!!! Dikkat aşırı hüzün içerir !!! İlkokuldaydık fen öğretmenim steteskop yapma ödevi verdi. Bir hafta boyunca ben de düşündüm nasıl yaparım diye ama bulamadım sınıf arkadaşlarıma sordum hepsi kırtasiyeden hazır bir poşetin içinde plastikten yapılmış çok basit bir steteskop parçalarını satın almış ve birleştirmişler. O zamanlar maddi durumumuz pek iyi olmadığı için ben alamadım , eve gittim anneme söyledim , üç adet damacana kapağı ve eski bir kablo bulduk evin içinden. Kablo da birbirine bitişik iki şeritten oluşan kablolardan annem onu yarısına kadar ayırdı , her üç uca da damacana kapaklarını delip taktık. Kulağıma takarmış gibi yaptığımda kablo kulağımı acıtıyordu ama bozuntuya vermiyordum , mutlu olmuştum yaptım diye. Ertesi gün ödevimi siyah bir poşete koyarak okula gittim , herkesin elinde kırtasıyeden alınıp birleştirilmiş plastik steteskoplar ve ucuna balon tarzı bir şey gerilmiş vurduğunuzda felan cidden ses geliyor insan kulağına ama benimkinde hiç bir vasıf Yok 3 damacana kapağı ve bir kablo nasıl üzüldüm utandım sıkıldım , hiç unutmuyorum en arka sıralardan birinde oturuyordum ödevimi siyah poşetin içinden hiç çıkarmadan gidip çöpe attım , çöpe giderken biri görecek korkusu ile hızlı hızlı ilerlemek bile çok utanç vericiydi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düştüğüm bir an olabilir 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Ulan beğendiğim başka bir cevap vardı ya 😒 neyse helal ettim ahaha 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılMarketten donerken babamla komsu esnafi telefonlarina bakarken gordum. Yanlarindan gecerken hiç huyum olmadigi halde bir espri yaparak durmadan geçip gittim komsu adamla goz goze geldik ben gecerken hortlak gormus gibiydi şaka yapmama şasirdi heralde dedim. Ellerim dolu kapiyi caldim annem posetlere yardim etsin diye kapi acildi Babam evde dondum kekeledim noluyo diyo babam baya bir kendime gelemedim. Megerse babam sandigim kisi babamla ayni şapkayi kullanan boyu posu benzeyen başka biriymis arkasi donuktu yanindan gecerken uzaktan simasini asiri benzetmistim :((( adam o yuzden hortlak gormus gibi bakiyodu yuzume gunlerce bakamadim yuzune
111 Yorumla- +1 yıl
Ne dedin ki o an cok merak ettim nasil bir espri yaptin 😂
Cevap sahibi+1 yılAyip bisey degildi ama dusunsene ikitane cok muhattap olmadigin adam :) hayirdir telefonlarimi yaristiriyosunuz gibi bisey demistim
- +1 yıl
Ahahha Allahim ya agaga 😂 gecmis olsun kuzum 😂
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler :) oluyo boyle seyler herkes anlatmaz :))
Cevap sahibi+1 yılSende bitane anlatsaydin :)
- +1 yıl
Yakin zamanda basima geldi ilk kez tanistigim birinin arabasina kustum döşemeler beyazdi ve mahvettim 😔
Cevap sahibi+1 yılTraji komedi olmuş. Bir daha aradımı seni :)
- +1 yıl
Yok zaten arkadaslarimin arkadasiydi samimi değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılVok gecmis olsun. Seninki benim durumdan daha zormuş
- +1 yıl
Boşver kuzum ya takmiyorum sende takma 😊❤
Cevap sahibi+1 yılAh keske ben kuruntulu şaziyeyimdir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle İlk sevgili oldugumuz gün onun arkadaşları filan oturup muhabbet ediyorduk ve o an karnıma ağrı girdi, karın ve alttan nerden sesin çıktıgını anlamadığım bir şekilde ses geldi, çok utanmıştım, ses karnımdan popoma kadar indi sanki ama nerden geldi bilmiyorum çok utanmıştım 😏😏
04 Yorumla- +1 yıl
O özellikle sessiz anlarda yaşanır illa çıkacak o ses 😄
Cevap sahibi+1 yılEvet ya o kadar şansızım ki tekken bişey olmaz ama topluluk içinde sessiz biranda ses çıkar ay nasıl utanmıştım
- +1 yıl
Aman boşver ya herkesin basina geliyor
Cevap sahibi+1 yılBilmem hala aklıma geldikçe sinir oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet var caddede yürürken ayakkabımın ince toğuğu kaldırımın ince çizgisine girdi ve öyle bir düştümki tarifi yok. Ayakkabımın toğununda kırılması cabası. Aksi gibi kırk yılda bir mini etek giydiğim güne denk geldi. Dizlerim parçalandı ve o gün bugündür ince topuklu ayakkabı giymiyorum :) Yaşasın spor ayakkabılar :)
09 Yorumla- +1 yıl
@exen_06 Çok doğru o yüzden caddelerde salakmıyım ince topuklu ayakkabı ile gezeyim. Spor ayakkabı en iyisi. Topuklu ayakkabılar sadece düğünlerde özel günlerde benim için ve topuklu ayakkabı giydiğimde yanımda babet mutlaka olur caddeye çıkacaksam değiştirmek en güzeli :D Malu Türkiye burası o ayakkabı bu seferde logar deliğine girer bendeki bu şansla :D
- +1 yıl
Baya kötü olmus gecmis olsun 🙂
yakın arkadaşımın okulun ortasında tahsini hilali seviyor diye anırmasıydı arkadaşım kız agladı seviyorum diye ilkokul 6
10 Yorumla
+1 yılAcemi birliğinde kamyon devirmiştim 18. günde diyemedim banyo yapacam die utandım saat 10da tuvalet molasnda duş almıstım 5ten 10a kadar utancımdan izin alıp gidemedim komutandan 😀
10 Yorumla
+1 yılLisede kaldığım kızlae yurduna arkadaşın sevgilisini sokmuştum gizlice yakalanmıştık babam beni kurtardı ve eve gelince kahkaha atarak bana dedi ki KIZIM SEN güzel kardeşim MİSİN?
00 YorumlaErkekler genelde sabah uyandığında ereksiyon halinde olur, bende bir sabah uyandım boxer vardı atlımda yazın sıcak oldugu ıcın pijama ile uyuyamıyorum uyku sersemi sigaramı aradım bulamayınca oturma odasına daldım ve karşımda misafirler misafirlerin kızları falan bende dimdik duran bir boxer onlar gidene kadar odamdan çıkmamıştım anlatamam o utancı size :D :D
00 Yorumla
+1 yılHayatım da en çok utandığım an 14 yaşında özlemin önünde banyodan çıkmıştım çiril çıplak utancımdan bitmiştim kızın bile gamzeleri kip kırmızı olmustu
09 Yorumla- +1 yıl
Özlem kim lan
- +1 yıl
Mahallemizde bir komşumuzdu aynı yaştaydık LAN
- +1 yıl
Hi anladim
- +1 yıl
Talihsiz kiz evlendi kocasıda hayırsız çıktı boşandı kardeşinin düğünde geldi yanıma oturdu beni hala seviyonmu lan dedi
- +1 yıl
Ee sonra
- +1 yıl
Sevmiyorum artik komşu kızı dedim yalançiyi... yapmiyorlarya dedi bana milletin icinde
- +1 yıl
Tamam bir 3. Sinif erotik hikayelere donmeden gidiyorum
- +1 yıl
Iyi geceler
- +1 yıl
Iyi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşın cafesi vardı ana masada oturuyodum msn açtım kızla konuşuyom konuştuğum kızın cafede ve karşımda o olduğunu bilmiyom cam açalım dedi açar açmaz birbirimize bakıp utandık ben kaçtım o an zaten 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Ana çok iyi kız güzelmiydi
Cevap sahibi+1 yılÇok güzeldi
- +1 yıl
Niye kactin olum o zaman
Heeee 13 yaşımdayken sevgilimle öpüşürken annem yakalamıştı bizi, bir hafta annemin yüzüne bakamamıştım.
00 YorumlaO zamanlar yeni yeni kullanıyorum motoru. Sağdan kızlar geçiyor hava olsun diye tek tekere kalkıyım dedim keşke demeseymişim
21 Yorumlakızın vücudunu memelerini cinsel organı hiç görmemştim çok utandım
00 Yorumla
+1 yılŞu an düşünüyorum hatırlarsam edit için geri gelecem :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemeden bayan dolu bir odada küfür etmiştim. Aklıma geldikçe utanıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
İçten 😄 olsun ya onlar hic küfretmiyor sanki boşver.
Cevap sahibi+1 yılAynen o da doğru ama o an çok kötüydü neyse 😁
- +1 yıl
Koy g.. tune
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. küçüktüm gülşenin çıplak klibi vardı onu izlerken mast. yapıyodum annem geldi :(
2. babam odamda kondom paketi buldu :(00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilimle sevisirken babasi ve annesi odaya girmesi. cok utanmistim
015 Yorumla- +1 yıl
Halen yasıyorsan bence sanslısında 😂
- +1 yıl
Geç bu işleri ya öyle bişey olmuş olsa bile utanmazsın altına sıçarsın o kadar..
Cevap sahibi+1 yıl@Askadamı2934 yok allahtan baya bir rahat aile di. pardon deyip kapiyi kapatmislardi
Cevap sahibi+1 yılaltima sicmistim zaten baya korktum ama ailesi rahat oldugu icin bisey olmadi yani. sonra da utandim
- +1 yıl
Hangi ülkede bu 😂
- +1 yıl
Olay amerikada geçiyor sanırım 😑
Cevap sahibi+1 yıl@Askadamı2934 Turkiye İzmir
- +1 yıl
Geç bu işleri..
Cevap sahibi+1 yılyok İzmir de
- +1 yıl
Belki olabilir adam alkollıu falandır
Cevap sahibi+1 yılister inan ister inanma ben cok utandim ani soyluyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılİzmir baya moden bir yer boyle seyler pek kotu karsilanmiz ki
- +1 yıl
Bide korunmayı unutmayin alın size prezervatif getirdim de der baya bir genişmiş tam kızın içine girerken falan mı gördüler
Cevap sahibi+1 yıl@Askadamı2934 yok sadece yari ciplak opusuyorduk yani seks yapmiyorduk
- +1 yıl
Bende sandım seks yaparken görse öyle kibar davran az
Kizlarin icinde motordan dusmustum asla unutmam
133 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam lan bende ilk kez tanıştığım birinin arabasına kusmuştum hala çok utaniyorum :(
- +1 yıl
Kötü ya ne gülmüşlerdir 😄
- +1 yıl
Motoru olmayanlar utansın kanka takma 😄
- +1 yıl
Olum iyice gömdün kendini madem öyle az yükleneyim beceremediğin bokun başına ne oturuyon sende agaga 😄
- +1 yıl
Ahahha deli mi ne insan nasıl unutur ya hayal edemiyorum seni agaga 😀
- +1 yıl
Allahim küçük rezil seni artistlik yapıcağına kilidi düşün kız düşürürüm derken 40 takla attin demek kanka olsun 😀
- +1 yıl
Ahaha çocukta tik oldu kontrol ediyor 40 kez arkadaşın olsam orasına burasına kilit takarım öldürmek için trollemek 😀
- +1 yıl
Hih bende üstüne kusarim motorun hergun 😊
- +1 yıl
Cunki hep motorum olsun istemistim arkadaslarim kullanmayi öğretti bikac gun sonra gozumun onunde motorlu bir cocuga araba carpti cocuk baya bir savruldu firladi korktum bende 🤐
- +1 yıl
O yuzden vazgeçtim kiskaniyorum sizi 🙂
- +1 yıl
Yok olum onu gördükten sonra oldursen bindiremezsin zaten ogrenmistim kullanmayi 😑
- +1 yıl
Benim sansima yine kilidi unutursun tir altinda falan kaliriz bosver dur bir saniye ya hele senin motoruna hic binilmez anasini agaga 😀
- +1 yıl
Kiz gorunce sekil şükül yapmaya çalışırsın sen vezirken rezil olmayalım aman eksik kal sonra buraya hayatta utandigim 2. Ani olarak yazmak zorunda kalmayim 😀
- +1 yıl
Çünki sen hastasın 😂
- +1 yıl
😂 neyse şaka bir yana gerçekten dikkat et motorculara hayvan gibi davranıyorlar..
- +1 yıl
Anladim 😀
- +1 yıl
Peki gorusuruz iyi geceler 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni flörtleşmeye başladığım çocuğun önünde takla atmıştım düşerek :( yüz hepsi kar oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Ouf ya neyse sonra noldu :(
+1 yılİş yerinde bir kıza uygunsuz yakalanmıştım
16 Yorumla- +1 yıl
Is yerinde ne yapıyor olabilirdin de uygunsuz yakalandin acaba erotic shop falan mi isletiyorsun tovbe yarabbi ya agaga
- +1 yıl
Yok kız erkekler soyunma odasına girdi yanlışlıkla
- +1 yıl
Aman onun problemi o zaman bosver 😄
- +1 yıl
Utandım ama kimse yok diye rahattım bende 😁
- +1 yıl
Geçmiş olsun 😄
- +1 yıl
Saol 😊
+1 yılÇıkma teklifi ettiğim kız okulda herkese söylediği zaman
014 Yorumla- +1 yıl
Sen neden utandın ki kıyamam ya..
- +1 yıl
Biraz alay konusu olmuştum 1 ay okula gitmedim
- +1 yıl
Sonra zaten devamsızlıktan okul yandı 😂😂
- +1 yıl
Lan sen neden utanıyosun ki ayar oldum o utansın görmemiş gibi.. tek teklif eden senmissin yaymış ucube 😀
- +1 yıl
Valla olan oldu okul hayatım bitmişti 😂😂 aslında güzel de oldu bir yandan
- +1 yıl
Guzelligi nerde bunun?
- +1 yıl
Babam beni şirkete aldı direk herşeyi önüme serdi bana hayatı öğretti insanları tanıttı böylesi benim için daha güzel oldu
- +1 yıl
Lan aradigim huzur keske benim babaminda sirketi olsa ahaha 😂
- +1 yıl
Evet ama cezasını da çektik biraz
- +1 yıl
Olsun ya hayirlisi neyse o olsun bakalim
- +1 yıl
Aynen ya biz senle baya sohbete başladık burada 😂😂 özel konuşma yeri yok mu burda
- +1 yıl
Bari orda konuşalım 😂😂
- +1 yıl
Ozele ben girmiyorum usta ayricxa konu bitmisti sevgilim var ve daha bir suru sey iyi geceler agaga 😂
- +1 yıl
😂😂 iyi geceler 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatırlıyorum ama paylaşmak istemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Olsun yinede katılımınız için teşekkürler iyi sabahlar efendim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, size de iyi sabahlar.
+1 yılAltıma işemiştim küçükken 🙈
10 Yorumla
+1 yılSevgilimin dizinde uyurken salyam akmış
114 Yorumla- +1 yıl
Ahaha burnundan nefes alamıyorsan bir baktır kanka.
- +1 yıl
Uyurken zorluk çekiyorum bazen
- +1 yıl
İşte bir git tedavi ol horlama falan olur sabah uyanınca boğazın acır vs vs
- +1 yıl
Horlama olmuyor çok şükür olsa kuzum bana söylerdi
- +1 yıl
Neyse ya cok problem degil takma
- +1 yıl
Ben bir KBB ye gideyim
- +1 yıl
Git git
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Bide diyar palanın seviş benimle parçasını dinlerken üst sınıflarda hayran olduğum bir kız gördü beni 🙈
- +1 yıl
O zaman kanka sana önerim diyar palanin banane şarkısını dinle 😀
- +1 yıl
YouTube de yayınlandığı gün dinledim. Libidom çok yüksek güzelim titrer heyecandan dizlerin
- +1 yıl
Bu parça benden sana gelsin demem lazımdı o anda ama küçüktüm o zaman ya. Of keşke şimdi olsa
- +1 yıl
Mal mısın olum
- +1 yıl
Ne alakası var şimdi olsa utanmam yani
+1 yılo kadar var ki gerek yok şimdi
00 Yorumla
+1 yılSirke gittiğim zaman ya
04 Yorumla- +1 yıl
Noldu ki
- +1 yıl
Uzun hikaye 😂
- +1 yıl
Çok yaşa 🍷😂
- +1 yıl
Senle beraber🦇
uyugnsuz şekilde aileme yakalınca :D sjdsdks
00 Yorumla
+1 yılyurtdışında pasaport ve cüzdanımı çaldırdığımda..
00 Yorumla
+1 yıledebiyat hocamın üstüne kaynamış çay döktüm
00 Yorumla
+1 yılTeyzem basmıştı hiç unutmam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum
iyi günler :)00 Yorumlaçok utangacım hep utangaçtım hangisini anlatsam
00 YorumlaYok hayir
13 Yorumla- +1 yıl
Olsun burda olman bile guzeldi
- +1 yıl
Peff
Evet
20 Yorumlaİlk slave olduğum zaman
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet
03 Yorumla- +1 yıl
Sadece evet demekle olmuyor ne olmuştu anlat bakalım 😄
- +1 yıl
Yeni tanistigim birinin bembeyaz koltuklu arabasına kırmızı kustum agaga 😐
Hayır utanmazim ben
10 Yorumla
+1 yılAskerde muayene
10 Yorumla
+1 yılaklimda yok su an
07 Yorumla- +1 yıl
Tamam o zaman
- +1 yıl
Sey ben lazim. 12 sonra beyin calismiyorda
- +1 yıl
Sabah yazarsin kanka sorun yok rahat takıl.
- +1 yıl
he ole yapicam.. sabah 7..-- 12 ye kadar calisir galiba
- +1 yıl
Merakla bekliyorum
- +1 yıl
sabahi bekleyin
- +1 yıl
Tamam bekliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıldalgada bikinisi çıkan kızla göz göze geldim
00 Yorumla
+1 yılşu an için yok.
00 Yorumla