Görümce teröründen nasıl kurtulurum?

4 görümcem var. Birisi geldiği zaman bana kaynanalık yapmaya çalışıyor, diğeri her türlü karı koca arasına girerim triplerine giriyo, ötekisi en sinsi olanı benimle çok iyi anlaştığını gösterip içten içe kıskanıp arkamdan konuşan birisi, en ufaklarıda tam bir kıskançlık tanrısı eşim bana ne alsa ne yapsa kıskanıp kendide aynısını almaya, yapmaya çalışıyor hayır bu kişi evli bide benim için bu kadar efor sarfedeceğine evliliğine odaklansa istediği ilgiyi görüp evdekileri (özellikle eşimin) ilgisini çekmesi için hastalanma numarası yapmak zorunda kalmaz 😒 Eşimin bana olan ilgisini, sevgisini, korumacılığını nedense hepsi kıskanıyo ama sorsan mutlu olmanızı isteriz yalanlarını sıralarlar. Ben birisine bişey desem dördü birleşip kavga çıkarırlar farkında olduğum için hiiç takmayarak eşimle aramı daha iyi tutmaya çalışıyorum hepsi kuduruyo😄 ama yoruldum bu savaş halinden artık ciddi anlamda huzur istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Olaylar eşimin yanında patlak verdi en sonunda. Eşimle evimize döndük görümceler misafirliğe bile gelemicek artık eşim istemiyo rahatım artık😄
Görümce teröründen nasıl kurtulurum?