Bilindiği üzere pandemi nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Bu zor süreci asgari zararlarla atlatabilmek için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Önlemlerimizi alarak tedbiri elden bırakmayalım ve metanetli olalım diyerek sokağa çıkma yasağı bulunan 0-14, 15-20, 65+ yaş grubundaki kişiler için getirilen izin kapsamında olan tahditli yürüyüş mesafesinden bahsetmek istiyorum.
TAHDİT NE DEMEK?
çevresini daraltma, sınır koyma, sınırlama, kısıtlama, çevreleme.
TAHDİTLİ YÜRÜYÜŞ MESAFESİ
"Hükümet kaynakları, yayımlanan genelgede de açıklık getirilmeyen “yürüme mesafesi” konusunda Milliyet’e, “Vatandaşlarımız oturdukları evlerinin yani ikametgahlarının çevresinde yürüyebilecek” bilgisini verdi."
Hem ilgili haber kaynağından edindiğim bilgiye hemde polis arkadaşlarımızın belirttiğine göre yürüyüş mesafesi ikametgah adresinin bulunduğu mahalle sınırlarıyla sınırlandırılmış. Yani belirtilen yaş grupları semt/mahalle değiştirmemek koşuluyla yürüyüş izninden faydalanabilecekler.
Not: Bir çok kişinin bu durumu merak ettiğini görmem nedeniyle bilgilendirme amaçlı böyle bir başlık oluşturma ihtiyacı hissettim. Umarım faydası olmuştur..
TAHDİT NE DEMEK?
çevresini daraltma, sınır koyma, sınırlama, kısıtlama, çevreleme.
TAHDİTLİ YÜRÜYÜŞ MESAFESİ
"Hükümet kaynakları, yayımlanan genelgede de açıklık getirilmeyen “yürüme mesafesi” konusunda Milliyet’e, “Vatandaşlarımız oturdukları evlerinin yani ikametgahlarının çevresinde yürüyebilecek” bilgisini verdi."
Hem ilgili haber kaynağından edindiğim bilgiye hemde polis arkadaşlarımızın belirttiğine göre yürüyüş mesafesi ikametgah adresinin bulunduğu mahalle sınırlarıyla sınırlandırılmış. Yani belirtilen yaş grupları semt/mahalle değiştirmemek koşuluyla yürüyüş izninden faydalanabilecekler.
Not: Bir çok kişinin bu durumu merak ettiğini görmem nedeniyle bilgilendirme amaçlı böyle bir başlık oluşturma ihtiyacı hissettim. Umarım faydası olmuştur..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnşallah bu süreç hemen geçer gadası
Çok faydası oldu. Teşekkür ederiz. Ben dışarı çıkmayı hala sağlıklı bulmadığım için çıkmıyorum. Bu günlerde geçecek inşallah.
Her ne kadar dikkatli olunsa , gerekli önlemler alınsa da ben yine de gerekmediği sürece sokağa çıkılmamasından yanayım.
Benim ikametim baska sehirde
Ama İstanbul'da eve çıkmıştım öğrenciyim
Şimdi napicam kskdkdkdkdkdk
Öncelikle şunu belirtmeliyim yeni ikametgah adresinin taşındıktan sonra 20 gün içerisinde değişiklik için bildirilmesi zorunludur. Aksi takdirde 2020 yılı için 87 TL idari para cezası vardır. Durumunuz için ise yetkili merciilerden bilgi almanız en sağlıklısı olur.
Yok yani şöyle. Ailemin olduğu şehirde ikametim. Ben de okul için Istanbul'a geldim burda da eve çıktım. Ikamet de aldırmadım. Aslında aldırmak istiyorum çünkü artık ailemden ayrı yasamak istiyorum.
Bugün de çıkmadım zaten kskxkksdkkd
İkametgahınızı belli başlı prosedürleri yerine getirerek değiştirebilirsiniz. Bu konuda Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
hmm bilmiyorum
ilk defa duydum