günler nasıl geçiyor?
neler yapıyorsunuz bir gün içinde?
neler yapıyorsunuz bir gün içinde?
-Uyan!
-Katı veya sıvı atık deposunu boşalt!
-Elini, yüzünü yıka.
-Yorgun gözlerinle aynada suretine bak.
-Kurulan.
-Kahvaltı yap.
-Haberleri izle
-Birkaç arkadaşla konuş.
-Hazırlan.
-Spora git.
-Cılkın çıkana kadar ter at!
-Gel evine.
-Duş al
-Yine kurulan.
-Aynada yine o suretine uzun uzun bak.
-Giyin.
-Ders çalış.
-Yemek ye, meyve ye.
-Ders çalış.
-Akşam yemeğini yerken haberleri izle.
-Yine ders çalış
-Sonra dişlerini fırçala, elini yüzünü yıka.
-Bilgisayarın başına otur.
-Yaz, dinle ve izle.
-Sonra git uyu...
sabah 10:30 gibi kalkarım 11:30 ta kahvaltım biter sonra memur edasıyla haftanın her günü hic sekmez 11:30-16:40 arası sınav hazırlıkları sonra pc kızlarsoruyor, mangal, karo sinek kız papaz, ya da iki tur atar girerim eve saat 02:30 bilemedin 03:00 a yakın yatarım yarın yine hersey tekrar olur sıkıldın degil mi okurken bir de yasadıgını düsün
yaşadım
Uyanmak, el yüz yıkama vs, nihat sırdar ve güçlü mete eşliğinde kahvaltı, iş güç, akşam ev, yine nihat sırdar ve zeki kayahan eşliğinde akşam yemeği haberler, dizi varsa dizi, yoksa kitap okumak araştırma yapmak film izlemek, matrax dinlerim belki. yatar uyurum gecenin ikisi
idare eder
ders çalışarak geçiriyorum aslında teorik olarak zaman yetmiyor bile denebilir. kitaplar ömrümü yedi hala bir baltaya sap olamadık bu da işin can alıcı noktası olmalı, bakalım ilerde büyük adam olucaz işte bir umut bekliyoruz... sınava son 9 gün var bu arada :)
kaç saat çalışıyorsun?
günlük aktiviteme bağlı değişiyor ortalama 6-7 saat falan işte
Cevap
17Cevap
sabah 5:30 saat çaliyor
erteleme 5:35
son erteleme 5:40
Lavabo
Mutfak 20 dakkika
Tekrar lavobo
odam giyiniyorum
tekrar lavabo
saat 6:30
3 dakkika yürü servise bin
İş başi ıvır zıvır ıvız zıvır can sikintisi lak lak lak
Öğle yemegi
ıvır zıvır a devam
Evetttttttttttttt saat 17:30
Çık eve git duş al giyin dışari çık rutin hayat hatun yemek sevişme biraz kavga
sonra Antreman eve gel duş al uyku ve ayni devam
Tabi hergün böyle değil özelikle hafta sonlari ama hafta için genel rutin bu farkli birşeyler arada yaparim çok canim darlandiginda
Uyanıyorum birşeyler atıştırıp spora gidiyorum, geliyorum duş alıyorum, Alpin yanına gidiyorum kahvaltı yapıyoruz, eve geliyorum vakit geçiriyorum, akşam arkadaşlar falan geliyo yemek sohbet yatıp uyuyorum...
eğlenceli görünüyo alp sevgilin mi
Sabah 11:30 da uyanıyorum kahvaltımı yapıp evden çıkıyorum dükkana geçiyorum. Sonrasında gece 11:00 e kadar dükkana bakıyorum. Saat 10 gibi temizliğe inerim sonrasında müşteri durumuna göre cafeyi kapatıp evime giderim. Kız arkadaşlarımla buluşacağımız günlerde sadece dışarı çıkarım onun haricinde de dışarı çıkmam gidecek bir yerim yoktur.
erkekler?
erkek arkadaşın yok mu
sabah kalk ıse gel fatura ısle calıs dısarda ısın varsa bı cık gel..ogle yemegını ye ogleden sonra yıne aynı sonra cık eve gıt yemek ye tv ızle ya da cıkacaksan dısarı cık cıkmıcaksan kafan bozuksa saat sekızle on arası uyu sonra sı yıne kısır dongu zaten :D
biraz renk lazım
renk mı ısıyorsun ıse gıtmeden sabahtan aksama kadar tv baında oturmak sonra yıne uyumak :D olurmu hafta sonu bu rengım var..
bana da değil sana
ya aslında yapılacak cok sey varda ya herkes uygun olmyyor ya da ımkan..
Sabaha karşı uyuya kalırım Genelde , Öğlen 1 buçuk gibi uyanıyorum 15 gündür. 2 de kahvaltı yapıyorum. Nete oturuyorum bakıyorum boş boş , 4 gibi çıkıp bir kaç tur atıyorum arabayla. Sonra eve geliyorum akşam yemeği Sonra tekrar internet. 9 da çıkıyorum arabayla gece 12 ye kadar vakit öldürüyorum. Eve gelip Tv ye bakıyorum uyuya kalıyorum :) Öyle saçma
okumuyo musun
sabah kalkıyorum yedide iş başı yapıyorum akşam altıya kadar iş yrinde bilgisayar basında oturuyorum altıdan sonra eve gidiyorum veya dısarı çıkıyorum güne havaya duruma göre değişiyor :) pazar günleride genelde haftalık uyuyorum bir ikye kadar uyurum sonrada dısarı çıkarım bazen hava güzelse hipodroma giderim :) bazen arkadaslarla tıkılırız vs vs
sıkıcı gibi sanki
çalışan bir insansan sıkıcı bir haaytın oluyor malesef gün boyu iştesin mecbur bir akşamların vr bir hafta sonların ondada hepsini aynı anda yapamazsın ondan birine vakıt ayırıyorum bır yıllık izinde tatile giderim bir hafta en güzel anlarım son yıllarda tatıldekiler oluyor gnelde :)
Sabaha kadar uyumuyorum sabah ezanina dgru yatiyorum saat 1 gibi kalyrm dişari çikip bir turluyrm genelde bişiler atiştirym dişarda snra eve geliyrm duşa giriyrm gerçi 3 gündür sular kesik İstanbul gibi biyerde kafayi yedim imm akşama kadar pcde muzik sigara falan taklyrm akşam olunca arkdşlarla buluşyrm bazen yahut spor salonuna gidiyrm şu ara çalişmadigim için böyle geçio işte
Yemek yiyorm facede takılıp knlarımla konuşuyom sahile falan gidiyoruz yemk yioruz kızları kesioruz sevgili falan konuşuyoruzzzz sonra spor yapıyouz akşamda uyuyaana kdr sohbettttttt
eğlenceli
nesi eglenceli tipik işler sıradna:c
ev işe gitmek dersane yemek uyku tuvalet (ayakyolu) evi dolaşma tv bilgisayar telefon , ara sıra derse çalışmak
sabah 7de kalk köpeğe yemek ver oyun oyna sonra bilgisayara geç biraz takıl 9da kahvaltı 10da uyuma 12 veya 1e kadar sonra kalk tekrar yemek ver oyun oyna sonra dışarı çık eve gel yemek ver body salonuna git 8de eve gel banyo tv izle yatış :D
kalkıp işe gidiyorum geliyorum biraz dinlenip hemen uyuyorum ve yarın hop yine, yeniden iş. bu düzen tamamen içinde bulunduğum kötü ruh halinden kaynaklı. yoksa zamanımı güzel şeylere ayırırım..
uzuuuunca yazsam okucan mı okudun dıyelım ne faydası var bosver :D
bunu yazmasam ölürüm galiba :D
sabah kalkıyorum hafta sonuysa gündüz koktely işe gidiyorum sonra akşam 1 sahne daha yapıyorum sonra eve gidip zıbarıyorum işe verdim bu ara kendimi
iyi
bir kaç gündür mecburiyetten evdeyim.
İğrenç gecmekte.
Sinirlenip oraya buraya sataşıyorum hatta.
Uyuyorum, yemek yiyorum falan.
çay sigara
Anlatayım:
Sabah kalkıyorum kahvaltı yapıyorum.ev işlerini hallediyorum.sonra buraya giriyorum.öğün aralarında mola veriyorum buraya :D
dışarı çıkmadıgım sürece genelde evde internette ya oyun oynarım.ama genelde burada :ÇD
İnanır mısın sürekli aynı şeyleri yaşıyorum. Hayatımda bir değişiklik olsun istiyorum ama bir türlü olmuyor. Zaman böylece geçip gidiyor... :(
Uyan, doğru lavabo, sonra gardırop, kahvaltı, ders, öğle yemeği, ders, spor, akşam yemeği, ders, pc veya tv, kitap oku, dişleri fırçala, yat.
İş adamı olmak zor. Fakirleri çalıştırıyoruz işte..
tekme
ben bir günümü değil her günümü anlatıyım dur sabak kalk işe git akşam gel yat :D
normal mesaidekileri bilemem. ben cafe işletiyorum. öğlenden gece yarısına kadar çalışıyorum
hemen. koltuk mutfak wc pc tv
Bende bilmiyorum ama geçiyo
okul seks okul seks okul seks
yeni mi?
Yemek içmek uyumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar