Sevgilimin nişanlı olduğunu öğrendim:(?

Arkadaşlar 4 aydır birlikteydik biraz ayrıl barış bir ilişkiydi benim güvensizliklerimden dolayı. 1 ay önce başka bir kıza mesaj attığını ve görüştüğünü öğrendim ayrıldım. Daha sonra 10 gün ayrı kaldık görüşelim dedi yeminler etti affettim inandım. Sonra affettikten hemen sonra tekrar başka kıza yazdığını gördüm ve kesin olarak ayrıldım. 1 haziranda ayrılmıştık. Daha sonra 30 haziranda ben ona bir muhabbet için yazdım konuşmanın devamında bana kendi anlık fotosunu attı sonra benden de istedi bende attım. Sonra bana görüşelim mi dedi arkadaşça konuşalım dedi. Tamam dedim gittim ama bu sefer diğer seferler gibi yüz vermedim. Ve bana o gün hayatımda kimse yok ben ciddi ilişki düşünmüyorum vs dedi. Bende içimdeki kini kustum beni eve bıraktı. Ertesi sabah oldu bir tane kız hesabı önerilenlerde karşıma çıktı. Şüphelendim birde girdim ki profile 29 haziranda o kızla nişanlanmış. Bir gün sonrada ahlaksız beni görüşmeye çağırmış ve hala yalanlar söylemiş. Neyse ben kıza olan biten herşeyi anlattım elimdeki video fotoğraf yazışma her şeyi attım. Kızla 2 yıldır birlikteymiş meğer. Kız beni engelledi büyük ihtimakle yüzük vs de atmadı. Çok kötüyük ya dört ay beni hiçte kullanıyor gibi değildi yani umutlar verdi ve ben bir sürü kızla yazışmasını yakaladım nişanlasına hepsine anlattım ispatladım nasıl olurda atmaz nişanı. şu an beni tek rahatlatacak şey sanki o pisliğin nişanın bozulması. Yanına kalmasın istiyorum nolur akıl verin ya ben nasıl atlatıcam bu durumu.
Sevgilimin nişanlı olduğunu öğrendim:(?