Boyu 1.76 erkek gibi bir şey 38 yaşı oldu hala evde kaldı sosyal medyada bir iki abaza haric kimse yazmadı şu ana kadar.
Bende insanım ömrümü ona bakmakla geciremem çok minnoş kız buldum evkenmek istiyorum.
Ne yapıcağımı şaşırdım yahu 1.76 boyunda erkek gibi görüntüsü olan kadını kim alsın?
Görülşlerinize çok ihtiyacım var
Bende insanım ömrümü ona bakmakla geciremem çok minnoş kız buldum evkenmek istiyorum.
Ne yapıcağımı şaşırdım yahu 1.76 boyunda erkek gibi görüntüsü olan kadını kim alsın?
Görülşlerinize çok ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapma ya çok kötü durum gerçekten.
Durumun iyiyse bırak senle kalsın ne zararı varki.
Haklısın şu zamanda sosyal medyadaki ve dışarıdaki abaza kitle haric kimse bacına talip olmaz.
Keşke zamanında düşünseydiniz
Yaşı çok ilerlemiş. Bu yaştan sonra evlense bile verimli ve heyecanlı bir evliliği olmaz. Mucize beklemekten başka birşey aklıma gelmiyor.
Trol değilse gerçekse 40 yaş üstü bir kısmeti çıkar elbet. Ama o yaşta da bekar erkek bulmak zordur.
oyle deme ablan o senin zamanla hersey olur erkek gibi dedin erkek gibi iste daha ne istiyosun kader bu hayirlisi neyse o olur
Yanlış düşünüyorsun tercih meselesi belki de evlenmek istemiyor kendi çalışıp parasını kazanabilcek güçte ise bir işe sok hayatını düzene koy ablanın
Aga zamanında 20-25 yaşında illa ki talibi çıkardı geç kaldınız
ben alirim guzelse biraz
Allah herkese bir kısmet vermiştir
Neden ablana karsi bu kadar kırıcısin?
Herkesin bi alıcısı vardır 😂