+1 yılHer iki cinsiyetin de haklarını savunmak için illaki bir isim altında toplanmaya gerek yok. Bu kadınlara güç veriyorsa da şayet bu kadınların toplumda hak ve özgürlüklerinin kısıtlandığını, baskı altında yaşamak zorunda olduklarını gösterir ki zaten ülkemizde de durum böyle. Hal böyle olunca feminizm kadınların egemenliği şeklinde algılanmakta ve kadınlar daha baskın bir karakter oluşturmaya çalışırken erkeklerin gözünde ise feministler öcü imajı vermektedir. Özetle aslında bu tür isimlendirmelere gerek yok ancak toplumdaki baskılardan dolayı ne yazık ki kadınların bir arada daha güçlü durabilmeleri adına gerekli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGereksiz vede saçma bir kadınla bir erkek her şeyde eşit olamaz. En basitinden bir kadın bir erkek kadar güçlü olamaz. Erkeklere en büyük haksızlık ise anayasada kadınlara pozitif ayrımcılık verilmesidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFeminizmi mantıksız buluyorum. Kadın erkek eşitliği diye birşey yoktur. Bir kadınlar bir kadın, bir erkekle bir erkek bile eşit değilken kadınla erkek nasıl eşit olsun? bir kere ikisinin fıtratı farklı. Kimi konularda kadınlar daha üstün ve becerikliyken kimi konularda da erkekler daha üstün ve becerikli. Bu durum konuya göre değişir. Kesinlikle eşitliği savunmuyorum. İki cinsin de birbirine karşı farklı konularda üstünlükleri vardır.
121 Yorumla- +1 yıl
Feminizm kadın erkek biyolojik eşitligi değil hak ve özgürlük eşitliği içindir
- +1 yıl
Feministler öyle düşünmüyor yalnız. Mesela örnek vereyim kadınların görsel zekası ve çoklu düşünebilme kabiliyeti erkeklere nazaran daha iyidir. Erkeklerin de biyolojik olarak matematiksel zekası ve işitsel zekası kadınlara göre daha iyidir fakat feministler bunu kabul etmez. Erkeklerin matematiksel zekasi daha iyi dediğin anda kıyameti koparırlar. "Vay efendim erkeklerin matematiksel zekasi çok değil de, kadınlar o konuda da erkekler kadar iyi de bilmemne diye laf yetiştirip savunma çabasına girerler
- +1 yıl
O yüzden ben feminizmi daha çok erkek düşmanlığı olarak görüyorum.
- +1 yıl
Herkes için olmasa da bir çok kadın aşağılık kompleksinden kaynaklı olarak feminizm destek veriyor. Bizim kendimizi savunmaya ve gereksiz bir yüceltme çabasına girmeye ihtiyacımız yok. Biz zaten özel ve önemli varlıklarız
- +1 yıl
Maalesef soruyu hala anlayamamışsınız ben size feministleri nasıl buluyorsunuz demiyorum feminizm gerekli mi diye soruyorum. En doğru bildiğimiz konular bile savunanları tarafından saptırılabiliyor önemli olan özü görebilmek ki kadının da erkeğin de toplumdaki yerinin daha iyi olması için feminizm şart çünkü insanlar kendi hayatlarını değil toplumun belirlediği cinsiyet ayrımının oluşturduğu hayatları yaşıyor
- +1 yıl
Farketmez. Feminizmi de doğru bulmuyorum. Feminizmin bu zamana kadar bir yararı olmuş olsaydı kadın cinayetleri biterdi. Bu bir çözüm değil. Asıl çözüm insanları eğitmek. Ağaç yaşken eğilir. Bir çocuk nasıl yetiştirilir hayata öyle bakar. Kadına ve erkege oyle bakar. O yüzden önce aileleri ve cocuklari eğitmek lazım. Bunu feminizmle yapamazsınız
- +1 yıl
Feminizm bildiğinize şüpheciyim. Feminizm bir düşüncedir bunu ancak insanlar kendini açarsa anlayabilir ve bir şeyler değişebilir eğitimde düşüncelerle olur ve doğru eğitim feminizm düşüncesi yönünde verilmeli
- +1 yıl
En yakın arkadaşlarımdan biri feminist. Gayet iyi biliyorum o yüzden merak etme
- +1 yıl
Feminizmin bir yararı oldugunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Düşünceyi temsilcisinden değil en iyi okuyarak öğrenebilirsiniz çünkü bir ilkeyi, düşünceyi ne kadar benimsediğinizi düşünürsenizde onun zittinda davranışlar karakterist olarak sergileyebilirsiniz bu düşüncenin değil kişinin kusrudur
- +1 yıl
Tabiki o konuda haklısınız. Yalnız dediğim gibi o düşüncenin kendisini de mantiksiz ve yararsız buluyorum. Şahsen bu zamana kadar hiçbir faydasını görmedim
- +1 yıl
Nesi mantıksız ve yararlı olan ne?
- +1 yıl
Yukarida açikladım. Tekrar aynı soruları soruyorsunuz. Amacınız kendi düşüncenizi başkalarına dayatmak mı? Ben yararsız buluyorum. Yararlı olduğunu iddia ediyorsanız ne konuda yararı oldu buyurun siz anlatın
- +1 yıl
Düşüncemi diretmiyorum nedenini sormak diretmek değil ve bunu açıklamadınızda. Feminizm bir kurum değil size somut bir şey sunulamaz bu yüzden fakat feminizm benimsemiş insanlarla toplum daha iyi bir noktaya taşınabilir. Bu durumda ne kadın bazı konularda erkeğe, ne de erkek bazı konularda kadına ezilmez ya da toplum baskısı yüzünden benliğinden odun vermek zorunda kalmaz bu bireysel olarak istekleri doğrultusunda hayat sürmenin en temel adimlarından biri olabilir bir insana feminizm bu şekilde dokunabilir
- +1 yıl
Ben bunun eğitim ile olacagini savunuyorum. Feminizmle değil.
- +1 yıl
Beyefendi sanmıyorum insanların zittini savunacagini tabiki eğitimle olur fakat eğitim verilirken empoze edilen düşünce de cok önemli bu noktada feminizm devreye giriyor zaten egitilirken birey olduklarını ve cinsiyetleri sebebiyle üstün ya da alçak olmadığını toplum baskısı değil başkasına ve kendisine zarar vermeden istediği kararları alabileceğini öğretiyor bu bir eğitimdir zaten
- +1 yıl
Beyefendi derken?
- +1 yıl
ülkemizde feminist bir bakış açısı yok ki "kadın cinayetleri dururdu" demişsin. zaten ataerkil bir bakış açısı var ve kadın cinayetleri de gırla gidiyor.
- +1 yıl
@kerratcetveli insanlar eğitimsiz ve cahil olduktan sonra istediğiniz kadar feminist olsun yine önünü kesemezsiniz
- +1 yıl
Yani gerçekten beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz. eğitim şart evet aynı düşüncedeyiz fakat eğitimde ataerkil düşüncelerle değil cinsiyetçi olmadan verilmeli diyorum
- +1 yıl
Tamam da cinsiyetçi olmamak için illa feminist olmak gerekmiyor yani. Ben de cinsiyetini yapmıyorum ama feminist de değilim yani. Bence bu konu çok abartılıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekli. Çoğu insan kabul etmek istemiyor çünkü kabul ederlerse işlerine gelmez. Fakat hala kadınların üzerinde inanılmaz bir baskı var. Cinayetin her türlüsü çok kötü, kabul edilemez. Fakat kadın cinayetleri diye inkar edilemez bir gerçek var. Nafaka deyip duruyorlar. Nafakayı sadece erkekler ödemiyor ki... Eski kocasına nafaka ödeyen kadınlar biliyorum ben. Kaldı ki kalksın zaten nafaka.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan feminizm tanımı değil Türkiye işleyiş biçimidir. Türkiye'deki işleyiş biçimi de erkekleri ezme amaçlıdır. Erkek düşmanlığı yapmaktır. Hani bazı şeyler kitabına göre yapılmaz ya Türkiye de kadınların feministliği de böyle işliyor. Türkiye de bir çok kadın ya ihanete uğramıştır ya da başına bir şeyler gelmiş köşeye atılmıştır o yüzden bir çok erkekten iğrenmeye başlamıştır ve kendine feminist demiştir.
Türkiye de feminizm kadın erkek eşitliği değildir kesinlikle10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılama bizim ülkemizde bu yanlış anlaşılıyor yanlış kullanıldıgı içinde başarısız oluyor bunu 1970 lerde yapmıştı ama yine günümüzde oldugu gibi erkegi ezmek adına kullanınca devlet sınırlama getirir.. günümüzde bakıyorum adeta erkekleri ezmek adına yapılıyor. böyle olmamalı bence arkadaslar.. sosyal medyada bakıyorum adeta feminist grup bir erkekle olmasını istemiyor bir erkekle çıkmasını bile tahamülü yok ve o ilişkiyi bozmak adına kötü davranışlarda bulunabilen gruplarda var..
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani günümüzdeki feministler erkekleri yalancı kötü olarak gösterip şuanki ilişkileri bozmuş durumda erkekleri sapık sapkın gösteriyorlar.. böyle oldugu içinde erkekler geri çekildi ortamda bir sessizlik var ama bu iyimi oldu hayır olmadı erkeklerine line koz geçti onlar geri çekildi artık triplerimizi bile çekmeyen erkekler oldu daha güçlü erkekler yatarttı bu durum yalan mı? eski erkeklerden eser kalmadı adeta.. nerede o ilgili erkekler.. bu davranışlar seviyeli düzgün olmadıgı için böyle oldugunu düşünüyorum.. feministliginde bir ayarı var olmalı.. kötüye kullanılmamalı..
Cevap sahibi+1 yıl@morpathy peki bir bayan neden feminist olur ki?
Cevap sahibi+1 yıl@morpathy bu duruma ben biraz ben bireysel olarak bakıyorum psikolojik durum olabilir mi? hayatında bir kaç erkekte olumsuz anılar kötü durumlar yaşayıp hepsi böyledir bunların deyip ezme haraketimi bu durum sence? ben bir bayanım ama anlamakta zorlanıyorum..
Cevap sahibi+1 yıl@morpathy ama nefretin altında yatan bir neden olmalı ya da eylem olmalı diye düşünüyorum.. boş yere bu nefret neden olsun ki.. insan degilmiyiz.
- +1 yıl
Ben erkeklerinde hakkini savunan bir feminist olarak erkeklerdeki baskıyı azaltmayı amaçlayıp kadın olarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum fakat sizin kadınların güçlenmesi ve özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmasıyla ilgili sorunlarınız olduğunu düşünüyorum kudurabilirsiniz çok güçlüyüz iyi günler
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yazık ki ülkemizde birçok kişi daha feminizmin anlamını bilmediği halde bilmişlik taslıyor. Yok kadın erkek aynı olamaz. Zaten burada psikolojik, biyolojik ya da fiziken bir eşitlikten söz etmiyoruz. Hak ve hukuktan bahsediyoruz ama anlayana!
30 YorumlaKadın bir erkek için; anne, kız kardeş ve eş demek. Yani bir erkeğin kadını başını üstünde tutması lazım. Erkek bunu anlamıyorsa feminizm de anlatamayacak o yüzden gereksiz.
016 Yorumla- +1 yıl
Bence kadını tek görevi annelikmiş ya da açıkladığınız gibiymis gibi konumlandırmak da yanlış fakat anlamayacakları konusunda haklısınız
- +1 yıl
Olmak istememenin yanı sıra olamayabilir. Ayrıca olmuyor ya da olamıyor diye kadınlığından bir şey kaybetmez.
- +1 yıl
Zittini düşünmüyorum fakat cinsiyetleri yanı dünyayı ilgilendiren bir konuyu bir dinle savunmak belli bir kitleye hitap eder bu yüzden de feminizm gibi her dinden insanın kendini temsil edebileceği düşünce yapıları vardır
- +1 yıl
İslam evrensel olduğunu düşünüyor olabilirsiniz fakat bir hristiyan , ateist , yahudi tarafından ayni şekilde bakılmayabilir bu yüzden dini olmayan bir konu toplumun her kesimine hitap etmek istiyorsa ilkeler oluşur çünkü din farklılıklar sırasında yanlış bir algı oluşturabilir ben islamın eksik olduğunu değil orta yolu bulma konusunda herkesin kendi dininin kendince yeterli olduğu düşüncesiyle kutuplaşma yaratabilrcegini söylüyorum
- +1 yıl
Herkes kendi inançlarına göre yaşayacaktır. Bu çok normal. Ben Müslüman biri olarak bir ateistle ortak noktada bulaşacağım diye benim inançlarıma ters düşen görüşleri onaylayacak değilim. O yüzden insanın inancı yaşamının merkezinde olması çok doğaldır. Öyle bir inanç sistemine inanmalısın ki; soruların cevapsız kalmasın. O yüzden İslam olduğu sürece başka bir kavrama gerek yoktur. Çünkü aradığım her sorunun cevabı ve çözümü İslam'da mevcut.
Sorularınıza inanç sisteminde cevap bulamıyorsanız başka kavramlara cevap aramanız çok doğal. Ama cevabın doğruluğundan nasıl emin olacağız? - +1 yıl
İnancınıza ters düşen bir şeyi benimseyin demiyorum sadece her dinden insani ilgilendiren bir durumsa bunu dinle değil başka kavramlarla ifade etmeniz daha doğru olabilir diyorum
- +1 yıl
Başka kavramlar her ne kadar doğru bile olsa insanlar tarafından oluşturul muş ve içinde yanlışları barındırma müsait ve kusurlu kavramlardır.
Eğer herkes İslamın kadına verdiği değeri verse zaten sorun kalmayacaktı. İşte başka başka kavramlar getirildiği için kadına hak ettiği değerler verilmiyor.
Örnek vermek gerekirse; bir çok kesim Nisa Suresi 3. ayette belirttiği gibi 4 kadına kadar evlenebilirsiniz ayetini eleştiriyor. Halbuki İslam 4 eşe kadar izin vermemiş 4 ile sınırlandırmıştır. Kaldı ki Yine Nisa süresi 3. ayetin devamında tek eşliği tavsiye ediyor. Tek eşliliği tavsiye eden ilk yazılı kaynak Kuran-i Kerimdir. Bir çok dinde eş sınırlandırılması yoktu. Yahudilikte tek eşliliğe 19. yy sonlarında geçiş yapılmıştır.
Nisa suresi 3. ayeti çok eşliliğe izin veriyor diye eleştirenlerin onlarca partneri var. Ama buna kimsenin sesi çıkmıyor. Bu duruma en iyi çözüm yine İslam'da başka bir yerde çözüm yok. Sorun İslamı kabullenmekte. Bu kadar mükemmel bir sistem varken başka başka kavramlar oluşturmaya akıl karıştırmaya gerek yok.
- +1 yıl
Neden herkes anlamamakta direniyor
- +1 yıl
Çünkü feminizm dediğiniz şey kadınları savunmak için yetersiz kalıyor o yüzden. Eğer feminizm altında kadınların haklarını savunmak istiyorsan İslamın kurallarını benimsemeniz gerekiyor. İslamın kadına bakış açısını anlayıp kavradıktan sonra feminizm ne kadar yetersiz olduğunu anlayacaksınız.
İslamdan başka bir örnek daha vereyim; İslamda evin geçimini sağlamak yükümlü olan Erkektir. Erkek eşinin temel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Kadının elinde bulundurduğu mal varlığı veya kazancını erkeğiyle paylaşmak zorunda değil. Kadının rızası olmadan erkek kadının mal varlığını kullanması haramdır. - +1 yıl
Bu feminizme tamamen aykırı bir durum erkek boyle bir yükün altında olmamalı ya da iki kişi arasında böyle bir hukuk varsa iki taraflı olmalı
- +1 yıl
Bakın İslamla feminizm çatışmaya başladı bile.
İslam diyor ki; erkek nafakasını kazansın, kadın evine, kocasına ve çocuklarına hizmet etsin.
Feminizm diyor ki; kadın dışarıda patrona asgari ücret karşılığı hizmet etsin ama kocasına ve çocuğuna hizmet etmesin.
İşte o yüzden feminizm yetersiz ve eksik hatta insanın doğasına aykırı kalıyor. Feminizm elinden gelse erkeklerde çocuk doğursun diyecek.
Aslında konu gayet basit;
Bir çocuğun kimin doğuracağına dair kararı kim veriyorsa onun kuralları geçerlidir. O kuralları iyi anlamak gerekiyor. Aslında feministler İslamdaki haklarını bir bilseler feminizm bırakır İslama geçerdi. - +1 yıl
Feminizm çocuğunu ihmal etsin demiyor ayrıca sadece kadın mi bakmak zorunda çocuğa? Feminizm diyorki eğer karı koca çalışıyorsa evdeki isler ikiye bölünür çünkü ikiside yoruluyor ve tekrar söylüyorum hem konuyu değerlendirmeniz açısından hemde laik bir ülkede yaşadığımız için böyle bir konuyu dinle savunamazsınız
- +1 yıl
Elhamdülillah Müslümanım ve benim için geçerli olan İslamdır. İslama aykırı hiç bir kavramı da kabul etmem mümkün değil.
Laiklik dediğiniz din ve vicdan özgürlüğüdür Benim dinim de İslam'dır. Bende buna göre yaşarım. Herkes kendi inandığı değerler göre yaşar. Benimde inançlarım bu yönde.
Adı ister feminizim, ister cinsiyet eşitliği ister anayasal hak olsun.. Ne olursa olsun eşitlik şart ama bunu iyi öğretmek gerekir.. Ancak şu an ki şartlarda bu zor
10 YorumlaCinsiyetler arası düşmanlık olmadan kadınların birey olduğunu öncelikle kendilerinin anlaması gerekli. Feminizmin en büyük tehdidi Şeyma Subaşı gibi erkeklere bağlı olan kadınlardır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyledikleriyle yaptıkları arasındaki tutarsızlığa rağmen inatla tutarlı olduğunu ima edip kanıtlamadan inanmamızı bekleyen, yani aklımızla dalga geçmeye çalışan başka bir ideoloji yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Alayı aptal feminazilerle dolu bir olusum feminizm artık feminazi oldu
00 Yorumla
+1 yılKeşke insanlar birbirleri dil din ırk cinsiyete göre ayırmasa yargılamasa da gerek olmasa ama maalesef gerekli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence herşey gibi oda gerekli. Dengeleyici özellik gösterir en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz
Çünkü günümüzde erkekler eziliyo artık
Erkeklerin haklarını kadınların haklarına eşitlemek şart019 Yorumla- +1 yıl
feminizm sadece kadın haklarını savunmak değildir kadın ve erkek haklarını savunmak için vardır siz yanlış anlamışsınız erkek içinde feminizm gerekli
- +1 yıl
ne açıdan eziliyor? nafaka mı? eski kocasına nafaka veren kadınlar var. kaldı ki nafakaya zaten kadınlar da karşı çoğu zaman.
- +1 yıl
Erkeklerinde ezildiği ve toplum baskısında kaldığı bir gerçek fakat bu durumda feminizm düşüncesi erkekleri de koruyor
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar erkek haklarını savunan bir feminist görmedim. Yürüyüşte askerlik kaldırılsın diyeceklerine erkekler ölsün diyorlar. Boş yapma..
@kerratcetveli Sadece nafaka değil. Nafaka onbinlerce konudan sadece biri. Evet nafaka kaldırılmalı. Ve nafaka veren kadın falan yok anca kendini kandırırsın.. 5 milyon erkek nafaka veriyorsa birkaç tane kadın veriyordur. Sen de boş yapmışsın. Hayatınız yalan sizin...
Cevap sahibi+1 yılFEMİNİZM ERKEKLERİ KO-RU-MU-YOR !
Bu yalanı bırakın artık nolur ya
Bununla sadece yalaka a'mcı erkekleri kandırırsınız
Feminizm erkeği EZİYOR...- +1 yıl
Kadın profilinde bir erkek olduğunuzu düşünüyorum bu yüzden size beyefendi diye hitap etmek istiyorum. Beyefendi bir düşünceyi savunanlarıyla yargılayamazsınız bir kişi feminizm adı altında cinsiyetçilik yapıyorsa bundan feminizm değil savunan suçlu ve sorumludur. Ayrıca erkek haklarını savunan ilk feministle de karşılaşmış bulunuyorsunuz erkeklerinde kadın kadar toplum baskısına kaldığını düşünüyorum ve sizin haklarınızı da savunuyorum. Fakat erkekler ölsün kadınlar yucelsin gibi yanlış bir düşünceyi feminizm adı altında savunsaydim ben suçlu olurdum feminizm değil
- +1 yıl
erkekler ölsün mü diyorlar? :) ama erkekleri kadınlar öldürmüyor. bu da ayrı bir ironi. tabii ki de nafakayı daha çok erkekler veriyor. ama veren kadınlar da var, ben gördüm. zaten nafakaya artık herkes karşı. boş yapmadım.
- +1 yıl
@kerratcetveli feminizmi savunmanız çok güzel fakat lütfen doğru şekilde yansıtın gerçekten erkekleri ezmeye çalışır bir tutumla yaklaşıyorsunuz kadınları daha çok mağdur buluyor olabilirsiniz fakat kadınlar için bir şeyler yapılırken erkekler için de yapılmalı
Cevap sahibi+1 yılŞuanda erkek diyerek sen de cinsiyetçilik yapmadın mı? Erkek veya kadın ne farkeder?
Hepiniz cinsiyetçisiniz.. Bişey yazmaya bile gerek görmüyorum artık...- +1 yıl
neden bu şekilde anladınız? ben kimsenin öldürülmesini istemem. bence yanlış anladınız dediğimi... erkekler ölsün diyenler varmış ya (ki hoş değil denmesi bile) ama erkekleri öldürenler yine de erkekler oluyor, kadınlar değil. bunu diyorum.
- +1 yıl
Yanlış anlamış olabilirim üzgünüm
- +1 yıl
Bu benim kendi düşüncem
- +1 yıl
feministler kadınlar ölsün diyor dedin. ben erkek öldüren feminist hiç görmedim. bu gerçeği yazdım diye ayrımcılık yapmış nasıl oluyorum muamma. :) iyi yazma. kimsenin kimseyi öldürmeye hakkı yok.
- +1 yıl
yemin ederim yanlış anladın kardeşim... asla kötü bir maksatla yazmadım. ama yanlış ablaşılıyorsa susayım bari. seni rahatsız etmek istemem. iyi günler diliyorum.
Cevap sahibi+1 yılKendi aranızda konuşuyosunuz farkında mısınız? 3 kişi var burda bilmiyorsanız söyliyim dedim
- +1 yıl
İyi günler
- +1 yıl
biliyorum senin de olduğunu. :) ben kötü niyetle bir şey yazmadım. iyi olan her insanı çok severim, cinsiyetinin önemi yok. sizleri de rahatsız etmek istemedim. iyi geceler ikinize de.
Cevap sahibi+1 yıl@kerratcetveli Sizin sevginize falan ihtiyacım yok. Size muhtaç kalacağıma ölmeyi tercih ederim.
- +1 yıl
keyfin bilir
Kendini eğiten bir insan zaten bu kurallarla yaşıyor dimi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılEğer işlevi buysa iyi ama çoğu feminizm erkek düşmanı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerekli de ismi uygun değil. Yeni isim bulmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşit değiliz. Eşit haklara sahip olmamalıyız , eşit haklara zaten sahipte değiliz.
00 YorumlaFeminizme gerek yok erkeklere doğru eğitim verilse yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru eğitim feminizm ilkeleriylr sağlanabilir
+1 yılSanılan gibi değil, doğru olan şekilde olursa gerekli bence, kadınlar haklarını savunmalı her zaman, ancak bunu bir erkek düşmanlığı yapmamalı.
00 YorumlaGereklidir
30 YorumlaTürkiye'de yanlış uygulanıyor
00 Yorumla
+1 yılGerekli tabi
10 YorumlaYiyin birbirinizi banane ya
00 Yorumla
+1 yılGereksiz
00 YorumlaEvet gerekli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Gereksiz
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
Olması gerekir