere bir bahaneyle evde olamayacağımızı bildirmeliyiz diye evin en görünür yerine levha asmalıyız yok böyle bir zulüm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
En iyisini yapmışsın misafirden nefret ederim sevmediğim biri gelirse odama çekilirim birde misafirin çocuğu varsa 2x sinir o zaman