Arkadaşlar arasında iletişim sorunu nasıl çözülür?

Lise 3. Sınıftan beri yakın olduğum bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi beraber çok şey yaşadık atlattık arkadaşımla da aramızda hep konuşurken kuzum, aşkm gibi laflar geçer
Neyse geçen hafta bir gün arkadaşım beni aradı ama benden önce samimi olduğu ama bir şekilde iletişimlerinin kesildiği arkadaşının aradığını artık iletişimde olabiliriz dediğini söyledi bende iyi ne güzel o kızı bende severim dedim daha sonra wp den grup açtı biz konuşmaya başladık vs.
Hep dikkat ediyorum arkadaşım o kıza aşkım bitanem gibi ifadeler kullanıyor tamm bana da kullanıyor ama arada benim adımla da hitap ediyor ona hiç adıyla hitap etmiyor dün beni aradı konuştuk biraz dedim aşkım falan yazınca ona sinir oluyorum falan dedim o da bana ya aşk ben mi yazıyorum o yazıyor falan dedi neyse ben de tüm konuşmalara baktığımda işin aslının öyle olmadığını farkettim yeni katılan kız sürekli böyle yazmamış ama benim arkadaşım hep ona öyle yazmış bu da benim zoruma gitti açıkcası dün de yazışırken sürekli bana ismimle len falan diye hitap ettiler ama diğer kıza gelince aşkm bitanem kuzum diyor hala
Arkadaşlar arasında iletişim sorunu nasıl çözülür?