bugun yine içmiş gelmiş önce noldugunu anlamadım uyuyordum birden sesine uyandım neyin var dediğimde bişym yok dedi bir daha sordum çünkü çok garip görünyordu. içtiğini anladım sonra neden böyle yapyorsun diye tartışmaya başladım bu gidişle sokaklarda içki içerek dolaşırsın köşelerde yatarsın dedim çok sinirlendi... niye kendine acımıyorsun onun bunun için bu kadar içiyorsun dedim ve üzerime saldırdı ve beni dövmeye başladı yüzüm gözüm kan içinde kaldı heryerimi parçaladı ve yarın işe gideceğim ama bu şekilde gidemem çok çaresiz bir durumdayım ağlamakan başka bişy gelmiyor elimden..
Cevabın nedir?
+1 yılherkesin bir derdi var.. herkes o derdi kendi içinde kendi yalnızlığında boğup öldürmek ister.. bunun için kimseye anlatmak istemez.. ablanında büyük bir derdi var belliki.. derdini öğrenmek istiyorsan eğer karşısına geçip laf söylemek yerine onun gibi davranacaksın.. yani çocukla çocuk sarhoşlar sarhoş dertliyle dertli olacaksın.. otur yanına anlatmaya başla.. doğru olması şart değil maksat onun konuşması..
şimdi sana kızması normal ama bunları söylersen.. farzetki bütün dünyası sevgilisi olan biri o sevgiliyi toprağa vermiş diyelim.. sende gidip ona neden hergün onu düşünüyorsun demek gibi bir soru sormuşsun.. yani konuyu bile bilmeden yüklenme ablana.. ona sıkıntı çıkarmak yerine onu dinle.. anlatır zaten ama sen ters yapınca oda yapar.. ama şunuda unutma yalnızlık insanın sorunlarını çözebileceği en güzel yerdir.. rahat bırakılmak ister orda insan.. yinede üstelememeni tavsiye ediyorum..07 Yorumla
Soran+1 yıltamam haklısınız belki ama ablam kaç yıldır bu durumda derdi belli.. biliyorum daha önce insan gibi konuşmayı denedım yeri gelince anlatıyo ama hep hatalı taraf kendisi... insanların bir sucu yok örneğin bir arkadaşının çok kötü oldugundan bahsediyor ona yapılan yanlışı söylüyo bana sonra tekrar bakıyorum yine konuşuyo o kızla arkasından onca iş çevrmiş sevgilisini elinden almaya kalkmış olan biryle tekrar samimi oluyo ben bunu anlatmaya calıştıgımdaa hep suclu oluyorum ve sonra yine kavga dövüş... hep aynı şeyler.. bence tedavi olması gerek sağlıklı düşünemiyo ama etrafımda yardım edecek kımse yok babam ztn cok sorumsuz annemin elinden bişy gelmiyo ben gel psikoloğa gidelim dedigimde kıyameti koparıyo
- +1 yıl
tamam da ablanın planı olmasa sevgilisini elinden almaya kalkan biriyle niye samimi olmaya kalksın.. birde bende katılıyorum tedavi gerekiyo ama bunu kabul etmiyor diyorsun.. o zaman oturup onu sen tedavi edeceksin.. yani ona sen hatalısın burada değilde farklı şekilde hatasını göstermen gerek.. tabi bunları nasıl yapacağını bilmen gerek.. herkes yapamazki.. ben yardımcı olmaya çalışim dicemde aynı şehirde değiliz muhtemelen.. psikologları bende sevmem çünki konuşmuyorlar adete eziyorlar karşısındakini.. ona yardım etmek istiyorsan eğer onun gibi davran onun yanında..
aynı babadan bendede var :) ama ailemden yardım beklemem ben kendi işimi kendim yapmaktan yanayım.. baban umursamıyorsa sende onu umursama.. herkes ne ekerse onu biçer..
Soran+1 yılha evet intikam almayı çok seviyo.. bazen annemlere söylemek istediğimde hatta söylediğimde benim daha önceki hatalarımı annemlere söylüyor ve çok mutlu oluyo rahatlıyo :)) bu sefer pek muhattap olacagımı sanmıyorum ama çünkü beni fena benzetti.. sinirim geçerse gidip bu sefer tekrar konuşacagım umarım bu sefer beni öldürmez :)
- +1 yıl
endişelenme bişey yapmaz.. :) onun sana vurmasının nedeni içindeki siniri atmasıdır.. çözüm yolu basit aslında bir tane dart alacaksın ablana :) vericeksin okları sinirlenince o kişinin resmini darta koysun fırlatsın okları saplasın :) ya da bir tane kum torbası al bağla odasına hıncını ondan alsın.. :)
intikam soğuk yenirmiş bırak intikamını alsın :) senin hatalarını söylemeside çok normal öfkesini kontrol edemiyor işte.. aklına ne gelirse onu yapıyo..sen yinede şimdi muhattap olma bir süre.. sendeki öfke geçince bakarsın çaresine :)
Soran+1 yılgelecegi için endişeleniyrum ve ona bu yuzden cok kızıyorum.. umarım düzelir umarım karşısına düzgün biri çıkar ve bu durumdan kurtarır belki.. neyse cevabım için teşekkür ederim iyi geceler :)
- +1 yıl
rica ederim :) umarım iyi biri çıkar karşısına ama bu zamanlarda öyle iyi birini bulmak hiç kolay değil.. :( bide önce ablanın kurtulmayı istemesi lazım :) eloğlu vazgeçer gider ama senin öyle bir lüksün yok o yüzden burada işin büyük kısmı sana düşüyor :) bende yapabilieceğim bişey olursa yapmaktan çekinmem.. haber vermen yeterli..
Soran+1 yılteşekkür ederim bişey oldugu zaman dönerim saol
En İyi Cevaplar
alkol kullanan insanlar alkolün etkilerini bilmeyerek kullanmıyorlar hepsi olacakların farkında daha ayıkken. Sen bir de sarhoşken zorlamışsın şansını. kötü bir durum hoş olmamış yarın işe gitme istersen zorda kalmayacaksan sen bilirsin ama ablanla ayıkken konuş sarhoşken değil. Gerçi hergün içip sarhoş olmak mantıklı değil zaten fazla mantıklı bir sonuca çıkmaz konuşma. ailenle falan görüş
01 Yorumla
Soran+1 yıltek istediğim bir an önce bu evden gitmek gerçi yine değişen bişy değişmez ama sonunu iyi görmüyorum.. ona bişey olmasından korkuyorum
Muhtemelen çözemediği üstesinden gelemediği sorunları var kesinlikle onunla konuşmalısın içmediği bir vakitte akıl vererek değil de yanında olduğunu yardım etmeye çalıştığını hissettirerek.
05 Yorumla
Soran+1 yılgaliba biraz benimde sucum var nasıl yaklaşacagımı bilemiyorum deniycem ama
Soran+1 yıl:( yapamadım elime yüzüme bulaştırdım daha çok
- +1 yıl
Sana ulaşmak çok isterim aynı problemden bendede var
Ayni evde yasiyosan ya kapiyi kilitle sarhosken acabilcegini sanmiyorum veya bir gunlugune arkadasinda kal, otele git merak edip arar herhalde
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
insanların ne yaşadığını bilemeyiz, her insanın başında geçebilecek hadiseleri yaşıyor, duygusal çöküntü sonucu kendini bulmak için içiyor, üstüne ne kadar gidersen o kadar kötü olur, onunla içki içmeye git, o zaman halinden anlarsın neyi olduğunu, sabır ve dürüstlüğün onu kendine getirecektir, buradaki yorumlarıda ciddiye alma, ablanı kimse senden iyi tanıyamaz...
00 Yorumlaallah belasını versin inş.. valla eline sağlam bir oklava al her içip geldiğinde allah ne verdiyse vur baldırına bacağına bak bidaha içiyomu. yoksa baş edemen sana diyim benimde başımda vvardı kız kuzenim bir yumruk çaktım. bidaha kaşıma çıkmadı. içiyosan adabınla iç piç...
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bende bir kızım ve bnmde ablam aynı senin ablan gibi tesadüfi bir şekilde internetten ne yapabilirim diye aranırken senin yaşadıklarını okuma fırsatı buldum resmen kndimden şüphe ettim bunu ben mi yazdım acaba hatırlamıyorum diye şu an gerçekten ne yazacağımı bilmiyorum bukadar her kelimesi aynı benim yaşadıklarıma benzemesi.. seninle konuşmak çok isterdim, başlığın üstünden neredeyse 1.5 yıl geçmiş inşallah sana ulaşabilirim 😔
00 YorumlaHayırlısıyla evlendirin onu yaşı gelmiş yok mu hiç efendi işinde düzgünde bir kısmeti çıkmıyor mu verin gitsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılistemeye gelen cok oldu kımseyi begenmıyo kendisinin konuştgu kişilerde ciddi olmuyo genelde tanıdıkları zmn bırakıp gidiyolar.
- +1 yıl
sen öyle biriyle evlenirmisin
Soran+1 yılyüzümü gördüğünde üzüldü gibi öyle hissettim inşallah düzelir çünkü hoşuma gitmio onu öyle görmek dediğiniz gibi ayık kafayla düzgün bir şekilde bir daha konuşcağim
Soran+1 yılvazgeçilmiyo zaten çok dayagını yedım ama yinede vazgeçmedim artık dayanamadım burada care aramaya başladım ilk defa böyle bişey yaptım çünkü artık içimde tutamadım
Kafası hafif kaymışta olsa, bu şekilde yaklaşılmaz içen birine. Çünkü ayarı yoktur.
Keşke yarını bekleseydin.
Annen ya da baban bi' şey demiyorsa sen hiçbir şey yapamazsın.13 Yorumla
Soran+1 yılanneme babama da böyle davranıyor ama hiç kimseyle konuşmuyo evde biz yokmuşuz gibi davranıyo varsa yoksa arkadaşları ilk önce düzgün yaklaştım ama hep tersledı benmde sinirlerm bozuldu.. alkollü olmasa da böylee zatenn vahşi gibi yani çok agrasiff
Soran+1 yılgötürmeyi denedim çok denedik hatta sinir krizi geciryo bağrp çağrıyo gitmemek için
Bu tur seyler bayanlarin basina gelince ayri bir icim acıyor ya.Allah yardimciniz olsun.Ayikken ozur diler belki..
01 Yorumla
Soran+1 yılözür dilemesi sorun değil öenmli olan düzelmesi benim için ve ailem için inş düzelir
+1 yılSenin ablan tam bir psikolojik vaka, asıl dayaklık olan o.
00 Yorumlaalkollüyken bir daha kimsenin üstüne gitme aklı basında değil cünkü ablana sor yarın bunu sana ben mi yaptım der
02 Yorumla
Soran+1 yılbilemedim ki ayık kafayla da fark eden pek bişey olmuyo
+1 yılen iyisi kendi haline bırakmak emin ol üstüne gittikçe dahada hırçınlaşacaktır. bırak dağıtsın kafasını kendine gelir merak etme.
00 Yorumlaonunla birgün içmeye git ve kafayı iyice dağıt ve onu pişman et
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman içip kendimi kaybettim diye döver herhalde artık en son çare ambulansı çağırıp gelin götürün diycem çünkü sorun sadece içmesi değil
Soran+1 yılaminn
Abimde bana aynısını yapmıstı bana saldırmıstı kısacası dövmüştü işte bence düzeltmeye kalkma daha kötuye gıdıyor sen kendı hayatına bakmalsn
04 Yorumla
Soran+1 yılbeni çok iyi anlıyorsundur o zaman daha da kötüye gidiyo düzeltmek istedikçe
Soran+1 yılyo kinli değilim üzülüyorum sadece iki gün sonra yine konuşuruz sadece iyiliğini istediğim için üzerne gittm keşke de olmasaydı ama olacakmış demek ki
dertlidir ondan içer bir insan. sarıl bir gün konuş belki açılır sana. içinde neler taşıyrdur bilemessin ki? neler düşünüyor bilmeessin ki? hayatı anlatamssın kimseye yaşaanarak öğrenilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılsorunun kendisinde oldugunu biliyorum kmse kendısne zorla bişey yaptırmıyo kafasına buyruk yaşıyo çok sevdiği bir insanın söyledikleri bile kendisi için önemsiz aşık oldugun adam senin iyiliğini istiyo ama sen onun yapma dediklerini yapıyorsun sonra terk edince de kahrından içiyorsunn bu ilk değil daha önceki erkek arkadaşlarıylada aynı şeyleri yaşadı.. birinin kendisine akıl vermesını istemiyo hep benm dediğim dğru diyo.. bildiğini okuyo madem çok seviyorsun senin için değerli niye böyle davranıyorsun
- +1 yıl
bilemessin anlayamassın yaşamayınca bilmessin. her insan farklı yaratılmıştır. O seni kadar kaldıramıyor hayatı belki hayat ona fazla geliyor belki de birisiyle birlikte oldu şimdi kafasını çarıyor ne bilim ya işte bir sürü şey anlamassın hayat kaybedince anlarsın her şeyi. sorun ekek aşk değil sorun onu kaybetmemen. bir gün al eline bir 35'lik içir konuşur. hepsi bu kadar sen içme bile.içiyor gibi yap.
Soran+1 yılben kendisinden sadece bir yaş küçüğüm.. onun yaşanmışlıkları kadar benim ki de var benm de başımda o kadar sorun var ki.. kendi içimde yaşıyorum ve birde ablamla uğraşmaya calışıyorum hatta onun sorunları tahmın ettıgım kadarıyla benim ki gibi büyük sorunlar değil.. 11 yıldır sağlık sorunlarıyla uğrasıyorm. üzermde sorumluluklarım var üstelik.. bende gidi bir pskolojık destek aldım hatta kendimi içkiye hapa vermedim.. kolay olanı seçti kendisi.. bu kadar vurdum duymaz olması beni üzüyo.. insan oldugunu unutuyo kendisine değer vermiyo eriyo günden güne
farklı yollar denemen lazım ama o yolları ben de bilmiyorum. kaç yaşında *?
06 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındaa
Soran+1 yılevet nerdeyse hergün böylee onu öyle görmekten bıktım
Soran+1 yıldaha önce bir defa içtim kendisiyle evde o zaman iyiydii bişey yoktu çünkü sarhoş olana kadr içmedik yani..
+1 yılderdi vardır hiç sordun mu nişanlısından sevgilisinden ayrılmıştır belki hamiledir
09 Yorumla
Soran+1 yılsoruyorummm anlatmıyo ki yani adam akıllı oturup konuşamıyoruz hemen dövmeye kalkıyo bugun canımı zor kurtardım diyebilirm
- +1 yıl
o zaman ablan kesin hamile veya terkedilmiş
- +1 yıl
ne alakası var.. derdi var tamamda herşeyi niye hamileliğe bağlıyor bizim millet.. ona gelene kadar insanların başka derdi olamazmı yani..
- +1 yıl
kesin hamşle başka derdi olsa anlatırdı.sor abla kaç aylık hamilesin diye sen nerden biliyorsun diyecektir biliyorum
Soran+1 yılhayır kesinlikle öyle bişey olamaz sevgilisinden ayrılmış olabilir..
- +1 yıl
bırak arkadaşım ablan hamile kaldı sevgilisine dedi sevgiliside hayır o çocuk benden değil dedi ablanı terketti ablanda depresyona girdi bu kadar basit hiç mi aklın yok
Soran+1 yılnasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? onla birlikte ben yaşıyorum sen değill iki dk da yazdın kafandan tebrik ediyorum..
- +1 yıl
arkadaşım benim başıma geldi çünkü kız arkadaşım benden 15 yaş büyüktü onu hamile bıraktım ayrıldık kız içkiye vurdu kendini annesiyle yaşıyordu annesini bile dövmeye kalkmış sonra çocuğu aldırdıkta kurtulduk tam 1000 tl patladı
Soran+1 yılhayır öyle bir sorunu yok ama tamamen pskolojik bir durumm bu.
+1 yılvay arkadaş neler varmış bu ülkede eğer durum böyleyse kendi haline bırak hiç karışma insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılen doğrusu bu galiba kendi haline bırakıp izlemek
İsmail Yk dinlet 10 yıllık içmiş kadar olur 10 yıl rahatsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya dışarda eğlenmeyi çok sevior ya da gerçekten büyük sorunları var kimseye anlatamadığı
04 Yorumla
Soran+1 yılevet dışarda eğlenmeyi seviyor ve hep durumundan şikayetçi aksam eve gelmek istemediğini ve orda burada gezip tozmaayı istyo
Cevap sahibi+1 yılablanın gittiği yol yol değil ama tercih meselesi onu bu şekilde kabullenmeyi öğrenmelisin yoksa ablan eğlenmekten asla vazgeçicek biri değil bence
Soran+1 yılöyle görünüyo maleseff
Cevap sahibi+1 yılboşver ne yapıosa yapsın seni zaten dinlemeyecek daha çok zıt beller seni
sende iç git ablani dov dicem de yok en iyisi o evden tasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoru fake gibi geldi... değilse eğer ablan kaşarmış bence...
00 Yorumlapsikeyatrise götür birde ayık kafayla konus yüzünü gözünü göster utansın
04 Yorumla
Soran+1 yılumrunda olacagını pek sanmıyorm sen kaşındın der bugün eve gittiğim de ne dediğini yazarm buraya
Soran+1 yılbeni gördü ve hiç bişey demedi sanki bu olayı yaşamamışız gibi umursamadı. kendisi konuşmuyo benimle
+1 yılSende gardini al koru kendini ya da bir kum torbasi hediye et abla na.p
00 YorumlaSen de ic bosver takma.
01 Yorumla
Soran+1 yılayda yılda içerm bn ama bu kadarı fazla olur
Adam topla ablanı döv
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben psikoloğum :) yardımcı olabilirim isterseniz ablanızın ve sizin kaç yaşında olduğunu söylerseniz sevinirim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :) ablam 23 ben 22
Ablanla berabermi yaşıyorsun, sorunu nedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı odada kalıyoruz ailemle birlikte yaşıyoruz ama bizi yok sayıyo sanki tek yaşıyormuş gibi davranıyo annem babam uğraşmayı bıraktı ben sürekli öyle gördüğüm için psikolojm bozuluyo
Ablanı sağlam bir dövmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce erkek arkadaşı pis dövmüştü dişi kırıldı ik gözü morardı
bırak kendi haline söz geçirebileceğini sanmıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılartık onu görmek istemiyorum... onun bana ablalık yapması gerekirken ben ona doğru yolu göstermeye çalştm kendimce ama demek ki yapamıyorum
Soran+1 yılbazen bana imreniyor keşke senin gibi olabilseydm diyor. ben hiç bişey yapamadım diyor.
sanki bu dünyaya kendini zindan etmek için gelmiş
+1 yılSaçından tut duvara gom
10 YorumlaAnne ve Baban nerede?
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde yaşıyoruzz beş kardeşiz ablam evin en büyüğü. onlar alıştı artık kendi haline bıraktılar babam benim öyle bı kızım yok diyo annemın elinden bişy gelmiyo
sen ablanın adresını söle onuda ben döveyım
00 Yorumla
+1 yılDerdi neymiş peki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAblanıo tokatla.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir tokat attıımm ama çok güçlüü on mislisini çıkardı yani
- +1 yıl
Vay anasını.
Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. ablan haklı.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm durumuna :((
02 Yorumla
Soran+1 yılbende üzülüyorum ama bişey yapamıyorum
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılablan bekar mı
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşında peki? sadece ikiniz mi yaşıyorsunuz?
mutlaka bir sorunu vardır içtiğine göre.
sevgilisi falan yok mu?
İhbar et gitsin.
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablam eve her gün içip geliyor ve bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler