Ben iş başvurusu yaptım internet üzerinden ve bana geri dönüş yaptılar görüşme için çağırdılar. Merak ettiğim şey her başvuru yapanı görüşmeye çağırıyorlar mı?
Cevabın nedir?
tabiki hayır önce cv ler incelenir aranılan niteliklere uyan kişiler tespit edilip onlar yüz yüze mülakata çağrılır bunun sonucunda da işe alım işlemi gerçekleşir.
29 Yorumla- +1 yıl
yüz yüze görüşmede senın diksoyunun konusma tarzın orutma kalkma biçimin ve senın kısmende olsa bilgini kontrol ederler sadece güzel olman yetmeyebilir :D bir personel ve insan kaynakları şefi olarak güzellikten daha çok saydığım şeylere önem veririm ve insan kaynakları çalışanları biraz kaprisli ve artist olurlar güzelliğin sökmeyebilir :)
- +1 yıl
insan kaynakları şef veya müdürünün anladığı veya bildiği bir bölüme gireceksen kendisi iş ile ilgili bilgini kısmende olsa sınar eğer o yeteri kadar bılgi sahıbı değilse işinle ilgili bağlı bulunacağın departman müdürünü veya sefinide mülakata sokar ve bizler insanların yüzlerinden dediğim gibi oturup kalkmasından ellerini açıp kapamasında konusma anındakı el hareketlerinden dahi çıkarımlarda bulunabılırız çünkü senın gibi kaç tane insanla görüşme yapıyoruz ve bu konunun eğitimini almış ınsanlarız o yüzden yüzyüze mülakat daha zordur emın ol
En İyi Cevaplar
evet ben 20 yere başvurdum 30 yerden aradılar aralarında dağıtıyorlar bile numarayı :D ciddiyim
115 Yorumla
+1 yılbir sürü kişiyi görüşmeye çağırıp içinden 1 kişiyi seçiyorlar işte biz sizi sonra ararız muhabbeti var :((
05 Yorumla- +1 yıl
genellikle cv yi çok incelemeden görüşmeye çağırıp, aa senin deneyimin yok mu diye yüzüne çemkiren ve sizi arayacağız diye gönderdikten sonra sesleri çıkmaya insan topluluğu,
hay ben onların topunu... - +1 yıl
artık öyle zaten :)
- +1 yıl
ama işte bir ümit insan bekliyor belki ararlar
nereye başvurduysam çağırdılar ama hep böyle mi yapıyorlar bilmiyorum
17 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş ilanındaki kriterleri sağlıyorsanız, görüşmeye çağrılmanız normal.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk defa iş başvurusu yapıyorsunuz sanırım? Çoğu iş başvurusu global dünyada internetten yapılıyor. :)
Cevap sahibi+1 yılHer kurumun, şirketin aldığı pozisyona göre soruları farklı olur. Genellikle bu işte neden çalışmak istediğiniz, çalışma şartlarını bilip bilmediğiniz, daha önce iş deneyeminizin olup olmadığı, eğitim hayatınız, hangi kursları bitirdiğiniz vs.
Cevap sahibi+1 yılÇok komik bir cevap olur, ama sen bilirsin tabi ki. Daha yaratıcı cevap vermeye çalış.
Cevap sahibi+1 yılValla ben hukukçuyum Allah'a şükür kimseye ihtiyacım yok, Allah da etmesin. Sana bol şanslar. :)
Cevap sahibi+1 yılAblam gibi hiçbir yere başvurmadan bakanlığın sınavlarına hazırlanıp direk kürsüye oturmayı planlıyorum. İhtiyacım yok o yüzden. :) Rica ederim. :)
+1 yıltabiki cagirmazlar. senin cvne bakarlar uygun olursan cagirirlar gorusme olumlu gecerse baslarsin
21 Yorumla
+1 yılhayır kanka cagırmazlar. ama bayansan bu ülkede bir de fiziğin tipin güzelse kesin işe alırlar. şimdiden hayırlı olsun
22 Yorumla- +1 yıl
orasını bilemicem.. mülakat gibi olacaktır muhtemelen.. komisyon oluturulur ve bili düzeyiniz ölçülür. nereye basvurdunuz bilmiyorum ama kızlar her zaman 1-0 önde emin ol
+1 yılben günde 1000 başvuru alıyorum aradığımız 2-3 kişi, maalesef gerçek bu.
13 Yorumla- +1 yıl
1000 başvuru yapılıyor internet üzerinden günde 2-3 kişi toplamda en fazla 15 kişi çağırırılıyor.
Başvuruların %90 niteliklere uygun değil zaten.
yinede başvurduğunuz pozisyonu göre değişir , call center elemanı olarak başvurursan , geri dönüş yapma olasılıkları %90
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşe uygun olanı veya iş koyacaklarını çağırırlar.
15 Yorumlayok önce başvurudan cv lerden ön ölemeye tabi tutarlar aslında sonrada aradıkları vardır sende birde diksiyon konuşma yani farklı sorulara tabi tutarlar
04 YorumlaYüzyüze görüşme illaki olmalı. Karşı taraf nerden bilsin hakiki başvuru mu
04 Yorumlacv ya da profil resmin çok iyiyse kesin ararlar
17 Yorumla
+1 yılSenin bu guzelliginle basini vurmak değil gösterdiğim anda ise alırlar;-D
01 Yorumlaresimdeki sensen alırlar direkt merak etme :)
15 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. İşin gerektiği özellikleri taşıyorsa çağırırlar
11 Yorumla
+1 yılçağırmazlar aralarından elerler bir kaç tane.
22 Yorumla- +1 yıl
rica ederim canısı.
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşe uygun olduğunu düşünürlerse ararlar.
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. netten yaptıgım cogu basvuruda cagırmıslardı
12 Yorumlaher zaman değil demmekki krıterleriniz uyuyor
14 YorumlaYoo çağırmıyorlar tabiki
11 Yorumla
+1 yılsanmam bazılarınınki sacma olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılbiz sizi sonra ararız derler çoğu
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. hayır tabiki. biz sizi ararız der göndeririler
118 Yorumla
+1 yılçağırırlar tabi.ciddi bişiyse bakarlar bi.
10 YorumlaYani ise biraz uyuyorsan çağırıyorlar
11 Yorumlapek değil
11 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki.
11 YorumlaÇağırmıyorlar.
113 Yorumla
+1 yılEvetttt
117 Yorumla- +1 yıl
Çok dikkat etmeni onericem iki defa taciz edildim.sözlü ilarak
- +1 yıl
Görüşmeye gittiğimde muhttap olduğum insan tarafindan
- +1 yıl
Yani yasadigum depresyona geri dönmek istemiyorum.adamla birebir ayni odada bulunma.yaninda biriyle git.
- +1 yıl
Yapamadm yemesi sonrada mesaj atti aradi çok korktum bimere is ilanina basvurdugum sayfa yöneticisine
- +1 yıl
Şikayet edebildim sadece
- +1 yıl
Ailem bilse yadlilar canim... Bayagida muhafazakar iz.çok takarlardi duyurmafim polise.evdekiler bilmesine diye.ve zaten biner yani basbakanliga şikayet ettiğimde bana dedikleri suydu.kamera kaydi varmi? Yok. Oranin calisanimisin.yok... Ozaman ne yapilavilir? Dediler.inan hayret ettim ozaman bana tecavüz etsin hamile filan kalayim.suç değil mi diyceniz yine
- +1 yıl
Yadlilar değil yasslilar
- +1 yıl
Sapikca konumadi ya durduk yere geldi ynima oturdu.ooradakiler cikana kadar bekleyip sonra yanina oturdu.nasil kalktim cantami alfim Kosa Kosa iniorum merdivenlerden. Sonra ario beni.numarasini engelledim.
- +1 yıl
Bana dioki sen ise yarim saat geç gelip yarim saat erken ckabilirsin.niye? Bana dioki seninle çok para kazabiriz.niye? Sanki ben oraya geneleve gittim.. Hic yakistiramadim.bir yayineviydi.bana ellerin ne güzel dio. Hayrdr.biraz vaktin varmi dil. Filan.baktm herkes gidince bide yanima oturdu sonra sini az evvel anlattm zaten sana
- +1 yıl
:))))) artık sen kendini koru
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. hayır
12 YorumlaCv iyiyse evet. Her önlerine geleni değil.
01 Yorumlakızsan şanslısın bu konuda
06 Yorumla
+1 yılhayır.
11 Yorumlahayır çağırmazlar
11 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!