Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladığım kadarıyla durumu anlayacak bir durumu yok. Burada şöyle düşün, bu ev kimin senin ve eşinin , bu evde rahat takılma hakkı kimin gayet tabi senin ve eşinin, biliyorum söyleyeceklerim herkes için yapılabilir bir durum değil gibi görünür fakat düşünürsen hak vereceksin. Hatta bunu eşinle konuş. De ki canım bu hatunun halden de laftanda anlayacağı yok, rahat olması gereken bizleriz bu sebepten bir taktik daha var, biz kartları Açık oynayacağız evde o yokmuş gibi takilacagiz, sevismelerimizde kendimizi kisitlamamiza gerek yok tamamen rahat olmalıyız sen beni istedigin rahatlıkta sev , hatta istersen hoyratça gir bana dağıt parçala kendimizi özgür bırakalım gerek kendi seslerimiz gerekse sen bana girerkenki seslerimiz yankilansin, evin heryerinde aşk oyunları oynayabilir hatta sevisebiliriz, bu evin herhangi bir yeri olabilir farketmez , evin içinde beni okşamak sevmek sokulmak isteyebilirsin cekinme, cekinmesi gereken o , yanımıza gelmeyiversin. Yanimizdaysada biz birbirimize yaklasmaya baslayinca çıksın, Daralması gereken biz değiliz o , hatta bizim bu sevgimizi hareketliligimizi mutlulugumuzu gorunce belki onunda evlenesi gelir, ya da evden gidesi, birde böyle deneyelim diye dusunebilirsin. Gencsiniz basbasaliginiz en doğal hakkınız. Bu baglamda evet bir kiz kardeşin disarda olmasındansa sizde olması her ne kadar daha iyi olsada , yaşlarınız durumunuz gereği çok sağlıklı görünmüyor ayrıca ablanda genç aynı zamanda evde rahat takiliyorsa bu ister istemez kocanın da gözüne takılan unsurları gözönüne getirebilir. Benim evimde de , rahatsızlığı sebebiyle kayınbabam kaldı şahsen iliskimde cekinme durumu yaşamadım , yatağın sesiymiş bizim sesimizmis hic sorun olmadı, sonra egitimi gereği ilk yıl degilsede sonraki yillar itibariyle baldızım kaldı, o bizdeykende, onun duyarlılığı saygısı gereği, uluorta davranmadik çünkü sizin icinde bulundugunuz gibi bir rahatsızlık duymuyorduk , ama kendi odamızda serbest olduk. Tabiki eşim bir miktar kendini sınırlandırsada zaman zaman orgazm anında çıkan seslerini o da durduramadı. Zaten misafirimizin kulaklık sevdası vardı uyurken bile kulaklıkla uyurdu , aslında bu sevda değil biz rahatsız olmayalım diye onun uyguladığı bir saygıydı. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursunuz.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun İnşallah sonuç hepiniz için iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılBu gelişmeye çok sevindim mutluluklar dilerim 😊
En İyi Cevaplar
Çok zor bir durum. Yaşamadım ama biliyorum, yani çevremde sizin konumunuzda olan tanıdıklarım var.
Ablanız size muhtaç ise birşey diyemem. Ancak düzenli bir işi ve geliri varsa, kendi ayakları üzerinde durabilecek güce sahipse bence karşınıza alın güzel bir dille kırmadan derdinizi anlatın. Tavsiyem bu konuya asla kocanızı katmayın, aksi halde aranız bozulabilir.04 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyo kendisi tum maasi kendine Bikac kez kendisine soyledim arkadaslariyla kalabileceğini veya ev kiralayabilecegini ama hic orali degil benim ev rahat geliyo galiba bilemiyorum esimden cok ben rahatsiz oluyorum evimde tek kalamadim bu aralar isede pek gidip gelmiyo 7/24 yuzyuzeyiz
Soran+1 yıl@conflict tesekkur ederim 🙃kendisi uye deyil buraya uye oldugumuda bilmiyo
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. O senin öz ablan değil mi? Çek köşeye dümdüz konuş. Benim ablam ayrı eve çıktı abimde öyle bende öyle annem babam şimdi yalnız başına... Kırmak gibi bir şey yok... Diyeceksin ki abla ben yaklaşık şu kadar süredir evliyim ve benim hayalimin içinde komşu olarak vardın sen ocağımın içindesin terk et burayı derhal :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapamadigim sey direkt yuze soylemrk kirilirsa diye cok dusunuyorum kendisi olsa eminim yuzume soylerdi git diye😏
Bu sürede eşinle birlikte rahatlıkla olabiliyormusun? Sesimiz gider korkusu var mı sevişirken? ÇOk zor bir durum çünkü, bizde de baldızım kaldı aylarca ve eşim hiç rahat değildi bu konuda..
015 Yorumla
Soran+1 yılHic rahat edemiyorum acikcasi odalarimiz dip dibe ve banyomuz onun odasinin önünde
Soran+1 yıl😀😀acik kapi deneyemeyiz soyle dusunun sagda yatak odam onunde banyo ikisinin ortasinda bilin bakalim kimin odasi var
- +1 yıl
Ahh dip dibe resmen duyuluyordur zaten.. sen açık kapı deneyemeyiz diyorsun ben mutfakta sıkıştırdım eşimi bir kere, sırf yakalanma heyecanı bile müthiş libidosunu arttırdı. Kaçmak istedi ama bırakmadım.. sonunda kaçtı odamıza tabii orda devam ettik ama baldız su içmeye kalksa o halde yakalanıcaktık. Ee düşün sen o halde yakalansan dururmu ki o abla o evde daha 😅
Soran+1 yılAblam o konuda cok tedbirlidir bana mesaj atmadan odadan cikmaz yakalanmayiz ama ihtimalde var tabi ben rahat olmayinca esimide geriyorum dogal olarak zevkten veya keyiften cok korkuyla oluyo hersey
Soran+1 yılSizde baldizinizla yaşamışsınız siz erkek. olarak nelerden sikayet ediyodunuz acaba rahatsiz oluyomuydunuz
- +1 yıl
Benim şikayetim eşim rahat değildi. Yaz sıcak diye kapı açık seviştiğimiz de oldu. Meğer sesimiz gidiyormuş ama baldız ses çıkarmıyordu. Bir gece tam iş üstünde baldız pat diye odamıza girince anladık meğer çok dolmuş bizi dibleye dinleye. Saçma bir sorunsordu gitti. 10 dakika sonra tekrar girdi odamıza , sağlıklı düşünemiyordu libido tavan yapmış. Sonra yine yolladı eşim onu ve kapıyı kitledi yolsa 3. Gelişi olsaydı fena olurdu
Soran+1 yılYatak odaniza kapiyi calmadan mi girdi🤦♀️😮
Soran+1 yılŞu an kendisi iste annem uygun zmanda soyleyecek ya da soyledi bilmiyorum ablami cok iyi biliyorum buyuk ihtimal tavir alir bize karşı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sen degil ailen soyleyecek ablana, annen uygun bir diller uyarabilir. Ayrıca yorumlara baktim da biraz rahat sevisemiyoruz diye ablayi evden gondermeyi istemek.. ustelik saglikci kiz, zaten gunun buyuk bölümü işte geciyor..
Hep kiz kardesim olsun istedim ama olmamasi da iyiymis sanki diye düşündürttün.11 Yorumla
Soran+1 yılVirusten dolayi ayda toplasan 1 hafta ise gidiyo ve buara hep beraberiz onunda sıkılmisligindan dedim ve tek sorun esimle biriktelik deyilki evde iki kisi rahat etmek ayri 3 kisi kalmak ayri bir durum bence tek kalmak istemem gayet dogal bir durum
2 yıl olmuş el insaf. Mecburi bir durum yoksa yaptığı çok düşüncesizce gerçekten. Ailen arayıp kendi fikirleri gibi söylesin. Eşin bu durumdan rahatsız mı peki? Belki eşin biraz rahatsız olmuş gibi davranırsa kırmadan, anlar ve gider.
12 Yorumla
Soran+1 yılEsim zaten tavriyla belli ediyo anneme soyluyorum ama orali degil gayet normal bisymis gibi davraniyolar kaynanamlar laf ediyo diyorum kayninda kaldi diyip geciyolar
+1 yılYa şimdi ailendir ne var kalmışsa diyolarda evli çift evinde rahat etmek ister banyosunu rahat yapmak ister özel hayatını istediği gibi rahatça yaşamak ister daha çok sey var böyle sayılabilcek
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum ne şekilde söylersen söyle yinede kırılır dahada hiç gelmez
En güzel yolu abla faturayı ödüycem para ver
Abla markete gidicem para ver diye söyle
Para isteye isteye yıldırman lazım o kendisi çıkıp gider zaten11 Yorumla
Soran+1 yılBenim ondan para istemeyeceğini bilir ha istesemde verir ablamin tek istedigi hel birlikte 3 kisi yasayip gidelim biz anne baba o cocuk gibi
+1 yılEşinle konuş ve imal sözler söyle direk yüzüne değil de belli ettirecek şekilde yani oda aklı varsa anlar gider
01 Yorumla
Soran+1 yılBikackez demisligimde var artik arkadaslarina gidebilirisin diye ama hic orali olmadi bende cok usteleyemedim
+1 yılValla 2 yıl bu 2 hafta değil
2 hafta bile çok
Bu kadar kalıp düşünmüyorsa sen de söylerken hiç düşünme
Üzülecek vs diye de düşünme
Düşüncesiz ise üzülsün anlasın nasıl bir gerizekalılık yaptığını02 Yorumla
Soran+1 yılBen soyleyemiyorum oda hic demiyo malesef uzun sure oldu diye🤦♀️
- +1 yıl
O düşünmüyorsa sen bir şey demek için çekinme hiç
Yüzsüzlük bu yaa
+1 yılabla kıskanma moduna girilmilş artık. enişte ilgiyi ablaya yöneltti galiba.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var evliyim ve esimle basbasa kalmak istememden bunu mu cikardiniz?
Epey sıkıntılı bir durum bence senden ziyade bir başka büyük anlatsın durumu böyle olmaz bir aile yaşamı var sonucta.
00 Yorumla
+1 yılNe biliyim. Bu kötü birşey mi ablan sonuçta. Gerçi eşin sorun çıkartıyor olabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılSu zamana kadar ikimizde bisey demediik 3 kisi kalmak zor oluyo her acidan esimle tek kalamak istiyorum ama kendisi bukonuda bencil
- +1 yıl
Anladım zor ya şimdi ablana kalk gitte diyemezsin çok ayıp olur. İms etsen. Ne biliyim ailen ile konuş onlar çağırsin
Soran+1 yılGecenlerde esimle kavga ettik o sirada ablamada ima ettim arkadasinin yanina mi gitsen diye ama hic umrunda olmadi sanirim
- +1 yıl
Çok ayıp yahu. Bunu kendi düşünmeli. Ama neden sizde ki. Aileniz de neden kalmıyor
Soran+1 yılAnnemler koyde o burda calisiyo evime yakin biyerde calistigi icinde kolay oluyo sanirim
- +1 yıl
Eviniz de küçük sanırım ondan rahatsız oluyorsunuz. Birini ayarla ablana evlencegi filan. 😅. Ozaman mecbur gider. Yazık ve ablan sonuçta yani. Ne diyceksin ki
Soran+1 yılBiseyde diyemiyorum kirilir diye ama evlenmeyede niyeti yok ki teklif cok ama ona uygun bir bizim ev var sanirim
- +1 yıl
Seni seviyodur 😂 ayrılmak istemiyor
Yazık sana evliliğin tadını cıkaramamışsın valla. Neden sende kalıyorlar peki
02 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyo lojman yok geçimsiz biri oldugundanda pek arkadasi yok bizde kalmak istedi kisa sure icin kabul ettim ama is uzadi
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. niye sizde kalıyor ki ben olsam rahatsız olurdum o kadar uzun sürede ihtiyaç zorunluluk sağlık farklı tabi de siz daha yeni evli çiftsiniz
00 Yorumla
+1 yılevde bocek var evi ilacliycaz diyin siz de birkac gun kaynananda kalin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılO senin ailenden bir parça senden başka kıme el açıcak nasıl tahammülsüz toplum oldukta öz kardeşimizi evden gönderecek noktaya geldik
06 Yorumla
Soran+1 yılMaasi var calisan biri istese ev kiralar ya da arkadasiyla ev tutar ama buna yanasmiyo bizde kalmak kolayina gidiyo bende evlendim duzen kurmaya calisiyorum
- +1 yıl
Sende neden kalmak istyor bunu sordun mu hiç düzenin bir insan bozmaz
Soran+1 yılArkadaslarina guvenmedigini soyluyo bizde kalamasi sorun deyil. ama 2 yil oldu evlilik bu degildi bence basbasa kalmakta onemli hic bir ozel gunumuzu basbasa geciremedik bu bile sorun bence
- +1 yıl
Bu konuda anlaşamıyoruz ben biraz daha duygusal dusunuyorum sanırım ama kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmez demek ki gercekten bir sebebi var
Soran+1 yılbizde kalmasi icin bir sebep yok aslinda istese gayet kendi hayatini yasayabilir ama bizde kalmayi tercih ediyo kalmasi biyana fazla daginik ise giderken arkasinibile toplamazbunlarda beni sinir ediyo
- +1 yıl
Konuşmanı tavsiye ederim o zaman
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. ablan neden sizde kalıyor önemli nokta burası
ona göre taktik verelim04 Yorumla
Soran+1 yılAslinda sebep yok calisiyo maasi var ama ayri evde cikacak arkadasim yok kendim yapamam veya lojman yok gibi bahaneler uretiyo
Soran+1 yılTemizlik yapmaz usengectir kendisi ise giderken yatagini bile toplamaz isine gelirse arada yardim eder benim ablami istememe durumum misafir olarak kabul ettim ama o iyi niyetimi suistimal edip evimde surekli kalmak istiyo ben neden evlendim kendi yuvami kurmak icin 3 kisi yasamak icin degil ki
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ol olmuş kırması kırılmasımı kalmış açık açık def edeceksin. insan biraz düşünür yav bunlar yeni evli sayılır ev üstüne ev olmaz benim burda bu kadar uzun ne işim var diye
00 Yorumla
+1 yıl"Çık git abla" falan de ablan sonuçta kırılmaz heralde
00 Yorumla
+1 yılAblada anlayış yok sanırım, suda var ablan gidecek yerine kaynin gelecekse kalsın gitmesin, diğer türlü al ablani. karsina konuş bize yakın yerlerden sana ev bakalım. Falan de kirmadn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbla evli çiftin evinde bu kadar süre kalacak kadar gamsız biriyse ne desen kırılmaz merak etme
20 Yorumla
+1 yılSenin ablan biraz yarim. akilli belli
Abla eşim rahatsız oluyor de olmadi direk onu kır00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Gidecek yeri varsa sıkılmadın mı burda de. Yoksa bilemiyorum
00 YorumlaSende kalma sebebi ne ablayin, gidecek yeri mi yok?
02 Yorumla
Soran+1 yılbir sebep uok lojmani kapandi bikac haftaligina gelmisti guyaa Maasi ayri eve yeter durumda ama o konuyu hic dusunmuyo bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa olur mu öyle daha da yeni evlisiniz. Maaşı var işi var gücü var çıksın yani.
00 YorumlaEvde yalnız hiç kalamamjssin, eşine üzüldüm sana da
00 Yorumlaçok haklısn özel hiç olmaz eşinle normal ev işlerini bile konuşamasın aileden destek al çağrsinlar kimse gelmek isteyince uygn değiliz dersin
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden birlik yaşadın ablanın ne işi var tövbe yaa ne halt karıştitiyr
00 Yorumla
+1 yılBukadar taviz verme tepkini koy mutluluk düşmanı bunlar
00 Yorumla
+1 yılSiz gerçekten evli misiniz
20 YorumlaAnne baba evine dönsün
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar koyde yasiyolar ablamin isi burda onlarinda buraya gelme gibi bir durumu yok
Dul mu peki? Veya hiç evlenmedi mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılBekar hic evlenmedi
Soran+1 yıl😀😀ben kurtuluyum sizin basiniza atarim artik saka biyana evlenmeyi dusunmuyo
Soran+1 yılNe kadar mutevazisiniz, hic gormediginizi yasini bile bilmediginiz biriyle tanismak ne kadar doğrudur ki
Soran+1 yılHayir kinayeli degil ablam 24 yasinda bilmiyorum belki nasip isidir ama ne diyim ablama ben senin dedikodunu yaparken sana biri buldum mu diyim
anneyle konuş babayla konuş ablana direk söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneme soyluyorum ama iletiyomu kendisine bilmiyorum
+1 yılKocanla tek kalamadın dimi😃
04 Yorumla
Soran+1 yılKalamadimm🙈🤦♀️
- +1 yıl
Ya ben olsam varya kafayı oynatırım. Uyku hapı alın uyku hapı ablana içir. Çayın içine felan koy top atsan uyanmaz. Sonra başbaşa kalma ihtimaliniz var. evden gönderme yollarıda var ama bir kaç şeyi bilmem lazım
Soran+1 yılUyku hapını nasil atiyim saglik calisani kendisi😀ayrica planli programli is yapmakta beni geriyor baya kendi evimde rahat etmemek cok kotu🙄bilmeniz gereken ne acaba?
- +1 yıl
Atarsın atarsın
- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılNiye gidecek yeri yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılIstese kalacak yer coookta isine gelmiyo galiba
- +1 yıl
Eşinle arası nasıl yakın mi davranıyor dikkat et ablana
Soran+1 yılNeredeyse konusmazlar bie evin icinde erkenden odamiza gideriz zaten
- +1 yıl
Günahını almiyim ama normal bir ablan yok biliyorsun baldız baldan tatlı olayı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayda bu nasil evlilik Hic bisey anlamazsin ki her seyden mahrum kalirsin
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor ben yorum okumaya geldim 💁🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılKoca bul ablana sen en iyisi kokten cozum olur
00 Yorumla
+1 yılNeden sende kalıyor ablan?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu kadar süredir kaliyor
00 Yorumla
+1 yılÇık karşısına konuş yoksa ayrılmaya kadar gider.
00 Yorumlaolu orta yerde oynaş kocan ile belki anlar lar
00 Yorumla
+1 yılinsanlar nasıl rahat ediyolar ben 1 hafta kalamam
00 Yorumla
+1 yılKocan söylesin , ayrıca ablan neden sizde kalıyor
00 Yorumlazorunluluktansa gerçekten işin zor.
00 YorumlaNiye sizde kaliyo ablan evi yok mu
00 YorumlaSizin seks hayatı yalan oldu desene 2 yıldır
02 Yorumla
Soran+1 yılSessiz sedasiz gec saatlerde ancak🙈
Kaynınla ablanı evlendir 😄
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁kaynim evledi sukur oyle bir durum olsa elti olurduk 4 kisi kalirdik evde bukezde😀😀
+1 yılSenin ablan mi eşinin ablası mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ablam
Ablan niye kalsın ki sizde
15 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyo kendisi ve kalacak yeri yok (muş ) kimse benim rahatimi dusunmuyo
Soran+1 yılBide kiraya yardim ederse tamamen yanimda kalir ev arkadasi olduk sanirim🥴
Soran+1 yılAnneme esimi sebep gosterip ablamin evden gitmesini uygun dille soylemesini deneyecegim
Ablan niye kalıyor ki sizde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAblanı evlendir bence 😂
00 Yorumla
+1 yılEvli değilse evlendir 😋
16 Yorumla
Soran+1 yılDusunmuyo evlenmeyi
- +1 yıl
Bende bekarım 😋
Soran+1 yılHahahah kendisi evlenmeyi dusunmuyo gecimsizdir azcik😏
- +1 yıl
Beni görünce belki fikri değişir 😃😃😃 geçimsiz olsun canı sağolsun 😃😃
Soran+1 yılBelki siz ablami gorunce fikrinizi degistirirsiniz bilemiyorum🙃
- +1 yıl
Ben razıyım 😃
Niye sizde kalıyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyo eskiden lojmanda kaliyodu ora kapaninca bizde kalmayi teklif etti bende lisa sure icin kabul ettim ama sure uzadi
Soran+1 yılKaynim kaldi gitti simdi evlendi ama bukezde ablam kaldi ve gitmeyw niyeti yok sanirim
Soran+1 yılOnlar koydeler
Ama böyle olmaz yani saçmalık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sizde kalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyo ve arkadaslariyla kalmak istemiyomjs
- +1 yıl
Tek başına kalsın öyle saçmalık mı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde birilerini varken cinsel hayati zor olmjyomu
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki zir oluyo rahat edemiyosun banyoya giremiyosun istediğin dakka istedigin yerde iliski yasayamiyosun 🙄
Cevap sahibi+1 yılEvet ya istediğin pozisyon ve ses çıkaramıyorsun seni anliyirum 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılYasin kac
Soran+1 yıl23 olucam esim 26 genciz daha😀😀
Cevap sahibi+1 yılHimm siz bence misafiriz çıkarın yataga cok etkiliyo
Ona koca bul.
00 Yorumla
+1 yılNiye kalıyor
00 Yorumla
+1 yılkiyama sana yaaaaa rahat degilsin dimi
01 Yorumla- +1 yıl
Kocana söyle ablana yavsasin
Evlendir, dostum.
01 YorumlaAblanın kalacak yeri yok mu