Aslında her birimiz birileri için yeni bir insan olduğumuzun ve bazen seçen değilde seçime maruz kalınan kişi olduğumuzun idrakında yaşasak hayatı, sanırım insanlar üzerinde ne yargı dağıtırız ne de önyargı diye bir kavramdan söz etmeye gerek kalacak artık!..
Yeni insanlar ile tanışmayı seviyordum... Fakat insanlar çok acımasız ve dedikoducu pes ediyorum. Artık hiç kimseyi tanımak istemiyorum. Hiç kimse ile tanışmak kahve içmek yeni insanlar biriktirmek istemiyorum. Insanlar o kadar art niyetli olmuş ki.. Arkadaş abi kardeş gördüklerim hangi kafayı yaşıyorsa beni kırmak için arkamı dönmemi bekler olmuş yazık sadece acıyorum onlara, kusura bakmasınlar beklentileri bende yok. Hala iyi insanlar var buna inanıyorum. Fakat ben hayatımda artık yeni arkadaslara yer vermeyeceğim..
Yeni insanları tanımak az da kolay yani kaynaşmak. Önemli olan devamını getirebilmek. Belli saatten sonra zor geliyor, elinde olanlarla yetinebiliyorsan gereksiz zaman kaybı benim için..
Tanışanla tanışırım tanışmayanla tanışmam. Gelip geçici vefasız oluyoruz gözlerinde aptal rolü alıyoruz o yüzden arkadaş edinirim ancak kaybetmeye meyilli fedakar olunca vazgeçemiyorum şu fedarlık olayından. Seven bilen insan da inancını bitiriyor kimsenin o kadar sadık olmadığını sayıyorum.
Klasik bir Türk filmi tadında sonları olan eylemler dizisi... Tanı, değer ver, özveri göster ve türlü manyakliklari ya da hak yemeleri ile uğraş, verdiğin onca özveri ve çabanın çöp oluşu... Kimse kusura bakmasın, insanları tanımaya uğraşamam bu saatten sonra karanlık yüzleri ile arkamdan kuyu kazmaları için. Üşenmek olmasa da sonunu bildiğim eylemler dizini yeniden ve yeniden yaşamak istememek benimki.
hayir usenmeme durumu degil.. sosyal hayatimda olan insanlar bana oldukca yetiyor hatta arz fazlasi durumdalar... o yuzden yeni birileri biraz daralma durumlari oluyor ve yeni biriyle tanisma evreleri cok sıkıcı.. kimsin nesin nerden geldin nereye gidiyorsun ya da direk ozgecmisini versin okuyayim ya... hemen gecelim o evreleri o zaman belki yeni biri olur iste...
Ya insanlar nasıl yapıyor ben neden yapamıyorum nasıl sevgili oluyorlar yıllarca seviyor seviliyorlar nerde yanlış yapıyorum yalnızım ve bundan nefret ediyorum