recep tayyip erdoğan diktatör mü?
cevabınız evetse neden evet, hayırsa neden hayır?
cevabınız evetse neden evet, hayırsa neden hayır?
evet, diktatördür.
hayır, diktatör değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben parti tutmam sevdiğimden değil ama RTE gayet başarılı adam işini yapıyor.. Günümüz de olan olaylara polislerin dışında hiçte kimseye acımıyorum ama ömür boyu polislerimizi başımızdan eksik etmesin.. Onlar olmasa herşey başımıza gelebilir. Kemal kılıçtaroğlu henüz kendini koruyamıyor bir de Türkiye başbakanı olmaya adamış bence emekli olması gerekir.. Başbakan dediğin kendini koruyabilmelidir. Halkın önüne geçtiğin de önünü iliklemen gerek saygı budur. Kazak gömlek giyinerek sokak sokak dolaşılmaz.
hocam siz başbanlıgı takım elbise giyerek mi belirliyorsunuz?
somada vatandasına tokat atan kılıçdaroğlu değildi
MECLİSTE vatandaştan yumruk yediği halde şikayetçi olmadı kılıçdaroğlu.
chp'li değilim ama eleştirirken de vicdanlı olalım azıcık lütfen
Ben elbise giyinerek belirliyorum dedim mi? Ben kemal kılıçtaroğlu tokat attı dedim mi? Soma da yaşanan olaylar tabi beni de üzdü, ancak bu kadar değer verilen keşke bir şehit olmuş askerlerimiz için de bu kadar değer verilse ancak değer verilmesi için 10-20 şehit verilmesi gerekir dimi... Kendisini koruyamadıktan sonra şikayetçi olsa olmasa ne olur..
anlaşamıyoruz ki seninle. kendini korumak ne demek? soma da vatandaşa tokat atmak mıdır kendini korumak ya da mecliste onda polisin güvenliğin içinde yumruk yemek midir koruyamamak.
askerin ölmesi bizi üzüyor tabiki, ama can candıır. herkesin bir ailesi vardır, sevenleri vardır. ne asker diğer insanlardan üstündür, ne de diğer insanlar askerden.
birine üzülüp ötekine üzülmemek zaten vicdansızlık değil midir?
Hacı yanlış anlama ama ben her zaman doğruları konuşup doğru söyleyen adamım siyasi görüşüm bu. Her ne olursa olsun aklıma takılan ne varsa araştırırım olumluysa destek verir geleceğime bakarım.. Daha henüz askerin şehit olduğunu bilmiyorsun ölmesi diye söyleniyorsun.. Soma da yaşanan destek verilen bu kadar değer verilenleri neden bir asker için de geçerli değil demek istiyorum.. Bu tek üzülmekle olmuyor. Yine de bu senin düşüncen bir şey diyemem.
Soran farkli dusuncelerec saygin yoksa senin gibi dusunmeyenlerin altina vicdansiz vs gibi hakartler edecekseniz merak ediyorum acaba neden boyle bir soru sordunuz. Direk rte diktatordur bana katilanlar el kaldirsin da kendimo tatmin edeyim diye bir spru sorsaydinoz keske. Farkli dusuncelere tahammul etmeyi ogreneceksiniz. Zira bu ulkede rteyi seven milyonlarca insan var hepsine onu seviyor diye karsi olacaksaniz hem sizin hem toplumun akil sagligi bozulur lutfen aciyi kendinize biraz..
ben akp li insanlara vicdansız demedim. demem de. sadece ölen iki insandan birine daha fazla üzülmek vicdansızlıktır dedim. yanlış yerlere çekmeyin. herkein düşüncesine de saygım var. cümlelerimde tek bir küfür ve hakaret bulamazsın. ayrıca kendime acımamı gerektirecek bir durum da yok ortada.
diktatör değildir.lakin siyonizme hizmet eden makam mevki uğruna kamu mallarını satan yandaşlarına peşkeş çeken birisidir (dünyada özelleştirme çok lakin böyle delice bir özelleştirme yok kar eden kurumuda satıyorlar zarar eden kurumuda) yani devlete karı değil zararı vardır...
bunu insanlarin isci bayramini kutlama yerini gosterirken, insanlar o yerde toplanmasin diye 30binden fazla dikmesinden, hapise atilan yazarlarin cogalmasindan, isteseydik sizi bir kasik suda bogariz diyen buyuksehir baskaninin olmasindan, ya da bu tur soylemlerde bulunan bakanlari olmasindan, twittera youtube 'a girisi engellemesinden belli degil mi?
+1 :)
Görünen köy kılavuz ister mi?
bulanık görüyoruz. netleştirmek ister misiniz?
açık uçlu cevabımı açmayı istemiyorum ama sorun zaten direkt bir soru.
ya fikirlerinizi merak ettim açıkçası. söyleyecek çok şeyiniz var gibi. korkmanızı gerektirecek bir durum var mı?
korktuğumdan değil hem neden korkayım ki? burada kimliğine hakaret edecek değilim ama konuşacak da değilim. dediğim gibi görünen köy kılavuz istemez.
saygı duyarım yazmamanıza. benim de bir düşüncem var tabii ama insanların düşüncelerini merak ettiğim için sordum burada.
sizin düşünceniz soruyla açıktır :)
öyle olmuş galiba ;)
:) anlayana...
Cevap
17Cevap
bir ülkenin bayrağı indiriliyor ve başbakan sağ duyu diyor her zamanki gibi tamam eywallahta ben şeyi merak ediyorum tv de gördüm dikkatimi çekti bayağı toma göstericilere su sıkıyor ama toma bütün suyu göstericinin önüne sıkıyor sadece tamamını hiçbirini ıslatmıyor ama burası diyarbakır diye taksimde kafasına sıkıyor cesaretli olan adam olan insan kayırmaz!
Yorumlara bakıyorum ve gülüyorum. RTE işini iyi mi yapıyor? Komik değil mi? Geçenlerde arkadaş da diyordu RTE için kellemi bile veririm diye. Keşke verseniz ülke fikir, zeka, kültür ortalaması birden yükselse..
RTE 'nin olmadığı bir ütopyadan.
Evet, diktatördür. Onun durumunda biri olsam ben de diktatör olurdum. O yüzden o durum ondan alınmalı agaa. :)
sen neden diktatör olursun ki :)
Diktatör ama şimdi her diktatörlük kötü değildir. RTE diktatördür. Ama Atatürk'te diktatördü. Stalin, Hitler diktatördü Kaddafi'de diktatördü. Kişilerin aldığı ünvandan ziyade yaptıkları önemli.
elinden gelse tüm muhallifleri benzinle yakar be ;)
yani diktatör olduğunu görmek zor değil verdiği kararlardan
Hayir degil her insanin mizaci farklidir erdogan da saglam mizaclı bir insan. Bu onun diktator oldugunu gostermez olsa şu an bu soruyu soramazdin bile.
akpli değilim de ne diktatörü uln oyla başa geldi kimi zorladı :D
mısırda darbe yapan sisi, gece gündüz kötülediği esad ondan daha fazla oy aldı :)
iyi de şimdi erdoğan bombaladı mı birisini?
Gören de ne sanacak.
İngiltereye fransaya avrupa ülkelerine git de bir bak onlara göre erdoğan çok yumuşak.
Sadece siz abartıyorsunuz. mustafa kemal bile kendi şehrini bombalattı.
şimdi susun.
bomba mı. uludereye, reyhanlıya atılanlar neydi arkadaşım? balonla mı öldü bu kadar kişi?
mustafa kemal daha büyük diktatördür o zaman sizin mantığınızla hem mustafa kemal bir kere bile oyla başa gelmedi tek partili dönemle geldi :D.
Sen git polise söv sonra ceza alma öyle mi?
Avrupada en az 5 yıl içeri atarlar bir kere söv (Yiyorsa çok pis döverler)
Orada cezalar serttir.
erdoğanın yaptığı çok yumuşattı istese onlarla savaşırdı önledi durdurdu şu an sen evinde rahatca onu eleştirebiliyorsan yine onun sayesinde çoksa sizi çerez niyetine yerlerdi erdoğan durdurmasa.
Not: Haksızlık karşısında susmam. erdoğanı sevmem Dini kullanıyor ama yine de haksızlık yok Adam olun.
www.gaziantephaberler.com/.../...lasamazdiniz-.jpg
işte bu yüzden diktatördür.
Ben kendisine fikirsel olarak katılmıyorum çünkü çok üstüne geliyorlar sonuçta o da türk halkı için doğru bildiğini yapmaya çalışıyor
Hayır değil tabiki diktatör olsa sen bu soruyu soramazdın ^.^
RTE<3
benim düşünceme göre diktatördür.
diktatör olsaydı bu soruyu soramazdın kapiş.
kavram olarak hayır uygulama olarak evet..
kimine göre evet kimine göre hayır
Türk tarihinde kim diktatör olmadı ki
evet hayır evet
olm böyle yapıyorsunuz ya hiç +1 veresim gelmiyor size
onu çekemeyenler var
bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar