Babam ve nişanlım arasındaki dev anlaşmazlık var. Nasıl barıştırabilirim?

1 ay sonra 1 senelik nişanlı olacağım babam başta aşırı seviyordu hatta o kadar seviyordu ki böyle öz oğlu gibi davranıyordu daha sonra gece uyku düzenim bozuldu ama bunun nişanlım ile hiçbir ilgisi yok ben gece oyun oynamayı ve dizi izlemeyi aşırı sevdiğimden dolayı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bir gece yine böyle dizi izlerken babam interneti kesti gidip tekrar bağladığımda neden yatmıyorsun falan diye azarladı beni sonra yatağıma geçtim ama babam gidip nişanlıma bir daha sizi bu saatte uyanık görmiyim yoksa bu kızı bir daha göremezsin diyip engellemiş nişanlım da çok inatçı birisi babam ondan daha beter şimdi barışmıyolar babamın suçu olduğu halde gelip bana o yalvaracak falan diyip duruyor ne yapacağım ben cidden deliricem şu an birbirlerinden aşırı nefret ediyorlar babam asla görmek istemiyor buluşmaya bile sadece 1 saat izin veriyor sınırdayım şu an cidden
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıtlarınız için teşekkür ederim bazılarınız bilmediğin olaylar yüzünden baban böyle yapmıştır diyor ama bilmediğim bir olay olamaz ayrıca babam benim oyun oynadığımı ve dizi izlediğini biliyor babamın 2 kızı olduğu için aşırı kıskanç davranıyor sürekli ben kız babasıyım seni seviyorsa katlanacak gibisinden şeyler söylüyor normalde hiç böyle bir adam değildi son zamanlarda işler artık ciddiyete binince iyice uyuz olmaya başladı nişanlımın da bir suçu yok gayet saygılı davranmış engel yemiş
Babam ve nişanlım arasındaki dev anlaşmazlık var. Nasıl barıştırabilirim?