- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki evlendikleri erkekler asıl istedikleri değildi evde kalacağım telaşıyla evlendiler hiç bir heyecan duymadılar evlenirken üstüne bir de cinsel tatmin olamama da eklenince çıldırıyorlar olay bu kadar basit. En iyisi onlara cinsel taktikler ver bari cinsel sorunları çözülsün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yıl4 tane görümce ile de evlilik zor iş, Allah kolaylık versin. Yapacağın en iyi şey; eşinle beraber "evde olan evde kalır" taktiğini uygulamak olur. Çünkü en nihayetinde hepiniz artık ailesiniz ve bir şekilde özel alanlarınızın sınırlarını belirlemelisiniz, özellikle kalabalık aileler için faydalı oluyor ;)
10 Yorumla
Okurken bana daral geldi. Çok fazla görüşmemeye çalış. Görüştüğünüzde ise saygı sınırını aşmadan ağırlığını koy. Eşinle aranı sakın bozma bu konu için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılBütün görümcelerini karşına al ve huzur istediğini eşinin onların kardeşi olduğunu fakat senin de esin olduğunu kabullenmeleri gerektiğini anlatmalısın. Sorun istemediğini sadece huzur mutluluk istedigini guzel bir dille onlara izah et.
23 Yorumla- +1 yıl
İzah etsemde değişen bişey olmaz ki abla aşırı çirkefler haklıyken haksız durumuna düşerim. Çünkü eşimin yanında melek gibiler eşim yokken oluyo ne oluyosa bende eşime bir kere söylemiştim hepsiyle tartıştı hepsi bana tavır aldı konuşmadı evde huzur hepten gidince bidaha söylememe kararı aldım
- +1 yıl
O zaman ne olursa olsun onlari takma ve hep mutlu ol ozellikle onlatin yaninda mutlu ol kudurdunlsr...
+1 yılNe güzel banada öyle bir eş nasip olsa keşke. Sen mutluluğunu herkese söylediğin gösterdiğin için oluyor bunlar. Hayat böyle maalesef. Kimseye göstermiceksin mutluluğunu yeri gelir bacin bile kıskanır. Insanoğlu ben neden bukadar mutlulugu haketmiyorum der kavgaya başlar.
Bence eşini hiç bulaştırma erkekler böyle kavgalara gelemez yani senin eşini bilmem ama ben soylemis olsaydım kesin bana sen anlaşamiyorsun kimseyle olurdum.
Sen kendi Eşini daha iyi tanıyorsundur bilemem.
Bence gittiğinde falan mesafe koy ve sanalda veya gerçekte Mutlulugunuzu göstermeyin herkese.
Mutluluğunu insanlara Gösterirsen gününüde yavaş yavaş gösterirler. Benden söylemesi.10 YorumlaBence evlilikleri bitiren önemli unsurlardan biri bu akrabalar. Ksıkanç cahil akrabalar. Akraba ilişkileri bence zorunlu muhabbet sınıfında sırf akraban diye muhatap alıyorsun kırmamaya çalışıyorsun. Bence akrabalara mesafe konmalı. Sosyal hayat akrabalılık üzerine değil uyumlu sayılı sevgili arkadaş çevresine göre kurulmalı. Feodal yapıdan çok farkı yok gereksiz samimiyetli akraba ilişkilerinin.
31 Yorumla
+1 yılvalla yengemle kankayız. hatta yengemlerle. ikisiylede anlaşıyoruz. hiç kıskançlık yapmam. onlarla beraber tırnak yaptırmaya kuaföre alışveriişe gideriz. evde olsak ta beraber film izleriz. çok iyi anlaşıyoruz. sen benim yengem olmalıymışsın :DD
22 Yorumla- +1 yıl
aynen lksjhcfkjddc
+1 yılMutlu bir evlilik için o sülalede kadın cinsi olmicak. Benim evliliğimde kaynanagiller maşallah, niye kaynanagiller kaynanamla birlikte 5 kardeşler 3 tanesi komşuydu 1 tanesi il dışında en ssvdiğim😂 bide kaynanam her ota boka karışıyorlardı ha bide görümceler var, kesinlikle yine evlensem o sülalede kadın olmıcak olsada uzaklarda 😂
21 YorumlaLegal terördür bunlar, en abisi en illetimidir neyidir artık igrenç bişiler arkadaşımdan biliyorum :D ama o erkekti oda eşinin annesini sevmiyordu :D Allah sabır versin. ben bile sinir oldum okurken
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. 
Ee burası Türkiye
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelinin altına fırsat geçmiş sen yoruldum diyorsun. Onları sinir , gıcık ederek eğlenmene keyfinebak sen. Öyle bir durumda ben onlarla uğraşırken keyften dört köşe olurum. Yaptığın savaştan yorulmak yerine keyif almaya , eğlenmeye gülmeye bak.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya ben sevgi pıtırcığı gibi bişeyim resmen sevmeyi sevilmeyi çok seviyorum bu durum o yüzden yordu beni galiba ama önerini değerlendircem teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEvlenirken tr de aile ile evlenirsin. O yüzden bu gibi durumlar icin ne olursa olsun bir şekilde kotu durumları kendin zarar girmemek icin fırsata çevirmen gerek yoksa cok düşünmekten sen üzülürsün onlar keyiflenir. Onlarla bir savaş içindesin ve bu durumu kendi Lehine çevirip eğlenmeye bak. Sen gül onlar sinirlenip dellensinler... 😈😈😈😈
Bizde aileler evlenir derler işte nedeni budur bunların hepsini gözden geçireceksin evlenmeden. Savaşında başarılar
16 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılAma 4 ünün de aynı derece kötü olması biraz olanaksız gibi , acaba sen mi biraz abartıyorsun
31 Yorumla Benim görümcem 13 yaşında. (tekne kazıntısı😂😂😂😂) bir kaç yıl önce ben bunun dediğini yapmadım diye ağlamıştı. Eşim de ağlatmasana çocuğu diye kucağına almıştı benim görümceyi😂😂😂😂Her yaşta çekilmez bunlarAllah yardımcın olsun
31 Yorumla
+1 yılOhh yeah baby
Dizi seti gibi lan
Ekşın var
Aşk var
İhtiras var
Kıskançlık var 😃😂61 YorumlaKendileri mutlu olmadığından seni çekememe durumları gibi bir şey mi var?
12 Yorumla- +1 yıl
Bunun tipik misalleri o kadar çok ki resmen gelenek gibi bir şey oldu. Ya iyice kudurtacaksın, ya da eşinle konuşup set çektirmelerini sağlayacaksın. Maalesef düzelme gibi bir durumları yok. Evliliğin için kesinlikle dahil olmamalarını sağlaman iyi olur. Bu görümce kaynana teröründen ne yuvalar dağılmıştır belki de kim bilir.
+1 yılAhh ah bakıyorumda kimsenin benim gibi hiçbir boka karışmayan bir görümcesi yok acıyorum size ya
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
+1 yılGelin gelin kendine gel haddini bil ağzını tut otur aşağıya😅😂
11 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin, ben olsam cinnet geçirmiştim çünkü.
21 YorumlaAllah görümce teröründen beni ve tüm gelinleri kurtarsın
11 Yorumla
+1 yılbuna care yok malesef ben bir tanesine sinir oluyorken sen de dört tane var keske bende senin gibi görmez sen gelebilsem sen hepsine yetersin emin ol oyle bir his dusundurdun ve esin bu konuda sana destekse gerisini umursamamaya calis
10 Yorumla
+1 yılYani bence eşinde farkında bunları, merak etme ztn cok dayanamazlar ztn yetiskinsiniz yaşınızda ilerliyo illa sıkılacaklar, onların huyuna git ama ezilme derim
10 Yorumla
+1 yılSabrın sonu selamettir 🙂 derler ama sanırım ben o kadar sabır göstermezdim ve tırnaklarımı çıkartırdım ortaya ne diyiceğimi bilmiyorum takılma onlara hayatına eşine bak...
10 YorumlaHepsinin kafasını birbirine tokuştur terminatör gibi gelin ol bundan böyle kocanın yanında ise sessiz ol onlara, neymiş cadalozluk görsünler artık susma...
20 Yorumla
+1 yılUmursamaz ağzına geleni çatır çatır söyleyerek ve hadlerini bildirerek kurtulursun ne takıyosun hadi ordan et konu başlığı açmaya bile gerek yok bu kadar takarsan onlarda sana takar kusura bakma ;)
10 Yorumla
+1 yılAyvayı yemişsin, aslında ayvayı yemeden önce 5 ayva al 4 üne siyanür sık bir dene bakim yiyeceklermi yani elindeki siyanürsüzü kıskanan olmaması için 1 tanesi çürük olsun, yoksa ayvayı yine yersin
10 Yorumlabir bitmediniz ya 😃
Takılma bunlara işte , amaçları zaten hedefinden saptırmak , seni oyalamak , enerjini düşürmek. Maşallah bir anlatmışsın , sanırsın Gılgamış destanı. Her şeye karşılık vermek zorunda değilsin , sen süper güçleri olan bir varlık değil , insansın. Önce her zaman sakin olmalısın. Soğukkanlılık her zaman kazandırır.10 YorumlaBoşuna demiyorlar dost edinmeye bak düşmanı anan da doğrurur diye
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAyy okurken kalp krizi geçirdim valla ya 4 kişi bir de Allah kolaylık versin ne diyim
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılSen devam ettir boşver eşinle ne olursa olsun mutlu olmaya bak... Kim olursa olsun en son pes edecek olan onlar emin ol! :)
10 Yorumla
+1 yılOnun yaptıklarını yap bir daha yapmaz çünkü kötüler iyilere zarar verir kötülere vermeye cesaret edemez...
20 YorumlaCanım allah sabır versin sana 4 tane üstelik kendini sakın ezdirme ağzının payını ver ve olabildiği kadar uzak dur
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm bu savaş uzun yıllar devam eder bacım sen silahlarını kuşanmışsın zaten aynen devam 😄 bu arada bende görümceyim agsjahshsha
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bizde kızımız daha kıymetlidir. Gelinimiz demiyoruz ona. Sizde durum zor, sen doğru ata oynamışsın eşinle iyi olmaya devam.
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erkeksizlikten oluyor bunlar. Evli olanı da kocası doyuramıyor.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eee abilerini almışsın zaten egemenlik sende, ben kadın olsam hepsine hayatı zindan ederim :D
24 Yorumla- +1 yıl
Gorusun cidden igrenc. Erkek yonlendirilecek kopek mi?
- +1 yıl
Ben yorumu yapana yazdim.
+1 yılAyyyy sen böyle anlatınca çiçek gibi bir görümce olduğumu farkettimm 😀 Allah sabır versin
30 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin, geçmez böyle ömür ben diyeyim sana. Teyzem 28 yıl sonra boşandı bu sebepten. Gergin tel misali kendini hasta edersin.
211 Yorumla- +1 yıl
Adamın ne suçu varki kadin adamı boşayacak görümcelerden boşansınlar. Her ailede sülalede kıskanç biri çıkacak. Buyüzden boşanılmaz. Sizin ailede kardeş kıskançlığı olmuyormu hiç evi terkedip kendinize yeni bir aile aramıorsunuz herhalde.
- +1 yıl
Adam kardeşlerini nasıl boşayacak çok merak ettim.
- +1 yıl
Lafın gelişi. Uzak kalsınlar manasında
- +1 yıl
Ama imkansız, malum görümce dediğin arkadaşın eşinin ablası oluyor. Sen kendi erkek kardeşini bırakabilir miydin benzer bir kriz yaşasan
- +1 yıl
Iyide bunlar kardeş anne baba olsaydı biraz farklı olurdu. Kardeş diyede kardeşim için yuvamı bozamam erkekte yapmamalı sonra o kardeş senin yuvan bozulduğunda zor gününde yanından kaybolur. Haksız yere birinin yuvasını yıkmakla kendi yuvanı yıkmak ayni şeyler eşi kotü birşey yapmıyor burda. Diyelimki eşini kiz kardeşler bir adamla yakaladı vs bunuda ispatladı ozaman farklı olurdu. Ama burda yetişkin insanların ergenliği çocuklugu için kimse için yuvami bozamam. Bende bazen erkek kardeşimi kıskanmıyor değilim ama benim için yuvasıni bozmasıni isticek kadar ergen değilim. Burdakı kız kardeşler anlaşilan ne yaptığıni bilmior yalnış yaptığıni biri söylemesi lazım oda abileri. Abileri yuvasıni bozarsa onlardan bir farkı kalmaz. Ki her tıngırtı için yuva bozulmaz.
- +1 yıl
Sende böyle problem olmamış olabilir. Ama soruda sorulan vaziyet daha ne kadar gidebilir? Bu insanları daha ne kadar kendinden uzak tutabilir. Sonuçta eşi bir gün dahi olsa ailesini görmek isteyecek ve yine aynı sorunlar olucak. Zaten bu sorunları aşmış ailelerde bir behis yok konuşulacak. Ama sorudaki ablalar insani kanser eder. Ben o yüzden boşa gitsin dedim. Bir zaman gelicek eşi "önce ailem" diyecek ve çekilen çileler hep boşa gitmiş olacak.
- +1 yıl
@TipsizAdam35 evlendikten sonra esiniz sizin neyiniz oluyor? Hani yazmışsınız ya bir süreden sonra... Önce ailem der diye... evlendikten sonra insanın öncelik ailesi eşi ve çocuklarıdır çekirdek ailesidir.
- +1 yıl
@sadecebirazsessizlik Türkiye gibi bir ülkede maalesef geldiğin yerden kopamassın. Hal böyle olunca başka bir bireyle kendi aileni kursanda eskisi ile olan kan ve illiyet bağı sebebi ile kopamaz ve simbiyotik hayat sürmeye devam edersiniz. Burda önemli olan tüm aile fertlerinin belli bir bilinçte olmasıdır. Olmayınca böyle bir vakada kaçınılmaz oluyor. Soruyu soran arkadaş bu yükü daha ne kadar çekebilir? Eşini kendi tarafında daha ne kadar tutabilir? Eşini kabul etmek ayrı bir olgu ailesini kabul etmek ayrı bir olgu. Eşlerden biri peak noktasında ya bu ailen ya da geldiğin ailen dediğinde ne olucak.
- +1 yıl
Herkes haddini bilmeli benim 7 tane halam var yani bu demek oluyor ki annemin 7 gorumcesi var babam birine 20 sene önce sen benim karıma saygısızlık yapamazsin diye resti çekti diğer altisinada göz dağ oldu ve herkes yerini haddini biliyor bu erkeğin elinde olan bir şey hakedene hakettiğini vereceksin kan bağını felan filan geç kimse kimseye sabretmek zorunda değil herkes yerini haddini bilmeli
- +1 yıl
Gönül ister herkes bu düzeyde olsun. Ama olamayanlar, geldiği yeri bırakmayanlar, eşlerini dış kapının dış mandalı olarak görenler... yani zaman tayin edicek. Bugün eşi yanındadır ama ablamda kırılmasın üzülmesin derse işte o zaman başta söylediğim sıkıntılar bir bir yüzeye çikar ve hayat çekilmez olur.
- +1 yıl
Ama ne yazikki dediğin gibi olan kişiler var ancak erkeklerin geneli ilk zamanlarda kardeşleriyle ve eşiyle olan tartışmalara sessiz kalıyor daha sonra bu tartışmalar büyüyünce her iki tarafında gönlünü yapamiyor ve bir taraftan vazgeçmek zorunda kalıyor oysaki baştan her iki tarafada tavrını koyacak ne eşi anne baba ve kızkardeşlerine saygısızlık yapabilecek nede anne babası ve kizkardesleri eşine saygısızlık yapabilecek ama ne yazikki çocuğu erkek arkadaki dengeyi sağlayamiyor
Sen takma huylu huyundan vazgeçmez zamanla düzelirler belki...
20 Yorumla
+1 yılOkurken ben daraldım vallahi bu nedir? Buna eşinin bir el atması lazım görmüyor mu?
33 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam ne olup bittigini eşime soylerim . Derim ki bak bacilarina sole benim arkamdan iş cevirip durmasınlar bu zamana sustum ben sana hic bisey demedim ama bu saaten sonra kimsenin bana karşımaya arkamdan iş cevirmeye hakki yok de. Lafını hic esirgeme vur yuzlerine gitsin susarsan hep ezilen sen olursun ve abilerini doldururlar yeri geldignde eşin seni gormez bacılarını hakli tutar her zaman işi bilip eşine kendine çekip kocana saklmcaksn bacilarinin ne yaptiklarini. Susma konuş
- +1 yıl
@aysdicle hiçbirseyi söylemem uzak dururum
+1 yılÜzüldüm şu an senin adına okurken yordu bu görümcekler beni ya:/
20 YorumlaÇok sıkıntılı ya Allah yardımcın olsun bence onlardan uzakta bir yerde yaşayın
10 YorumlaKız kardeşi veya ablası olmayan biri ile evlenerek kesin çözüm bu
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGörümceleri yemek ziyafetine çağır
Arya Stark senin yüzünü ele geçirsin
Sonrası malum 🤣10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğitilmemiş kendini yetiştirememiş kadın çok tehlikeli. Bu konuda cinsiyet ayrımı yapmamak gerek ama yinede kadın daha tehlikeli. Her şeyin başı eğitim.
10 Yorumla
+1 yılOnlarla iletişimini kes canını onlar vermedi canını sıkanlarla görüşme konuşma bu kadar basit
20 Yorumla
+1 yılEşinle konuş bence o nedir ya kabus gibi 4 görümce 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAferin böyle uyanik ol. :d prim verme. Öyle yüz göz olma. Az görüş. Bahene bul
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi hiç takmayarak eşinizle aranızı iyi tutmanız
10 Yorumla
+1 yılHiç acıma hiç birine eşinin yanında iyi davran o gidince lafı sok hepsine hiç acıma
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin kardeşim ben 1 tane ile zor anlaşamıyorum 😂
10 YorumlaBir tane erkek çocuk herhalde eşiniz o yüzden hepsi onu çocukları gibi görüyorlar ve manevi olarak hak iddia ediyorlar.
11 YorumlaEşine bravo o hastaların arasında sağlam kalabilmiş. Taşın. Çok uzak bir yere. Zırt pırt gelemezler
10 Yorumla
+1 yılHepsinden uzağa taşın telefon da ne çokta huzur kaçıramazlar
10 YorumlaOhaa 4 görümcemii eşin senin tarafında olsun bunlar yer seni
22 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGorumcelerin ile bir araya gelip sıkıntını onlara bildirip sorunlarınıza çözüm arayın en iyisi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konuşup ona anlatabilirsin bu durumu niye çekiyorsun ki
11 YorumlaBenim de görümcem var ama ne etliye ne sütlüye benim kaynanam cadı sadece bence hiçte savaşa girme bırak ne halleri varsa görsünler evin ayrıysa zaten hiç takma eşinle mutlu ol onlara yeter ekstra bir şey yapmana gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten böyle kıskanç insanları anlamıyorum, bizimde gelinimiz var bende görümceyim ama asla böyle yapmıyorum. Bende en küçüğüm ama böyle saçma davranışlarım hiç olmadı
20 YorumlaDurumu eşine anlar eve daha az sıklıkla gelmelerini söylesin
10 YorumlaGörümce ne ya al birini vur ötekine bana biri ole yapcak hele ki görümce kaynana gibi davrancak uuu ben orda kocca dinlemem vala kafalrini hepsini tutup birbirine çarpistirir. Onlari o eve koymam 😂 yerde sürüklerim valla saçların yolarim
20 Yorumla
+1 yılBekar varsa ben birini alıp yükünü hafifletebilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Emin ol kapına gelip iyiki beni buna vermişsin der sana 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsine onlari kötülemeden herşeyi anlat onların gerck yüzünü göstermeye çalış onlarla gerekirse yüzleştir eşini ama kendini masum göster eşinle iyi tut arani sonuçta aynı yataga giriyorsun seni sececek tabi
20 Yorumla
+1 yılCizgilerle kimse için kendinden odun verme ve hic korkmayarak her topa girip cikabilecek gucte olmak verekir
20 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat