İnsanlar size hakkını helal eder mi sizce?
Videoya kopuyorum ya slkfkf
İnsanların bana haklarını helal etmeleri icın bende hakları olmasi gerekir, bende hakkı olan birinde mutlaka benimde hakkım vardır. İnsanlar bana haklarını helal eder. Etmesede sorun yok bunu sorun etmiyorum çünkü benimde onlarda hakkım var...
Ahahha 😂 etseler güzel olur da 😊 En azından bir insanın eline kalmam. Tabii herkes nasıl isterse 😂 epey giriyorum galiba. Eder mi değil de kendimize bakalım, daha güvenceli olacak sanki 😅
Ya senin şu görüşlerine kopuyorum, baya içten yazıyosun, sanki böyle arkada kıs kıs güler gibi 😁
Ahahha 😂😂 bak buna sevindim olley 😋
Ahhaha 😁
😅
Heyyu 😄😊😉🌸
Rica ederim 😁
*😄
İnsanlara kalmış bir şey bu tabii. Ben elimden geldiğince kimseye kötü niyetli olmamaya ve haklarını almamaya çalışıyorum, insanlara hakkını helal etsin diye baskı yapamam sonuçta.😅
Ederler heralde yani öyle umuyorum
Teşekkür ederim
Ricalarr
Cevap
26Cevap
Eder inşallah ne diyelim...
Not: Avrupa Yakası'nda Pek Bilinmeyen 7 Güzel Semt Çok süper seçilen benceme görüş belirtirseniz çok sevinirim :) Daha önceden görüş paylaşan ve bencemi beğenen herkese teşekkürler :)
Hakla ilgili bir şey yaptığımı düşünmüyorum Ama yapmış da olabilirim. Ağzımdan çikan her kelime önemli, karşımdaki incinirse hak oluyor. Onları bilmem de ben helal etmem. Sopayla kovalıcam ahirette
Etmeyecekleri bir durum olduğunu sanmıyorum ama asıl konu benim edip etmeyeceğim. Gerisi çok da fifi. Hesaba oturursak ben hayattan alacaklı çıkarım...
Etmeyecekleri herhangi bir durum yaşamadım. Kimsenin hakkını yemedim, ya da yanlış yere yargılarda bulunup günahını almadım. Helal ederler..
Ben onlara eder miyim acaba :D onlar düşünsün namusumuzla yaşadık bu güne kadar kimseye ne temennimiz ne de borcumuz yok şükür :D
Ben buna inaniyorum, kimsenin kimseye ah'ı kalmaz.. hakliysa tabiki.. elbet bir yerlerden çıkar örneği çok.
*hakkını helal et derim eden eder, etmeyen canın sağolsun derim.
Kim bana ne yaşattıysa yanına birakmadim. Iyilik ise iyilik kötülük ise kötülük. Demem o ki kişiye göre değişir bence.
Kimse de hakkım kalmadı ya vermedim ya da verdiklerinden fazlasını aldılar.
İnsanların kafa yapısı bozuk. Kimseye zararım olmadı ama art niyetli insan çok, bilemiyorum.
Umarım ediyorlardır. Kul hakkıyla ayrılmak istemem bu Dünya'dan
Beni çekemeyen insanların üzerimde hakkı varsa ben halel edeceklerini sanmıyorum
Haklarını helal etmeyecek hiçbir şey yapmadım. Kendi halinde biri oldum hep.
2 kişi haricinde herkese hakkım helal. 2 kişi başımı belaya soktu.
Etmezler... çünkü hep yalnış anlaşıldım... kimse sevmez beni
Bilmiyorum neler olur neler olmaz bilmiyorum. Kimsenin hakkına girdiğimi düşünmüyorum.
Etmiyen olur öfpdldpdö bilmiuom ya kimseye zararım olmaz yani bence 😂
Ya hakini helal etmeyen olursa diğer tarafta yüzümü görmüş olur o yuzen ben hakima girmiş olanların hakimi helal ediyorum otarafta da uğraşamam günahimi bile vermem lafı burdan geliyo günahimi bile vermem anlayacağınız😅
Tam canin yanma mis
Allah'a şükür
Daha gencsin
Onlar bana helal ederler de ben onlara hakkimı helal etmemm...
Her şey karşılıklı, ben etmeyeceğim için onlar da etmezler
Etmeyenler olacaktır. Canım yanmışsa can yakmışımdır. Dal'ımı kıranın, ağacını kökünden sökerim
Kimin hakkı varki? Annem babam hariç.
Vardır belki.
Diger dünyaya giderken hak helal etmeden gidemem. Allah büyüktür kim iyi kim doğru bilir.
Bende onu düşünüyordum şu anda
Umarım ediyorlardır
Bazen kırıcı davranmış olabilirim
İnş
genel olarak ederler. video çok iyimişjdksls
Kopuyom videoya ya ahhaha slkgg
bnce evet cunku kimseye kotulugum dokunmadi zararsz kendi halimde biriyim
Ne hakkım var ki, helal edecekler. Asıl ben onlara hakkımı helal etmem.
Asla hakkımı helâl etmem. Net
Etmezler gibi yaa özelliklede erkekler😂
Keyifleri bilir umrumda değil pek
Ederler diye düşünüyorum.
Müslüman değilim ne ederlerse etsinler
Ederler haklarına girecek bir şey yapmadım çünkü
Ediyordur kimse de hak bırakmayı sevmem
Etmeyen etmesin. Etsin diye takla atacak değilim
Sıkıyosa etmesinler kdkd
Helal etmicek kimsem yok kimseye kötülüm dokanmadı
Eden eder etmeyen etmez ben de etmem ne yapiiim
Ederler etsinler etmeliler