Evet arkadaslar diyelimki eşcinsellik hastalık neden günah peki?
Kışkırtma amaçlı sormuyorum hınç etmeyin yani gelsin mantıklı cevaplar. :)
Kışkırtma amaçlı sormuyorum hınç etmeyin yani gelsin mantıklı cevaplar. :)
Kadınlarda /70 östörejen /30 testesteron varken erkeklerde tam tersi bu eşcinsellerde değerlerin düşmesi sonucu yumuşama oluyor bunun tedavi yoluna uğraşmayıp dönmeyi tercih ediyorlar anladın mı hayatın bir işleyişi var bunu değiştiremezsin aynı cinsiyette kişilerin birbirleri ile ilişkiye girmesi veya bir hayvana tecavüz edilmesi veya abladan ilişki bunlar aşırı günah
Escinselligi sordum. Hayvandan girdin abladan cıktın.😏
4 buyuk gunah?
Escinsellik, istismar, ensestlik? Dorduncusu nerede? Hey allahim saydigin seyler zaten bir gunaha bagli zina sayilir. Kalan uc buyuk gunah farklidir faiz, kul hakki vs
Cevap
19Cevap
Hastalık olduğuna inanmoyorum ama diyelimki hastalık, gidip hemcinsiyle çeşitli münasebetlere girdiği için günah. Girmeden efendi gibi yaşarsa hastalığımda bu derse kimse yadırgamaz ama elinde pankart lgtb saflarında ggötünü yırtarak dolaşıp akşamda ordan ayarladığıyla ppompa ya da pparmaklama olayına girerse herşeye açık olmalarıda gerekir.
Hastalık degil tercih ve yönelim..
Hormonal hastalık cok nadir olabiliyor diyen duymustum 1 sefer ama ben yonelim ve tercih oldugunu dusunuyorum.. aykıri bir sey o yüzden gunah dinimizde
Eşcinsellik hastalık değildir, doğuştandır. Ben çocukken kız olmak isterdim, çünkü annemi rol model olarak alıyordum şu an kadın olmak istemiyorum. Gay p*rnoları da tahrik etmiyor. Ama kıyafetlerin, makyajın, renklerin cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. İsteyen maskülen isteyen feminen olabilir.
Eşcinsellik, seks tercihi olarak elbette günah. Doğuştan çift cinsiyetli olarak doğmak ise neden günah olsun. Hangi cinsiyet daha baskın ise kişi ona yönelebilir. Hem bedenen hem de ruhen
Hastalık değil...
Seçim insanlar seçimlerini daha iyi aktarabilmek için hastayım yalanını uydurmuşlardir bence... Sonuç olarak sen bunu seciyorsun sectigin şeyi çok ileri derecede sevdiğinden dolayı hastayım deniliyor... Yani şöyle düşün seni deliler gibi seviyorum... Sonuç hastalik gibi yani hastalık olsaydı eğer tedavisi olurdu emin olabilirsin
Yani diyorsunuz ki. Bülent Ersoy gibiler seçiminden dolayı o kadar acıyı, zorluğu ve sığ insanların hıncına ugramak için kadın ya da erkek oldu diyorsunuz bu kadar basit ve bu kadar kolay yani bir secimle oluyor hersey?
Herşey insanın kendi seçimi kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz demi hele ki eşcinsellik konusunda
Her insan kendi yaptığı seçimleri yaşıyor bunu görmemek mümkün degil
Eşcinsel hastalığı olan birinin bu duygusunu bastırması gerekiyor diye biliyorum zordur ama belkide bunun muvafakatı Allah katında çok olur
Bence onların en büyük sınavı bu eşcinsel olsalar bile pasif kalıp yanlış bir şeyler yapmamalılar. Diye düşünüyorum
Hastalık değil sadece duygu ve düşünceye bağlı böyle birşey olmasa doğdumuz günden beri olmazdı hastalık değil sadece insanın içinden gelen birşey İsrail cumhurbaşkanı eşcinsellere küfür etti 1 hafta sonra kızının ve oğlunun eşcinsel olduğunu öğrendi
Eşcinsellik hastalık değil çevrenin sana olan negatif bir etkisidir
Dinimize aykırı Bizans imparatorlugunda sadece Hıristiyanlara vardı lezbiyenler
İsteyen istediği gibi yaşasın, bir insana zararı olmadığı sürece. Günaha, sevaba takılmadan.
Alkolik olmakta hastalık? Alkolik olanlar içmeye devam etsin o zaman.
İkincisi eşcinsel olmak hastalık değil tercih
Tercih ediyorsun ve oluyor bu kadar basit yani. Peki o kadar bu durumdan kurtulmak isteyen kisiler var neden kurtulamiyor?
Hepsi tercih degil demekki.
Bugune kadar bu durumdan kurtulmak isteyen tek bir insan dahi görmedim.
Çevre baskısı, tepkiler insanlarda bu tip algılar oluşturuyor olabilir bunun adı kurtulma isteği değil yeter artık demektir
Eşcinselliği bilmem de trans olmak günah falan değildir
Biseksüel birey olarak bilmiyorum mantıklı olarak anlam konduramıyorum
Ne hastalığı ya sapıklık ! Doğada bir hayvan türü bile yokken hemcinsini kovalayan bu sapıklar kendilerine kalıp uyduruyorlar !
Youtubeden gay aslanlara bak derim
Hastalik oldugunu kim soyledi?
Hastalık olduğunu düşünmüyorum
Hastalık değil ki, her günah gibi bir günah
Yaradılışa aykırı olduğu için günah.
Eşcinsel ilişkiye girmek günah
Hastalık değil ki seçim
Hastalık değil. Seçim.
Sapkınlık
Haklı bir soru
Hastalık değil seçim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?