2 aydır beklediğim ehliyet sınavım hafta sonu yapılacaktı. Sokağa çıkma yasağının gelmesi ile iptal edildiğini öğrendim ve gerçekten üzülüyorum. Ben ne zamandır sınavı bekliyorum, şimdi ise iptal.. Benim anlamadığım konu, madem yasak gelecekse neden her yer açıldı da, dışarısı insan kaynıyor? Dün meydanlarda tonla insan vardı, yarısı maske bile takmıyordu.. Böyle olacağı zaten belliydi. Önce yasakları kaldırıp sonra da yasak koymak neden? Boşa giden zamana üzülüyorum.
Sokağa çıkma yasağı ile ehliyet sınavım iptal edildi! Yasağın bu kadar ani olmasını nasıl karşılıyorsunuz?
Şimdi şöyle düşün sınavın iptal edilmediğini, günü gelip bir sevinçle sınava gittiğini ve o sınav aracına hocalar ve öğrenciler ile bindiğini sınav bittikten sonra da evine mutlu bir şekilde gittiğini ailen ile konuşup her şey güzel geçtiğini anlattığını düşün, 4 gün geçtikten sonra şiddetli öksürük başladığını, ateşinin yükseldiğini ve aile bireylerine bulaştırdığını ve ailecek evde değilde hastanede binlerce corona hastaları ile birlikte olduğunu düşün, hangisi daha mantıklı ve doğru geliyor. Sınavının iptal edilmesi mi yoksa iptal edilmeyip anlattığım senaryo mu?
0
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Soruyu soran birşey dememiş sen yırtık dondan çıkar gibi atlamışsın. Olan biten şeyler bunlar. Görüyorum yaşıyorum.
Sen ne saçmalıyorsun, üslubuna dikkat et , yırtık dondan çıkar gibi atlamışsın dedim, yaygın bir cümle bu, yaş ile mi insanları yargılıyorsun sen? Hadi bak işine.
Bende zeka fazlasıyla var ama sen yaşından dolayı ve eminim senin yaşın 18 de olmadığı için, bendeki zekayı göremiyorsun. Yani henüz olgunlaşmadığın için kendinden büyük insanlar ile nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun. Belli ki seni yetiştiren büyüklerin sana saygıyı ve karşındaki insanlar ile ilgili nasıl konuşman gerektiğini öğretememişler. Öğretmiş olsaydılar benimle hala burada laf dalaşına giriyor olmazdın. Ama oda sende yok. Senin gibiler şu yer yüzünde boş insanlar nasıl öğrendiysen etrafındakilerden bazı şeyleri o şekilde de devam eder.
Seninle konuyu daha fazla uzatmayacağım, yeterince senin seviyene kadar indim, senin kadar embesil bir insan görmedim. Ben acizsem, ben iki kelimeyi bir yere getireniyorsam , benim acizliğim olsun. Seninle konuyu uzatmayacağım. Hadi başka kapıya ne halin varsa gör.
Geri kafalılıkta, boş işler yapmakta üstümüze yok. Ya tam yasak getir ya da kafana göre bugün yasak yok diyip sonra canım sıkıldı ya hadi bir yasak gelsin deme. İnsanlar ona göre haftasonuna bir sürü iş ayarladı son dk yasağıyla hepsi yalan oldu. Milletin bir çoğunun zaten umrunda bile değil virüs. Ne sosyal mesafe kaldı ne de yasaklara dikkat eden. Ee kılavuzu karga olanın burnu b. ktan kurtulmazmış diye boşuna dememişler
Bu sacmalik zaten hem 1 haziranda hersey düzene girecek diyorlar hem de yasak koyuyorlar baştan böyle yapmayacaklardı sen de sinava girersin acelen ne yani