Bizim evde gelen giden misafir bitmez. Hatta belli bir süre sonra artık misafir değil bildiğin ev sahibi olurlar. Bizde de bir kısıtlama olmaz biz gelene misafir gözüyle bakmayız zaten.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Misafire bağlı, şu yeşilli arkadaşa bazen yatıya gidiyorum evi kendi evim gibi kullanabiliyorum, aynı sekilde o da benim evi kullanabiliyor cjcjcc hatta bi karesinde sanki ev sahibi bendim bu sabah dershaneye giderdi ben evde takılır yemeği hazırlardım.
görsele bakınca da yeşilli arkadaşın keyifpesent olduğu anlaşılıyo zaten. herkes yaşlanır o yaşlanmaz, hatta yine dersaneye gidebilir. bilemedim. ama sen kahvaltı hazırlamazsın artık bak.
Evleneli bi kaç ay oldu haliyle evi görmeye çok kişi geliyor. Gelsinler sıkıntı degil ama oturup kalkmasını bilsinler. Neymiş efenm sana geliyoruz caya, kısır börek çörek yap diye ağızlarıyla istiyorlar. Şimdide ben sınırımı koydum. Aksam gec saatte bi kahve içmeye gelmek isteyen gelsin onun disinda artık kabul etmiyorum çünkü insani kendi evinde hizmetçi muamelesi yapıyorlar. Herkesin işi güçü var sürekli misafirlerle kim uğraşacak artık.