Yaptığınız en utanç verici ve asla unutamadığınız bir olay var mı?
Aklınıza geldiğinde sizi güldüren utandıran veya sinir etmeye devam eden.. :D
Aklınıza geldiğinde sizi güldüren utandıran veya sinir etmeye devam eden.. :D
Var 5 yıl önce tatildeyeken yazlık evin çatı katında yatıyordum uykum kaçtı ve hava almak için terasa çıktım karşı evin bahçesinde okey oynuyorlardı kadın ve erkekler kadınlardan bir tanesi masadan kalktı eve girdi tam kaşımdaki odanın ışığı açıldı perde az aralıkta gece karanlığında ışık dikkatimi çekti tabii kadın birdenbire tamamen soyunup üzerini değiştirdi ben baktım tekrar olurmu diye acaba ordan ayrılmaz oldum bir kaç akşam ama bu kadının küçük bir dikkatsizliğiydi sanırım bilerek yapmış olamaz doğrusu utanmıştım daha sonra kendimden
hayır anlık gelişti gayrı ihtiyari gözüm gitti oraya ama daha sonrası orda beklemek evet o rönt ona utandım zaten ayrıca herkes ama herkes bunu 1 kezde olsa yapmıştı yapmadıysada yapacaktır bun sende dağilsin..
ya ikimzide röntgenciyiz ya da ikimizde değiliz seç birini?
bir daha bir yerde bunu anlatırsam 2 olsun!
Arkadaşa ibnelik yapmak için arkadaşı mıncıklıcam diye patronu mıncıklamışım sonuç ;)
Bu adama dikkat edin bu adam götçü :)
Sesli gulduk
eyvallah :)
6 yaşlarında filanım. mahallede benden bir kaç yaş büyüklerle yaşlı bir teyzenin bahçesinden erik çalmıştık. kadın şikayete geldi anneme. o zaman kadının bakışlarından o kadr utanmıştım ki. tabi şimdi düşünnce gülüyorum... aman be kadın da sanki mezara götürecek erikleri çoluğun çocuğun yok bırak da biz nasiplenelim.
ben küçükken 7 sınıfa giderken bir çok aşırı lüks salona gitik ömrümde görmemiştim öyle salon gelinle damamt masalrı geziyodu gelinle tokalaiacakken kola masaya döküldü ve herkes bana bakmıştı çok utanmıştım :D
Cevap
12Cevap
Gecen sene 1. Sinifta amfinin ortasında kustum ve kusmugumda kaydim dusmemeye calistim. Yüzünde bile kusmuk vardi. En son aaa sen amfide kusan kizsin di mi diye taniticinda beni bir kiz, unutulmadigini fark edip utandim.
Var. gecen yegenim ufak olduğu için konusamiyo ih ih diyo bisiyi isterken.ama bunu öyle abarttiki herşeyi istio ih ih diye.sinirlerm tepeme dikti ih ihlayip duruyorsun biz ih ihliyozmu konusmayi ogren artik tatlim dedim.Enistem vardi ablam ne diosun sen ya dedi sonradan farkettim çok kotu bir cümle olmuş.atlatamadm sokunu
Kücükken kardesimi isirmisim cok tatli diye ama sadece sevgimi göstermek istemistim acidigini bilmiyordum :/ hahaha
utandim :P haha
hemen hemen bu durumun aynısı başıma geldi :)),
https://i.hizliresim.com/LP6JB1.jpg
durumu fazla hos gorebılecek ınsanlar vardır=) basarılarının devamını dılıyorum
iş yerinde istemsiz bir şekilde sesli gaz çıktı. bu daha fena herhalde.
e ne yapalım insanlık hali canım. yapcak bir şey yok istemeyerek olur böyle şeyler
Lisedeyken müdür beni çağırmıştı öğrencilere, bu şekil derli toplu gelin demişti. O an çok utanmıştım :)
Olur mu milletin önüne çıkarması kızarmama yetti :)
Otobüste karnı burnunda genç kadına yer verdim.
Kadın meğerse hamile falan değilmiş. Ağlayacaktı. Ben de az daha ağlayacaktım.
Böyle pot kırılır mı diye :D Yerin dibine girdim.
"Aaa olur mu lütfen kalkmayın" dedi.
"Olur mu canım öyle, siz hamilesiniz" dedim..
"HAMİLE Mİ? :((( " dedi. İlk durakta indim :D
çokta neden kendımı tanımadıgım ınsanların onunde rezıl kepaze edeyım:) hanı olur 3-5 muhabbetımız ben anlatırım onlar gulmekten işerlerde boylesı olmaz yani:)
Liseden merdivenlerden kızların altlarına bakıyodum şimdi çok utanıyorummmmm :DD
Gençlik kampına gitmiştik orada bazı olaylar olmuştu : (
p*rno koleksiyonumu annem görmüştü görmese daha iyiydi:)
Bunu buradan mı yazmamı istiyorsun.. çok ayıp..
Var tabi de ben de kalsın.^^
iş yerinde epeyce rezil olduğum bir olay var :)
valla mesele uzun ama işte maalesef sizlerin yüzünden oldu özetle :P hep kızlar heppp :D
banyoda masturbasyon yapmam :(
yanii var :)
az da olsa var
Yok :))
hayır yok :/
hayır yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar