kabul etmem
Neden türkler almancı türkleri pek sevmezler?
kabul etmem
Tüm almancıların eleştirisinin altında öz nedenini kıskançlık olduğunu bilin. Türkiyede büyümüş insanlar başkalarının onlardan daha iyi şartlara sahip olduğunu genel anlamda kıskanıyor. İlginç olan almancıların parasını ve haklarını yerkende hiç utanmıyorlar :). Ve sürekli işte Türkiyede vergi ödemiyorlar aynı haklara sahipler dır dırıda ayrı bir sorun. Türkiyede binlerce almancı zamanında yatırıp yapmış ve ay sonu veya yil sonu vergi ödüyor vs.
Senin gibi
düşünüyorum 😂😁
para isterken hiç
bir şey demezler
Benim akrabalarım çoğu babamın yerlerinin / hakkımızı yediler vs ve hiç çekinmeden hala arkamızdan konuşurlar. Bari sus. Teşekkür et. Yardım etti de.
Türkiyede büyüyen ınsanların fırsatçılığını, insanları kullanmalarını menfatçı oluşlarını sevmiyorum. Yurt dışında büyümüş gençleri daha saf ve öz insan olarak görüyorum.
Hayirli paylaşımlar.
Aynen katıldım. Sanki
hayat sadece türkiyede
zor. Aynen bizim
akrabalar aynı heryer
aynı. Kıskançlıklar
sen almancımısın?
Cevap
12Cevap
Birçok sebebi olabilir ama su bir gercek genelleme yaparak on yargılı davraniyorlar. Yinede canlari saolsun burda ne zor şartlar altinda olduğumuzu bilmiyorlar parayi ne zorlukla kazandigimizi da...
Eskiden böyle bir sorun yoktu ama nedense akp hukumetinde böyle birşey oluştu bunun bende farkındayım
Orada yaşayıp bizde ki hükümeti desteklemeleri yüzünden sevmiyorum ben ve aşırı cahiller. Tabi bir kısmı böyle hepsini genellemiyorum tanıdığım arkadaşlarım var sevdiğim.
Sende pek
zeki değilsin 😃😃
Kıskançlık seziyorum 😃😃
Çok kötü birisin
😀😀 kıskanç ve
iğrenç birisin
Almanyada hayat çok kötü, sürünüyoruz deyip kolpa sıkıyorlar çünkü. Ayrıca yaşamadıkları ülkenin yönetiminde söz haklarına sahipler. Bir insan yaşamadığı bir ülkenin yönetimini belirlemek için nasıl oy kullanabilir aklım almıyor.
biraz kıskançlık var bizde orda biraz daha rahat türkiyeden onlarda biraz körüklüyor bu olayı
Bariz iki taraflı oynadıkları için.
Canları sıkılınca Türk oluyorlar, canları sıkılınca Alman. İşine geldiği gibiler.
Onlar ülkede yasamayip ülkenin seçimlerinde oy kullanır iki ülkeden de emekli olan akrabalarım var hayat onlara güzel iki ülkeden de para aliyorlar
aslında gidemedikleri için ama şuda var gurbetçilerde avrupadan gelip bizi beğenmez hanzolukta yapar var yani
Bir tane bile güzel yorum yok. Bu kadar sevilmediğimizi bilmiyordum.
Paraları çok. Her ne kadar alamanya bizi kiskansada bizde onlardaki parayı ve rahatlığı kıskanıyoruz
Görgüsüzlükleri yüzünden iki lafından biri para oluyo 😄
Türk olduklarını unuturlar orda para kazandıkları için, hatta ben almanım diyen Türkler var artık
Çok haklısın
harbiden ya bizi niye sevmiyorsunuz ! ahaha
Herkesi severim ben
Almancı Türkler nasıl oluyo
Siye ya onlarda kanımızdan
Kiskaniyorlar rahatiz diye
Ben severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?