merhaba arkadaşlar.. baştan anlatmaya başlayım. biriyle arkadaş olarak görüşmeye başladım ve sonra bana karşı birşeyler hissettiğini söyledi.. aşırı ilgiliydi devamlı mesajlar atıyordu, benimle görüşmek için elinden geleni yapıyordu, bana aşık olduğunu söylüyordu ve tam iki ay bu şekilde devam etti.. ben kolay kolay kimseyle ilişkiye giremeyen biriyim.. hafta sonları görüşüyorduk ama ben hep sınırlarımı koruyordum sadece arkadaşça görüşüyordum.. o ilgisini hep sürdürüyordu.. o kadar ilgili ve tutarlıydı ki davranışları ona güvenmeye başladım.. ciddi düşündüğünü söylüyordu. çok ilgileniyordu. geçen doğum günümdü benim ve mesaj attı bugün mutlaka görüşmemiz gerek dedi evine davet etti.. gittim çünkü o güvenilir biri bu konudada yanılmadım zaten.. o gece beni öptü ve hiç birşey yaşamadan beraber uyuduk masumca.. bana o gece aşık olduğunu ve hayatında hissettiğini ama bu kadar hissetmediğini çok büyük duygular içersinde olduğunu söyledi.. uykuda bile uyanıp aşkım gitme sakın diyerek beni öptü.. uyandığında sordum hatırlamıyordu ne yaptığını :) ondan sonra ise herşey değişti.. ben mesaj atmadan atmıyor, eskisi gibi sıcak değil.. eskiden içini ruhunu anlatırdı neler hissettiğini ve artık anlatmıyor.. dün ona aşk nedir diye sordum.. çok garip bir duygudur hem acı çektirir hemde mutlu eder insanı dedi.. bir araya gelince ayrıntılı anlatırım dedi.. akşamları devamlı mesaj atardı ve artık ben ilk mesaj atmadan o atmıyor.. ruhundan geçenleri sormuyor.. bir kaç kez duygularını sordum cevap vermedi sustu. onun burcu ikizler.. ben boğa.. az öncede facebooka girdim eskiden beni görünce hemen yazardı.. az önce beni görünce çıktı gitti.. yazmadan.. şu anda işte belki işi vardır ama beni görünce çıktı sanki bilmiyorum.. sizce ne yapmam gerek.. ona aşık oldum ama korkuyorum beni üzücek sanki.. ona birşey soramıyorumda ne yapıcağımı şaşırdım.. çok samimiydik yakındık artık iki yabancı gibi hissediyorum :(
Cevabın nedir?
bende ikizler burcuyum ama ben burçlara pek inanmam.. bu olay tipik kaçan kovalanır vakasını çağrıştırdı bende başta pek yüz vermedin seni gözünde büyüttü ve sen değerini artırdın sonra ise istediğini yaptın hatta gidip yattın masumca da olsa bu masumluk erkek ve bayanlarda değişiyor duygusallık bambaşka bana göre okadar işin uzamasından sonra evine gidip arkadaşça onunla uyuman onun düşüncelerini değiştiren en büyük etken.. sana söylediği sözlerin hiç bir değeri yok benim gözümde çünkü herkes herşeyi en abartılı bir şekilde dile getirip aradan çok zaman geçmeden o sözleri unutabiliyor artık.. sonucuna gelince bence sen o yitirdiğin değerini geri kazanmak istiyorsan bir kaç ağır söz çarp yüzüne sana söylediklerini ve ardından hiç taviz vermeden çekil samimiiyeti kes uzun bir süre ve sana iyice değerini bilerek dönerse ondan sonra da o değerini tekrar yitirme herşey senin elinde
017 Yorumla
Soran+1 yılpeki birşey sorucam sana.. sevgili olmadan önce facebookta online people uygulaması varya.. bunu oda kullanıyor bende kullanıyordum.. kendisi kullandığı halde bana sildirdi online peopleyi.. ve arkadaş listemi görmek istediğini söyleyerek arkadaş listemi açtırmıştı ama onun ki hala kapalı.. az önce bu kafamı karıştıran konuları sordum mesaj attım.. ve ona güvenmekle salaklık yaptığımı ve bir daha asla inanmıycağımı yazdım.. cevap atmadı... senin dediğini uyguladım kenara çekildim yani b
Soran+1 yılsorum şu: online people uygulamasını o hala kullanıyor ama bana sildirmişti.. arkadaş listemide açtırmıştı ama onun ki kapalı.. bu mesajları attım ona.. hala cevap atmadı.. sence arkadaş listemi tekrar kapatıyımmı ona? ve online people tanışma yeri burası insanlarla tanışıyorsun belki bilmiyorsundur diye söyledim.. online peopleye tekrar kayıt oluyummu.. bu arada oraya girdiğimde oda görücek :) sence işe yararmı? ne yapıyım sence?
Soran+1 yılhehe adıda yusuf :))
Soran+1 yılpeki cevap yazarsa nasıl davranıcam :( yani verdiği cevaba göremi davranıyım? sence neler yapıyım ?
- +1 yıl
öncelikle en iyi cevap için teşekkürler.. yok verdiği cevaba kaptırma kendini sen biraz egoist davran, bencil ol onu hayatından silmiş gibi davran gururda yapar sana karşı ama bunlara aldırma sevdiğini hissettmedikçe sana faydası olmaz ama seni sevdiğini hissettiği an zaten gurur falan kalmaz sana dönmek için can atar..
Soran+1 yılne yazarsa yazsın cevap vermeyimmi?
Soran+1 yıl:( anlamadım ki.. ya kusura bakma bu konularda çok tecrübesiz biriyim ben.. hiç bişey anlamadım.. mesela saçmalama öyle birşey yok yoğunum bu aralar dese, yada kötü bişey dese sen kuruyorsun kafanda dese, yada güzel bişey dese, yani bunlara hazırlıklı değilim.. bide ne diycem bilmiyorum :( yada ben gelişmelere göre sana burdan sorarım olurmu? bu arada teşekkürler yardımların için.. mesaj atarsa napıyım diye sana sorucam :( ben bilmiyom napcağımı.. zaten hiç atmazsa bende atmam
- +1 yıl
bak işte ona bağlı olma diyorum.. tecrübesizim şöyleyim böyleyim deyip kendini öyle görme tecrübe illaki önemlidir ancak her tecürübede yenen kazıkların özeti değildir yani illa tecrübeli olmak için darbeler yemen gerekmez aklını yüreğinden önce kullan çoğu zaman ve mantıklı olan her ne varsa yüreğine sor yüreğinde rahatsa o iş ne olursa olsun sıkıca sarıl ve yap. istediğin zaman sorabilirsin tabi yardımcı olabilirsm ne mutlu.. dedğmi anlamya çalış ne cevap vercm deme o düşünsün bunu sen değil..
Soran+1 yıltamam teşekkürler :) zaten hala cevap yazmadı umursamadığı belli oluyor.. bitti sanırım tamamen.. neyse tekrar görüşmek dileğiyle kib ve teşekkürler
Soran+1 yılşoktayım.. bak anlatıyorum herşeyi.. bana mesaj atmadı faceden sildim neden sildin bile demedi hiç tınlamadı.. akşam kafa dağıtmak için arkadaşımla taksime gittik gezmeye.. onca kişi içinde onu gördüm tesadüf eseri.. bir kızın elinden tutmuş yürüyordu.. cafedeydim merdivenleri inip koştum sonra kalabalık içinde bulamadım gitmişlerdi.. şoktayım hala uyuyamıyorum üzüntüden.. resmen sevgilisi varmış resmen beni kandırmış oynamış.. ALLAH BELASINI VERSİN :(
- +1 yıl
hakkında hayırlısı kardeşim ya onunda burnu çok pis sürtülür elbet onu değil sen kendini düşün artık zararın neresinden dönersin kardır derler ya belkide böylesi iliersi için çok daha iyi hem bu ilişki için hem tüm hayatın için sen sakın kendini hırpalama yıpratma gücün asil ve temiz ruhunda...
En İyi Cevaplar
+1 yılbi çok erkek aşka aşıktır o duyguyu yaşamak mutlu eder ( sen değil) ve bir süre sonrada sıkılır başka aşklar arar sen önemını yıtırırsın ne yaparsan yap çoktan bitmiştir herşeyden bu tur erkekler ıstedıklerı kızları tavladıkdan kısa sure sonra uzaklasırlar ve onunla ılışkıye gırersen eğer bu sure dahada kısalır sen en guzelı vur tekmeyı yolla
00 Yorumla
öncelikle bu kadar masumca ve güzel anlar yaşadığın için sevinmelisin.herkes senin gibi aynı duyguları yaşayamıyor maalesef yaşasa bile sonu çokta iyi bitmiyor..benim gözlemlediğim kadarıyla sanki biraz ayrılık çanları çalıyor gibi.. bu gibi durumlarda erkeğin kafası karışır..soğuk davranmaya çalışır..uzak durur..sen yazmadan o hiç yazmaz ilk baştaki heyecanı gider falan filan..çoğumuz yaşadık biliyoruz..aşkında bir süresi var sanırım o süre sizde dolmak üzere..birşeyleri sen belki değiştirebilirsin..yeniden eski heyecanı getirebilirsin..ama karşında erkek isteksiz göründüğü sürece bu pekte mümkün olmayabilir..bence ona tüm duygularını açıklayıp neden böyle davrandığını sonu kötüleşmeden sormalısın..ona göre hareket edersin zaten..yaşanmış güzel anları hiçe saymadan sor..eğer cevap gelmezse..çok geçmeden sen bitirirsin..:( başka ihtimal olduğunu düşünmüyorum..
00 Yorumla
Benzerini ben de yaşadım iş arkadaşımla ve şimdi arkadaş halimize dönelim modunda o adam aniden gitti ve ben ne yapacağımı bilmiyorum :( işin kötüsü 4 arkadaş haftaya tatile gideceğiz ve diğerleri yaşadıklarımızı bilmiyorlar bile yani aramızdakileri hiç çaktırmadık arkadaş olduğumuzu düşündü herkes, çıldırmak üzereyim işi bırak evlerimiz bile yan yana ve ortada hiçbir sebebimiz yok :(
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılGünah işlemek ne kadar zevkli dimi ?
Yasakları yapmak
Zor olanları elde etmek
Ama dikkat et bak
Elde ettikten sonra sürekli elinin altında ise zevk vermez.Nasılsa hep orada
Ve yeni yelken açarsın yine zor olana
Zamanı gelincede bakarsın elinin altına
duruyorsa salak
durmuyorsa aşk ve hasret oluyor00 Yorumlabu sendromlar bana hiç yabancı gelmedi:))iletişim ve yüz yüze görüşme devam ediyormu?
025 Yorumla
Soran+1 yılcep tel ve netten iletişim bahsettiğim gibi eskisi gibi ilgilenmiyor yazmıyor hep benden bekliyor... yüz yüzede o bahsettiğim geceden sonra görüşmedik yani beş gündür görüşmedik..
Soran+1 yılo çalışıyor ve işleri çok yoğun.. işten akşam dokuzda çıkıyor ve sadece pazar günleri tatil.. bazen pazar bile görüşemiyoruz çünkü tek tatili pazar ailesine vakit ayırmak zorunda oluyor bazen.
- +1 yıl
şimdi biten birşey yok gülümse lütfen,senin durumunu okuduğumda güldüm ve kız arkadaşımı aradım oda güldü,bu ikizler erkeğinin taktiği değilde tarzıdır,eğer bitirmiş olsa idi inan görüşmezdi cevap bile vermezdi rahat ol:)
eskisi gibi olmaz hiç bir ilişki bunu unutma ilk önce,ama ara ara bu durumlar,yok bitti bitmedi kaygıları pekiştirir sadece, ve bu onun hoşuna gider, yapman gereken tatlım iplemiceksin,neden nicin sormıcaksın,o aramadan asla arama ve yazma,hatta telini kapat merak etsin bakalım
Soran+1 yılama mesaj attım.. sordum neden öyle ilgisiz olduğunu ve sana artık hiç güvenmiyorum bir daha asla samimiyetine inanmıycam.. seninle sevgili olduğuma çok pişmanım yazdım.. hiç bir şekilde cevap bile atmadı :( zaten beni umursamıyor ki... bana online people uygulamasını sildirmişti kendi kullanıyor. arkadaş listemi açtırmıştı ama kendi arkadaş listesi hala kapalı bende inadına az önce online peopleye kayıt oldum çatlasın diye ve arkadaş listemi kapattım. sence internetedemi girmeyim?
- +1 yıl
iletişime geçicek bunu nutma,sen face msn açma,merak ederse ilgisini sana yoğunlaşır,aama sana asla belli etmez duygularını,çünki ilişki başladı amaç buydu,uyumak öpüşmek vs bunları kafana takma,iletişime gecilince,rahat gündelik konuş şunu yaptım bunu yaptım vs,ve o kapatmadan sen kapat bişy bahane et yarım kalsın konuşma ,şimdilik başlangıç böyle yap ve en önemlisi kendine güven ,ona siz hakkında soruları kes ,o nasıl değişti ? kendi silahı ile vurucaksın ,sende sorma sorsanda asla cevap vermz
- +1 yıl
yeni okudum dur sarsılma hemen,bu mesaja cevap vermemesi demek iplemiyor demek değil!
işine egelmiyor ,hiç bir şey yok gibi arıcak o seni ,sen net vs tepki verme dinle beni aynı yollardan geçtim,söylediklerimi ben doğal yaptım sadece ,sen kimsin gibi,haddini bildirmek lazım sadece bunu yaparken de kaybetmeyi göze alacaksın unutma,kimse vazgeçilmez değildir demiştim hatta ileri gittim ve terkettim,tepki bile vermedi adamı kansewrederler:))o senin tepkilerine puan verecek unutma ,hanım ağır ol
Soran+1 yılevet duygularını sordum bir kaç kez asla cevap vermedi :) sen nereden biliyorsun bütün bunları :) peki şimdi akşam mesaj atarsa (kötü şeyler yazdım pişmanım filan dedim) yazarsa cevap ne yazıcam ben ona.. bu konularla ilgili konuşuyum mu bilmiyorum napcam yaaa off.. ikizler erkeği çok gıcık bir burç :( yani mesaj attım sabah artık sana inanmıyorum hepsi yalanmış benimle ilgilenmememin nedeni ne gibi şeyler sordum. gereken saçmalıkları zaten yapmışım ki bunu nasıl düzelticem ben.. ya aramazsa kızdıysa
Soran+1 yıltepkilerime nasıl puan vericek? artı puanlar vermesi için ne tarz tepkiler vermem gerek?
- +1 yıl
nerden mi biliyorum başımda var bitene:))ve kız arkimde aynı şekilde:))ve kankam erkek oda aynı :))neyse kızmaz aksine o mutlu ,düşünsene peşinden koştu koştu şimdi meyvalarını topluyor:))cevap vermeyerek te seni iyice tahrik ediyor :)) o mantık adamı lakin ben koç burcuyum sanırım bana sökmüyor bu taktikler:))güçlü bakımlı dimdik durucaksın böyle geri çekildiğinde,paniklersen ,devamlı duygusallık yaparsan asıl budefa ardına bakmaz kaçar,şimdi herşeyi kesiyoruz ok,önce düşün sen dişisin o erkek,
Soran+1 yılpeki ne yapmam gerek... sen neler yapıyorsunda elinde tutuyorsun? ben mesela öyle mesajlar attımya ya hiç cevap vermezse napıcam? yani ben çok tecrübesizim bana daha açık şekilde yardım edermisin bu konuda hayatımda ilk kez bir ikizler erkeği tanıyorum.. dimdik ayakta durmak, dişi gibi davranmak nasıl oluyor? ve şu anda ne yapmam gerek? çok korkuyorum ama ben :(
- +1 yıl
canım benim,tecrübe ile alakası yok bunun inan bana zamanla tanıyorsun,beni 2 gün aramadı ddumur oldum o flört aşaması muhabbeti:))zoruma gitti çok neyse bu aradı sırıtıyo nbr felan aa dedim hayırdır artık birdaha görüşmeyiz sandımdı neyse senden nehaber dedim ,şok olddu.benim gözler şiş tabe o görmüyor:)) dedi aramadım sıkıntı yok dedim,kısa öz konuşurum onunla,o başladı açıklamaya,dedim gerek yok hesap vermek zorunda değilsin ikimizde özgürüz vs ama bu benim yapım tatlım,ilk baştaki sen ol,
Soran+1 yıl:)) anladım... ama ben böyle bir erkeği kaldıramam sanki.. sonu ayrılık olur gibi geliyor bana.. ona karşı çok şey hissediyorum ama hareketleri hiç hoş değil. bilmiyorum canım yaa kafam çok karışık.. bu arada facede tanışma yeri var online people biliyormusun canım kendisi hala orda olmasına rağmen bana sevgili olmadan önce sildirmişti.. bende tekrar açtım şimdi arkadaş listemde ona açıktı şimdi tekrar gizledim... sence online peoplede beni görürse ters tepermi yada dahamı iyi olur? teşekkürler :)
- +1 yıl
benimkinden sana örenk vereyim,face,msni,skypi,:)) hepsinden sildim onu ay görmeyim mümkün ise bu hemen dedi hayırdır,önceden face ,msn,skypi mi varmış dedim ulaşmak isteyen telefonumu arar dedim verdiği cevap pes dedi:D dicem şu ki bırak adamı neyaparsa yapsın sana geri gelmesi önemli bak bizde netteyiz misal:)online people ki biliyorum naparsa yapsın,benimkide msnde temizlk yaptırmıştı şimdi neti kullanmıyoruz ,şöyle düşün 24 saat bizi düşünsin isteriz ya ,:))) imkansız özlet kendini :)
Soran+1 yılaklıma bişey geldi :) faceden silmeyimde.. facebook hesabımı donduruyum mu?
Soran+1 yılyaa sildim diye tamamen görüşmeyi konuşmayı keserse :( biraz dahamı beklesem.. karar veremedim :)))) çok karışık bir durum bu ya offffff
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum gerçekten,faceten sildin die kaybedersen et gitsin bir üzülürsün 2 üzülürsün bize aklı başında insanlar lazım değilmi?face yüzünden bitecekse zaten ,bende kendine güvenen ve umursamaz tavrından dolayı dedim aman ya gözlerimi kapadım silldimdi:D:D karrışık değil aslında bizim iç dünyamız ve DNA gereği yaraddılışımız böyle ,sana bir fırsat bence yen ona karşı zaafinı,yoksa inan bana günden güne kendine olan saygını yitirirsin.. bu aradaa kız arkim aradı onunki aramış:D
Soran+1 yılne güzel aramış olmasına sevindim :) yaa ben çok mutsuzum... nasılda inanmıştım daha beş gün önce sana aşık oluyorum demişti beraberken.. hepsi yalanmış.. şimdi ikizler burcu erkeği bir arkadaşım var ona sordum dediki bende öyleyim önce aşık oluyorum bir kaç gün sonra sıkılıyorum nedensizce diyor.. bir dahada ısınamıyormuş.. bu kişilikleri böyleymiş.. boşver takma dedi
- +1 yıl
öyle düşünme,mutsuz olma boşuna kuruntu yapıyorsun,yalanmış vs demek için çok erken,yapıları böyle cekiyorlar kendilerini,onu sen daha biliyorsun,sana zaafını,yazdıklarımızı uygularsan kendini daha iyi hissedeceksin.takma demiş bak arkadaşın sadece bu lafını beğendim,takma desekte için kıpır kıpır şuan biliyorum,sabır sadece sabır,umursanmamak kadın veya erkek fark etmez ,kötü bir duygudur,bu durumdan çıkmak senin elinde yolda gösterdim gerisi sana akalmış tatlım
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler tatlım.. faceden şimdilik silmiycem.. bakalım akşam eğer mesajıma cevap yazmazsa umursamazsa silicem.. bekliycem bakalım.. bir gelişme olursa haber veririm ben sana.. tekrar teşekkürler ilgin için canım :) kib
Soran+1 yılşoktayım.. bak anlatıyorum herşeyi.. bana mesaj atmadı faceden sildim neden sildin bile demedi hiç tınlamadı.. akşam kafa dağıtmak için arkadaşımla taksime gittik gezmeye.. onca kişi içinde onu gördüm tesadüf eseri.. bir kızın elinden tutmuş yürüyordu.. cafedeydim merdivenleri inip koştum sonra kalabalık içinde bulamadım gitmişlerdi.. şoktayım hala uyuyamıyorum üzüntüden.. resmen sevgilisi varmış resmen beni kandırmış oynamış.. ALLAH BELASINI VERSİN :(
olay bitmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=h4CRC3xl2NE
00 Yorumlao sana değil aşka aşık olmuş bence ama burda yazdıklarını git bir de ona söyle derim ben
00 YorumlaBunun kısaca açıklaması; erkeğin sıkılmış olması.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl bence sen yol yakınken ondan.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih