Aile & Toplum Babama baba diyemiyorum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor en son 8 9 yaşındayken falan demisimdir cekiniyorum demeye.nedeni nedir sizce? Babama baba diyemiyorum neden? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
namelesswarriorwoman Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Alışkanlık durumu olabilir hayatım. Bunu alman gerekiyor zihninde. Baban hiç sormaz mı neden böyle hitap etmiyorsun diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok sormaz Yorumla
Bnnr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Ben de öyleyim gözüne bile bakamıyorum yabancı gibi bazen öldürme hissi geliyor hahhd 1 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Küçüklükten yaşattığı acılar varsa böylece olman normal 1 0 Yorumla
Securty34 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Nasil insan babasjna baba demezmi ya ne diyisn peki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bir sey demiyorum Yorumla Securty34 +1 yıl Tobe yaa neden ama baban yani sncta Yorumla
Dric112 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aranıza buzdan dağlar girmişbiraz sıcaklık eritmeye yetecektir 0 0 Yorumla
kimbu00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yani olabilir her insan aynı değil mesela sevgilimize de belirli bir süre aşkım sevgilim diyemiyoruz öyle birşey sanırım 1 2 defa denersen alışabilirsin 0 0 Yorumla
Melekkuşu Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hayattayken de ve doya doya saril sonra cok zoruna gider pisman olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hiç sarilmadim daha önce Yorumla Melekkuşu +1 yıl ama neden :/ Yorumla
PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bende demiyorum pek konuşmuyorum da zaten jdjdj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen ben de pek konusmuyorum :d Yorumla
bucaksız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Bunu sen bilmezsen biz nasıl bilelim.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :// Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demek ki o kadar uzaksiniz birbirinize cok kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet uzağız aynı evdeyiz ama uzağız maalesef Yorumla Meiry +1 yıl Neden ne yasandi ki? Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ne diyon Mahmut mu diyon? 1 0 Yorumla
Seytanin_Avukati Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah hayırlı evlat versin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilip bilmeden konuşmak ne kolay Yorumla
Kakolunesquik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Baba deme father de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kaybol Yorumla
mertkaan07 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. Dayımı diyosın? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bir sey derdim de neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Alışkanlık durumu olabilir hayatım. Bunu alman gerekiyor zihninde. Baban hiç sormaz mı neden böyle hitap etmiyorsun diye
yok sormaz
Ben de öyleyim gözüne bile bakamıyorum yabancı gibi bazen öldürme hissi geliyor hahhd
Küçüklükten yaşattığı acılar varsa böylece olman normal
Nasil insan babasjna baba demezmi ya ne diyisn peki
bir sey demiyorum
Tobe yaa neden ama baban yani sncta
Aranıza buzdan dağlar girmiş
biraz sıcaklık eritmeye yetecektir
Yani olabilir her insan aynı değil mesela sevgilimize de belirli bir süre aşkım sevgilim diyemiyoruz öyle birşey sanırım 1 2 defa denersen alışabilirsin
Hayattayken de ve doya doya saril sonra cok zoruna gider pisman olursun
hiç sarilmadim daha önce
ama neden :/
Bende demiyorum pek konuşmuyorum da zaten jdjdj
aynen ben de pek konusmuyorum :d
Bunu sen bilmezsen biz nasıl bilelim..
://
Demek ki o kadar uzaksiniz birbirinize cok kötü
evet uzağız aynı evdeyiz ama uzağız maalesef
Neden ne yasandi ki?
Fazla vakit geçirmediğiniz içindir
Ne diyon Mahmut mu diyon?
Babalık yapamıyorsa normal dili varmaz insanın.
Allah hayırlı evlat versin
bilip bilmeden konuşmak ne kolay
Baba deme father de
kaybol
Dayımı diyosın?
bir sey derdim de neyse
sana sormalı
Father dady de
İlginç
Bende diyemiyorum
Ne diyosun