Ne istiyor bu insanlar? Niye sevilmiyorum? Birbirlerine davrandıkları gibi de davranıyorum ama neyi başarıyorlar?
Kendime sormadığım soru kalmadı çok yoruldum da. Nasıl toplarım kendimi? İletişim kuramamak çok yorucu benim için.
Önce insan sarrafı, olmaya bakacaksın. Kime nasıl değer vermen, gerekiyorsa öyle vereceksin. Bu iyi bir insan diye, hemen düşünmeyeceksin. Samimiyetini koruyacaksın, yani düşünceli olacaksın. Az konuş, çok dinle. Konuştuğunda ya da yaptıkların akılda kalıcı olsun.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Herseyint bir dengesi vardır. O dengeyi yakalamak önemli
Örneğin ablamın eşiyle anlaşamıyorum. Hafiften muhabbet ediyorum sonra bakıyorum bir şey anlatırken dönmüş anneme ablama bakarak konuşur anlattığı şeyi bana bakarak anlatmaz ablam da öyle. Enistenin dibine düşer mesela, ablam da dönüp bana bakıp anlatmaz.
Konuşmasam adım atmaz ben bir iki kere suratıma bakmıyorsun hani bir şey olduysa söyle bileyim dedim ama bir şey yok dedi. Niye böyle oluyor insan ilişkilerim benim anlamıyorum
Demekki sohbetin iyi değil. ya da nerde nasıl sohbet yapılacağını bilmiyorsun.
Çok kültürlü biri sayılmam evet. Ama esprili olmaya da çalışıyorum. Niye olmuyor bilmiyorum
Kitap okuyarak düşünme yerini geliştirirsin. Buda seni daha hızlı düşünen ve doğru konusan biri haline getirir
Ben kurmuyorum😂😂 kafam acayip rahat
Bir tane azerbaycli kiz arkadasim var. Orada yasiyor yani sanaldan arkadasiz.
Bu ilişki de yetebilir tabii. Ne yapabilirim sence sen kendini yalnız hissetmez misin hiç
Emin ol yalnizlik daha huzur verici. Baksana cevrene bir tane olgun mantikli insan var mi. Yanlis anlasilmasin olgun derken eglenmeyen sadece susan vs demiyorum. Eglenmeyi bile bilmiyor çoğu. Bir tane verimli vakit gecirecek kimse yok. En iyisi yalniz olmaz.
Kuramıyor sorun da o
Birbirlerinin arkasından konuşup yüzlerine iyi de olabiliyorlar. Bu nasıl oluyor yahu anlamiyorum ki.
Sağlıklı iletişim kurmanın yolu önce kişinin kendisini tanıması, kabul ettirmesi ve doğru bildiği değerleri korumasıyla başlamaktadır. Kendisiyle barışık olmayan birinin çevresiyle de iletişim kurması beklenemez. Önce kendini, yaptıklarını veya yapamadıklarını sorgulayarak başlamak gerekmektedir.
Bütün bunlara evet diyebiliyorsanız hedef ya da arkadaş kitlenize bakmak gerekmektedir. Onlar ne istiyor? Onlar etrafında nasıl bireyler istiyor? İletişimi başlatan kişi iletişimini hedef kitleye göre yapılandırmalı ve iletişimsel değerleri ve kendi kimliğini de korumalıdır.
Teşekkürler. Kadınların neden serseri ve kendilerine hakaret eden adamlar seçtiği hakkında ne düşünüyorsunuz?