Erkek arkadaşımı beğenmiyorlar, insanlar hep benimle kıyaslıyor. Yok boyu uzun değil, yok sen güzel kızsın falan. Ama bilmiyorlar ki ben onun altın kalbine aşık oldum. Herkeste kolay bulunmayan bir şey bu. Hem insan biblo değil, alıp baş ucuma koyup sonsuza kadar aynı duracak bir şeyi izlemek gibi değil aşk. Ben erkek arkadaşımı çok beğeniyorum, bu insanları nasıl susturabilirim artık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle kendine ve ona olan inancını muhafaza edeceksin. Aranıza kimsenin girmesine müsaade etmeyeceksiniz. O ya da bu ne demiş önemli değil, kimseye fikrini sormayacaksın ki eleştiri oklarını üzerine çekmeyesin.
Birçok kişi ancak evlilikle sonuçlanan bir aşkın gerçek olduğunu yanılgısına sahip.. Peki aşk sonsuza kadar sürmese, sadece an'ı kapsasa yine de "kutsal" sayılmaz mı?
Kimsenin sözünü zihninize getirip an'ı ve kendinizi zehirlemeyin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTipsiz erkek her zaman avantajdır. Kimse göz koymaz. Ama yanında güzel bir kız olsun anında vitrine çıkarlar. O kadar ahlak yoksunu ki bazı kızlar, sap sap gezeni varken yanında kızarkadaşına göz koyarlar. Daha çekici geliyor belki onlara ama pis karakterlerini de ortaya seriyorlar bir şekilde. Zira sana onu diyenler her kimse işte onlar da bu pis karakterli tiplerdendir. Uzak dur bunlardan..
50 Yorumla
+1 yılSenin erkek arkadaşını değil seni çekemiyorlar dır
20 Yorumla
Çok sinirlendim şu an. Onlara ne? Onlae kim oluyor da senin erkek arkadaşını beğenmiyor. Aşk böyle bir şey değil. Önemli olan senin onu sevmen ve beğenmen. Bir daha böyle bir şey söylerler se direkt olarak ben onu seviyorum ve artık bu konu hakkında yorum yaparsanız beni kaybedersiniz de. Açık açık kız. Üçüncü kişilere laf düşmez.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
102Cevap
+1 yıl"Hem insan biblo değil, alıp baş ucuma koyup sonsuza kadar aynı duracak bir şeyi izlemek gibi değil aşk."
O kadar doğru bir şekilde tarif ettin ki...
Sen kalbine yakıştırmışken, onlar yanına yakıştıramamış ne önemi var? Kim ne diyorsa desin. Ne söylemek istiyorsa söylesin. Sen onlara karşı sustukça onlar da zamanla pes edip sevgilini olduğu gibi kabulleneceklerdir.30 Yorumla
+1 yılSenin gibi güzel düşünen. Bu çağın gereksiz dış güzelliğinden uzak. Kalbin sevginin değerini bilen birinin olması hala biryerlerde iyi insanların olduğunu gösteriyor. Bunu sakın kaybetme. Insanlara gelince onlar susmaz. Susturamazsın. Her konuda bilseler de bilmeselerde konuşular. Sen kulaklarını kapat 😊
20 Yorumla"Arkadaşlar, teyzeler, amcalar. Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum. Onun kalbini çok seviyorum. Şu an size göre güzel olmayabilir, ve bu sizi hiç ilgilendirmez. Benim hayatım, benim kalbim, benim sevgilim. Hayatımda olduğu için şükürler olsun. Lütfen artık ne benim ne de onun hakkında tek laf dahi etmeyin saygı duyun. Çünkü en sonunda kalbinizi kıracağım ve bunun olmasını hiç istemiyorum" diyebilirsiniz.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Hiç kimse erkek arkadaşını beğenmek zorunda değil ya da beğendirmek zorunda değilsin. İnsanlar her daim konuşur. Ne kadar iyi olursa olsun önemi yok. Onların ne kadar işine geldiğine bakarlar. Etkiye tepki ne gerekiyorsa onu yap!
Tip ve fizik geçici her an değişebilir. Kaza ve bela Allah'tan. Önemli olan kişilik ve karakteridir...22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle👏🏻😅
- +1 yıl
EyvAllah 😅
Güzellik, yakışıklılık geçicidir. Davranışları güzel olsun, ilgilensin başımın üstünde taşırım. "Ben memnunum arkadaşlar sizi ilgilendirmez lütfen erkek arkadaşım hakkında böyle konuşmayın, rahatsız oluyorum." diyebilirsin. Kimse kimsenin gönül işine karışamaz.
10 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşadım. Onlara bunun benim hayatım oldugunu, yanımda durmasını istedıgım insana sadece benim karar verecegımı, kararlarıma saygısı olmayan kimseyi yanımda istemediğimi soyledım. Dış gorunusden once bana ne hissettirdiğine dikkat etmeniz gerekmez mi cümlesi biraz kendilerine getirdi onları sanırım.
10 YorumlaSusturmak zorunda degilsin ki insanlar hep derler de derler.. Kimse kimseyi beğenmek zorunda degil. Sen sevdikten sonra onu seçtikten sonra sadece saygı duymak zorundalar eger duymuyorlarsa arana çizgi çekip mesafe koymayı bilmelisin. Bugün sevgiline laf söyleyen yarin eşine işine çocuğuna herşeyine karışır buna musade etmek seni yıpratır.
10 Yorumlakuşum sen zaten susup onları görmezden geldikçe en güzel cevabı vermiş olacaksın.. kafanda bitir her şeyi ve kendi kendine 'kimseye hesap vermekte cevap vermekte zorunda değilim' de.. herkes kendi işine yanındakine baksın. Ben yanımdakiyle daha mutlu daha güzelim. deyip ağızlarının payını verebilirsin.. kendini üzme sakın başkalarının boş laflarıyla.. 💖
10 YorumlaSen değerli bir insansın. İnsana değer vermişsin. Kalbine değer vermişsin. Başkasının onda görmediğini görmüşsün.
Ne kadar güzel sevmişsin. Seni tebrik ve takdir ederim.
Sen çevreni boşver herkesle aynı duyguları paylaşmıyorsun. Onlar senin gördüklerini göremeyebilir. Bakış açısıları farklıdır.
Sakın ve lütfen , rica ediyorum. Sevginden vazgeçme ve çevreni de boşver , zamanı gelince aileni de boşver. Ben o hatayı yaptım.
Sen yapma.10 Yorumla
+1 yılAferin sana. Bu düşüncede devam et. Bırak konuşsunlar. Belliki mutluluğunuzu kıskanıyorlar aldırma. Önemli olan senin ne hissettiğin, sizin birbirinize ne kadar iyi geldiğiniz. Gerisi hikaye. Inşallah evlenir yuvada kurarsınız 🙂
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah. 😊💗💗💗 Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşaAllah sen de bir ömür çook mutlu olursun hayatının aşkıyla. ❤️❤️❤️☺️😊😊💗
- +1 yıl
Sağolasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seninle aynı dertten muzdaribim. Ailem dahil kimse yakıştırmiyor. O işsiz benim iyi bir işim var ben konuşkan güleryüzlü o soğuk falan diye. Onlar sevgilimi beğenmeyince benim ne kadar üzüldüğümü bilmiyorlar. Önemli olan benim görüşürüm evet ama başkalarıda benim onu gördüğüm gibi görsün ve sevsin istiyorum nasıl çözeceğiz biz bu işi :(
20 Yorumlasende aynı benzetmeleri onlara yap:) kocan şişman erkek aradaşın zekasız vs belki anlarlar halini aslında senden kaynaklı bir sorun örnek gösterilen biri olsaydın hatalarını bile doğruymuş gibi anlatır sana benzeme çalışırlardı sen örnek alan birisin ki yol göstermeye kalkıyorlar...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılÇevremiz bazen bizim göremediklerimizi gösterirler. Bir süre kulak asmayız. Sonra onlar susar, sen görmeye başlarsın. Dost tavsiyesini hafife almamak lazım. Tabi onlara göre hareket etmeni de söylemiyorum; ama dinle onları. Haklı oldukları noktaları görmekten kaçarsan, ileride olumsuz yanlarını da görememeye başlarsın. Ufak bir tavsiye...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKalp senin, aşk senin, erkek senin.
Üçüncü kişilere b💩k yemek düşer. :):70 Yorumla onların erkek arkadaşı mı? -hayır- öyleyse onların yorum yapmak gibi bir hakkı yok. mesela oscar ödülü alan birine "ne kadar zayıf" diyor musun? ya da bir alan da başarılı birine "ne kadar uzun ne kadar kilolu" diyor musun. İnsan bu büyük baş hayvan mı büyüklüğüyle kilosuyla şuyuyla buyuyla ölçülsün. güzellik kalıcı bir şey de değil. sen eğer gerçekten onu sevdiysen kimseyi takma. herkes konuşur. önemli olan sizin aranızdaki sevgi bağıdır.
20 Yorumlaİnsanlara mutluluğunuz batıyodur bence. Herkes dev gibi egolarla insanüstü özelliklere sahip kişiler arayıp mutsuz oluyor. Sizin içtenliğiniz masumiyetiniz güzelliğiniz rahatsız ediyodur milleti. Hiç takma bence. Konusu açılırsa he de konuyu değiştir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sevgilinin tipi kimsenin umrunda değil. Dertleri senin mutlu olman. Onları hayatından çıkararak başlayabilirsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bu doğru olabilir. Düşünsene aynı düşünce yapısı erkek arkadaşımı beğenip beni beğenmeseydi, bu kızla ne işin var diyeceklerdi. Esas çirkin olan kendileri de farkında değil hokkabazlar.
Soran+1 yılİyi niyetli olan insan soruyu şöyle sorar “Mutlu musunuz?” “Birbirinizde en çok neyi seviyorsunyz?” Gibi sorular sorar. Artık cehaletten mi kıskançlıktan mı bilmiyorum pat diye gelip ya hiç yakışmıyor sana, sanki bu zamana kadar iyiliğimi istemiş, yediğimin parasını ödemiş de bu insanlar.
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun tipi değil tavırlarıyla ilgili uyarıda bulunsalar en azından dostça dersin. Ama güzelsin sana yakışmıyor diyende iyi niyet aramam. Bence kendinden uzak tut bunları. Sonuçta ilişki bu inişi de olur çıkışı da. Yaşayacağınız her tartışmada dibinde bitip dır dır etmesinler. İncir çekirdeği yüzünden ilişkini harcarsın yoksa
Konuşma sebepleri sadece tip mi. Sadece tip se takılma seviyorum de geç. Ama başka türlü dengin değil. Güvenilir biri değil, yanlış insan diyolar sa durumu bir gözden geçir.
10 Yorumla
+1 yılYa dışı iyi olup içi kötü olsa aynı o konuşanlar gibi kimseye bakma böyle söyleyen kişilerden de uzak dur annen bile olsa senin iyiliğini isteyen demez onları
12 Yorumla- +1 yıl
Diğer insanlar hep konuşuyorlar onlar sizin ilişkinizde değil unutma onlar sana böyle şeyler söylediğinde sizene de sizi ne ilgilendirir de ztn tavrını ortaya koyarsan bir süre sonra duymazsın Hunlar’ı ya da hiç uğraşma takma onları laf anlamazlar diyorsan en iyisi
10 Yorumla
+1 yılböyle konuştuklarına göre aşktan bir haber onlar. Ben bunu yüzlerine karşı söylerdim ve asla toz kondurmazdım sevgilime. Ondan önce en başta sana ve senin kararlarına karşı saygısızlık bu.
10 Yorumlaumrunda bile olmasin , salla gitsin.
zamaninda bende aynisini yasamistim , sizin gibi g*te degil gönüle bakiyorum dedim susturdum dhdh10 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Onlara sevdiğin adama bir de senin gözlerinden bakmayı denemelerini söyleyebilirsin. Tabi onlar seninle aynı kalbi taşıyorlarsa ;)
10 Yorumla
+1 yılMuhatap olmayacaksın
İnsan sadece konuşur çünkü
Aptal*gibi
Her şeyi bildiğini zannederek...10 YorumlaEn iyi cevap onlari ciddiye almiyor gorunmen, hatta hic almaman olacaktir. Sevgilinle mutlu ol. Daha iyi cevap yok.
10 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bulabiliyorlarsa kendileri onunla çıksın.
Kalp senin göz senin aşk sizin, kimse karışamaz10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılKalbinin sesini dinle ve ona bağlı kal tabiki o da sana sevginin gücünü herkese gösterin ve mutlu olun🍀
10 Yorumla
+1 yılKimseyi susturmana gerek yok sen mutluysan zaten onlara o koyuyodur ondan böyledirler ssn rahat ol bence
10 Yorumla
+1 yılValla benim beğendiğim kızlarıda arkadaşlarım çirkin diyodu önemli olan senin kararın başkasını ne yapıcan onları mutlu etmiyosunya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Susturmaya çalışma, erkek arkadaşına saldırmayı kesmedikleri sürece onlarla iletişimi kes Ve bu yaptıklarından vazgeçene kadar da görüşme onlarla.
10 Yorumla
+1 yılSen uzun musun da kısa diyorlar ayar oluyorum şu egoist kadınlara kız arkadaşlarına söyler misin siz ne tipsiniz kendinize bakın diye
10 Yorumladiceksinki onu ben böyle kabullendim oda beni böyle kabullendi buna hiç kimse bişey diyemez biz birbirimizi seviyoruz diceksin
10 Yorumla
+1 yılSenin beğenmen yeterli bence istedikleri kadar konuşsunlar umursama
20 Yorumla
+1 yılSen mutluysan sonuçlarınıda seni bağlar herkez kendi görüşünü belirtilmiş ciddiye alıp almamak senin elinde.
10 Yorumla
+1 yılYa beğenmeyenleri hayatından çıkar ya da konuşanları hayatından çıkar.
20 YorumlaSusmaz onlar bir yerden bir küp bulurlar herseye bir kalıp uydurma peşinde olanlar var.
20 Yorumla
+1 yılBu yazdıklarını o cahil insanlara anlat. Hem sevgilinin tipinden onlara ne?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver kimseyi takma birşey anlatmayafa çalışma. Yalandan ve özentilikle yaşadığını sananları. İnsanlarla gerekmedikçe konuşmuyorum artık. Gerçekden insanlarımız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziksel uyum yoksa konuşurlar. Bunun önüne geçemezsin.
Sadece senin için önemli kişilere, sevdiğin adamı "neden" sevdiğini, onda neler gördüğünü anlat.10 Yorumla
+1 yılsen beğeniyorsan sıkıntı yok insanların dediklerini kafaya takma
10 Yorumla
+1 yılBırak konussunlar,, bu iliskini daha da yukariya goturecektir !
10 YorumlaKulaklarını kapa sevdiğine sahip çık cok iyilerde gördük neler yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılAçıklama bile yapmak zorunda değilsin onlara giren çıkan birşey yok yani takma boşver
10 Yorumlaİnsanların Bazıları Onaylar Bazıları Onaylamaz. Onları Umursamamak En Doğru Olanı. Ben Hep Böyle Yaptım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben beğendim sizin onu ancak kas gözden ibaret görüyorsunuz ama benim gözümde öyle değil de
10 YorumlaSusturamazsın takmamaya çalış zamanla kabullenirler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Susturman çok zor sanırım sen kulaklarını tıkayacaksın
10 Yorumla
+1 yılBeğenme zaten canım diyebilirsin ya da direk SUS de. d
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Çok basit, sana saygı duymayanı hayatından çıkaracaksın! 👏
10 Yorumla
+1 yılBeğenmesinler zaten çok beğenirlerse elinden almak için kapışırlar. Senin beğenmiş olman yeter.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ağzı olan konuşuyor. Susturmak yerine hayatından çıkar öyle insanları direk.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi takmayarak tabiki, sizinki size benimki bana diyceksin.
10 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum de, benim gözümden bir baksanız varya de.
10 YorumlaHayırdır koynuna siz mı gireceksiniz evlenince size ne de
10 Yorumla
+1 yılElin ağzı torba degil diye yıllardır diyorlar zaten takma sen
10 Yorumla
+1 yılBoşver insanları. Sen seviyorsan. Gerisinin ne önemi var ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşın umarım seni güzelliğin için sevmiyordur
21 Yorumla
Soran+1 yılBen çok güzel bir kız değilim ki zaten. Ben öyle düşünmüyorum. Herkes gibiyim ve bence her insan birbirini anımsatıyor zaten. Benim dünyamdaki güzel çirkin ayrımı iyi ve kötü sıfatlandırması üzerine kurulu. İnsanı diğerlerinden ayırt eden şey ne hissettirdiğidir.
Birbirimizi neden sevdiğimiz değil, sevdiğimiz önemli.
+1 yılInsanları susturma kulaklarını kapat ve Helal olsun sana
10 Yorumlaİnsanları susturamazsın, çirkefleşeceksin, çirkinleşeceksin ve kendinden iğrendireceksin ki birdana sana laf edemesinler.
Sanane koduuuuğum de birdaha yüzüne bakmazlar🤷🏻♂️20 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Begenmeyenlere " sen onun tşşaklarını ye " diyebilirsin. Hala akillanmazsa gerisini de yemesini söyle. 😉
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahah çok iyimis bu
- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri