AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Aşktan gözün kör olması böyle birşey demekki çocuk çok çirkin ki çevrendekiler dalga geçiyor... gerçi aşkta güzellik ya da boy pos aranmazda işte milletin ağzı torba degilki büzesin
Neden onların beğenmesini önemsiyorsun sen beğen yeter bence sence yetmiyormu sadece senin beğenmen ?
Önemsediğim beğenip beğenmemeleri değil, fikirleri bana etki etmiyor zaten. Karakterim var benim. Ama görüş bildirmeli rahatsız ediyor, kimsenin kalbini kırmak istemiyorum bir yandan, çünkü konuyla ilgili konuşursam ve tahrik edici konuşmalara devam edecek olurlarsa kalplerini kırabilirim, bu yüzden fikirlerinizi almak istedim.
Hımmm
senin gibi kızlar kalmadı. susturmana gerek yok muhatap olma kulaklarını tıka he hü de gec gerekirse arana mesafe koy gerekirse hayatından cıkar. menfaatçi insanlardan hayır etmez
Eleştirenlere hiç aynaya bakıyor musun güzel kardeşim de
Duymamazlıktan geleceksin. Bu onların ayıbı. Sende onlara ayak uydurursan onlardan farkın olmaz.
Kimsenin lafına bakma kulağını tıka ağzı olan konuşuyor
Bu senin değil onların sorunudur, senin kafana takmanı gerektirecek bir durum yok..
.
Kıyaslama cesaretini kimden alıyorlar?
.
Ben kibar biriyim, bazen insanlar bunu zayıflık olarak algılayıp istediklerini söyleyebileceklerini zannetme yanılgısına düşüyorlar sanırım. Sanırım biraz daha mesafeli ve sert olmayı öğrenmem gerekiyor.
.
Yaptıkları yanlışı direk söyleyin.
Kesinlikle bu konuda çok açık olun.
.
Ben evime biblo almayı düşünmüyorum almayı düşünürsem haber veririm der gecerim
O çok yakışıklı olmayabilir ama benim dünyamın en iyisii de yeterli. Çok uzatmaya devam ederlerse o kişilerle arana mesafe koy.
kimse kimseyi beğenmek zorun değil senin de beğendirmek gibi bir durumun yok koy qötüne
Herşey akılda bitiyor diyeceksin fizik geçici bişey güzellik geçici birşey fakat herşeyin sonu akılla ve fikirlerle bitiyor bazıları çok meraklı hayatımıza karışmaya
Erkek arkadaşını malzeme durumuna getirme. Tavrin net olsun o konuda.
Gerek yok o taş gibi sevgililerinden kazık yediklerinde susar hepsi
Hersey boy pos endam guzwllık degıldı ya onemlı olan sevgisi kalbi sana olan davranısı
Neden beni kimse sevmedi bugüne kadar ben kotu bir ansan degilim sevgilim hic olmadi
O altın kalpler, seni yatağa atana kadar parlar sonra ah keşke büyüklerimi dimleseydim dersin ama iş işten geçmiş olur
Ben beğendiysem kimseyi ilgilendirmez de zaten mal değillerse konuşmazlar
abicim onlar ambalajcı önemli olan ambalajın içindeki
Önemli olan ikinizin düşüncesi diğerlerini umursama
O kıyaslama rahatlığını baştan vermeyecektin ama şimdi de ağızlarının payını verirsen seslerini keserler
Mecnuna sormuşlar sen bu leylanin neresine aşık oldun çok çirkin bu diye. Siz onu birde benim gözümden görün demiş
Kimsenin ne dediğini önemseme sen kalbinle ve kendi aklınla hareket et. İnsanlar boş teneke gibidir çok ses çıkar ama içleri bomboş olur.
Neden erkek arkadaşını birilerine beğendirmeye gereği duyuyorsun ki sevmezlerse sevmezler
Size ne mkk de. Sizlemi evlencem defolun gidin de hepsini sil hayatından. Eminim hepsi boşta hayatlarında kimse olmadığı için fesatlık çıkarıyolar.
Duymayacaksın, umursamayacaksın, buraya sormayacaksın. Hayat senin hayatın.
Herşey boy uzunlugu yakisikliligiyla olsaydı oooo sen kalbin sevgi saygi merhametine bak
Ne dedikleri önemli mi ki? Kafana takacak bir konu bile değil.
Cok beğenilen biri olsa zaten senle çıkmazdı o yönden bak bence
Bu nasıl bir yorum ya. Saçma sapan. Her ikimiz de birbirimizi çok beğeniyoruz. Kimsenin bizi beğenmesi gerekmiyor/
Bnce şanslısın kıskançlık krizlerin olmaz ne güzel
Sanane de ya da konuşup dursunlar sen beğenmişsin başkalarına ne takma yani
Beğenmeyenlerden uzak durursan en azından gürültülerini duymazsın.
Umursama bence hadi ordan et sen seviyorsan niye sorun olsun ki
sanane kardeşim benim sevgilim de geç ne uğraşcan senin hayatına ne diye karışıyorlar
Duymamazliktan gelerek sen hayatin senin secimine ne diye karişa bilirlerki anlamiyorum.
Çok merak ediyorum çirkin erkekler nasıl güzel kızları ayarlayabiliyor. Ben çirkin değilim yakışıklı bulanlar var beni iyi bir insanım da fakat güzel kızlar bakmıyor. Ne kadar ipsiz sapsız serseri var onlara bakıyorlar.
begenmemek sizin ne haddinize demen yeterli :)
İnadına onla çekildiğin fotoları koy her yere onu destekle hep sahip çık susarlar sonra
Onu söyleyenler aynaya baksın boşver
Seni ilgilendirmez de yapıştır lafı
Susturamazsın, senin için niye önemli ki
Boşver onlar susmaz sen bildiğin yolda git.
Ilıskı hakkında detay vermem olur bıter
Kapa kulaklarını aşkına odaklan
o arkadaşlarından ayrıl bence kardeş
Umrunda olmayacak bu boklar susmaz
Konuşsunlar dinlemezsen susacaklar
İnsanlar susmaz, sen aldırış etmezsin.
Düşüncelerini ifade et ve sonrasını umursama bence
Onların buldukları daha mı mükemmel
Güzele 40 günde doyulur derler :)
aen beğeniyorsan elealemin ne düşündüğünü önemseme
Onlar susmaz sen duymayacaksın
senin beğenmem yeterli