Bu oyunda zaten erkeklerin bir çoğu bir kız görmesin, anında yürür.. Bu yüzden bayraklara ya da takımda kız olduğu zaman başkalarıyla girmiyorum. Oyun ya bu oyun.. İnsan eğlenmek için oyun oynar, birilerini düşürmek için değil. Bir kız bayrak atmasın, anında 1.000 tane erkek lobiye girmeye çalışır. Eklerler, mesaj atarlar.. Sırf bu yüzden çok sevdiğim birine oynama dedim de, dinlemedi diye fena bozuştuk. Çoğunun gerçekten kanı bozuk. İnsan gibi eğlencesine oynayan kişilere hiçbir sözüm yok ama böyle adice hareketler görünce dayanamıyorum.
Nişanlısına ulaşabiliyorsanız ona anlatın. Öyle biri ile devam etmesi zararına olur.2910 Yorumla- +1 yıl
Aynen sadece bunda değil her oyunda böyle mk🤔
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Caner katılıyorum zira oyunlarda yenilince gururuna yediremeyip ana avrat bacı söven o.. cocukları da var. Sadece kızlara yürümüyorlar bir de erkeklere de küfrediyorlar. Zaten gururlu erkek sevgilisiyle hiçbir zaman aynı oyuna bağlanmaz. Dayanmak mümkün değil. Böyle insanlarla karşılaşınca çekinmeden numaranı atacaksın abi ya da istemiyorsanız instagram atın. Ama göreceksiniz ne arıyorlar ne mesaj atıyorlar çünkü o cesaretleri de yok 😂
En İyi Cevaplar
Gamer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tavalarla düğününü basın. Altınları lootlarsınız.
20 Yorumla
+1 yılYa ben de erkek arkadaşımla birlikte oynuyorum aynı takımdayıx diğer iki kişi yabancı. Çocuk bana yürüdü de yürüdü sevgilim sesli sohbeti bana kapattırdığı halde. Sonra sevgili olduğumuzu anlayınca sevgilime küfretti ve el bombası atıp öldürdü. Beni de zorla arabaya bindirmeye çalıştı binmedikce üstüme geldi beni de öldürmek istedi sonra. Gerçekten ilk kez bu kadar manyağını gördüm ya bu tarz insanlarla da konuşmayın oyun için oynayın sohbet etmeyin. Profilimde sevgili olduğumuz yazdığı halde sürekli istek geliyor bana da ama kabul etmiyorum kimseyle samimi olmuyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten genelde sevgilimle birlikte oynuyorum onunla takılıyorum. Ona rağmen geliyorlar şaşırıyorum. Sevgilimle olmadığı zaman da sesli sohbeti kapatıp oynuyorum ona rağmen durum bu. Sevgilim dalga geçiyor hatta şortun çok kısa o yüzden asılıyolar sana uzun bir şey giy diyo
- +1 yıl
Sevgilimi el bombası atıp öldürdü deyince kahkaha attım 😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Gerçekten öyle yaptı ama ya beni de öldürmek için sonra elinden geleni yaptı tam bir manyakti o
İntikam için falan değil de etiklik bakımından söyleyin , empati yapın , sizin nişanlınız olsa ve arkanızdan iş çevirerek karı kız düşürmeye kalksa ve bunu bilmeseniz ne hissedersiniz , çok acı bir durum , aldatmak sadece fiili yatıp kalkmakla olmuyor ki Emin’im o tarz insanların fırsatı olsa onu da yaparlar , bence söyleyin , kadın kadının arkasında olmalı , hatta kadın olarak söylemeyeyim insan olarak kadın da olsa erkek de olsa kimse aldatılmalı hak etmez , söyleyin
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
+1 yılBir kaç embesil demiş ki sana acıyorum oyunda flörtkesecek kadar mı basitsin vs vs... Kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki burda klavye delikanlılığı yapıyorlar beyinsiz özürlüler..
Neyse sana gelince, kızı bulursan bir sn bile düşünme anlat bilsin ne halt olduğunu evlendiğinde aldatılır çünkü defalarca hiç bir kadın kız bunu yaşamak istemez kendinize olan sayginizdan ötürü bile söylemelisiniz...12 Yorumla
Soran+1 yılHahahah abi sanaldan kimseyle yazışmamışlardır çünkü hiçbiri ;))
Soran+1 yılBir de erkek tabi yürüycek yazmış ya çıldırıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ahahha aynısı benim başıma da geldi yaşlarımız aynı ama beraber oynadığımız ve her gün konuştuğum kişi evli çıktı hatta biz baya flört ediyorduk sevgilim ol demişti söföfm😂 ben konuşmaktan vazgeçtim 1 ay sonra evli olduğunu anladım ve oyunda her Kıza öyle yapıyormuş.. karaktersizlik
23 Yorumla
Soran+1 yılYa çok iğrenç gerçekten 😐
Cevap sahibi+1 yılEvet ben suçlu oldum
Cevap sahibi+1 yılBilmediğim halde
Troll ya da değil orası senin insafına kalmış bacım ama ben de yazayım dedim, adımı yabancı koyduğum halde karakter kız diye yürüyenler var. Aman bir Türk kız ismi görmesinler hemen mikrofon var mı, insta var mı, eklesene oynayalım bilmem ne. Gerçekten kanser kitle.
10 Yorumlaİnsanlar ne ara bu kadar şerefsiz oldu ya valla oyununu adamca oyna gitsin ha denk gelirsin oynarsın tanışırsın anladik da neden nişanlın varken ya. Kıza söyle bence yazık evlilik arefesinde üzülür ama böyle şerefsizden kurtulduğu için sevinmeli yuva yıkmak değil bu evlendiklerinde illaki farkedecek ve daha büyük dönülmesi güç bir hata ve travma olarak kalacak kızda
10 YorumlaKızım milletin hayatına burnunu sokma. Adamın yuvasını bozacaksın sonra adam sana musallat olacak. İntikam alıcam diye b*k yoluna gitme. Ben daha önce böyle bir durum yaşadım adam pişkin pişkin tehdit etti beni. Aynısını sen de yaşama. Milletin hayatına karışma o ş*erefsizi engelle işine bak.
10 Yorumla- Gamer konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBence ona pusu kur. Ona el bombası ya da molotof atarak intikam alabilirsiniz.
75 Yorumla- +1 yıl
ciddi miydin ahansnsns
- +1 yıl
ppuahshasasha
- +1 yıl
@gözlüklübirkedi o kadar ciddiyim ki anlatamam.
- +1 yıl
:d
Bence nişanlısıyla konuş oyunu oynamaya davet et. Nişanlısını al takıma ama hiç konuşmasın sen biraz bunu böyle sana asılacak kıvama getir gerisi nişanlısıyla onun arasında afk ol.
35 Yorumla- +1 yıl
@HappyDay3 @arkadam teşekkürler çocuklar.
Pubg herkes rağbet ettiğinden dolayı sevmiyorum nerde çokluk orada... vardır. Çağıran çok oldu yok dedim. Gerek de yok zaten. Asıl meseleye gelecek olursam bence söyle herkes bunu bilmek ister sonuçta. Sende ne diye pubg flört ediyoesan başka yer mi kalmadı? Umarım sorun olmaz, konuşmayı kes engelle nişanlısına da yaz bence.
00 YorumlaErkek ve kız fark etmeksizin bu tarz oyunlarda tanisabilir ve kısmet o andadır bilinmez. Kızlar oyunlarda erkek gorunce kesin bana biri yavşar gozuyle mutlaka bakiyordur zaten. Sizde hemen tav olmayın.
10 Yorumla
+1 yılNişanlı oldugunu nerden anladın vede nişanlısını bulun söyleyin
12 Yorumla
Soran+1 yılİnstasını yakaladık dış çekim fotoları var pezevengin gahah
- +1 yıl
Nişanlı oldugunu öğrenmeden sana ne konustu peki seni laflarıyla kandırdımı yoksa bulusma oldumu peki aranızda
Gamer konusunda 4,3b cevap paylaştı. video kayıtları alsın herkes sonra youtube atın oradan da kıza linki atın
16 Yorumla
Soran+1 yılOyundayken konuşurken mi atalım
Soran+1 yılPeki kıza nasıl ulaştırcaz...
Soran+1 yılValla yükliycrm linkte atcam buraya destek olun:d
Gizli Üye(36-45)+1 yılYayın ifşa edin defolsun her yerlerden ve kızlar hala akıllanmayacakmısınız?
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir kötülüğü ispatlayacak kadar elinde delilleriniz varsa kızlar, o kıza iyilik etmiş olursunuz ancaak kız giderde kendine zarar verirse? ömrünüzce vicdan azabı çekersiniz.. bırakın girmeyin kız kendisi eninde sonunda anlar akışına bırakın madem..
Cevap sahibi+1 yılsopanın iki ucuda.. oklu anlayacağınız..
Cevap sahibi+1 yılkarışmayın çıkın gidin dünyalarından sizde (bence)
Soran+1 yılPubgde harem kuran milleti kandıran 5 lafından 100 tanesi yalan olan bir güzel kardeşim var ve çok güzel alımlı bir kızla nişanlı. Kız bunları hak ediyor mu diye düşünüyor insan. Çocukluk arkadaşı bile her şeyi biliyor hiç çaktırmadı bile çete kurmuş güzel kardeşim oyunda o kadar sinirliyim ki bilmiyorum napcam
Soran+1 yılP*zvenk yerine güzrl kardeşim yazması hahah
Gamer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence girdiğiniz bi' oyunda tenhaya çek silahı doğrult doğruları söyle lan bana yoksa fururum de skfjs
sonra ipucu vermeden söylerse sal gitsin söylemezse ifşa et :D fdfs26 Yorumla- +1 yıl
Vururum dese kadar etkili olmaz ama önemli bir detay akahahaja
- +1 yıl
Bence kıza söyleyin nişanlısı bunu yanına çağırsin hepsi toplanıp çocuğu dövsünler
- +1 yıl
Hayır tabiki ajajah
Nişanlısına söylemek vicdanınıza kalmış bir şey ama böyle olucağını tahmin etmek zor değil bence pubg oynayanların %90ı bulduğu denk geldiği her kıza yürüyor takıma kız geldiğinde doğru düzgün oyun bile oynanmıyor kıza yaranmak için bin bir takla atıyorlar 😂
10 Yorumla
+1 yılOyundaki kişilerle flört edebilecek kadar vahim bir bu duruma düşmek. Sen kötü Rabbim.. yahu arkadaşım bence uğraşma. Zaten başta hata sende adam sosyal medyada oyunlarda tabi yalan söylicek gonul eylendircek. Güvenip onun sana yamanmasina musade etmekle hatalı sensin. Boşuna intikam ayağına yatma. Sen ne hayal ediyordun ne bekliyodun cidden smmcamcnjs
416 Yorumla- +1 yıl
Sen koru Rabbim *
Soran+1 yılHahahhaah tabi gönül eğlendircek demende ki basitlik peki? Umarım senin ki dağa taşa yükseliyordur. Mideye bak ya puahahah
Soran+1 yılMidesiz cahiller de vardır neyse cahille sohbeti kesim yol all
- +1 yıl
Kendini üste çekmek icin aradan kılçıkları ayıkla tabi 😂 bunlar ile içini rahatlatacaksa sorun yok
- +1 yıl
Cahil demen çok koydu ama bana dkamcnajcjkanxj Âsabileştin sanki bir sen 😂 bunu buraya yazdığına göre daha olgunlaşmamissin sen. Neyse buraya fazla takılma oyunlarda ki flörtlerin seni bekliyordur Skfkancnakn
Soran+1 yılSen yukarda ne yazdığının farkında mısın lan asıl p*zevenk sen mişsin kızım hahaha oyunlar da tabi yalan söyliycek gönül eğlendiricek ne motorrrrr :d
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi HAHAHAHAHA
Soran+1 yılRandonlarınla kim ergen gösteriyorsun canım
Soran+1 yıl@eccece0 2 hafta da flört etmek kadar normal bir hareketten başka ne var, evlense miydim aw kutsal bakiresi
- +1 yıl
Az kaliteli cümle kur önce sen. Zihnin oraya çalıştığı icin cümleye direk kendi mantığınla ile anlam yüklemişsin. Üstelik dakikalardır sana yazdığım cümlelerden de ne demek istemediğimi anlayamayacak kadar zekânı kullanamıyorsun. Sosyal medyanın hepsinde karşı taraf bu sen de olabilirsin dilediği gibi hayalindeki şeyleri söyleyip kandırabiliyor. Bu yapılıyor zaten cok yüksek ihtimalle. Bunların bilincin de olup flörtlesmende ki abeslikten bahsetmiştim. Umarım bu sefer kafan basmıştır. Çirkin konuşmalar ile saygımı bozamam senin gibi. Rabbim akıl fikir versin herşey gönlünce olsun umarım en yakın zaman da bunları idrak edecek şuur a sahip olursun. Selametle.
Soran+1 yılYa kızım ikile şuradan ya bide roman yazmış ya ahhaha random yerine condom kullan da üremeee
- +1 yıl
Ya kurdugun cümleler ve tavrın zaten henüz buyumedigini gösteriyor o yüzden pek üstüne gitmiyorum ama , 22 yaşına kadar bilimsel olarak ergenlik devam eder hatta 25 e dahi uzayabilir. Ergenliğin açılımını tam bilmeden sokak ağzı ile gelip bana kafa tutma.
Soran+1 yılBuranın ahlak bekçisi bu muymuş hahah :)
Soran+1 yıl@Shaohao allahım burda namuslu rolü oynamıyorlar mı ahahhaah ulan pubg bu siteden beş milyon kat daha namuslu be. Fotoğraf koymadığın halde oradını burasını atandan tut kölen olabilir miyim diyecek kadar leş üyelere sahip sitenin evlatlarına bak bana pubgde biriyle konuştum diye demediklerini birakmadılar. NEYSE HEPİNİZE KOCAMAN BİRR..
+1 yılNe yuva yikmasi kizi bilglendir. Tabi ki yalan uzerine yasamasina izin verirsen gun gelir sana da kiyamazlar aldatildigini soylemezler empati yap
20 Yorumla- Gamer konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılBiriniz buna bir yerde randevu verin buluşma ayarlayın buluşma yerine geldikten beş dakika sonra ta taaa surprıseee
20 Yorumla
+1 yılSöyleyin gitsin, acımayın.
İnsan gerçekten hayret ediyor, biz indiğimiz gibi tavayla adam kovalarken elemanlar harem temeli atıyor..20 Yorumla
+1 yılÇocuğun ismini verde ders alalım bize gelende bize sıkar anca zatn 🤣
110 Yorumla
Soran+1 yılYa bu yaptığı iğrenç bir şey 1 ay boyunca oyun oynadık saçma sapan beni de kendinden etkilendirdi nişnlı olduğu kıza üzülüyorum çocuk harem kırmuş pubgde ve söyliyim mi söylemiyim mi kıza bilmiyorum
- +1 yıl
Söyle bence yol yakınken kurtar kızı yazık olmasın kıza
Soran+1 yılBize inanır mı göt bana insta yok twitter var diyodu orda da sadece beni takip ediyodu benden önceki kızlarlada aynı şekilde ordan konuşmuş twitterda olan konuşmalarımız var aşkım maşkım diyor ama yeterli mi bilmiyorum oyundayken ses kaydına bile almayı planlıyorum
- +1 yıl
Neden bana paslamıyorsun ben yakın olim
- +1 yıl
Ve ekran kaydıyla bitirelim işini ya da ağzını yüzünü kıralım
Soran+1 yılNasil yapcazzzz
- +1 yıl
Özele gel hele bir
- +1 yıl
Naptın mevzuyu
Soran+1 yılKiza gizli hesaptan yazdik sizi savciliga sikayet ederim dedi inanmadi gerizekali bende ne yaparsan yap dedim kapandi gitti
- +1 yıl
O zaman ne yaparsa yapsın
Gamer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence yapın hahahahha yaparken video falanda alın iyice rezil edin. :D Bayılıyorum böyle olaylara yahu.
10 Yorumla
+1 yılSöyle ilerde kızın başı yanmazsın bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur
20 YorumlaSöyle tabi ki
Bekarım pubg on numara oynarım😂😂10 Yorumla
+1 yılYuva yıkan sen olmuyorsun, nişanlısının bilmeye hakkı var direk söyle
10 YorumlaMerhaba umarım yorumumu okursun. Ne kadar pislik yalancı erkekler var ya çıldırdım. O kıza bu adamdan hayır gelmez zaten evlense bile aldatır. Bence kıza söyleyin yol yakınken ayrılsın
.10 YorumlaSöylemelisin kanks şerefsiz serefsizligiyle kalmasın o hep aldatacak kızın bilmeye hakkı var. Empati kur. Sen yıkmayacaksın. O kendi bunu sağladı zaten :)
10 Yorumla- Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de oyunda flört etmeyin adı üstünde oyun. Zaten sözle konuşmaya çalışan biri ses vermeseniz bidaha oynamıyor mikrofonum bozuk diyin bunu da ben mı söyliyim 😂
10 Yorumla Söyle o kızda onu terk eder öyle mal gibi kalır zaten böyle p1ç ler yüzüne hep acı çekiyoruz
10 YorumlaTabi ki söylemelisin. Bu kötülük değil iyilik olur.
10 YorumlaHerşeyden önce pup da flört edebilme başarısını gösterebildiginiz için kutluyorum... Adı üstünde pupg bu bir oyun... Bırakın öyle kalsın... pek de ciddiye almaya gerek yok bence...
10 YorumlaSen nişanlısı olan biriyle nişanlısını öğrendikten bile sonra utanmadan oyun oynayabiliyorsun ucuz ve basitsin senin gibileride ancak metres görevi görür.
10 YorumlaO kızları üzmüş sen de söyle nişanlısına biraz da kendisi üzülsün 😈
20 YorumlaSöyleme bacım uzak dur. Kusura bakma ama çok mu yalnız kaldın ki teee gidip bir oyunda arıyosun kısmetini. Bacım sabret git bir topluma karış ortak arkadaştan çevreden bulursun dengine göre birini. Baksana adamın yuvasına konmuşun resmen 😅😅 yadırgamıyorum ama bir oyundan da flört hakikaten hiç uygun bişey değil bacım. Yerinde olsam mümkün mertebe uzak kalırım
02 Yorumla
Soran+1 yılHacı karantina ahajha
Boşuna demiyorlar şimdi ki kızlar pubgde bulur kocayı
https://m.youtube.com/watch?v=blpf6TgFq2M00 Yorumla
+1 yılNişanlısına anlatırsan büyük iylik etmiş olursun yol yakınken bitirsin ilişkisini yoksa mazalah evliyken kocasının yalanınu yakalarsa kötü olabilir
10 Yorumla
+1 yılSöyle tabiki Nişanlısına da yazık olmasın Azıcık kadın desteği lütfen.. seni kandırmış, onu kandırmış, ohhh ne âlâ
10 YorumlaGamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cahillik başa bela. Basitlik daha da bela. Ve sende ikisi de var.
40 YorumlaHahahahaha sorun çocukta değil ki sorun sende. Sen her gördüğün sana yürüyen çocuğa yüz mü veriyorsun. Hele oyundaki bir velet zihniyete. Velet olmasa oyunda millete yürümezdi..
10 Yorumla
+1 yılVay be oyunu tam zamanında bırakmışım ahir zaman gençliği orayıda bozmuş😂
21 Yorumla- +1 yıl
Sende bırak bence @Zlatan_red 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılO oyunda kimseyle samimi olmayın. Bir oğlan var herkese yavşr ve herkesle sevgilisi gibi konuşuyor şu an 10 tana filan flörtü var bende rezil etmek istiyorum ama olmuyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın instasını bir köşede tut. Sonra grup şeklinde pubgde oynarken sana yavşadığını aslında nişanlı olduğunu söyle herkesin içinde. Sonra oyundan çık kıza yaz. İnanmasa bile şüphe düşer içine. Yuva yıkmakla alakası yok evli değil. Kızı ayıktır
00 Yorumla
+1 yılbence bir buluşma ayarlayın..
tüm kandırdığı kızlar ve nişanlısı ile..10 Yorumlabence uygun bir şekilde soyleyin kanıtlayin tabi bu kişiyle evlenecek bilmek hakkı evlenince de aldatacak belki kıza yazık
00 Yorumla
+1 yılAynen söyle hayatındaki insana bırak o uğraşsın kendilerini ne zannediyor bu karaktersizler!!! Kesinlikle ulaş ve söyle adam olmayı öğrensin.
00 Yorumla
+1 yılUcuz kurtulmuşsun haberlerde görmüştüm evli abla kardeş yine evli bir adama kaçmışlar pubg den tanışıp ne hayatlar var be 😂
00 Yorumla
+1 yılDemek ki bir oyundaki adamla flört edecek kadar basitsin
921 Yorumla- +1 yıl
Aha aradığım yorum 😂 ah ah ülkede ki gençlerin sonu vahim 😂
Soran+1 yıl@Bediadegeeç burdan kac kiza yürüdüğünü konusmayalım istersen *m biti
- +1 yıl
Vallahi villahi yokluga mı düştüler naptı lar yazık günah ya acıdım
- +1 yıl
Ahahahaha lezbiyen değilim kanka kıza niye yürüyeyim akcnajcj eklemek isterim ki sosyal mecralarda böyle şeyler ile uğraşacak kadar seviyesiz değilim:)
- +1 yıl
@Bediadegeeç şartı kur oy verelim
- +1 yıl
Parti kur dicektim ahsjajda
Soran+1 yıl@Bediadegeeç bu siteye fotoğraf ekleyebilcek kadar kalitesizsin ama napıyorsun köle falan mı arıyorsun :))
- +1 yıl
Resim yüklenince farklı manaya çekebilecek kadar basit olman? 😂 sen gibi zihniyette olsam buraya gelip sana bu yorumları yapmazdım. Geniş biri değilim! Haddini bilerek konuş. Üstelik senin istediğin yorumları yapmadık diye sanırım aşağılık kompleksine girdin bize bir saldırmazlar flan? Kendi cöplüğünüzde boğulun kardeşim bize ne. Fikrimizi söyledik uzatma çocuk gibi
- +1 yıl
Saldırmalar*
Soran+1 yıl@Bediadegeeç Burada kim bilir kaç kişiyle konuştun/görüştün bilmiyorum. Bana gelip allah kimseyi senin durumuna düşürmesin dersen burada benden ana bacı da yersin dua et az bile söyledim :) Erkek yapar demen zaten yeterince cahil yobaz olduğunu gösterdi hala utanmadan uzun uzun paragraflar yazarak üste çıkman?:) kibarca söylüyorum hadi yavrum işine
Soran+1 yılKi bu ülke de tinder vs diyr bir sürü gerçek var Pubg’de biriyle tanışmama bu kadar şaşıramazsın ya kutsal bakiresi
- +1 yıl
Burayı da birileri ile konuşma için kullanıyorsun sanirim herkesi kendin gibi düşünme. Bunu bir dene önce. Paragraf yazmama rağmen hala gram bisi anlamadın. Anlamayacagini farkedemeyip yazmam anlamsız haklisin bunu önce idrak etmem gerekiyordu. Az mantık sahibi olan ne demek istediğimi zaten anlamıştır. Tekrara ve uzatmaya lüzum yok. Rabbim Şuur nasıp etsin her şey gönlünce olsun arkadaşım.
Soran+1 yıl@Bediadegeeç aynen hala bir gram bisi anlamadim no more turbanlı reply hadi uza artık ya yordun
- +1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş işi dolayısıyla yaptigin anormalligi normal gören hastalıklı beyin yapısına sahip ucuz birisin, ucuzlugunu başkalarına laf salatası yaparak kapatabilecegini sanıyorsan yanılıyorsun bilmem farkındamisin ama metres görevi görüyorsun @Bediadegeeç bu arada harfi harfi her cümlesine katılıyorum 👏
- +1 yıl
bende konuştum ama fotom yok her konuşan foto mu koyuyor
- +1 yıl
Burada kan cıkar
Soran+1 yıl@ezginur2 senin bozuk leş türkçenle muhatapım olmadığı, kurduğun 40 yaş üstü geri kafalı cümlelerini de geri sana iade ediyorum. Beni kandıran her şeyiyle yalan söyleyen bir erkeğim metresi mi oluyorum. Beynin olmadığını biliyorum bari belli etmeseydin. Kdın olacaksın bir de yazıkkk burası yobaz doldu defolun gidin kovmaktan yoruldum bee
Soran+1 yıl@ezginur2 ıyyy laflara bak ya sttr git kızım şurdan METRES ANAN
Soran+1 yıl@ezginur2 adini skyim senin ezginur mus hahaahhahahah hadi ordan belan olurum id buldurmakla ugrastirma YALLAH
+1 yılZamane gençliği çatışmalı yerde fingirdiyor.
Gidem bir okey atam31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılSöyleyin kızq nişanlın nasıl bir karakterwiz bak deyin daha şimdiden böyle bu evlenince kıza neler yapar Allah muafaza
00 Yorumla
+1 yılUlaş bir şekilde söyle sinir oluyorum böyle insanlara ayrıca oyunda flörtleşmekte nedir ya
10 Yorumla
+1 yılİntikam için değil ama nişanlısının aldatıldığını bilmesi gerektiği için söylemelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılsanane kanka çocuğun ilişkisinden hiç karışma derim zaten eninde sonunda farkedilir yaptıkları
10 Yorumla
+1 yılSöylemelisin kız da nasıl biriyle evlenmek üzere olduğunu bilsin
10 Yorumla
+1 yılBence elinizde böyle bir fırsat varsa yapmalısınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Güncel: kızın yerine kendini koy. Yuva yıkmakla alakasız şu durumda.
+1 yılBen söyle derim ama seni yalancı çıkarır kesin
Benim nişanlım öyle birşey yapsa bana söylenmesini isterdim ama bazı kızlar ben değil kolay gelsin gazan mübarek olsun00 YorumlaTuhaf bir durum sen en iyisi Call of Duty mobile oyna hem daha iyi 😅
10 Yorumla
+1 yılSöyleyin eğer sizle flört ettiğinizden eminseniz. İntikam için değil tabi, nişanlısı bilsin.
00 Yorumla
+1 yılSen onun yuvasını yıkmış olmuyorsun. Kendisi kendi yuvasını yıkmış oluyor. Git nişanlısına şöyle.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeroyla yola girdiğini bilmeli göz yumma sakın
00 Yorumla
+1 yılHak etmişsin iyi olmuş sanal ortamda bu işlere güven mi olur? Bence söyleme Uzak dur kimsenin de arasını bozma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kayıt al sohbetleri sonra kıza yollayın bence hepiniz tek tek görsün kız. Yazık günah. Aralarına girmeyelim diyonuzda oğlan çok mu doğru? Evlenince çeker o kız.
00 YorumlaYap yap. Valla yap. Durman suc. Ne duruyon bee!!! Git söyle 😄
(Ciddiyim bu arada)00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar