Selam, merhaba, tanışabilir miyiz? Gibi mesajlara artık cevap verilmiyor. Nasıl bir mesaj karşı tarafın cevap atmasını sağlar. Cevaplar +18 harici olsun lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok saçma buluyorum bunu ben arkadaş tanımadığın insanı tek bir girişle düşürmeye çalışmak içinden ne geliyorsa onu yaparsın bir şiir dizesi alıp İnternetten kopyala yapıştır yapmak zor değil ki yaratıcı olsun ozaman diyenler var sizin hakkınızda çok şey bilmeyip tanışmaya çalışan kişi sallamasyon yaratıcılıklar yapması neden bu kadar ilgi çekici geliyor hiçbir mantığı yok he güzel sözler söyleyebilir mi evet ama kalkıp en baştan şaheser yazsa erkek zaten gider yazar olur önce karşınızdakinin bir konuşmasına izin verin bakalım belki hoşunuza gitcek cümleler duyarsınız
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılInstagramdan çok merak ettiğim bir şey olmadığı sürece karşımdaki kız bile olsa yazmam. (Yakın arkadaslarim haric). Merak ettiğim şeyi sormak içinde dolandırmam lafı soğuk bir tavırla sorar geçerim. Tanışmak maksadıyla yazmadım ama ilk adımı kızlar atmaz diye bir şey yok. Burda da yorumda söylemek istemedigim bir şeyse özelden yazarım ama şuana kadar belki 2-3 kişiye ilk ben yazmışımdır. Bana yazanlara bakacak olursak ilk mesajlara genelde cevap veririm seviyeli bir şey yazmışsa. Ama genelde mesajlaşmayı çok sevmedigim için devamını getirmiyorum birde selam merhaba gibi tanışma maksadıyla yazılan mesajlarsa bunaltıyor, ve devami gelmiyor. Sohbet amaclı bir mesaj gelmişse devami gelebilir karşılıklı iletişim elektriğine bağlı olarak 😶
00 Yorumla
+1 yılZaten küfürlü konuşmayı naçizane hatırlatma olarak söyleyebilirim ki hiçbir cinsle yapmaman gerek. Doğruyu duyunca koşarak yalanlarsın zaten. Sen sevgi ve ilgi anlamında mesaj atmıyorsun ki geri dönüt alasın ben de o anlamda yazıyorsun sanıyorum da sana cevap veriyorum bu benim hatam. Parayla böyle şeyler meslek edinen çok kadınla beraber olabilirsin tabii buna herkes hemfikir ama sen birinin kalbini kazanamazsın. İnternetten bunları böyle yazan sen bir kadının karşısında dizin titremeden dilin sürçmesen konuşamazsın besbelli zaten konuşacak olsan gelip burada gürlemezsin. Paran kadar aklını kullanma yetin olsa keşke tosun kafa.
01 Yorumla- +1 yıl
@tosunpaşa16
- İnternet & Teknoloji konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılBu insanların yapısına ve egolarına göre değişiyor. Ego burada bence çok ama çok önemli.
Mesajı atan kişinin o ilk andaki dış görünüşü hatta en önemlisi. Dış görünüş zaten ilgi çekerse, mesaj ortalama bir şey olsa bile cevap gelir.
Ha bir de, bazı tipler var, ağzınızla kuş tutsanız size cevap yazmaz. Bu tarz kişiler de egosu tavan yapmış, hayatta herhangi bir statüde olmayan kompleksli olan kişilerdir.
Her mesaj yazana cevap vermek zorunda mıyım dediğinizi duyar gibiyim. Esasen değilsiniz, doğru. Ancak en kibarından bir "konuşmak istemiyorum" kelimesi bence yeterli olmalı.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
107Cevap
+1 yılYersiz oldu biraz farkındayım ama sıkıntı etmeyeceksin. Babamın bir sözü vardır;eğer bir kızın seninle ilgilenip ilgilenmediğini anlamak istiyorsan akşam yemeği teklif et derdi. Şuanki duruma uyarlanmış hali tipin bana hoş geldi, kizlar soruyordan konuşmak istiyorum. Açık sözlüyüm biraz farkındayım, ama bunu dimdirek sormaktan başka çarem yok. Yüz yüze değiliz, seni duygu ve düşüncelerin yardımıyla manipüle edebilme şansım yok. Sosyal medyada mecbur sözün gücünü kullanarak yetiniyorum. Labirentin merdivenlerini düşün. O labirent merdivenlerinden taş yuvarlamak kadar akıcı, o merdivenden yukarı adım adım çıkacak kadar da azimliyim.6. hissim senin evet diyeceğini söylüyor,6. hissimi yanıltmayalım. Olumsuz cevap verirsen de üstelemeyeceğim dedim.
3 kızda 1 kişide tuttu.
Bir tanesi hiç geri dönmedi.
Öbürü hayır dedi, hayır dediği için kıza alfa dediler a q.
Buna bile düşmüyosanız daha ne yapayım a q. Ömrünüzde kaç erkekten bu kadar etkileyici mesaj alıyorsunuz 😏😀012 Yorumla- +1 yıl
Çöp bir mesaj. Kusura bakma bacım.
- +1 yıl
Yanlışım nedir?
- +1 yıl
Böyle mesaj yazılmaz.
- +1 yıl
Nasıl yazılabileceğini yazarsanız sevinirim. Atladığım birşeyler var demekki.
- +1 yıl
Daha özet bir soru sorayım hatta, yazıda neyi beğenmediniz?
- +1 yıl
Dayı sen ne diyon ya yarısına gelmeden istemsizce okumayı bıraktım niye böyle oldu
- +1 yıl
Gereksiz övgü ve fazla uzun. Ayrıca samimi değil.
- +1 yıl
Bu mu etkileyici mesajmış
- +1 yıl
Cevabım altınsevere.
Amacın karşındakine birşey öğretmek yol göstermek değil belli.
Bende diyorum ki sana hergün onlarca mesaj aldığınızdan (instagram, kizlarsoruyor gibi...) sizin hiç bir gün mesaj atmışlığınız var mı acaba erkeklere?
Bir gün bir erkeğe mesaj at da anla beni a q.
Konuşalım mı, müsait misin, seni beğendim yazmak isterim gibi kısa kısa cümleler yazsak abaza oluruz
Böyle uzun yazsak bu mu etkileyici mesaj dersiniz.
A q kızı sosyal medyadan bu kadar oluyo işte. Yüz yüze miyim ben yazdığım kişiyle, yazıyla anca bu kadar etkileyebilirim.
Anlaşalım seninle, bir erkeğe kendine göre etkileyici bir şekilde mesaj at bakayım ne yazacan çok merak ediyorum? - +1 yıl
Sen böyle devam et. Yolun açık olsun Paşam 😂
- +1 yıl
Sen bir kere bir kızla konuşurken nokta kullanır gibi küfür kullanmadan mesaj yazmayı öğren ondan sonra gel burada konuş. Ayrıca sadece neden siz yazıyor olasınız ki anlamıyorum bunu da belli bir şeye takılmış ona inanıp gidiyorsunuz. 4 yıllık ilişkimde ilk mesajı atan bendim ve bir Merhaba ile başladı ardından da tanımak isteyip beğendiğimi belirterek devam ettim. Bu zamanda merhaba diye giriş cümlesine abaza bu erkek diyen kız dönüp bir kendine baksın bence herkesi aynı kefeye koyan sen ve senin gibiler de işine baksın. Eklemek isterim ki ben merhaba demeden önce ulaşabildiğim kadar hakkında bilgi edindim sadece dış görünüşünden dolayı bir ilişki ve tanışma gerçekleşmedi eğer kafama ve yaşamıma uymayan bir alışkanlık ya da ilgi alanı varsa ne o tutkusuna engel olmamak ne de kendi hayatımın düzenini bozmamak için yazmazdım zaten. Ve erkekler yazsa şöyle böyle olur diye de girme hiç. Yine bir merhaba ile şu an sözlü olan yakın bir arkadaşım mevcut. Artık kendinden çok ayrı diyarlarda birine mi yazıyorsun yoksa şurada yazdığın gibi oldukça komik bir mesajla mı giriyorsun bilmiyorum ama belli ki sorun sende. Ayrıca birisi mesajını beğenmedi diye küfür etmenden de o kızların ne kadar haklı bir karar verdiklerini fark ettim, tebrik ederim o güzel kızları dilerim bu edepsizliğini terk edene kadar kimseye ilişmezsin.
- +1 yıl
Ya bırak. Merhabayla sohbete giriyormuş. Kız olursan girersin tabi, sen bir erkek ol bir gün için 100 kıza merhaba yaz. Biri dönerse şerefsizim.
Küfür etmeye gelince. Sen erkeklerden üstün müsün? Kadın erkek eşitliği diye inletirsiniz ortalığı al sana kadın erkek eşitliği. Erkeğe ettiğim küfrü sanada ediyom işte.
Bana dönmeyen kızlara gelince. Burdan hiç kimsenin dönmesine ihtiyacım yok. Zevkine yazıyorum zaten. Benim derdim bu kadar yazıyorum bu a q larım reddetme cürretini nerden gösteriyorlar diye kızıyorum. Ben onlardan üstünüm çünkü, gerçek hayatta aklını alacak olduklarım burdan yazdıklarıma burun kıvırıyorlar diye kızıyorum ben.
Yoksa ben istesem ne gerçek hayatta ne burda hiç uğraşmam kızlarla.
Giderim gece klüplerine pavyonlara, tek gecede istediğim şeyleri yapabileceğim kızlar bulurum olur biter. Bende paradan bol bişey yok. Ne buradaki, nede gerçek hayattaki kezbanlara ihtiyacım yok.
Herhangi bir kızın herhangi bir mesajına cevap vermeyecek kimse yoktur bunu hepimiz biliyoruz. Hedef kişisini hobilerinden vurabilirsiniz onun haricinde dijital dünya üzerinde paylaşımlarını takip ediyorsanız illaki karşınıza denk gelen bir sinema veya dizi veya müzik kesit paylaşımlarından sonra atılan adımlar genelde olumlu sonuçlanıyor, yeterki işini bil.
20 Yorumla
+1 yılSanki seni bir yerden tanıyo gibiyim. Ama eğer tanistigin bir arkadaş dost filan ise. Onun ilgi alanı ile ilgili soru sorabilirsin mesela. Resim ile ilgileniyorsa evine tablo almak istiyordum da nasıl ve kimin tablosunu almamı tavsiye edersin. Tabi bu zamanda resim ile ilgilenen erkek yok varsa da çok az. Yani bu şekilde konuya girebilirsin
10 YorumlaBen genelde giriş ve selamlama kısmını direk geçip onun profil veya paylaşımlarında gördüğüm bir şeyle ilgili bir komik yorum analiz vs yazarım, gülerek cevap verirse devam ederken "bu arada benim adım whothefuckever, seninki ne? Çok memnun oldum efenim." diye oldu bittiye getiririm.
11 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten beğeniyorsan şayet, örneğin; “falanca yerde yorumunu gördüm ne güzel konuşmuşsun, çok mantıklı düşünüyorsun” üzerinden, tabi daha fazla içerik ekleyerek mesaj at. Eğer zor biriyse böyle bir msja bakar anca... cvp verme ihtiyacı duyar. Görünümünü övmemeye çalış genel kültürü üzerinden yürü... böyle uzayıp gider bu liste
11 Yorumla- +1 yıl
ben karşılıksız size hizmet etmek istiyorum yazıyorum dönüyorlar
Adamlar'dan şarkı sözü yaz bir cümle bilmiyosa ve deli diyip geçmezse bir yerden belki bir umut muhabbet mesela şey "Abi kafanda kurbağa var
Abi kafanda kurup kurup
Vuruyosun oğa buğa
Yaşlı bir kurbağa var
Bin yaşında var
Başında sis var kurbağanın
Altında sen var" baya bir cümle oldu ya da neyse bence anladınız01 Yorumla
+1 yılİlgi uyandırmalı. mesela uğraştı bir şey varsa onla alakalı bir şey sorabilirsin. Doktora, polis ise ne bilim telefon tamircisi ise vb. uğraşı ile alakalı soru olabilir.
Veya atıyorum sen şu okuldasın, şurada oturuyorsun dimi gibisinden zarf at ordan sohbet dönsün00 Yorumla
+1 yılIns ten felan iyi bir araştırma yap ilgi duydukları filan illaki bir malzeme bulursun ya da ins den se bir hikayesine yorum yap baktın yemedi kuzenim yazmış de o zaten anlar eşşek değilse
Burdan tüm kuzenler Allah belasını versin bu arada, 😂10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındakini şaşırtmak gerekli;
82 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşürme beni müşküle, iki kaşık atalım keşküle 😄 Bu aşk meşk ilişkilerinden gerçekten anlamıyorum. Konuşmak için de öyle alengirli sözlere gereksinim olduğunu çok fazla düşünmüyorum. Eğer karşı taraf sizi seviyorsa zaten olan olmuştur. Sizden adım bekliyorsa da öyle cafcaflı bir cümle ya da kelime aramak yerine, sıradan günlük hayatta yaşadığınız ortak bir olayı konu alarak mesaj atabilirsiniz.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Saygı içinde mesaj olabilir, karşıdaki kişiyi eleştirmek veya yargılamak içinde mesajlar olmamalı, tamamen içten olduğun gibi düşüncelerini iyi ifade etmek gerekir, insanlarla etkili iletişim için o kişiyle ortak noktalara değinmelisin.
10 Yorumla
+1 yılErkekler her zaman cevap verir :))
Neden bu kadar kastın ki?
Selam bişi sorabilir miyim dedikten sonra her türlü cevap gelir..
*KAMU SPOTU*
Mesaj atmayın!
*KAMU SPOTU*
#Vesselam10 YorumlaTanımadığım biri değilse mesaj atmam ama tanıdığım birine nasılsın? Beni hatırladın mı?🤗 şeklinde konuşmaya girerim hiçte umrumda değil enerji tutuyorsa devamı geliyor kasmaya gerek yok
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Psikopatlar deli değildir. yaptıklarının ve bunların sonuçlarının tamamen farkındadırlar yazarım. Sonra ne anlamadım falan der seni seviyorum derim. Ben deli değilim dediklerimin sonuçlarına katlanırım eğer beni sevmiyorsan derim
00 Yorumla
+1 yılMesaj atandan çok mesaj alan kişiyim.
Mesaja cevap verilmesini istesem ortak konuya dair yorum yapabileceği bir soru yöneltirim.
Ayrıca keşfetmek ve kesfedilmek güzel bir hissiyat onu yasamaya odaklanmak gerek bence00 YorumlaErkekler genelde tüm mesajlara cevap veriler. Kadınlar ise anlık durum ile alakalı, hormonları sıkıntı çıkarıyorsa gelen ilk mesaja yanıt verirler. Eh işte yumurtalama dönemlerini takip etmek lazım :) P
00 YorumlaHahaha cevap almak istiyorsanız karşı cinsin sizi beğenmesi lazım. Beğenirse emoji dahi atsam cevap verir 😂😂
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cevap almak istemiyorsa ilk mesajı atan taraf olmayacaksın. Mesajı karşı tarafın atmasını sağlayacaksın.
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl mesala
Evet Ilgi alanları fazla olan kızlarda genel bir durum. Insanlar çatışmayı sever. Ilk mesajda hikayelerine karşi bir yorum yapabilirsiniz kesinlikle geri dönüş yapacaktır.
00 Yorumla
+1 yılÇok zorunda olmadıkça kızlara ilk yazan taraf olmayı sevmiyorum. Kızların bana asılması daha çok hoşuma gidiyor :)
111 Yorumla- +1 yıl
Hele özgüvene bak
- +1 yıl
Allahım ne yaşıyorsunuz siz ya hakikaten bize ne senin sevgilinden 😄
- +1 yıl
@sedoliiii Tamam hanimlar beyler benim için kavga etmenize gerek yok :D
- +1 yıl
@cokbiliyosunuzsiz Zaten kızlar özgüvenli erkekleri sevmiyorlar mı :D Abartılı özgüvenimde yok tabi. Ayarında olması önemli
- +1 yıl
@Diablo36 Aynen. Kızlar erkekleri bulmalı zaten bu devirde :)
Soru cümlesi kur herhangi bir soru onun ilgilendiği bir konuyla ilgili açıklama yapacak pozisyon yarat ona. Kesin çözüm.
10 Yorumla
+1 yılProfiline bakılıyor. Nickine bakılıyor burda. Sapık gibi değilse cevap veririm ben mesela. Ama birine mesaj atmayı denemedim. Bilmiyorum
10 YorumlaTanışmak için herhangi bir form doldurmak ya da mülakata girmek gerekiyormu yoksa bunu bir kutu nestle damakla çözebilirmiyiz.😄
111 Yorumla- +1 yıl
Hahaha. Bunu yazsam. ne cevap alırım merak ettim gerçekten 😆
- +1 yıl
Vay be ama yollayamamki
- +1 yıl
Senin gibi erkekler bana niye denk gelmez ki 😅
- +1 yıl
Hadi ya işe yaramış ki evlenmissin ama çekingeniz diyosunda bende çekingenim o çekingen ben çekingen nasıl olacak bu iş ilk mesajı kim atacak 😅
- +1 yıl
Peki teşekkürler
+1 yılÜnlü vs değilse bir erkeğin mesaja dönmemezlik edeceğini sanmıyorum özellikle bizim beyler kırmamak için bile yazıyor bazen :D
13 Yorumla- +1 yıl
ben karşılıksız size hizmet etmek istiyorum yazıyorum dönüyorlar
- +1 yıl
@kizlarinköpegi21 Ay çok itisin rica ediyorum engelle beni seni görmeyeyim bir insan niye kendini bu kadar küçük düşürür ki
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunun bir kuralı yok.. Deneyimlediğim kadarıyla en kapasitesiz insanlar bile karşındakinden mucize yaratıcı mesajla istiyor.. Bence Merhaba dan güzel bir mesaj yok, mütevazi olmayan biri de cevap vermesin... bu da iyi bir şey
00 Yorumla
+1 yılGeri dönüş istiyosan hikayesine cevap vereceksin😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Hayır onu atarsan ya bloklar ya da cevap vermez.. o hikayeden bir muhabbet acicaksin...😂
Bence doğal ol ve içinden ne geliyorsa o şekilde davran. Fazla kendini de kasma. Alt tarafı bir mesaj en fazla engel yersin konuşmak istemezse. 🙂
11 YorumlaMesajla alakası yok tipine bakıyorlar ya da popüler oluşuna
20 YorumlaSelamün aleyküm mümin ezana kaç dakika kaldı karnın zıngıdırıyor de 😂😂😂
20 YorumlaAsılma da ne yazarsan yaz. Kadınlara asılınca çok çirkin oluyor.1-0 mağlup başlıyorsun. Gerek de yok zaten bence. Bana yazmak isteyen yazsın.
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslında direkt selam merhaba gibi tanışmak için kurulan giriş cümleleri normal yani , neden bu kadar kasıyor sunuz ki 🙄
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin ilgisini çekmek istiyorsan alaycı girişler yapman lazım pek alaycı olmasa da mesela selamın aleyküm yazabilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yılkadınlara karşı olacak taktıklerı bılırımde hiç erkek olarak düşünmedım kımseyede yazmam nadırdır zaten
00 Yorumlaİlk mesaja cevap almak kolayda dwvamının gelmesi asıl mesele
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkemiz zor dönemlerden geçiyor, birlik ve beraberlik için el ele tutusmamız gerekirse ben senin elini tutarım haberin olsun🌹
34 YorumlaBizim bir arkadaş selam bebek ben kelebek biyerde öpüşek mi öyle bisey diyodu zissjns
10 YorumlaÇevresi arkadaşları okul iş hakkında soru sorarım en iyi sohbet başlatmadır bu klasik
12 YorumlaValla nedesen boş seni merak etmesi lazım tipini beğenmesi vs
10 Yorumla
+1 yılkizin listesinde 3500 kisi yazmissa bakma ihtimali var 3 ay icinde ama 10 bin kisilik bir fenomen se hayali bile zor gelmez sira
00 Yorumlaİyi geceler "Gökyüzünde ki yıldızlardan daha güzel kadın" desem sen bana cevap verir miydin?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla senelerdir aşık olduğumu sandığım kişiye 1 sene önce ilanı aşk ettim cevap bile vermedi abi. Hemde sayfalar dolusu 2 gün yazdım 2 GÜN! aptal gibi. Bir noktalama işareti bile göndermedi.
18 Yorumla- +1 yıl
Sen yazdın. Gönder tuşüna basmişmiydın
Cevap sahibi+1 yıl@RuhKız ahahhaha benim için fenomendi afafasghs
Cevap sahibi+1 yıl@hakantaşkiran bastığıma çok eminim:D
- +1 yıl
Masallah. Çünkü. Bende. Yaptım. Kendimden biliyom
- +1 yıl
Sonradan. Farkettim. Taslaklarda. Duruyu. Günler sonra. Fark etmiştim ☺😂☺☺☺
Cevap sahibi+1 yıl@hakantaskiran ben çok eminim:D ilk mesaja cevap gelmeyince ertesi gün 2. Mesajı yazmıştım hsbdnd ulan var mı benim gibi t**şaklı bir kadın beee
- +1 yıl
Yoktur. Valla. Helall. Olsunn.
+1 yılKız arkadaşım, Sedef Sebüktekin - Beni Bul parçasının linkini bırakmıştı. 😳
11 Yorumla- +1 yıl
Bul Beni, pardon. 😅
+1 yıl"Senin anan guzel mi?" Illaki olumlu olumsuz bir cevap gelir
12 Yorumla- +1 yıl
@bambaskabirsehirvar Bilmem babama sormalı :D
- +1 yıl
Ahahahhaah gelir demistim
+1 yılprofil resmini begenirse cvp yazar, ne yazdıgın önemli değil
10 Yorumla
+1 yılGuzel veye yakisikliysa nokta koysan bile cevap gelir 😀Degilsen de ilginc bir seyler yazman gerekiyor ya onu kizdiracak bir sey olmali ya da ilgi alaniyla alakali bir sey olmali...
10 Yorumlaevet şimdi bu görmüş olduğunuz arkadaş erkektir. muhtemelen erkek hesabından çok kıza selam yazdığı için geri dönüş alamadığından sebep olacak ki farklı yöntemleri sizlere soruyor :D
00 Yorumla
+1 yılBuradaki kızlara yazdın cevap vermedi. Şimdi kız hesabı açıp onlardan taktik alıp tekrar mı yazcan?
311 Yorumla- +1 yıl
Bana gülmüşsünüz ama çok mu komik hanımefendi tanışıyor muyuz?
- +1 yıl
Alakası yok bu sitede ben hiç bir Kıza mesaj atmadım ve hiç bir kızla konuşmadım.
- +1 yıl
Gerçekten öyle mi diyorsunuz
- +1 yıl
İlk konuştuğum olmak ister misin
- +1 yıl
Size gerek yok Kardelen diye bir hoşlandığım var yüz kadına bedel
- İnternet & Teknoloji konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba tanışabilir miyiz diye olmalı. Manas destanı yazılacak değil. Normal insanca konuşulacak.
10 Yorumla 25 yaşındasın ve 5 aylık kardeşin var? @zeusunoglusu 😂
05 Yorumla- +1 yıl
28 yaşındasın ve 4 yaşında kardeşin mi var işe yarıyor bilen bilir😂😂
- +1 yıl
Herkes ben değil tabi
- +1 yıl
He aynen
doyumsuz olmuş insanlar hep farklılık istiyor:) selam nasılsın:ğ
00 YorumlaClickbait mesaj çubuğuna baktığında merak ettirmeli
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar ilk mesajı ben atmadım. bilmiyorum.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. İlk mesajı atmak ve o mesaja cevap alabilme endişesi taşımaktansa ilk mesajı karşı tarafın atmasını sağlamak daha yerinde olur
00 Yorumla
+1 yılAhaha bir erkekle konuşmak için bu kadar teferruata gerek yok. selam yaz cevap alısın.😂
00 YorumlaBir söz veya durumuyla paylasimiyla ilgili bir konuda sormak olabilir
00 YorumlaBen binde bir atıyom. Kimse atmaz bana ama vahşimiyim neyim 😂
00 Yorumla
+1 yılSelam veya merhaba ile giriş yapması daha samimi olur. Yapmacık olmaya gerek yok.
00 YorumlaYoo gayet de veriliyor. Genelleme yapmayalim. Bı de güzel bir kızsan dönecek erkek çoktur.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yıllimon at ifade vs... cevap verirse Tatlı mısın Ekşi mi de 😅😅
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılHikayesine esprili bir yanıt veya olumlu tartışma yaratacak bir soru olabilir 😊
00 Yorumla - Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem